Unicorns & Fairytales
speelmat voor LEGO - unicorns & fairytales
Bouwen cadeautips duurzaam speelgoed My life Spelen verjaardag Winactie & Give away

Musthave! Speelmat voor LEGO sets, een ideaal cadeau & WIN

Spelen jouw kinderen graag met LEGO? Of heb je een bouwhoek in je klasje en wil je graag een speelmat voor LEGO? Dan heb ik een ware musthave. Bij Speelmat.com hebben ze speelmatten voor verschillende LEGO sets gemaakt. Het ideale cadeau voor kinderen. Geen fans van dit constructiespeelgoed maar wel van auto’s? Ook goed, die zijn er ook! Kijk je mee?

Speelmat voor LEGO

Toen ik bij een vriendje van Vince een speelmat voor LEGO zag liggen, ging ik ook eens een kijkje nemen. Ik was meteen verrast want ze sluiten aan bij de LEGO sets van LEGO City, Friends en Space. Ze blijven steeds ontwikkelen dus komen er ook voortdurend andere speelmatten bij. De ontwerper creëerde deze speelmat voor LEGO uit een stukje frustratie tijdens het spelen. Vaak werden de sets in een inspiratieloze omgeving neergezet. De verkeersmatten en speelmatten die hij dan vond voldeden niet aan de schaalgrootte. De sets pasten er niet op of de matten waren uit verkeerd materiaal gemaakt waardoor de sets omvielen.

Daarom heeft hij een speelmat voor LEGO Heartlake City (Friends)  en voor LEGO City op schaalgrootte ontworpen. Na een proefperiode waarbij zijn kinderen de matten hebben getest op kras- en kreukelvastheid, kon hij ze dan ook aanbieden. 
Ook heeft hij verkeersmatten ontworpen met een realistisch uiterlijk als mooie basis voor de speelgoed auto’s. De speelmatten zijn gemaakt van een type PVC dat ook als tafelzeil of als banners wordt gebruikt.
De mat is goed schoon te maken, makkelijk op te rollen en weg te zetten.

speelmat voor LEGO - unicorns & fairytales

Makkelijk op te bergen

De speelmat voor LEGO is hier thuis een echte topper. Ze sluiten aan bij onze LEGO sets en we hebben nog een tweede mat ook die aansluit op deze mat en die meer sporen heeft voor onze trein. Zoals je kan zien ligt deze speelmat ideaal onder de half hoogslaper van bij Petit Puk! Elke keer opnieuw, als er vrienden komen spelen, worden ze aangezogen en beginnen ze daar te spelen. Top! 

Verkeersmat 

Kinderen die graag met auto’s spelen gaan ook veel hebben aan hun verkeersmatten. Die zijn in verschillende groottes en ontwerpen beschikbaar en zijn van hetzelfde materiaal gemaakt. Ze kunnen op tafel worden gebruikt of op de grond. Thuis of in de klas. Ideaal om verkeerslesjes te geven en kleine verkeersborden te gebruiken. Wie zou deze speelmatten nu niet willen ? Ik vind het persoonlijk ook een heel fijn cadeau om te geven aan kinderen die veel LEGO of auto’s hebben. De matten kan je makkelijk oprollen en wegzetten als ze even uitgespeeld zijn. 

WIN een speelmat voor LEGO of kies uit de andere speelmatten 

speelmat voor LEGO - unicorns & fairytales

Ik mag van Glen Glass, de ontwerper van deze musthaves, een speelmat van LEGO, een verkeersmat of andere speelmatten die te vinden zijn in de webshop cadeau doen. Als dat geen fijne winactie is dan weet ik het ook niet. Voor thuis of voor in je klasje. Hoe kan je nu meedoen? 

 1. Maak je keuze uit de volledige keuze in de webshop op speelmat.com 
 2. Laat het ons in de comments hier op de blog weten 
 3. Deel dit artikel eventueel op je eigen sociale media kanalen 

Meedoen kan tot en met 10 november 2020

XOXO Nathalie 

 

You Might Also Like...

149 Comments

 • Reply
  Daphne
  3 november 2020 at 06:37

  Wat gaaf!! Tovallig was ik laatst aan het kijken voor mijn dochter hiervoor. Het maakt het spel zo levendiger, completer om er een ‘scene’ bij te hebben!
  Super gaaf en doe graag mee! Dat zou ze echt heel leuk vinden 😍

  • Reply
   Monique
   4 november 2020 at 06:48

   Graag zou ik de lego city speelmat voor trein winnen. Onze zoon is helemaal gek van lego en ontspant de enorm van. Bovendien is hij over een kleine 3 weken jarig en er staat veel lego op zijn lijstje. 😁

   • Reply
    Erika van koert
    10 november 2020 at 22:54

    O nog net op het nippertje. Ik doe graag mee voor een lego mat 🤞

 • Reply
  Querine
  3 november 2020 at 07:11

  Super tof die Lego mat! Wat een mega uitvinding! Hier worden ook kriskros stadjes gebouwd, maar ontbreken de wegen. Plus kan mama er niet meer per ongeluk tegen aan lopen!! 😉 Wij doen dus Heeel graag meer voor de Lego mat, Fingers crossed!

  • Reply
   Lynn Hendrickx
   3 november 2020 at 13:59

   Verkeersmat racebaan zou hier een grote hit zijn!! 😍 Nog geen leuke mat in huis dus Sinterklaas mag deze zeker brengen 🍀

  • Reply
   Lynn Hendrickx
   3 november 2020 at 14:00

   Oeps sorry, heb op jouw bericht reply gedaan precies. Dat was een ongelukje!

 • Reply
  Anne Huydts
  3 november 2020 at 07:13

  Wat een uitvinding! Ideaal voor urenlang speelplezier. Voor onze zoon zou de eerste LEGO city speelmat super zijn (staat helaas geen nr. bij, geschikt voor LEGO sets: 60141, 60258, 60204, 60257, 7937) Mooi cadeau voor onder de kerstboom 🙂

 • Reply
  Caroline Ceulemans
  3 november 2020 at 07:29

  Toffe tip, ik wil wel de speelmat lego voor diverse sets winnen. Of iets anders, zo moeilijk te kiezen!

