Unicorns & Fairytales
Musthaves Winactie & Give away

Nachtlampjes van PSIkhouvanjou & win

Yay! De nieuwe nachtlampjes designed by Eef Lillemor zijn aangekomen bij PS Ik Hou Van Jou! Superschattig, mooi en handig. Ook te krijgen in verschillende kleurtjes. Kijk je even mee? – The new cute nightlights designed by Eef Lillemor are available at PSikhouvanjou. They are made in different colors.  

 

Deze leuke nachtlampjes ontworpen door Eef Lillemor in opdracht van PSIkhouvanjou zijn enorm schattig en handig in de kinderkamer. Bovendien gaan ze automatisch uit na 60 minuten om energie te besparen. Ze zijn niet enkel leuk als decoratie maar ook om je kindje een veilig gevoel te geven als ze gaan slapen. Op een bepaalde leeftijd hebben ze vaak nood aan een lampje. En zo niet? Dan is het gewoon een leuke aanvulling in de kinderkamer. Wat vind je van deze leuke lampjes? Je kan de kleur nog kiezen. Je kan ze ook gemakkelijk meenemen als je kind gaat logeren. Ze werken op batterijen en zijn 100% kindvriendelijk. Ideaal als kraamcadeautje, verjaardagscadeautje enz… Ze kosten 9,95 euro. Welke is jouw favoriet?

These nightlights will comfort your little one when falling asleep, will join them during sleepovers & holidays and is perfect to decorate their room. The nightlight is a battery operated LED light and shut down automatically after approx 60 minutes to save energy. The used warm glow LED is complete child safe. They are 100% child safe.

 

Star – Cloud – Happy Hippo – Pineapple

nachtlampjes van Eef Lillemor - Unicorns & Fairytales

nachtlampjes van Eef Lillemor - Unicorns & Fairytalesnachtlampjes van Eef Lillemor - Unicorns & Fairytalesnachtlampjes van Eef Lillemor - Unicorns & Fairytales

Winnen

nachtlampjes van Eef Lillemor - Unicorns & Fairytales

Ik mag van PS Ik Hou Van Jou 4 lezers heel gelukkig maken. Je mag namelijk jouw favoriete lampje uitkiezen. Hoe maak je nu kans om te winnen?

I can make 4 of my readers happy by giving them a nightlight of choice. You can choose any light you want! How do you enter?

 1. Vertel ons voor wie jij dit wil winnen en welk lampje. Tell us for who you want to win.</>
 2. Het zou leuk zijn moest je ons volgen op Facebook en/of instagram en dit bericht delen (maar is niet verplicht) It would be nice if you followed us on Facebook and instagram (not obligated)
 3. Duimen maar! Fingers crossed!

<<< Meedoen kan tot en met maandag 14 maart 2016. Nadien zal de winnaar hier bekend worden gemaakt. Hou de blog en Facebook dus in de gaten. You can enter until monday march 14th. The winner will be announced in the blog so keep an eye on facebook. >>>

WINNERS are

my_little_family_of_four
Sanne van PSBLOG
Leslie Muller
Bernadette (wereld van Guus)

 

congrats!!! 

PS: niet gewonnen? De lampjes kan je hier kopen.

Didn’t win? You can always buy them here.

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

65 Comments

 • Reply
  Alyt
  8 maart 2016 at 21:11

  Mijn oudste dochter heeft al een wit wolk lampje, maar ja nu wip mijn jongste er ook een…Dus ja, ik ga voor het witte wolk lampje, dan zijn ze allebei in de wolken! HAPPY TOGETHER

 • Reply
  Melanie Krap
  8 maart 2016 at 21:13

  Oh ik zou heel graag een wit wolkje voor mijn dochtertje Danie winnen! Wat een mooie aanvulling op haar kamertje zou dit zijn!

 • Reply
  Sarah
  8 maart 2016 at 21:14

  Ik vind de “nijlpaardjes?” wel schattig. Dus ik doe mee voor de witte versie van het schattige beestje voor ons zoontje Tomas. Dan heeft hij een leuk kamergenootje.

 • Reply
  Nadia
  8 maart 2016 at 21:17

  Oooh ? Ze zijn allemaal zo leuk! Het witte wolkje of een ananasje zou erg leuk zijn voor in de babykamer!

 • Reply
  Katrien
  8 maart 2016 at 21:17

  a happy hippo 🙂 daar word ik ook happy van! Misschien toch al iets te oud geworden hiervoor;-)
  mijn dochtertje echter (4 mnd) kan er nog met volle teugen van genieten! keep my fingers crossed

 • Reply
  Merel
  8 maart 2016 at 21:20

  Wat ontzettend schattig! Ik zou graag een wit wolkje hebben. Echt heel lief ontwerp!

