Unicorns & Fairytales
https://www.hieppp.nl/verjaardag-kind/space/

Wie ben ik?

Hoi iedereen!

Welkom op mijn blog! Ik ben Nathalie, 34 en mama van Vince (10 april 2014) en Lex (25 december 2016, yes een kerstkindje)  Ook heb ik een manlief (al lang) waar ik mee samenwoon en ben ik een juf (sinds 2006) in het zesde leerjaar en ook een story teller (mamablogger). Yes, mijn blog is mijn halftijds beroep geworden.

Ik ben niet ZEN, ik ben altijd in de weer en mijn hoofd zit steeds vol. Stilzitten is absoluut niet mijn ding. Steeds wil ik nieuwe dingen leren en ontdekken. Ik heb dan ook verschillende hobby’s buiten het mama zijn.

Waar ik helemaal blij van word zijn leuke humoristische mensen, een goed glas cava of rosé wijn. Nee geen champagne voor mij , behalve als het een Veuve Clicquot is! Njammie! Van gezond eten word ik blij en je kan mij ook plezieren met verse smoothies/sapjes. Sinds mei 2020 ben ik vegetarisch geworden en probeer ik mijn steentje op ecologisch vlak bij te dragen.

Ik kan genieten van een goed boek, interessante nieuwe dingen om te doen en zelf cadeautjes maken! ..Mijn blog gaat een beetje alle richtingen uit. Van moederschap tot persoonlijke dingen. Waarom? Omdat ik hou van schrijven en blogs lezen. Omdat moederschap meer is dan alleen maar kinderen. Mijn blog is ondertussen een beetje een minimagazine geworden.  Ik wil jullie graag meenemen in mijn wereld, en gewoon inspireren of een hart onder de riem steken wanneer het nodig is.

Ondertussen trek ik maandelijks rond de 30 000 unieke bezoekers per maand, kunnen jullie mijn foto’s vinden op INSTAGRAM, kan je mijn creatieve ideetjes vinden op OUT OF THE BOY PLAY en beheer ik samen met een collega ook KIDSFOOD & LUNCHBOX, waar we jullie leuke kindvriendelijke ideetjes willen meegeven.

Veel plezier met het lezen van mijn blog, ik hoop dat je ervan kan genieten.

xoxox Nathalieunicorns & fairytales

 

Mijn mooie logo is gemaakt door Creatieve Kaarten!

 

4 Comments

 • Reply
  Kim
  22 december 2014 at 13:56

  Grappig dat je ook van Schoten bent, daar ken ik niet veel bloggers 🙂 Ik ga je blog volgen, kan ik tenminste het leven in mijn geboortedorp blijven volgen.

  • Reply
   Nathalie
   22 december 2014 at 17:16

   Super , ik ben ook even bij jou geweest 🙂

 • Reply
  lavinia
  21 februari 2015 at 15:33

  Ik vind je blog echt super! Zelf zit ik ook op school waar je les geeft en je bent een toffe juf!

  • Reply
   Nathalie
   21 februari 2015 at 17:35

   Dat is heel fijn te horen! 🙂

Leave a Reply