Unicorns & Fairytales

Disclaimer

1.   Gebruiksvoorwaarden

Alle aangeboden informatie die vanaf mijn blog verzameld wordt is voor eigen risico. Je leest mijn blog uit vrije wil. Indien er toch iemand jou verplicht op een of andere manier om mijn blog te lezen en je wil dit niet, neem dan even contact op met mij. Ik zal dan die persoon verzoeken om jou niet meer lastig te vallen (alhoewel mijn blog wel erg leuk is hoor).

2.   Copyright Policy

Ik ben de wettelijke copyright houder van al het materiaal op mijn blog . Het is dus niet toegestaan de inhoud te gebruiken om te her-printen of publiceren zonder mijn geschreven toestemming. Het is fijn dat je mijn blog zodanig interessant vindt dat je er een stukje van wil gebruiken, waarvoor dank, maar vraag het eerst even. 

3.   Vrijwaring

Alle informatie die op mijn blog wordt aangeboden is voor vermaak bedoeld en ik bied dus geen medische, juridische of ander professioneel advies. Blogposts in verband met het moederschap kunnen meningen bevatten die misschien niet overeen komen met andere meningen. Dit is gebaseerd op eigen ervaringen en kunnen misschien niet toepasbaar zijn voor anderen. 

4.   Privacy Statement

Ik zal je persoonlijke of contactgegevens niet aan een ander bedrijf verkopen. Ook zal ik je niet op spam lijsten plaatsen. Ik ben niet verantwoordelijk voor de privacy praktijken van adverteerders of mensen die reacties op mijn blog schrijven. 

5.   Reserve Rechten

Ik heb het recht om de focus van mijn blog te veranderen, de blog te sluiten, te verkopen of de gebruiksvoorwaarden te veranderen (te gaan naar een betaald platform) op eigen discretie.

6.   Adverteerders en Sponsors

Ik ben niet verantwoordelijk voor de acties van mijn adverteerders of sponsors. Indien je producten koopt via links vanaf mijn blog en er treden problemen op met de verkoop, gelieve je te wenden tot het bedrijf. ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele disputen. 

7.   Acties en Advertorials

Ik werk soms samen met bedrijven en krijg producten toegestuurd waar ik een blogpost over schrijf. Het kan ook gaan om een gesponsorde post.  Ik werk enkel samen met bedrijven waar ik zelf achter sta en die bij mijn blog passen. Ik probeer er ook altijd een blog van de maken die interessant is om te lezen. 

8. Voor de bedrijven die willen samenwerken

Indien ik een product opgestuurd krijgt dat beschadigd is of waarvan ik niet tevreden ben dan heb ik het recht om er niet over te schrijven. 

Perspakketten die vrijwillig zijn opgestuurd door een bedrijf zonder mijn medeweten hebben geen garantie dat erover wordt geschreven op mijn blog. Natuurlijk probeer ik dat zoveel mogelijk te doen, maar misschien is het pakje niet relevant voor mijn blog op dat moment.

9. Bedrijfsgegevens

Ondernemingsnummer: BE0554.971.345

Eikenlei 53B – 2960 Brecht

10. Affiliate en sponsored

Sommige artikels bevatten enkele affiliate links en/of gesponsorde links. Als je ervoor kiest om via deze links producten aan te schaffen of diensten te gebruiken, kan het zijn dat wij een kleine commissie verdienen. Dit heeft geen invloed op de prijs die je betaalt, en het stelt ons in staat om de kwaliteit van onze content te behouden en te verbeteren.

Wij selecteren onze partners zorgvuldig en bevelen alleen producten of diensten aan waar we zelf in geloven. Jouw steun via deze links is van onschatbare waarde en helpt ons om deze blog draaiende te houden. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en blijven ons inzetten voor eerlijke en nuttige content. Dank je wel voor je steun! 🙏

Heb je vragen of opmerkingen over onze affiliate links of gesponsorde content? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We horen graag van je!

No Comments

    Leave a Reply