 • Reply
  Britt F.
  3 november 2020 at 07:35

  Oh wauw wat een leuk idee! Veel interessanter dan de bouwplaten.
  Hier met twee jongens van 4 en 6 is Lego niet weg te denken.
  Een Speelmat van Lego City zouden ze wel leuk vinden.

  • Reply
   Liesbeth
   4 november 2020 at 20:17

   Ooooh ik zie dat ze ook een mat hebben voor playmobil. Dus ik voor die playmobil mat voor de meisjes hier thuis. Zouden ze super vinden!
   Of anders een legomat voor in mijn klas. Ook de kindjes van het tweede leerjaar zullen dat super vinden!

 • Reply
  Rosanne
  3 november 2020 at 07:36

  Heeel gaaf! Elke Lego city Speelmat zou goed zijn. Op de wishlist!

 • Reply
  Angelique
  3 november 2020 at 07:39

  Super gaaf! Mijn zoontje zou dit geweldig vinden! Lego speelmat voor zijn lego. Liefst dan nr 12 voor zijn brandweerkazerne maar ik denk dat elke wel goed zou zijn voor hem.

  • Reply
   Michele verstraete
   3 november 2020 at 10:01

   Deze mat had ik al op het kerstlijsjte van de jongens gezet maar hem winnen zou eens zo leuk zijn. Wij kiezen dan voor de legomat voor de lego city politie en brandweer.

   • Reply
    Lucas de Jong
    10 november 2020 at 19:13

    Wauw! Wat gaaf om al die speelmatten te zien! Zou echt een droomcadeau voor mij als klein jongetje zijn geweest. Hopelijk mag ik mijn kinderen zoiets geven. We gaan voor: SPEELMAT RACEBAAN

 • Reply
  Malenka
  3 november 2020 at 07:44

  Onze dochter van 4 heeft nog maar net Lego Friends ontdekt en ze is er zot van! De mat voor Heartlake City zou haar uren en dagen speelplezier bezorgen! En veel rust voor mama 😀

  • Reply
   Inge Stroobandt
   3 november 2020 at 09:24

   Oh.
   Hier met een papa in huis die de Lego kriebels in hem heeft en dit graag wil doorgeven aan ons zoontje, meer dan welkom!
   Graag de speelmat van Lego City.

 • Reply
  Maïté Ceusters
  3 november 2020 at 07:50

  Super idee…uitvinding, het ziet er geweldig uit!!! Hier drie jongens van 5,8 en 11 jaar die gek zijn op Lego. Hele Lego dorpjes worden hier dagelijks gebouwd en later in de dag omgetoverd tot opnieuw andere fantastisch Lego creaties.De speelmat van Lego city of nummer 23 zou hier een geweldige toevoeging aan zijn!!!! We doen heel graag mee.

 • Reply
  Nele Bastiaens
  3 november 2020 at 07:51

  Ohhh zeg … wat een leuk cadeau!! Mijn zoontje cil (4 jaar) ziet zo’n speelmat van Lego city wel zitten. Het zou het ideale cadeau zijn om deze moeilijke Corona periode toch wat te overbruggen, want ook voor deze kleine mannetjes zijn het vreemde tijden! TOP mat die voor uren plezier zorgt ❤️

 • Reply
  sophie
  3 november 2020 at 07:52

  Oh wauw dit is toch wel super en zou perfect op hun lego zolder passen. zowel papa als de 2 zoons zijn helemaal fan van lego city dus elke speelmat zou wel passen maar de lego space mat zou onze oudste zoon zijn ruimte droom wel helemaal af maken! Fingers crossed

  • Reply
   Niels
   3 november 2020 at 20:14

   Ik doe graag mee voor een speelmat voor mijn neefje

 • Reply
  Andrea
  3 november 2020 at 08:02

  Mijn zoontjes spelen echt elke dag met lego en zullen zo een mat dan ook geweldig vinden. We hebben vooral veel van lego city, dus 1 van deze 2 matten zou leuk zijn om te winnen. We duimen hier alvast. Het zou zeker voor afleiding zorgen in de bijzondere tijd.

  • Reply
   Nathalie
   8 november 2020 at 21:12

   Ooh lego city speelmat nr 23 voor mijn petekindje!! Zou fantastisch zijn.

 • Reply
  Vanessa
  3 november 2020 at 08:05

  Hey Nathalie
  Wat een fijne winactie!
  Dit zou echt een meerwaarde zijn voor mijn zoontje Senne en zijn legogebouwen, voertuigen,… Hij zou graag de mat willen voor diverse sets. 🍀🤞🏻🍀

 • Reply
  Annemie
  3 november 2020 at 08:10

  Wat een originele speelmatten! Onze eettafel ligt altijd bezaaid met lego, dus dit zou de ideale oplossing zijn om een lego hoekje te maken. Met de lego friends speelmat kunnen er hier 3 kindjes een hele stad bouwen

 • Reply
  Annelis
  3 november 2020 at 08:11

  Nog nooit van gehoord. Wat een toffe ontdekking. Hier belanden de sets altijd op de kast en wordt er na het bouwen amper nog mee gespeeld. Deze mat zou ideaal zijn voor op hun kamer. Voor mijn jongens is SPEELMAT VOOR LEGO DIV SETS ideaal, aangezien ze deze sets bijna allemaal hebben. xx

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  3 november 2020 at 08:12

  Ik zou heel graag een lego city mat winnen voor mijn zoontjes. Ziet er super tof uit!!

 • Reply
  Veronique
  3 november 2020 at 08:15

  Dat ik dit niet eerder heb ontdekt! Top uitvinding 🙌 bedankt Nathalie om die leuke dingen te delen!! 😘
  Ik doe dus ook heel graag mee… dit zou de boys hier zeker stimuleren om wat gerichter te spelen met de lego sets.

 • Reply
  Debby denoyette
  3 november 2020 at 08:16

  Oh Das gewoon mega cool 😍😍

  Ik ga voor de speelmat van playmobil 😁
  Twins hier en mijn zoontje heeft super veel Lego maar samen spelen ze het meest met playmobil.
  Figers crossed… Mega toffe actie 😍

 • Reply
  Lien
  3 november 2020 at 08:17

  SMVLC010-EU Deze zou mijn kleuter uren spelplezier bezorgen denk ik.
  Hiermee zal hij zich niet meer vervelen tijdens de lockdown terwijl mama haar telewerk verder doet.
  🍀🤞🏻🍀

 • Reply
  Justine
  3 november 2020 at 08:21

  Wooow super uitvinding! De Lego City mat zou hier zeker een topper zijn!
  Dan kan m’n zoontje zijn politiekantoor een plaats krijgen en kunnen ze hun nog meer in de fantasiewereld inleven!
  Fingers crossed 🙂

 • Reply
  Annelies
  3 november 2020 at 08:23

  Wauw wat een super fijne uitvinding. Dat maakt het spel nog levendiger en zorgt voor zoveel mogelijkheden en wat een pluspunt dat het zo makkelijk proper te houden is. Onze meisjes van 5 en 7 jaar zouden helemaal in de wolken ☁️ zijn met de speelmat voor de Lego friends heartlake city. ☘️Ik ben ook eens benieuwd of het iets handig en stevig zou zijn voor in mijn kleuterklasje. Lijkt mij sowieso wel een enorme meerwaarde. Lieve groetjes en een fijne dag Annelies 🍁

 • Reply
  Annelies
  3 november 2020 at 08:31

  Oh wat leuk! Hier zouden we de Lego Friends heartlake city mat wel heel goed kunnen gebruiken voor alle sets op te bouwen🍀🍀🍀

 • Reply
  Tania
  3 november 2020 at 08:31

  Toevallig vroeg mijn zoontje gisteren nog naar een mat om met de auto’s op te rijden. Dit had hij gezien bij zijn neefjes. Helaas hebben wij dit niet, maar nu staat het op zijn lijstje. Voor hem graag de verkeersmat 😉

 • Reply
  Struyf Kim
  3 november 2020 at 08:43

  Wauw! Hoe cool zijn deze matten! Dat wordt moeilijk kiezen! Hier zou het waarschijnlijk een playmobilmat of een automat worden. Zoontje van 5 zou helemaal wild worden van een Ninjago Lego speelmat! Hopelijk komt die er ook snel! Fingers crossed!

 • Reply
  Karoline meuwissen
  3 november 2020 at 08:44

  Waaww ik wist niet sat dit bestond! Ideaal voor onze beginnende lego liefhebbers! SPEELMAT VOOR LEGO CITY NR. 23

  • Reply
   Inge Stroobandt
   3 november 2020 at 09:24

   Oh.
   Hier met een papa in huis die de Lego kriebels in hem heeft en dit graag wil doorgeven aan ons zoontje, meer dan welkom!
   Graag de speelmat van Lego City.

  • Reply
   Sandra Nysten
   3 november 2020 at 12:33

   Ooh, wat zou mijn zoontje dat leuk vinden! Hij speelt dolgraag met lego en het liefst op een mat. Wij zouden graag de speeldag voor lego city winnen (SMVLC010-EU).

 • Reply
  Katrijn
  3 november 2020 at 08:48

  Hier een beginnende Lego-fan. Deze mat zou super zijn om zijn verschillende setjes leuk te combineren en zijn fantasie helemaal de vrije loop te laten gaan. 🍀

 • Reply
  Katelijne
  3 november 2020 at 09:10

  Dag Nathalie,
  Onze klas zou heel blij zijn met de playmobil mat. Een geweldige aanwinst voor onze nieuwe bouwhoek!
  🤗
  Katelijne

  • Reply
   Elise
   3 november 2020 at 14:17

   Waw, zou super zijn voor onze twee jongens! Deze week richten we de speelkamer van de jongens in en een tapijt ontbreekt nog. Dit zou fantastisch zijn! Dan hoeven ze (van mama) niet steeds op te ruimen 😉
   Zo kan de Sint nog een nieuw stukje Lego brengen 😀
   We wagen onze kans 🍀
   Gezien er geen naam bij de mat stond was deze onze favoriet om de Lego erop te zetten: Geschikt voor Lego sets: 60110, 60232, 60214, 60216, 7937

   Boysmom Elise

 • Reply
  Steffi
  3 november 2020 at 09:25

  Wauw, wat een top tip! Hier zouden we graag de speelgoed mate voor lego City met park winnen 🍀! Mijn zoontje en dochter zouden hier enorm blij mee zijn, en mama ook 🙈.
  Groetjes, Steffi

 • Reply
  Elke Wauters
  3 november 2020 at 09:32

  Wauw,ik wist niet dat dit bestond! Lenn kan uuuuuren met zijn Lego spelen,maar zijn platen worden te klein,en dit zou hij super vinden om met zijn zusje en vrienden samen te doen! Wij doen heel graag mee voor de speelmat voor LEGO diverse sets. Wij duimen 🤞🤞🍀

 • Reply
  Griet Vaneynde
  3 november 2020 at 09:32

  Hier zouden er 2 meisjes super blij zijn met een Speelmat van Lego Friends. Zo krijg ik misschien mijn tafel terug wanneer alle lego wordt uitgehaald.😆

 • Reply
  Ellen
  3 november 2020 at 09:45

  Woww, wat een fijne wedstrijd. Mijn jongens hun fantasie zou geprikkeld worden. Ze krijgen binnenkort een politiekantoor en zouden dan misschien de mat met de wegen kunnen gebruiken. Artikelnummer: SMVLC001. De oudste is nu 7 jaar en Lego is zijn favoriete hobby, waar hij wat uitdaging in vindt. Wij duimen super hard 🤞🤞🍀🍀.

 • Reply
  Tiffanie
  3 november 2020 at 09:51

  OMG, zo leuk. Als ik niet win, hoop ik op een kortingscode 😛
  Deze vinden wij (ik😅) de leukste: https://www.speelmat.com/Speelmat-voor-LEGO-City
  🤞🤞🤞

 • Reply
  Deborah
  3 november 2020 at 09:59

  Basil is bijna jarig en rijdt altijd op de grond met zijn auto’s. Nu kan hij dan op de verkeersmat rijden. En toch handig dat ik dat dan ook kan meenemen naar de klas voor de verkeerslesjes of bij hoekenwerk.
  Ik heb het alvast op zijn lijstje voor Sint/kerst/verjaardag gezet. Bedankt alvast voor de leuke tip!

 • Reply
  Marlies Van der Sande
  3 november 2020 at 10:00

  Oooh! Deze zou perfect zijn voor mijn 7-jarig zoontje Dieter. In mei lag hij 14 dagen in het ziekenhuis en heeft hij zijn liefde voor Lego ontdekt! Ondertussen heeft hij al een mooie collectie waaronder de passagierstrein van Lego City. Ik waag dus graag mijn kans voor de speelmat van Lego City met plaats voor het station (art nr SMVLC002-C). In december vieren we zijn 8ste verjaardag, dus zou echt perfect zijn! 😍

 • Reply
  Tessa
  3 november 2020 at 10:16

  Wow er is toch geen beginnen aan. Ik denk hier de Lego friends of Playmobil versie. Of wie weet wel de race baan. Zoveel keuze? Hoe klein kan je ze oprollen?

 • Reply
  Anke De Block
  3 november 2020 at 10:17

  Het maakt niet uit welk maar graag eentje van de city.

 • Reply
  Pam Roth
  3 november 2020 at 10:17

  Ooh om samen te spelen! De Lego Friends mat zouden ze zeker tof vinden! In ons nieuw huis hebben ze daar zeker plaats voor.

 • Reply
  Peeraer Peggy
  3 november 2020 at 10:18

  Ik doe graag mee voor zoon v.e.vriendin die dag in dag uit met Lego speelt en jarig is op 10 december. Graag de speelmat die geschikt is voor nr.60141 60258 60204 60257 7937. Niels zou hier super blij mee zijn 🤞🍀🍀🍀

 • Reply
  Silke Leysen
  3 november 2020 at 10:19

  Wat leuk! In mijn klas is er momenteel geen autobaan of automat wat heel jammer is. De kleuters spelen zo graag met auto’s en zijn echt aan wat meer diepgang toe. Een automat zou hen dan ook zoveel spelplezier opleveren!
  Wie niet waagt niet wint dus doen we nog maar eens een keertje mee, deze keer voor een verkeersmat (art nr SMVM001 )

 • Reply
  Karolien S.
  3 november 2020 at 10:21

  Met zo’n supercoole playmobil mat in huis laat Olivia gegarandeerd haar speelgoed niet meer rondslingeren maar wil ze hier enkel nog op deze mat mee spelen.

  Duimen maar dat we eentje in de wacht mogen slepen. Voor een opgeruimd huis en een blije dochter :).

 • Reply
  Ellen Van Loy
  3 november 2020 at 10:35

  mijn zoontje Nils is een echte lego fan. Uren kan hij bouwen. Hij heeft een politiekantoor, maar maakt zelf ook een dierentuin, appartementen,… Hij heeft verschillende sets van Lego City. Hij zou dolblij zijn met een lego mat! 💕

 • Reply
  Elke
  3 november 2020 at 10:40

  Over deze speelmatten had ik nog niet gehoord. Zo leuk zeg! Ideaal voor op de kamer van mijn zoontje, kan hij nog beter met zijn Lego spelen. De mat voor Lego City (Geschikt voor Lego sets: 60169, 60141, 60216, 4645), omdat de set 60216 op zijn verlanglijstje staat en dit wellicht binnenkort in zijn schoentje te vinden zal zijn. Deze speelmat zou het compleet maken!

 • Reply
  Patricia
  3 november 2020 at 10:59

  De Speelmat voor Lego Space ontbreekt hier nog. Zo kunnen we de Lego verzameling mooi sorteren.

 • Reply
  marleen prinsen
  3 november 2020 at 11:01

  Lego speelmat is echt geweldig onze kleindochter en de buur jongens houden zo van auto”s treintjes en zoveel meer hier zouden ze samen met opa zoveel plezier mee beleven .

 • Reply
  Floor Verseveldt
  3 november 2020 at 11:09

  Wat leuk! Ideaal. Hij krijgt van ons de brandweerkazerne en van opa en oma het ziekenhuis dus lego mat nr 12 zou hier goed uitkomen.

 • Reply
  Nele
  3 november 2020 at 11:10

  Wat een toffe uitvinding! Hier wordt veel met lego gespeeld en staan de kasten en vloeren vol. Zo’n mat zou echt wel handig zijn.
  We kiezen voor de speelmat voor lego city met park (SMVLC002 EU B).

 • Reply
  Katrien
  3 november 2020 at 11:14

  Ideaal dit! Hier graag een speelmat voor lego city 🤞 Zoontje van 5,5j (en verzot van lego) zou dit ge-wel-dig vinden!

 • Reply
  Lisa
  3 november 2020 at 11:57

  Wat laat ik mij graag influencen door jou! Ik ontdek steeds duurzaam speelgoed om de creatief bij de kindjes te prikkelen. Voor onze zoon van 3 en een half lijkt de speelmat voor lego nr. 12 ideaal! Uren speelplezier verzekerd 🙂

 • Reply
  Degroote Murielle
  3 november 2020 at 11:59

  Graag de speelmat Playmobil voor ons zoontje van 2 jaar

 • Reply
  Saskia
  3 november 2020 at 12:04

  Oh wat een super leuke actie! Hier aan auto fan 😉 dus ik doe graag mee.
  Ik zou hem graag gebruiken voor duplo en daarna voor LEGO dus ik zou speelmat voor lego city kiezen.
  Zocht al een lange tijd een speelmat voor Noa op zijn kamer boven dus dit zou wel erg tof zijn!

 • Reply
  Nele De Wit
  3 november 2020 at 12:07

  Wat fijn die speelmatten! Voor mijn dochter Amélie zou ik de Speelmat van Lego friends Hartlake city kiezen. De Lego is een van de weinige dingen waar ze echt haar rust in kan vinden. Ze laat haar fantasie de vrije loop en bouwt er lustig op los. Met de speelmat komen haar bouwsels pas echt tot leven!

