Unicorns & Fairytales
My life Op stap uitstappen binnen

Een dagje plezier in Antwerp Amusement Center

Of je nu een verjaardag wil vieren, gewoon een potje wil komen bowlen of karten met vrienden, je kan hier een hele dag vertoeven als je wil. Wij vierden de verjaardag van Vince is het Antwerp Amusement Center en daar hadden we nog geen seconde spijt van!

Karten met vrienden

We wilden al lang eens karten met vrienden en dit was dé ideale gelegenheid. We organiseren elk jaar een verjaardagsfeest voor de kinderen en dit jaar wilden we eens iets actief doen. Na een zoektocht in de buurt kwamen we terecht bij het Antwerp Amusement Center, waar je verschillende dingen kan doen. Het was moeilijk beslissen maar we kozen uiteindelijk voor het karten en bowlen. Dat was ook meteen leuk voor de grotere kinderen (lees: volwassenen) onder ons.

Geen zin meer of tijd over? Dan kunnen ze vertoeven in het Lunapark en de kleinere kinderen kunnen in de binnenspeeltuin. Het is dus prima te doen met het gezin of vrienden met kinderen van verschillende leeftijden.

karten met vrienden - unicorns & fairytales

Verjaardagsfeest bij Antwerp Amusement Park

We namen contact op met de eigenaar en kozen enkele activiteiten voor het verjaardagsfeest van Vince. Eerst gingen we karten met vrienden. Omdat de kinderen minstens 1m45 moeten zijn om alleen te mogen rijden, kregen we duokarts. Racen tegen elkaar! Superveel fun was het en de kinderen vonden het geweldig.

Nadien gingen we bowlen. De volwassenen tegen elkaar en de kinderen kregen een andere baan waarbij de randen naar boven waren. Raad eens wie er won? Ik natuurlijk 😉 De bowlingbaan is leuk verlicht en dat maakt het bowlen eens zo fijn. Met een drankje en een hapje erbij was het plezier verzekerd. Nadien kregen de kinderen frietjes en een snack om de verjaardag van Vince goed te vieren. Vince kreeg een oude bowlingpin waar iedereen zijn naam op kon schrijven. Die staat te blinken in zijn kamer. Hij was zo fier!

Andere activiteiten

Uiteraard waren we nadien de kinderen kwijt want ze wilden het lunapark gaan bezichtigen en de kleinsten kon je vinden in de binnenspeeltuin. Gelukkig is het er vrij overzichtelijk! Wij bleven nog wat napraten in gezelschap van een lekker drankje. De bediening was heel vriendelijk. Wij komen zeker nog eens terug!

Liever iets anders doen behalve karten met vrienden? Je kan hier ook nog de volgende zaken uitproberen: karaoke, smart darts, poolen, x-cube en binnenkort nog meer!

Op de website van Antwerp Amusement Park kan je alle info vinden!

Inspiratie nodig voor een verjaardagsfeest?

Ga jij ook eens bowlen of karten met vrienden in het Antwerp Amusement Canter?

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply