Unicorns & Fairytales
leuke sandwiches - unicorns & fairytales
Food Koken met kinderen lunch lunchbox moederschap Winactie & Give away

Leuke en lekkere sandwiches maken & leuke wedstrijd !

Leuke sandwiches maken, met of zonder je kids, blijft gewoon leuk. Als kind maakte ik van mijn bord eten al leuke creaties en dat probeer ik ook nu te doen, bij mijn eigen kind. Met het oog op de gender reveal party en de leuke brooddozen die ik wil maken, probeerde ik wat leuks met lekkere sandwiches. Ook Kristin, die samen met mij het Instagram account Kidsfood & lunchbox beheert, maakte leuke sandwiches recepten! Benieuwd? 

Leuke Sandwiches recepten

Leuke sandwiches recepten en creaties maken kan je zo makkelijk en moeilijk maken als je zelf wil. Ik zou zeggen: probeer het gewoon uit… Doe wat inspiratie op van Pinterest of laat je fantasie werken. Binnenkort gaat Vince naar school en wil ik graag af en toe eens een leuke brooddoos meegeven. Geen probleem als het niet elke dag gaat denk ik dan. Je kan er altijd wel iets leuks bijgeven. Al is het een doosje groentjes. Zoveel leuker dan enkel gewoon boterhammen, zeker als ze wat kleiner zijn. Toch leuk om steeds uit te kijken naar die leuke brooddoos? Wat zou er vandaag inzitten?

Lees hier meer tips over leuke lunch(boxen) maken

Maar goed, ik wou mijn mannen thuis wel eens verwennen met leuke sandwiches en ging aan de slag. Ik gebruikte daarvoor de sandwiches van La Lorraine, superlekker trouwens, je kan ze in de meeste Delhaizes, Carrefours en Matches kopen. Ik plunderde mijn ijskast en bekeek eens wat ik kon doen. Eerst vond ik het wat moeilijk en was de inspiratie zoek maar na de eerste sandwich ging het beter en beter. Het was eigenlijk leuk om te doen en de inspiratie kwam eraan gevlogen. Wedden dat de kinderen dit in no time willen opeten?

leuke sandwiches - unicorns & fairytales

leuke sandwiches - unicorns & fairytales

leuke sandwiches - unicorns & fairytales

leuke sandwiches - unicorns & fairytales

Sandwiches creaties

De leuke BENTO accessoires kan je onder andere vinden bij FLINGO, een webshop waar je alles kunt kopen voor een toffe lunchtijd, zowel voor kinderen als voor ouders.  Die accessoires maken het natuurlijk leuk. Eenvoudig maar toch anders vind je niet? Ik denk dat het wel duidelijk is hoe ik de sandwiches maakte. Een beetje snijwerk hier en daar, een prikker, en klaar is Kees. Dit is echt niet veel werk en levert een leuke sandwiches recepten op.

lees ook: Heerlijke creatieve receptjes met vis waar je kids van smullen

sandwiches voor kinderen - unicorns & fairytales sandwiches recept kinderen - unicorns & fairytales sandwiches voor kinderen - unicorns & fairytales sandwiches recept kinderen - unicorns & fairytales

Doe ook mee en win een trainingsdag met SVEN NYS

Op de website van LA LORRAINE kan je meedoen aan een leuke wedstrijd ‘Smeer & Win’. je kan namelijk een trainingsdag met Sven Nys winnen. Verzin een origineel sandwichrecept, trek een foto, post het hier en deel het op je Facebookprofiel. De origineelste en gezondste recepten maken kans op tickets voor hun kleine coureurs voor de La Lorraine trainingsdag met Sven Nys. Inspiratie nodig? Ontdek hier de lekkerste recepten.

Meedoen aan deze wedstrijd kan tot en met 18 maart 2020. Veel succes en misschien zien we elkaar daar!

Pin it

Vind je deze sandwiches recepten leuk? Pin ze dan 🙂

sandwiches recept kinderen - unicorns & fairytales

 

Welke sandwich creatie vind jij de leukste? 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    bé vermeiren
    3 maart 2020 at 14:17

    De haai!

Leave a Reply