 • Reply
  hannelore keustermans
  3 november 2020 at 12:30

  Wat leuk! Ik zou graag de speelmat van lego city winnen voor onze kleine man die net lego ontdekt heeft!

 • Reply
  Vanessa
  3 november 2020 at 13:05

  De Lego mat zou hier enorm in de smaak vallen bij mijn Lego City fan!

 • Reply
  Wieteke
  3 november 2020 at 13:11

  De mat van Lego Friends zou hier heeeel goed van pas komen; nu wordt alles wel opgebouwd maar er wordt weinig mee gespeeld daarna. Denk dat de mat hierbij wel zou kunnen helpen, dan wordt alles zo’n beetje één groot geheel!

 • Reply
  Annelies
  3 november 2020 at 13:37

  Wow een speelmat Lego City! Wist niet dat het bestond, maar wat een fantastisch idee. Heb het nu sowieso al op het verlanglijstje voor de Sint gezet.

 • Reply
  Kristien
  3 november 2020 at 13:44

  Ideaal voor vader en zoon legofreaks.

 • Reply
  Chrisje Govers
  3 november 2020 at 13:44

  Oh wij zouden de lego friends hartlake city kiezen. Super mooie mat en uit ervaring weet ik dan ze nog mooier spelen met een leuke ondergrond erbij. 🍀

 • Reply
  Elke
  3 november 2020 at 13:45

  Wat een superleuke winactie! Maakt spelen met Lego nog leuker. Ik denk dat ik daar de 5-jarige hier in huis echt heel blij mee kan maken! Ik ga dan voor de Lego City, SMVLC014-EU.

 • Reply
  Kelly
  3 november 2020 at 13:46

  Wat een leuke weg gever! Mijn twee meisjes hebben al heel wat Lego friends maar ze weten soms niet goed wat te spelen… Zo n heartlake city mat kan hun spel weer een nieuwe boost geven!🤞

 • Reply
  Katrien J.
  3 november 2020 at 14:16

  ik waag mijn kans voor een “SPEELMAT VOOR LEGO VOOR O.A. SETS 60141 EN 60110”, die zou hier best passen bij alle lego city sets die mijn huis onveilig maken. Letterlijk. Ooit al met een blote voet op zo’n blokje getrapt? Dan weet je wat ik bedoel 😀

 • Reply
  Sarah
  3 november 2020 at 14:22

  Wauw, super leuk! De lego speelmat heartlake city ziet er zo kleurrijk en plezant uit. Dat zou een grote hit zijn bij ons klein ventje en dat misschien zelfs voor in zijn nieuwe kamertje?! ;D

 • Reply
  Griet Van den Kerchove
  3 november 2020 at 14:28

  Omg! Hoe zalig ziet die mat er uit? 👌🏼 Hier een 5 jarig jongetje die binnenkort zijn eerste ‘diaversary’ (1 jaar diabetes type 1) viert. Zou een geweldig cadeautje zijn voor onze stoere vent die dagelijks zoveel prikjes krijgt 🙏 ‘cadeautjes’ verzachten de pijn altijd 😉 Fingers crossed 🤞🏼

  • Reply
   Griet Van den Kerchove
   3 november 2020 at 14:33

   Oeps, vergeten vermelden welke mat 🙈 eentje winnen zou al geweldig zijn en dan nog mogen kiezen… Moeilijk 😅 Misschien speelmat voor lego div sets 🙏

 • Reply
  Nani Van Gerven
  3 november 2020 at 14:39

  Wat een leuk idee, zal inderdaad helpen om alle lego bij elkaar te houden. Liefst SMVLC002-EU-B, maar de andere zijn ook super

 • Reply
  Janssens
  3 november 2020 at 14:49

  Wauw wat leuk. Ik ze meisjes zijn fan van Lego friends en hebben een aantal sets om te spelen. Met deze speelmat van Lego friends zouden ze er een echt lego friends paradijs van kunnen maken. Samenspeelpret verzekerd.

 • Reply
  Katrien Verbouw
  3 november 2020 at 14:57

  Machtig! Dit zou mijn zoontje heel tof vinden. Hij wordt deze week 6 jaar, dus een speelmat winnen voor zijn lego zou een extra leuk cadeau zijn. https://www.speelmat.com/Speelmat-voor-LEGO-City-nr.13
  Deze speelmat zou aansluiten op zijn brandweerkazerne en zijn politiekantoor.

 • Reply
  Anke
  3 november 2020 at 15:15

  Wauw, die van lego friends is fantastisch, doet mij denken aan mijn kindertijd, toen hadden mijn grootouders ook een speelplaat met ruimte voor eigen bouwsels, echt fantastisch! Zou mijn dochter geweldig vinden!

 • Reply
  Evelien
  3 november 2020 at 15:21

  Wat handig! Net de allereerste Lego-city-sets gekocht voor onze oudste (4jaar). Dit zou superleuk zijn om dan, na het bouwen, samen met zijn kleine broer van 3 jaar met de Lego te spelen. Voor ons zou een Lego-city mat dus heel fijn zijn!

 • Reply
  Joke Serneels
  3 november 2020 at 15:51

  Super, hier heb ik zelf ook al naar gezocht! Ik kies dan de Lego mat voor div sets, want wij hebben zowat vanalles, desnoods kan het Lego Nexo Knights kasteel er ook bij dan!

 • Reply
  Katrien Adams
  3 november 2020 at 16:19

  https://www.speelmat.com/Speelmat-voor-LEGO-City-nr-23

 • Reply
  Maaike Vande Velde
  3 november 2020 at 16:24

  Wauw hoe leuk zijn die matten?
  Voor ons graag de lego mat voor de brandweerkazerne en politiebureau,die hebben we namelijk al. Het ziekenhuis en de haven die er ook op passen zullen we later nog wel bijkopen 😅.

  De zolder is net helemaal opgeruimd en klaar om afgewerkt te worden, dan kan de lego van onze jongens daar een mooi plekje krijgen!

 • Reply
  Goele
  3 november 2020 at 16:44

  Allereerst, wat een heerlijke blog is dit. Uren speelplezier hebben mijn jongens door jouw ideeën. Bedankt daarvoor! En hoe mooi zijn deze speelmatten! 😍 De racebaan speelmat zou hier absoluut in de smaak vallen.

 • Reply
  GRYSON W.H.
  3 november 2020 at 16:54

  Heel graag de LEGO FRIENDS HEARTLAKE CITYspeeelmat voor Fleurtje en Senne. Dan kunnen deze schatten van kleinkindjes samen spelen met hun Lego blokken en figuren.

 • Reply
  Kelly
  3 november 2020 at 17:12

  Onze kindjes zijn zot van Playmobil. De speelmat van Playmobil zou dan ook perfect passen op onze speelzolder! Onze kindjes duimen alvast 🤞🏻🤞🏻

 • Reply
  Kelly
  3 november 2020 at 18:00

  Wauw, deze zou superleuk zijn voor op de opvang 😊

 • Reply
  Fleur Claeys
  3 november 2020 at 18:47

  Ik doe zeker mee voor de LEGO mat 👌🏻🥰
  Supergoeie tip voor onze 5jarige vol verbeelding
  Ook een heel goeie verjaardagstip 😉😉💪🏻
  En even later kan zn zusje ook mee spelen

  🤞🏻🤞🏻🤞🏻

 • Reply
  Nastjenka
  3 november 2020 at 18:56

  Wauwie! Super toffe speelmatten, hier zou de Lego city variant heel erg in de smaak vallen, zeker met al de Lego sets die de Sint binnenkort komt brengen 😊😉

  • Reply
   Eline
   3 november 2020 at 20:22

   Wat een topcadeau voor de kids. Deze gaat hier een ongelofelijk groot succes kennen. Ik heb het artikel met veel plezier gedeeld. Ik kies voor de Lego div sets.

 • Reply
  Nastjenka
  3 november 2020 at 18:56

  Wauwie! Super toffe speelmatten, hier zou de Lego city variant heel erg in de smaak vallen, zeker met al de Lego sets die de Sint binnenkort komt brengen 😊😉

 • Reply
  Anneke
  3 november 2020 at 19:16

  Dit is geweldig! Op regenachtige zondagen bouwen we maak met het hele gezin complete steden. Deze mat zou een geweldige ondergrond zijn:
  SPEELMAT VOOR LEGO CITY
  Speelmat voor LEGO City sets 60204, 60141, 60110, 4645

 • Reply
  Manon
  3 november 2020 at 19:22

  Wat een super leuke winactie! Ik hoop dat ik als Nederlandse ook mee mag doen😁! Ik lees heel graag uw blogs en zie zoveel vergelijking met uw zoon en de mijne, fijn om tips en adviezen te lezen!

  Mijn twee zoontjes zijn gek op lego en zon legospeelmat zou geweldig zijn!
  SPEELMAT VOOR LEGO DIV SETS

  Liefs!

 • Reply
  Wouter Quirynen
  3 november 2020 at 19:25

  Super coole matten voor in de speelkamer. Beter dan alle andere speelmatten die te koop zijn. Lego speelmat nr 12 zou perfect passen in de speelkamer (legokamer) van Boj.

 • Reply
  Evelyn
  3 november 2020 at 19:28

  Zo leuk! Laat het nu toeval zijn dat de sint LEGO brengt dus dat zou echt super tof zijn 😊 Dus ik kies voor een lego city mat. Welke, ik weet het niet goed. Ik moet nog even denken welke bij onze sets past 😅

 • Reply
  Rosanne
  3 november 2020 at 19:45

  Super leuk, zowel de matten als de actie! Lego is hier echt favoriet. Met zo’n kleed maakt het hele verhaal compleet. Wij vinden nr. 12 het leukste, aangezien deze mooi aansluit bij de brandweerkazerne 🧯

 • Reply
  Eline
  3 november 2020 at 20:23

  Wat een topcadeau voor de kids. Deze gaat hier een ongelofelijk groot succes kennen. Ik heb het artikel met veel plezier gedeeld. Ik kies voor de Lego div sets.

 • Reply
  Anneleen De Visscher
  3 november 2020 at 20:38

  Waauw super zeg, ik doe heel graag mee voor onze zoon. Zou hier heel erg veel mee gezspeeld worden. Graag de lego speelmat voor lego city 🙂

 • Reply
  Nathalie
  3 november 2020 at 20:53

  Oh, onze meisjes zouden wel heel blij worden van zo’n playmobil-mat voor in hun speelhoek als we daar binnenkort hun “baby-mat” wegruimen.

 • Reply
  Hetty
  3 november 2020 at 21:09

  Hoe leuk is dit! Gedaan met Lego op de tafel, kast, naast de kast of overal waar je er over kan vallen. Heerlijk om alles een plekje te geven en de jongens hun fantasie te prikkelen. Laat die rollenspelen maar komen! 😍

 • Reply
  Karen
  3 november 2020 at 21:26

  Oh my God! Dees is echt zo hard iets voor Oscar! Zot van Lego én hij heeft al de raket en shuttle van Lego space (compleet gek van de ruimte). Op zijn Sintlijstje staat … het iss😀 Dus wij moeten gewoon die mat voor Lego Space hebben want nu staan de raket 🚀 en alle andere bouwsels her en der in onze living😂🍀🚀

 • Reply
  seys greet
  3 november 2020 at 22:05

  Waw, met plezier mijn kans gewaagd voor de speelmat (lego city). Wat zou ik mijn kleine kapoen en grote lego fan, hiermee een groot plezier kunnen doen!

 • Reply
  Eva
  3 november 2020 at 23:59

  Way wat een geweldig concept! Hier sowieso een lego mat! En dat zou inderdaad ook voor treinen, tractors, graafmachines gebruikt worden

 • Reply
  Freya
  4 november 2020 at 02:00

  Oh wauw, super leuke matten. De verkeersmatten zien er ook super tof uit. Maar voor mijn zoontje van 5 jaar, zou eentje van lego city goed van pas komen. Hij speelt nu met de lego van zijn papa, die een mooie collectie van vroeger bijeen heeft gespaard.

 • Reply
  Lieze
  4 november 2020 at 04:39

  Wauw! Wat een leuke speelmatten! Een ideaal cadeau voor ons zoontje zijn 3e verjaardag deze week 🥳
  Een verkeersmat zou zijn fantasie nog meer kunnen stimuleren! 🤞🤞🤞

 • Reply
  Katleen
  4 november 2020 at 07:14

  Oh, wat een cool idee! Onze 3 kids zouden een mat voor lego city of die van playmobil geweldig vinden! Als ik hem hier zou winnen, zou superfijn zijn, maar sowieso iets voor de Sint of Kerstmis 😉

 • Reply
  Eveline Vervaeke
  4 november 2020 at 07:31

  D3 speelmat voor playmobil vind ik heel leuk met dat strand bij…lekker creatief spelen. Duimen maar 🍀

 • Reply
  Tess Hoffmann
  4 november 2020 at 08:02

  Wauw dat is echt TOP Speelgoed! Mijn zoontje van 5jaar begint net met Lego te spelen. Het zou fantastisch zijn als hij daarop kan spelen. Er komen regelmatig vriendjes spelen, samen zullen ze veel plezier beleven! Ik ben fan!
  Eentje winnen zou helemaal leuk zijn. Interesse in de Lego city mat nr SMVLC014-EU groetjes van een mama met een Lego fan

 • Reply
  Sophia
  4 november 2020 at 08:06

  Wauw! Hoe tof! Nog niet van gehoord, voor mijn Lego mannetje zou ik voor de Lego city mat gaan. De Sint of kerstman zou punten scoren hiermee 😉

 • Reply
  Lore Verryckt
  4 november 2020 at 08:42

  Supertoffe speelmatten! 😀
  Wij doen graag mee met deze wedstrijd voor de verkeerspeelmat van 97 x 150 cm.

 • Reply
  Nadine
  4 november 2020 at 09:00

  Leuk !
  De kleinzoon heeft hier op zolder al een ganse Lego “Jamie-land” uitgebouwd. Een speelmat die gelijk staat met 36 platen dat zou zijn stad serieus uitbouwen natuurlijk. Graag de mat voor politiestation en trein.
  Fingers crossed bij oma, wat zou hij stralen met deze nieuwe aanwinst !!!

 • Reply
  Jasmien Van Gestel
  4 november 2020 at 09:18

  Wauw zo leuk!
  Wij hebben nog geen lego in huis, maar met de Sint, kerst én zijn 5e verjaardag in het vooruitzicht, staat er heel wat lego op zijn verlanglijstje! Wat zou het leuk zijn als we hem konden verrassen met zo’n leuke lego speelmat erbij!! Fingers crossed! 🤞🏼

 • Reply
  Lien Desloovere
  4 november 2020 at 09:19

  Waaauw dat ziet er leuk uit. Dank je wel voor de tip 😁
  Hier interesse in de Lego city Speelmat. Onder andere de brandweer en politie zitten al in hun collectie.

 • Reply
  Leentje
  4 november 2020 at 11:07

  Oh, zo een lego mat zou zoooooo van toepassing zijn hier..
  2 jongens die niet liever spelen dan met lego!
  En om ze zoveel mogelijk van schermpjes af te houden stimuleren we ze graag met een nieuwe mat🤩

 • Reply
  Nicky P
  4 november 2020 at 12:23

  Ik ben echt fan van de lego mat lego friends. Mijn kinderen hebben hier al verschillende onderdelen en dit allemaal een plaatsje kunnen geven op deze leuke mat zou top zijn 🙂

 • Reply
  Greet
  4 november 2020 at 12:28

  Onze keuze viel op de speelmat voor play mobil.
  Voor onze kleinkinderen hebben we al een play mobil boerderij en huis voorzien. Het zou dan ook een verrassing zijn als deze mat
  er ook kon bij zijn

 • Reply
  Kim
  4 november 2020 at 13:21

  graag kansje voor deze speelmat, lijkt me super voor Ilias https://www.speelmat.com/Speelmat-voor-LEGO-City-nr-23

 • Reply
  Lien Gielen
  4 november 2020 at 18:49

  Waaw 😍 hoe cool is dit! Ik heb hier een mega-legofan in huis. Zo een mat zou voor hem de kers op de taart zijn. Onze keuze gaat uit naar SMVLCO10-EU. Maar ook met de andere zouden we onze legofan al mega blij mee maken.
  🤞🏻🤞🏻🤞🏻🍀🍀🍀

 • Reply
  Stef Nagels
  4 november 2020 at 19:14

  Fantastische speelmatten, wow! de lego-mat zou hier héél welkom zijn, onze zoon is net als papa lego verslaafd!

 • Reply
  Kim Van Roosbroeck
  5 november 2020 at 11:38

  Fantastisch zo’n speelmat. Mijn twee zonen spelen zo graag met lego en missen echt zo’n mat om al hun bouwwerken op te zetten zodat ze nog beter kunnen spelen nadat ze meerdere van hun talloze sets hebben gemaakt. Het lijkt me dan ook het handigste om de lego mat voor diverse lego city sets te kunnen winnen.

 • Reply
  Marian B
  5 november 2020 at 12:00

  Een echte Legomat, dat zal mijn zoontje geweldig vinden! Ik doe mee voor SPEELMAT VOOR LEGO NR: 2-C. Dit zal weer voor uren speelplezier zorgen. Ik wist niet dat dit bestond. Goede tip!

 • Reply
  Katrien Schaerlaekens
  5 november 2020 at 13:24

  Ohhh die mag coor Lego friends of Playmobil is ideaal voor mijn meisjes die hun passie gevonden hebben in de meisjes Lego of playmobil paardjes…

 • Reply
  Ellen P
  5 november 2020 at 17:35

  Ik ben weg van de SPEELMAT VOOR LEGO NR: 2-C voor mijn petekindje.
  Het past echt bij de cadeautjes die ik gekocht heb voor zijn verjaardag.
  De kers op de taart. 🙂

 • Reply
  glenn herssens
  6 november 2020 at 08:15

  SPEELMAT VOOR LEGO FRIENDS HEARTLAKE CITY zou geweldig zijn voor ons dochtertje fleur ! 😀

 • Reply
  Helena
  6 november 2020 at 10:51

  graag Speelmat voor LEGO nr.13

 • Reply
  Jill
  7 november 2020 at 18:53

  Wij zouden de speelmat heartlake city kiezen. Onze kabouter is sinds kort supergeïnteresseerd in lego dus dit zou een leuke aanvulling zijn!

