Unicorns & Fairytales
#boostyourpositivity - unicorns & fairytales

Wie ben ik?

make up 1 - Wie ben ik?

Welkom op mijn blog! Ik ben Nathalie, 31 en mama van Vince (10 april 2014) en Lex (25 december 2016, yes een kerstkindje)  Ook heb ik een manlief (al lang) waar ik mee samenwoon en ben ik als hoofdberoep juf (sinds 2006) leerkracht in de basisschool.

Ik ben niet ZEN, ik ben altijd in de weer en mijn hoofd zit steeds vol. Stilzitten is absoluut niet mijn ding. Steeds wil ik nieuwe dingen leren en ontdekken. Ik heb dan ook verschillende hobby’s buiten het mama zijn.

Waar ik helemaal blij van word zijn leuke humoristische mensen, een goed glas witte of rosé wijn en uiteraard mijn signature drink: cava! Nee geen champagne voor mij , behalve als het een Veuve Clicquot is! Njammie! Van gezond eten word ik blij en je kan mij ook plezieren met verse smoothies/sapjes.

Ik kan genieten van een goed boek, interessante nieuwe dingen om te doen en zelf cadeautjes maken! Shoppen is mijn verslaving en het is dan ook niet gek dat dit deels een (kids)fashionblog is…Mijn blog gaat een beetje alle richtingen uit. Van moederschap tot persoonlijke dingen. Waarom? Omdat ik hou van schrijven en blogs lezen. Ik wil jullie graag meenemen in mijn wereld, leuke musthaves doen ontdekken en gewoon inspireren of een hart onder de riem steken wanneer het nodig is.

Op mijn blog kan je , buiten de losse blogjes over mijn leven (als mama, juf, vriendin, vrouw,…) enkele vaste rubrieken vinden: elke week een webshoptip met ook vaak een winactie, een GET INSPIRED post met tips van leuke dingen, op maandag een diary met belevenissen van de afgelopen week en nog vele andere dingen!

Veel plezier met het lezen van mijn blog, ik hoop dat je ervan kan genieten.

xoxox Nathalie

iphone nathalie sep nov 1785 - Wie ben ik?

 

Mijn mooie logo is gemaakt door Creatieve Kaarten!

 

pinit fg en rect red 28 - Wie ben ik?

4 Comments

 • Reply
  Kim
  22 december 2014 at 13:56

  Grappig dat je ook van Schoten bent, daar ken ik niet veel bloggers 🙂 Ik ga je blog volgen, kan ik tenminste het leven in mijn geboortedorp blijven volgen.

  • Reply
   Nathalie
   22 december 2014 at 17:16

   Super , ik ben ook even bij jou geweest 🙂

 • Reply
  lavinia
  21 februari 2015 at 15:33

  Ik vind je blog echt super! Zelf zit ik ook op school waar je les geeft en je bent een toffe juf!

  • Reply
   Nathalie
   21 februari 2015 at 17:35

   Dat is heel fijn te horen! 🙂

Leave a Reply