Unicorns & Fairytales
activiteiten tijdens de zomervakantie - unicorns & fairytales
Hotspots kindvriendelijke restaurants My life Op stap Staycation uitstappen uitstappen in schoolvakanties

Leuke activiteiten in de zomervakantie, wat ga jij doen?

Zomervakantie. Hoera! Of toch niet? Veel mensen zitten met de handen in de haren. Wat moeten ze toch allemaal gaan doen die twee maanden lang. Maar wist je dat er eigenlijk best veel (gratis) activiteiten in de zomervakantie te doen zijn met je kinderen? Genoeg om elke dag te vullen. Maar dat hoeft natuurlijk niet, want wist je dat ‘verveling’ af en toe zeker niet slecht is? Voor wie nog niet zo goed weet wat te doen heb ik weer enkele leuke tips en activiteiten tijdens de zomervakantie en vertel ik wat wij gaan doen. 

Activiteiten in de zomervakantie 2023

Er zijn ontzettend veel activiteiten in de zomervakantie met kinderen. En ja hoor, je vindt erg leuke zomeractiviteiten die gratis zijn. Neem een lekkere picknick mee en je bent niet verplicht om ergens met je gezin geld uit te geven aan te duur eten. Ik geef je graag enkele tips zodat jullie altijd wel iets kunnen doen tijdens de zomervakantie met je kinderen.

1. Bezoek een festival met je kinderen

Festivals zijn er tegenwoordig voor groot en klein. Neem gewoon je kinderen mee. Er zijn zelfs speciale kinderfestivals. Wat denk je van de volgende kidsproof Festivals?

Wonderweekend (18-19 augustus)

Elk jaar kan je Wonderweekend ontdekken in de plantentuin in Meise. Plof samen neer op een bedje van mos want je ontdekt straf theater, spot acrobaten tussen bomen en beleeft onvergetelijke shows in een indrukwekkend groen decor. 

Kid Rock Festival (14 juli)

Kidrock is op vrijdag 14 juli 2023 (9:30u tot 18u) en zaterdag 15 juli 2023 (10:30u tot 19u) op het evenemententerrein van het Park Fort Liezele te Puurs-Sint-Amands. KID Rock is voor iedereen vanaf 3 jaar!
Voor kleuters voorzien ze een apart afgebakend kleuterdorp met eigen randanimatie, zodat zij ongestoord en veilig mee kunnen rocken.  Organisaties die inclusief werken zijn ook zeker welkom: voor kinderen met een beperking en hun begeleiding voorzien we een verhoogde plaats zodat ze goed zicht hebben op het podium.

Dranouter (4-6 augustus)

Op het festivalterrein vind je links & rechts tal van leuke (kinder)activiteiten. Knutselsessies, percussieworkshops, kermisattracties, speelinstallaties… Op de line-up pagina vind je een overzicht van alle kinderanimatie

Gentse Feesten (14 juli)

Overdag is Gent zeker de moeite voor kinderen. Er zijn fanfares, spectactulaire acrobaten en speelse straatartiesten en heuse kinderdorpen, tientallen theatervoorstellingen, véél muziek en speelinstallaties.

Ostend kids Festival (7 juli)

In Oostende kan je hier een leuk weekend tegemoet gaan. Met tal van bekende artiesten, veel randanimatie en hapjes en drankjes. Bovendien zijn er hier ook leuke kermisattracties.

Sfinx Mixed (17-30 juli)

Het laatste weekend van juli staat in teken van  Sfinks Mixed in Boechout. Op dat gratis festival heb je ook een Kidz Village hebben kinderen hun eigen festival waar ze genieten van concerten, knutselen in het atelier en workshops volgen met verhalen en dans. Er zijn ook shows met speciale fietsers die coole kunstjes maken in de lucht. 

Brosella Festival (8 en 9 juli)

2 dagen (inter)nationale urban etno en jazz in het Groentheater aan de voet van het Atomium in Laken. Met lokale eetstands en een zomerbar gecureerd door La Fourmilière, workshops, een Children’s Corner en dj sets!

2. Een tof kampje

Je hebt enorm veel speelkampen voor kinderen. Onze kinderen gaan deze zomervakantie een kamp volgen bij YES Events. Vince ging vorig jaar het thema BUILDERS doen. Een week lang werkten ze met hun crew aan een houten kamp. Met rekkers, nagels, touwen en planken gaan ze aan de slag. Dit jaar doen ze ADVENTURE en leren ze boogschieten. Ook is dit soort kamp gecombineerd met sport en zetten ze in op ‘young awereness’ Naast sport en spel, vinden ze ook sociaal engagement belangrijk. Daarom hebben ze Young Awareness in het leven geroepen: een activiteit dat op elk kamp doorgaat om het maatschappelijk bewustzijn van kinderen aan te wakkeren. Het is pas door het begrijpen van elkaar en de wereld, dat we er samen een betere plek van kunnen maken.

Enkele jaren geleden deden we ook een kampje bij SPEELVOGELS.

Lees ook: Oergezellig spelen & kamperen in de natuur met kinderen

3. Dino’s spotten in de Waagnatie

Jurassic Adventure komt deze zomer naar Antwerpen met een ENORM educatief speelterrein vol dinosaurussen. In het opgravingsgebied kunnen de kleintjes zich vermaken als ware aspirant-paleontologen. Ze zullen zelfs hun vaardigheden aanscherpen terwijl ze dinosaurusbotten opgraven die verborgen liggen in het zand. Jurassic Adventure is ook gevuld met grote opblaasbare dinosauruskastelen en een levensgroot Vier-op-een-rij spel. Bewonder tientallen levensgrote dinosaurussen: T-Rex, Stegosaurus, Ankylosaurus, Velociraptor en nog veel meer.

4. Picknicken in een bos/park/heide/strand

Bossen en parken zijn ideale gratis speelplekken voor kinderen, wist je dat? Veel natuurlijke materialen waar je kinderen zich mee kunnen uitleven. In de webshop van Gezinnig.nl vind je bijvoorbeeld allerlei leuke hulpmiddelen om kampen te bouwen. Een picknick is gezellig en je kan het zo uitgebreid maken als je zelf wil. Wij hebben een koelbox aangeschaft voor langere ritten maar zo’n rieten mand kan je ook makkelijk vinden. Neem een groot laken mee, lekkere snacks en je hebt (hopelijk) een fijne middag. Je kan eventueel aan een meer gaan zitten, op een strandje, in een park, aan een speeltuin en eigenlijk overal waar plek is. Het boek ‘Food en Route‘ van Snor heeft mij al vele ideetjes bijgebracht. Wij organiseerden vorig jaar een pot luck verjaardagspicknick en dat was heel leuk.

5. Veel dingen te doen in de Kempen

In de Kempen is het leuk. Er zijn heel veel dingen te doen voor kinderen. Naar bossen gaan, blotevoetenpaden bezoeken, kamperen, zwemvijvers ontdekken en veel veel meer!

Lees:  25 dingen om te doen in de Kempen en meer !

6. LEGO Discovery center

Heb je echte LEGO fans ? Dan kan je altijd eens een bezoekje brengen aan het nieuwe LEGO Discovery center in Brussel! Ideaal voor LEGO fans die niet genoeg krijgen van bouwen!

7. Ga eens naar STORMKOP in Antwerpen

Aan de dokken in Antwerpen is een loods helemaal omgebouwd voor echte ontdekkers. Nu nog vanaf 6 jaar maar ze zijn bezig met onderhandelingen zodat ook kleinere kinderen hier zich helemaal kunnen uitleven. Niet enkel scholen kunnen hier naartoe komen, maar ook jij kan gewoon, met je gezin in je vrije tijd naar hier komen. Er lopen ook vaak projecten en kampen. Voor meer info : surf eens naar STORMKOP

8. De Kust natuurlijk…

Elk jaar zeg ik het weer, maar het is natuurlijk niet verwonderlijk: de Kust! Alles kan je vinden in de blogpost over 30 leuke activiteiten aan de Belgische Kust. Ben je niet zo’n fan van onze Belgische Kust dan heb je niet veel verder Zeeland, een prachtig stuk natuur waar ook veel te doen is. Alles kan je vinden in de blogpost over 20 activiteiten om te doen in Zeeland met kinderen.

Wij zijn ook al vaak naar Oostende geweest, enorm leuk om met kinderen te doen en daar heb je veel activiteiten met kinderen zowel buiten als binnen. Dit jaar gaan we naar Oostduinkerke.

naar zee - unicorns & fairytales

9. Nausicaa

Dit zeecentrum is het grootste aquarium van Europa en een ontdekkingscentrum met focus op het milieu en de duurzame relatie tussen mens en oceaan.

Nausicaá ligt in Boulogne-sur-Mer, ten zuiden van Calais, snel en gemakkelijk bereikbaar vanuit Vlaanderen en dus ideaal voor een daguitstap. Lees onze ervaring: Wij gingen naar Nausicaa, het grootste aquarium van Europa!

Nausicaá bied je een unieke belevenis voor het hele gezin. Ontdek de verrassende wereld met het nieuw parcours “Op volle Zee” een het parcours “Over kusten en mensen”. Bewonder de 1 600 diersoorten in de aquaria en aanschouw met eigen ogen de pracht en de rijkdom van de oceanen. Het doet je vast en zeker even stilstaan bij het belang van de oceanen voor de mensheid.

10. Linkeroever

Op Linkeroever in Antwerpen is er veel te doen! Er is een openlucht picknickplek, veel zand en zelfs een zwembad. Je kan er mooi over de dijken wandelen en fietsen en er was tot voor kort ook een leuke beach bar. Maar nu wegens de Corona weet ik niet of het open gaat zijn.

Leuke kindvriendelijke plekjes op Linkeroever (Antwerpen)

11. Limburg boven!

Sinds ik met de kinderen naar Limburg trok, ben ik helemaal fan. Wat is daar ontzettend veel te doen! Echt geweldig… Zoek je nog een ideale staycation trip in eigen land dan raad ik zeker een weekje Limburg aan. De mogelijkheden zijn écht verbluffend. Zowel leuke buiten -als binnenactiviteiten.

Leuke activiteiten in Limburg met kinderen die je moet gedaan hebben

Een tof vriendinnenweekend in Terra Kota, een wellness in Limburg!

weekend naar Limburg met kinderen - unicorns & fairytales

12. Slecht weer? Bezoek musea!

Bij slecht weer kan je natuurlijk ook altijd een tof museum gaan bezoeken. Onze kinderen kunnen daar echt wel van genieten…. Je hebt er zoveel…

Activiteiten in musea, expo’s en uitstappen voor kids rond thema KUNST

Zoektochten voor kinderen in het MAS (Museum Aan de Stroom)

Naar het museum met kinderen? Dit kan je allemaal doen!

Zin in een lekkere, euh leuke uitstap? Ben je al in het chocolademuseum geweest?

Het Pass, een wetenschappelijk pretpark voor groot en klein, in Mons

Het Red Star Line museum met kinderen, een aanrader!

13. De Schorre in Boom

Trollenvertellingen, wobbelturnen, klimmen, in een bootje varen en nog veel meer! In Boom is er niet enkel Tomorrowland maar ook een leuke speeltuin, blotevoetenpad en trollenwandeling voor kinderen.

lees: Wij gingen naar Hartje Zomer in de Schorre en hadden een fantastische dag

en ook: Barrevoetspad : superleuk blotevoetenpad in De Schorre

De Schorre - Hartje Zomer - unicorns & fairytales

14. Over zwemparadijzen gesproken…

België heeft echt wel fijne subtropische (buiten)zwembaden. De zwembaden van S&R group zijn de moeite waard. Wij zijn net naar De Waterperels in Lier geweest. Vince en Robin zijn wel 200 keer van de glijbanen gegaan die buiten staan. Ideaal voor kinderen. Het buitenzwembad was fijn met een ondiep gedeelte en fonteinen. Op de ligweide was het heerlijk vertoeven in de zon. Binnen is er een wildwaterbaan, nog wat kleinere baden, een golfslagbad, een groot baantjesbad en een superleuke glijbaan met banden. Ideaal voor een heerlijke dag zwemmen. Zeker als het goed weer is!

15. Speeltuinen in Antwerpen

Er zijn enorm veel leuke openlucht speeltuinen in Antwerpen die de moeite waard zijn. Kinderen leven zich volledig uit op deze plekjes.

Openluchtspeeltuinen in Antwerpen die de moeite waard zijn

Leuke uitstappen in openlucht om met je kinderen te doen? Enkele tips en ideetjes!

openluchtspeeltuin Antwerpen ZUID - unicorns & Fairytales

16. Center Parcs

Onze kinderen gaan elk jaar met oma en opa naar Center Parcs. Ook dit jaar gaan ze weer een bezoekje brengen. Wij gingen zelf naar Center Parcs Park De Haan en hadden een reuzeleuke tijd. Zeker de moeite waard om er heen te gaan. Ook zijn er in De Haan erg toffe speelbossen te vinden en natuurlijk heb je op 5 minuutjes de zee liggen….

Een fijn weekend in Center Parcs Park De Haan

center parcs De Haan - unicorns & fairytales

17. Ga een STEM-uitstapje maken

Een wat? Nou, wel, STEM staat voor Sience, Technology, Engineering, Mathematics. Er zijn verschillende mogelijkheden voor kinderen die hierin geïnteresseerd zijn. Je hebt natuurlijk het bekende Technopolis. Hier zijn we ook al heen geweest:

Robotland, een technologiepark voor groot én klein

Het Pass, een wetenschappelijk pretpark voor groot en klein, in Mons

18. Zomer in de steden

In elke stad is er wel iets te doen! Check de websites van verschillende steden in eigen land en doe aan staycation tripjes!

19. Neem eens een kijkje op de website bij een gemeente

Wist je dat er in elke gemeente toffe kinderactiviteiten worden gepland? Meestal is de website VISIT + gemeente. Daar vind je vaak de kalender en toffe activiteiten (gratis of betalend) voor kinderen in de zomervakantie. Er is meer te doen in je eigen gemeente dan je denkt. Indien niet, trek dan naar een andere gemeente? Niets zo leuk als eigen land/stad verkennen. Wie dus op zoek is naar leuke activiteiten in de zomervakantie gaat maar eens een kijkje nemen…

20. Speelbossen enzo

Je hebt in ons land verschillende leuke speelbossen. Gebruik mijn printables om het NOG leuker te maken!

DOWNLOAD: natuur BINGO

DOWNLOAD: BINGO strand en schelpen

21. Activiteiten uit mijn boek SPEEL!

Heb je mijn boek SPEEL! nog niet in huis? OMG, snel, ga hem halen of bestellen. Met mijn boek gaan jouw kinderen weer kunnen spelen. Met out of toebox speelideetjes die je zowel buiten als binnen kunt doen, gericht op zoveel mogelijk zintuigelijke prikkels en net dat tikkeltjes educatief… want spelen is leren! Met printables, voorbeelden, extra speeltips en meer.

Hier vind je mijn boek SPEEL!

SPEEL! Nathalie De Martelaere - unicorns & fairytales

22. De Vroemfabriek

Iets actievere bezigheden vind je in de VROEMFABRIEK. Daar kan je met BMX-en en elektrische moto’s rijden. Ideaal voor kinderen.

vroemfabriek - unicorns & fairytales

23. Waterspelletjes

Blijf je lekker in eigen tuin? Verfris je dan eens met deze leuke waterspelletjes en sensorische activiteiten met water. Het biedt verkoeling en je hoeft er niet voor weg.

20+ Verkoelende sensorische wateractiviteiten voor kinderen

10 Verfrissende waterspelletjes met je kinderen

24. Bowlen, Karten en meer!

Slecht weer? Ideaal om een bezoekje te brengen aan het Antwerp Amusement Center! Wij vierden daar de verjaardag van Vince en gingen karten, bowlen en spelen.

Lees hier onze ervaring: Een dagje plezier in Antwerp Amusement Center

25. VR experience

Wij gingen zowel met volwassenen als met kinderen de VR experience uittesten in The Park Antwerpen en dat was superleuk. Met de kinderen deden we The mask of the Pharao. Echt superleuk. Eerst oefenen ze een beetje en wennen ze aan de VR. Daarna mogen ze individueel mini-games doen en tenslotte spelen ze in groep een game. Je zag de samenwerking van bovenaf (je kan als volwassene boven iets drinken en je ziet je kinderen bezig). Je kan ook mee volgen op een scherm. Wil je een toffe activiteit doen? Dan raad ik dit zeker aan.

lees: Een verjaardagsfeest voor kinderen organiseren: tips en ideetjes

The Park Playground VR - unicorns & fairytales

26. Naar Airworld

Springen op grote luchtkussens? Dat kan in Verjaardagsfeest in Airworld Indoor Funpark in Bornem

Pin it please

activiteiten in de zomer met kinderen - unicorns & fairytales

Nog meer tips nodig?

Ik kan mij goed voorstellen dat je nog leuke tips zoekt om te doen in de zomer met je kinderen. Mijn blog staat vol. Ga eens kijken in het menu bij OP STAP… Daar vind je erg veel. Veel plezier!

15 tips om een schoolvakantie te overleven!

Pin it

activiteiten tijdens de zomervakantie - unicorns & fairytales

You Might Also Like...

27 Comments

 • Reply
  elisabeth maria martina
  22 juli 2018 at 07:16

  alle 3 de activiteiten zijn FEEST, maar van nummer 3 geniet mijn kleinzoon het meest

 • Reply
  Nadine Soreyn
  22 juli 2018 at 08:44

  Zouden alle drie eigenlijk super zijn om te doen met de kleinkindjes !
  – bezoekje aan een zwemparadijs zouden Fleur en Jamie wel zien zitten, ze zullen met plezier alle glijbanen uit testen
  – PLAY verkennen in eigen streek, het hoeft niet altijd ver te zijn om leuk te zijn
  – zoektochten vinden ze zalig, als hier nu nog een Playmobil goodiebag bijhoort dan is het zeker top voor hen !
  Bij deze waagt oma dus graag haar kans om één van deze leuke activiteiten te winnen. Zou alweer een leuk dagje met de kleinkindjes zijn !

  Ook leuk om te doen zijn de zoektochtjes van “speuren in het bos”

 • Reply
  Nadine Soreyn
  22 juli 2018 at 08:45

  Zouden alle drie eigenlijk super zijn om te doen met de kleinkindjes !
  – bezoekje aan een zwemparadijs zouden Fleur en Jamie wel zien zitten, ze zullen met plezier alle glijbanen uit testen
  – PLAY verkennen in eigen streek, het hoeft niet altijd ver te zijn om leuk te zijn
  – zoektochten vinden ze zalig, als hier nu nog een Playmobil goodiebag bijhoort dan is het zeker top voor hen !
  Bij deze waagt oma dus graag haar kans om één van deze leuke activiteiten te winnen. Zou alweer een leuk dagje met de kleinkindjes zijn !

 • Reply
  Nadine Soreyn
  22 juli 2018 at 08:46

  Ook leuk om te doen, de zoektochtjes van “speuren in het bos”

 • Reply
  Goeie H
  22 juli 2018 at 08:47

  Gaan zwemmen staat hier al lang op de planning en in Lier zijn we nog niet geweest. We doen graag mee voor het zwemgezinsticket daar zouden de kinderen het meest van genieten denk ik.

 • Reply
  Nele
  22 juli 2018 at 08:49

  Toffe giveaway! Graag nr 3. Dan kunnen we een leuke gezinsuitstap naar Oostende doen. Met de goodiebag zal Remi extra gemotiveerd zijn 😁

 • Reply
  Karen
  22 juli 2018 at 09:14

  Twee maanden vakantie vullen: een luxe, maar toch ook een uitdaging! Een dagje zwemmen kwam nog niet aan bod, dus wij dingen graag mee voor het gezinsticket voor het zwembad in Lier!

 • Reply
  Tania
  22 juli 2018 at 09:34

  Wauw, bedankt voor de leuke tips!
  We gaan er zeker een aantal testen en doen graag mee voor de drie uitstapjes, want ik kan niet kiezen 🙈
  Liefs!

 • Reply
  Sarah
  22 juli 2018 at 10:07

  Wat leuk allemaal! Wij doe graag mee voor het gezinsticket om te gaan zwemmen. We zitten met een echte waterrat hier 😁 bedankt voor tips weeral!

 • Reply
  yelena
  22 juli 2018 at 14:03

  Voor het S en R zwemparadijs doe ik voor mijn dochtertje heel graag mee,
  Als ze maar kan ravotten in het water dan is zij heel tevree.
  Van de glijbaan en maar spetteren,
  Ik hoor haar in mijn gedachten al van geluk kwetteren.
  Het enige wat ik wil is haar een mooie dag geven,
  En haar in het water veel plezier laten beleven.
  Dank u wel voor deze mooie wedstrijd!!

 • Reply
  Marian B
  22 juli 2018 at 14:42

  Ze zijn alle drie leuk! Ik doe graag mee voor nr. 3 omdat ik vermoed dat deze bij mijn zoontje het meest in de smaak zal vallen, ben benieuwd!

 • Reply
  Emmy
  22 juli 2018 at 15:50

  Waah wat leuk! Ik wil voor allemaal meedoen omdat ik niet kan kiezen 🙈 wat een leuke tips deel je hier, we doen het allemaal graag!

 • Reply
  lynn mahieu
  22 juli 2018 at 16:05

  Leuk overzichtje! Mijn dochtertje is voor de meeste dingen nog wat te klein maar voor volgend jaar staan er zeker toffe ideeën tussen! Het zwembad in Lier kennen wij ook en is hier ook een topper! Met ons dochtertje zijn we er nog niet geweest maar aangezien center parcs afgelopen week een groot succes was zullen we die ook nog eens samen moeten gaan testen! Met gratis kaartjes zou dat natuurlijk nog leuker zijn, haha 😁

 • Reply
  Joni
  22 juli 2018 at 16:15

  Ooh dat ticket voor de Waterperels! Niet zo ver voor ons. 🙂
  Al lijkt die zoektocht in Oostende ook wel leuk. De zee <3

 • Reply
  Jos
  22 juli 2018 at 16:34

  Wauw wat een super prijzen. Ik laat de keuze aan jullie als ik win :).

 • Reply
  Annemie
  22 juli 2018 at 17:30

  Als thuisblijfmama ben ik de hele zomer thuis met mijn kroost. Een extra uitstapje zou ons dan ook deugd doen 😀. Er zouden alles fijn vinden maar gaan zwemmen of play bezoeken nog het meeste 😀

 • Reply
  Cindy van gucht
  22 juli 2018 at 20:06

  Wat zouden we supergraag de tickets winnen voor een dagje waterplezier. Al heel de zomer aan het sparen voor een zwembadje maar heb nog niet genoeg centjes 😬
  🍀🍀🍀🏊🏼‍♂️🏊🏼‍♂️🏊🏼‍♂️💋💋💋

  • Reply
   Nathalie
   29 juni 2020 at 07:56

   Weeral eens bedankt voor de leuke tips!
   Hier zou er eentje heel tevreden zijn om nog eens te gaan zwemmen in Lier!
   Amper 3 en zot van de wildwaterbaan 😁

   • Reply
    Nathalie
    28 juli 2020 at 12:16

    graag gedaan hoor :))))

 • Reply
  Nele Vdb
  22 juli 2018 at 20:11

  Allemaal toffe activiteiten. We moeten het merendeel van de vakantie gaan werken, dus de paar dagen dat we vrij zijn met de kinderen doen we dan ook graag iets leuk. We gaan voor het zwemmen of het playmobil pakketje.

 • Reply
  Riggie van lochem
  23 juli 2018 at 00:20

  Ze zijn alle 3 heel leuk. Maar als ik echt moet kiezen staat PLAY bovenaan. Daarna het zwemparadijs. Want ik heb echt 3 waterratjes thuis.
  Bedankt voor de kans

 • Reply
  Brughmans Steffi
  23 juli 2018 at 08:49

  Leuk artikel met goede tips. Ik vind het af en toe wel moeilijk om een leuke activiteit te bedenken om met mijn koters te doen. Ik doe mee voor de zwemticketten. Mijn zoon is een echte waterrat. En hij heeft het wel een beetje moeilijk dus een dagje ertussen uit zou deugd doen. Louis kreeg een zusje die de eerste maanden niets anders deed dan wenen (reflux, krampen, te korte lip en tongriem), ik startte als onthaalmama en we zijn nog steeds aan het verbouwen…
  Leuke winactie in ieder geval!
  Lieve groetjes Steffi

 • Reply
  Kelly Van de Venne
  23 juli 2018 at 12:18

  Oh allemaal leuke dingen…ook de kids laten kiezen….de oudste kiest als echte waterrat voor optie 1 (SR De Waterperels) en de jongste die altijd in is voor avontuur kiest voor 3 (Playmobil avontuur)….boysmom, always in dit adventure

 • Reply
  Joke
  26 juli 2018 at 06:50

  Wauw zou zo fijn zijn om te doen met mijn twee jongens.
  Het zijn drie top activiteiten die mijn jongens zeker willen proberen.

 • Reply
  Jessica
  1 augustus 2018 at 20:07

  Yeey!!! Wat leuk allemaal! Ik doe ook graag mee voor mijn kindjes Estelle 6j en Améline 3j. Eender welke activiteit, ze vinden het ongetwijfeld allemaal even leuk, nieuwsgierig als ze zijn naar nieuwe dingen. 😉

 • Reply
  Nathalie
  28 juni 2019 at 06:00

  Gaan zwemmen in de waterperels in Lier is een groot succes! Wij doen hier graag voor mee !

 • Reply
  Rob
  28 juni 2019 at 06:52

  Graag het gezinsticket om te gaan zwemmen. Echte waterratten hier en in Liet zijn we nog niet geweest. Zou dus erg welgekomen zijn. X

Leave a Reply