 • Reply
  An Janssens
  8 november 2020 at 11:20

  Bedankt voor alle leuke speeltips die we elke keer weer van je krijgen 😊 Deze speelmat is zo leuk! Onze kindjes zijn gek op playmobil… en aangezien we volop bezig zijn de speelkamer in te richten in onze nieuwe woning zou deze heel goed van pas komen!

 • Reply
  peeters P
  8 november 2020 at 18:12

  onze keus viel op de SPEELMAT VOOR LEGO FRIENDS HEARTLAKE CITY.
  Voor de mannen hier in huis 🙂

 • Reply
  Tine
  8 november 2020 at 22:16

  Wow, wat een super leuke winactie! Als ik ‘m win, zou ik zelfs niet kunnen kiezen of ik ‘m houd voor thuis of gebruik voor in de klas 🙂 Als ik win, ga ik graag voor SPEELMAT VOOR LEGO FRIENDS HEARTLAKE CITY. Toi toi toi!

 • Reply
  Roeland
  10 november 2020 at 08:11

  Mijn zoontje (en toegeven, ik stiekem ook ;-)) zou superblij zijn met een verkeersmat racebaan.

 • Reply
  Willem de Wal
  10 november 2020 at 08:45

  Doe graag mee voor mijn neefje en nichtje de playmobil die dit speelgoed helemaal hebben ontdekt en er erg graag mee spelen.

 • Reply
  Danielle van de Donk
  10 november 2020 at 08:47

  Ik doe graag mee voor de SPEELMAT VOOR LEGO FRIENDS HEARTLAKE CITY voor onze dochter. Ze wil een lego dorp maken en dit zou daar geweldig bijpassen.

 • Reply
  Linda
  10 november 2020 at 08:57

  Wauw! Heel erg leuk, had ik nog niet eerder gezien. Ik doe heel graag mee voor de lego city speelmat nr 22🤩🍀🤞🏻 Dan kan mijn zoontje eindelijk al zijn gebouwen omtoveren tot een compleet dorp!!

 • Reply
  Edith van Dijk
  10 november 2020 at 10:45

  Wat een mooie speelkleden! Ik doe graag mee voor mijn vier dochters. Het is moeilijk kiezen tussen het speelkleed voor playmobil, of voor lego Friends Heartlake city, maar ik kies voor de lego heartlake city. Daar zullen ze dagen zoet mee zijn!

 • Reply
  Elle
  10 november 2020 at 10:51

  wat zijn ze leuk zeg, ik weet zeker dat onze meiden gaan voor de SPEELMAT VOOR LEGO FRIENDS HEARTLAKE CITY

 • Reply
  monique weber
  10 november 2020 at 11:08

  Ik kies voor Speelmat voor Playmobil nr: 1 omdat we hier heel veel met platmobiel spelen en ik heb het nog van uit mijn jeugd en vul het nu voor de kids aan

 • Reply
  Diny Frijters
  10 november 2020 at 11:22

  Leuke actie! Ik zou kiezen voor: SPEELMAT VOOR LEGO NR. 23

 • Reply
  Nency
  10 november 2020 at 12:13

  Ik ga echt voor de legomat. Te gek.

 • Reply
  marielle
  10 november 2020 at 13:21

  oeh lalalala wat een superleuke actie , ik zou voor de heartlake city mat kiezen om zo met mn kindjes te gaan bouwen
  https://www.speelmat.com/Speelmat-voor-Lego-Friends-1

 • Reply
  Trotsema fati
  10 november 2020 at 13:22

  Ik zou mijn kinderen blij maken met SPEELMAT VERKEER NR: 1 want ze zijn aan een nieuwe toe

 • Reply
  Marjo
  10 november 2020 at 14:23

  Wauw dit had ik zoveel eerder moeten weten! Ik kan niet echt kiezen tussen playmobil Lego space of Lego Friends. Alles is hier in huis. Dus als wij winnen laten wij ons maar verassen!

 • Reply
  Iris Bakker
  10 november 2020 at 17:44

  Oh my, wat is dat leuk zeg! Mijn zoon spaart al heel lang sets voor zijn Lego dorp, en dat zou hij echt prachtig neer kunnen zetten op SPEELMAT VOOR LEGO NR. 23

 • Reply
  Linda
  10 november 2020 at 19:18

  Ik doe graag mee voor speelmat nummer 22. Daar zou onze zoon heel blij van worden

 • Reply
  Ruud S.
  10 november 2020 at 20:52

  SPEELMAT VOOR LEGO NR.13 zou voor ons ideaal zijn om hier ons stadje op te bouwen. Er moeten dan nog wel een paar bouwwerkjes aangeschaft worden. Maar dat zullen de kids vast niet erg vinden!

 • Reply
  Tamara
  10 november 2020 at 22:16

  Supertof zeg, mag het ook de speelmat voor playmobil zijn? Hier namelijk meer playmobil fans…

 • Reply
  Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  11 november 2020 at 00:44

  Wat een leuke website! Mijn dochters spelen graag met Lego Friends, dus de lego friends speelmat zouden ze echt fantastisch vinden.

 • Reply
  Xaviera Jamie
  11 november 2020 at 12:04

  Dit is nog eens een vloerkleed van Lego dat aansluit op het Lego dat we hebben! Ik kies SPEELMAT VOOR LEGO NR. 23 want dan is het helemaal af!

 • Reply
  Lynn Mahieu
  11 november 2020 at 21:03

  Wat knap deze! Ik doe graag mee voor de racebaan zodat er heel veel kindjes mee kunnen spelen in de klas van mijn schoonzusje! 😁

Leave a Reply