Unicorns & Fairytales
Doe-boekje - unicorns & fairytales
Boeken Doeboeken Musthaves Winactie & Give away

Doe-boekje: Bezig Beertje bij de dino’s & win

Peuters vinden lezen heerlijk, vooral als ze er zelf dingen in kunnen doen. Er zijn leuke doe-boekjes voor peuters. Vince zijn nieuwste boekje is er zo eentje. Kijk je even mee naar dit leuke doe-boekje voor peuters? – Toddlers love it. Books where they can do things like moving things and open doors. 

 

Een doe-boekje en rijmende woordjes. Leuke combinatie. Dit boekje neemt Beertje mee in de wereld van de dino’s. Iets wat Vince enorm leuk vindt. In het boekje zijn er enkele leuke mogelijkheden. Zo moet je peuter er met zijn vinger voor zorgen dat er een dino tevoorschijn komt en kan hij draaien een een schijfje zodat de dino’s lopen. Hij vindt het telkens superleuk en is trots als hij iets kan. “Papa, kijk!”, zegt hij dan. (zie filmpje)

A little book where toddlers can move things and open doors, they love it! This book “Bozzy Bear Dinosaur Safari’ brings you in a world full of dino’s. There are a few possibilities: your toddlers has to move some parts of the book with his fingers or rotate something so they walk. He likes it so much.

Doe-boekje - unicorns & fairytales

Doe-boekje - unicorns & fairytales

FullSizeRender 943

FullSizeRender 944

Dit boekje is van uitgeverij Gottmer en is gemaakt van stevig karton met schuifjes en bewegende plaatjes speciaal gemaakt voor de onderzoekende vingertjes van onze lieve peuters. In het boekje staan leuke kleurrijke tekeningen. De versjes lees ik voorlopig niet echt voor maar ik vraag aan Vince wat hij allemaal ziet. Er is zoveel te zien op een plaatje. Je kan er makkelijk zelf een verhaal bij fantaseren.

This book is from Gottmer (in Belgium) , you can find the English version of it here. It’s made of cardboard and lots of beautiful colorful pictures. There is the pull/push from the side, the slides up and down and the spinner. There is also one page in which the dinosaur “breaks through” his egg.

 

<<<< WIN WIN WIN >>>>

Je kan ook een exemplaar van dit superleuke boekje winnen. Het enige wat je hoeft te doen is aan mij laten weten dat je meedoet en een favoriet boekje (als je dat hebt) noteren. Altijd leuk om nieuwe boeken te leren kennen. Het zou ook leuk zijn moest je mij volgen op Facebook en dit bericht delen maar je weet het ,niets is verplicht!

De winnaar is Anouk Beckers , proficiat! 

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

22 Comments

 • Reply
  Anne-Marie
  9 maart 2016 at 21:14

  Ik doe heel graag mee! Mijn favoriete boekje is eigenlijk ‘raad eens hoeveel ik van je hou’, maar dit ziet er ook een superleuk boek uit, en bovendien ben ik zot van dino’s voor kindjes 🙂

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  9 maart 2016 at 21:20

  Hier is Bezig beertje en iets over n huis bouwen erg favouriet, maar zeker ook Waar is de rode ridderhelm, of Waar is de blauwe auto, Waar is de piratenvlag…heerlijk zoekboek!

 • Reply
  Els Wanders
  9 maart 2016 at 21:41

  Ik doe graag mee. Lisa’s favoriet is het flapjesboek van Gonnie & vriendjes. Ze weet bij ieder flapje tegenwoordig al wat erachter zit. Ook favoriet zijn de boekjes van Woezel en Pip.

 • Reply
  Jeanine
  9 maart 2016 at 21:54

  Leuk! Luuk zijn favoriet blijft toch bobbi en dan idd ook de boekjes met de flappen..

 • Reply
  Alyt
  9 maart 2016 at 21:58

  Op dit moment vindt mijn dochtertje het boek “de poepfabriek” van Busser/Schroder schitterend.
  Wij doe heel graag mee voor Bezig Beertje. We hebben Bezig Beertje gaat op reis al en het zou te gek zijn om een nieuw boekje van Bezig Beertje te winnen.

 • Reply
  Sarah
  9 maart 2016 at 21:59

  Uiteraard doe ik ook weer mee. Voorlopig Tomas’ lievelingsboekje Tina de trein. Mama kent de tekst al helemaal vanbuiten, handig wanneer ik sta te koken en Tomas het boekje wilt lezen 😉

 • Reply
  Liesbet R
  9 maart 2016 at 22:20

  Mijn oudste dochtertje kijkt heel graag in eenvoudige zoekboekjes, zij is 3 trouwens. Haar zusje van anderhalf drukt graag op de knopjes van een luisterboek.

 • Reply
  Bodil
  9 maart 2016 at 22:21

  Erg leuk! Onze peuter en baby zijn allebei dol op boekjes! De oudste vooral op de verhaaltjes, de jongste verslindt ze letterlijk als we niet oppassen 😉
  Onze peuter is dol op Het vogeltje dat te ver vloog, de boeken van Regenboogvis, van Kikker, De Streep, Pip en Posy, Winnie de Poeh, Het dorp aan de rivier, Gonnie en haar vriendjes en zo nog een heleboel!

 • Reply
  Trui
  9 maart 2016 at 22:53

  Lijkt me een heerlijk boekje voor ons leesbeestje…
  Ze heeft de leesmicrobe mee van mama (waar mama toch wel een beetje fier op is), en is dan ook gek op boekjes. Momenteel is ze helemaal gek van de boekjes ‘Aapje slaapt’ en ‘Aapje speelt’: twee flapjesboekjes.
  Het zou dan ook fijn zijn om haar te verrassen met dit leuke doe boekje over dino’s!

 • Reply
  Tine
  9 maart 2016 at 23:10

  Amai die wedstrijd is op ons lijf geschreven. Milo zou een hele dag boekjes kunnen lezen. Zijn favorieten zijn momenteel “klein wit visje”(nee niet mama ?) en “even achter de oren kriebelen” (swipen, tikken, schudden,… Een doeboekjes als geen ander waarin een slaapritueel wordt uitgelegd)

 • Reply
  Bouke derycke
  10 maart 2016 at 08:14

  Hallo. Ook hier zitten we met een grote boekenfan. Woensdagnamiddag is onze vaste dag om de bibliotheek te bezoeken. Sam favoriete boekje is Otto in de sneeuw. Een groot(A4) stevig boekje dat de vakantie toe beschrijft van Otto die met zijn familie gaat skiën. Het boekje staat vol met abnormaliteiten dat Sam fantastisch vindt, bv auto die lijkt op een banaan, huizen gemaakt in theekopjes enz. Hij vindt het zalig om figuurtjes te zoeken. Where is waldo voor kleuters ? Fingers crossed , zo’n doe boekje zou hij zeer leuk vinden.

 • Reply
  Rebecca
  10 maart 2016 at 09:12

  Roan zit nu in de fase dat hij elk woord probeert te doen rijmen. Dat is niet altijd succesvol… 😉 het boekje van de mol die niet weet wie er op z’n hoofd gepoept heeft is een toppertje! Il heb dat boek zelfs gebruikt bij de zindelijkheidstraining. Zo kon Roan zien dat iedereen, ook de dieren, moeten poepen. X

 • Reply
  Iris
  10 maart 2016 at 11:44

  Ik doe graag mee! Zelf lees ik tegenwoordig liever laagdrempelig, Jill Mansell is mijn favoriet.
  Mijn peuter is helemaal gek op Rupsje Nooitgenoeg, hij kent hem al helemaal uit zijn hoofd en maakt graag de zinnen af (love, love, love)

 • Reply
  Marieke
  10 maart 2016 at 15:20

  Ik doe graag mee! Mijn favoriete boeken zijn “rupsje nooitgenoeg” en “eefje donkerblauw”. Heel fijne boeken voor peuters 🙂

 • Reply
  Kizzy
  10 maart 2016 at 22:15

  Ik zou dolgraag dit boekje winnen voor mijn zoontjes. Vooral flappenboekjes doen het hier goed, maar ook een hele resem andere boeken.

 • Reply
  Anouk
  12 maart 2016 at 09:03

  Ik doe graag mee voor mijn zoontje die dino’s heel erg leuk vindt!

  • Reply
   Anouk
   12 maart 2016 at 09:04

   *edit* zijn favoriete boek op het moment is Uilskuikentjes van M. Waddell

 • Reply
  Marije
  12 maart 2016 at 09:16

  Ik doe hier heel graag aan mee! Mijn zoon is nog niet geboren, maar mijn eigen favoriete boekje was Rupsje Nooitgenoeg. Al ken je die vast al wel, haha.

  • Reply
   Nathalie
   12 maart 2016 at 11:44

   Ja inderdaad! Is ook een heel leuk boekje he!

 • Reply
  SAmantha
  13 maart 2016 at 22:14

  Leuk! Hier is Hennie de Heks favoriet thuis 🙂 Duimen maar 🙂

 • Reply
  kelly
  14 maart 2016 at 20:25

  Graag zou ik deze winnen voor mn kleine aanstaande mannetje! Ik heb nu nog niet veel boekjes voor hem, maar hoop snel een mini bibliotheekje voor hem te hebben hihi. Ik heb al een paar favorietjes van mij bij de oppas kids: jip en janneke, woezel en pip en rupsje nooitgenoeg ❤

 • Reply
  Marian Zw.
  14 maart 2016 at 21:06

  Wat mij betreft vin dik voor mezelf nog altijd Sjakie en de chocolade fabriek het meest geweldige boek, maar daar zijn onze kindjes nog te klein voor. Nu lezen we boeken over piraten en prinsessen.

Leave a Reply