#boostyourpositivity - unicorns & fairytales

Welkom op mijn blog! Ik ben Nathalie, 30 en mama van Vince! Ook heb ik een manlief (al 12 jaar) waar ik mee samenwoon en ben ik als hoofdberoep juf (al 10 jaar). Juf in de basisschool. Op het moment geef ik les in het derde leerjaar (groep 5).

Ik ben niet ZEN, ik ben altijd in de weer en mijn hoofd zit steeds vol. Stilzitten is absoluut niet mijn ding. Steeds wil ik nieuwe dingen leren en ontdekken. Ik heb dan ook verschillende hobby’s buiten het mama zijn.

Waar ik helemaal blij van word zijn leuke humoristische mensen, een goed glas witte of rosé wijn en uiteraard mijn signature drink: cava! Nee geen champagne voor mij , behalve als het een Veuve Clicquot is! Njammie! Van gezond eten word ik blij en je kan mij ook plezieren met verse smoothies/sapjes.

Ik kan genieten van een goed boek, interessante nieuwe dingen om te doen en zelf cadeautjes maken! Shoppen is mijn verslaving en het is dan ook niet gek dat dit deels een (kids)fashionblog is…Mijn blog gaat een beetje alle richtingen uit. Van moederschap tot persoonlijke dingen. Waarom? Omdat ik hou van schrijven en blogs lezen. Ik wil jullie graag meenemen in mijn wereld.

Op mijn blog kan je , buiten de losse blogjes over mijn leven (als mama, juf, vriendin, vrouw,…) enkele vaste rubrieken vinden: elke week een webshoptip met ook vaak een winactie, een GET INSPIRED post met tips en collage’s van leuke dingen, op maandag een diary met belevenissen van de afgelopen week en nog vele andere dingen!

Veel plezier met het lezen van mijn blog, ik hoop dat je ervan kan genieten.

xoxox Nathalie

IMG_2723

iphone nathalie sep-nov 1785

11139508_10155506791970565_640788619_n

 

pinit fg en rect red 28 - Wie ben ik?

4 comments

Reply

Grappig dat je ook van Schoten bent, daar ken ik niet veel bloggers 🙂 Ik ga je blog volgen, kan ik tenminste het leven in mijn geboortedorp blijven volgen.

Reply

Super , ik ben ook even bij jou geweest 🙂

Reply

Ik vind je blog echt super! Zelf zit ik ook op school waar je les geeft en je bent een toffe juf!

Reply

Dat is heel fijn te horen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *