Unicorns & Fairytales
Boeken My life Winactie & Give away

Samen lachen, praten, mopperen, fantaseren en meer met het Kletsboek + WIN

Voor je kinderen moet je tijd vrijmaken. Samen lachen, spelen, praten, mopperen en meer. Om je op weg te helpen is er dit leuke Kletsboek van Gezinnig.nl. Kijk je mee? Je kan zelf ook het leuke boek winnen. Ideaal tijdens deze lange zomervakantie!

Tijd maken om met je gezin bezig te zijn

Ik ben iemand die zich graag eens afzondert. Dat klinkt raar uit mijn mond voor wie mij kent. Ik ben een heel sociaal iemand. Toch kan ik genieten van even wat tijd alleen. Helemaal alleen, zodat ik mijn eigen ding kan doen. Even belangrijk als die momentjes alleen zijn de momenten met je gezin waarbij je écht tijd voor elkaar vrijmaakt. Ik schreef al eerder een blogpost over ‘tijd maken om écht met je kinderen te spelen‘ en ik sta er 200% achter. Het is niet altijd makkelijk, maar die telefoon en gsm wegleggen en ten volle genieten van aandacht van je kinderen zonder afleiding is noodzakelijk. Gelukkig is daar het Kletsboek om ons te helpen hihi.

fietsen met loopfiets - unicorns & fairytales

Gesprekjes

Het is fijn wanneer je communiceert met elkaar. Vragen stellen zoals: “Was het leuk op school?” zorgt voor korte antwoorden zoals ja of nee. Je kan beter vraagjes stellen zoals: “Wat was het leukste dat je vandaag gedaan hebt? Met welk speelgoed heb je gespeeld? enz…”.  Het antwoord hierop kan veel uitgebreider dan enkel ja of nee. Zorg ook dat alle afleiding weg is (zoals televisie en gsm…) . Ideale momentjes zijn er voor ons in de auto, aan tafel, tijdens momentjes op de zetel… Dan praten we gezellig met elkaar.

center parcs - unicorns & fairytales

Kletsboek

Toen ik aan het scrollen was doorheen de superleuke webshop van Gezinnig kwam ik het Kletsboek tegen. Een fijn boek vanaf 6 jaar dat je kind samen met jou of iemand anders in kan invullen en er fijne gesprekken over kan hebben. Meteen ws ik verkocht, ook al kan Vince nog niet lezen en schrijven. Het kan me sowieso nu al een houvast bieden.

kletsboek - unicorns & fairytales

kletsboek - unicorns & fairytales kletsboek - unicorns & fairytales

Als kind had ik dit geweldig gevonden. Ik hou van invulboekjes. Elke keer wanneer je een blad hebt ingevuld en erover gepraat hebt kan je een rondje kleuren. Je kan de antwoorden vergelijken met elkaar. Onderwerpen zoals woonplaats, lievelingsdingen, familie, school, werk, lievelingsdieren, talenten enz… worden besproken. Ook zijn er bonnen die je kan invullen (tegoedbonnen), een eet)bingo die je kan spelen, toekomstplannen die je kan maken en er is een moppermuur. Aan dit boekje ga je plezier beleven samen met je kinderen. Erg leuk als hij zelf kan schrijven! Maar wanneer ze jonger zijn kan je hier dus makkelijk inspiratie uithalen.

kletsboek - unicorns & fairytales kletsboek - unicorns & fairytales

kletsboek - unicorns & fairytales

Win het Kletsboek

Nou… je kent mij ondertussen. Deze dingen MOETEN gedeeld worden en daar hoort gewoon een winactie bij! Jij kan dit leuke boek winnen zodat jij het kunt testen met je gezin. Wie weet is dit wel een leuke cadeautip om aan iemand anders te geven! You know the drill…

 • Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 • Tag op Facebook een vriend(in) die dit ook wel leuk zou vinden… en zeg het zeker verder 😉
 • Delen van dit bericht is zeker een pluspunt maar niet noodzakelijk.

 

Meedoen kan tot en met 24/7/ 2018. Veel succes !

 

WINNAAR IS MARIAN ZW.

 


XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Lissy
  17 juli 2018 at 07:01

  Hoi Nathalie
  Hier doe ik heel graag voor mee! Mijn zoontje is 2,5 en het babbelen begint goed te gaan. In september mag hij naar school, en in oktober komt er een zusje bij, dus een beetje extra tijd voor ons 2 kan geen kwaad. Heel leuk voor een vermoeiende dag om dan wat inspiratie te hebben

 • Reply
  Tine Vanhaevre
  17 juli 2018 at 07:08

  Ik had de kleuterklets het voorbije jaar en dat was fantastisch. Dit lijkt me een mooi boek om cadeau te doen aan kindjes die moeilijk praten over wat ze voelen

 • Reply
  Hille Morel
  17 juli 2018 at 08:24

  Ja ik maak graag kans! Ik doe ook mee op FB.

 • Reply
  Anna
  17 juli 2018 at 08:52

  Ik doe graag mee..!
  Facebook: An Na

 • Reply
  Tania
  17 juli 2018 at 11:41

  Gewoon, omdat het een leuk boek is en omdat je zo snel die leuke uitspraken van je kids vergeet…

 • Reply
  Sheila
  19 juli 2018 at 09:31

  Wij doen graag mee!

 • Reply
  Marian Zw
  19 juli 2018 at 12:19

  Ik doe heel graag mee, mijn dochter is een echte kletskous maar heeft toch nog wel eens moeite om aan het einde van de dag alles op een rijtje te krijgen en rustig te gaan slapen. Dan zou dit boek goed kunnen helpen om even rustig de dag door te nemen.

 • Reply
  emmy
  20 juli 2018 at 21:50

  Oh waauw, dit lijkt me zo leuk. Mijn zoontje praat wel veel maar als ik dingen wil te weten komen, dan moet ik echt wel vissen. Daarnaast vind ik het ook gewoon keileuk zo’n herinneringen. Ik doe dus super graag mee *fingerscrossed

Leave a Reply