 • Reply
  Stéphanie
  8 maart 2016 at 21:20

  Ik vind ze allemaal heel erg schattig!! Voor mijn jongste meisje zou ik graag een roze ster winnen en voor Julius, zoontje van mijn vriendinnetje, een wolkje!!

 • Reply
  Bouke Derycke
  8 maart 2016 at 21:21

  Hey

  Al een paar keer op het punt gestaan om een lampje te kopen, heb ze al een tijdje in de gaten. Ze zijn super schattige. Een wit wolkje zou super staan in Sam’s kamer. Zou mooi bij de rest passen. Ik volg jou al op FB, IG en Pinterest. Ik mis nooit een update of blog 🙂

  Fingers crossed.

 • Reply
  Kristin
  8 maart 2016 at 21:26

  Ik doe graag mee voor mijn meisjes. Ze zijn allemaal zo leuk! Een wit wolkje zou wel fijn zijn ?

 • Reply
  Tineke
  8 maart 2016 at 21:27

  Voor mijn kleine Marie, die bang is in het donker, zou zo’n happy hippo perfect zijn, en dan al helemaal mocht hij in het roze zijn (want ze is een prinses en dus moet alles roze tegenwoordig 😉 )

 • Reply
  Melissa
  8 maart 2016 at 21:30

  Ik wil graag een wit wolkje voor mijn twee zoontjes die niet slapen zonder hun lampje 🙂 deze is natuurlijk veel leuker dan hun basic lampje in het stopcontact! Duim omhoog!

 • Reply
  Bodil
  8 maart 2016 at 21:30

  Deze lampjes zijn echt extreem cute! Ook echt gewoon allemaal leuk! Het liefste zou ik de gele ster willen voor onze jongste dochter. Die zou heel goed bij haar kamer passen!

 • Reply
  Lynn
  8 maart 2016 at 21:32

  Ik zou graag het muntgroene wolkje of het blauwe sterretje hebben omdat ik binnenkort terug een babykamer mag inrichten. Komt dus zeker van pas voor mijn tweede wolk ?

 • Reply
  Vicky Van de Vyver
  8 maart 2016 at 21:35

  Ons dochtertje wordt in april 3, dit zou al een heel leuk cadeautje zijn! Ze krijgt dan een groot bed en daar zou dit lampje perfect bij passen!! Het mint ananas lampje heeft onze voorkeur, maar ze zijn eigenlijk allemaal even geweldig!! Nu duimen!! ?

 • Reply
  Kim
  8 maart 2016 at 21:35

  Het witte wolkenlampje zou perfect zijn voor het kamertje van mijn dochter Lena. 1 van de muren is behangen met een wolkenprint.

 • Reply
  Manon
  8 maart 2016 at 21:37

  Ik zou de ananas (groen) heel graag winnen voor mijn zoontje Ruben… Zou super leuk staan op zijn kamertje ?

 • Reply
  Sofie
  8 maart 2016 at 21:44

  Ik maak heel graag kans op zo’n schatje voor mijn dochtertje … dan durft ze misschien naar het toilet te gaan ‘s nachts … de keuze laat ik aan haar, ik vind ze allemaal erg mooi!

 • Reply
  Querine
  8 maart 2016 at 21:44

  Ohw wat zijn ze toch om op te vreten!!
  Ik loot heel graag mee voor mijn zusje die hoogzwanger is van mijn mini nichtje!! Ik zou haar dan de roze ananas cadeau willen doen!!
  Fingers crossed!!

 • Reply
  Rebecca
  8 maart 2016 at 21:45

  Als ik win zou ik m’n schoonzus er eentje laten kiezen voor haar mooie dochtertje. Xxx

 • Reply
  Stephanie
  8 maart 2016 at 21:50

  Ik doe mee voor m’n dochtertje Alixe. Het mintgroene wolkje zou beeldig staan in haar mintgroene kamertje en past perfect bij haar lakentjes met wolkjes. Fingers crossed!

 • Reply
  Hanne
  8 maart 2016 at 21:51

  Jaaaaaa want want want… Het witte wolkenlampje voor in Elias zijn nieuwe kamef. Zo hoeft hij niet meer bang te zijn in het donker!

 • Reply
  Liesbet R
  8 maart 2016 at 21:55

  Zo’n wit wolkje zou perfect passen in de kamer van mijn dochter Hasse!

 • Reply
  Decaux Stéphanie
  8 maart 2016 at 21:59

  Ik zou heel graag een wit wolkje willen winnen voor in emyl zijn toekomstige kamer ❤️

 • Reply
  Jelka
  8 maart 2016 at 21:59

  De jongste dochter en de middelste hebben beiden zo’n leuk nacht/waaklampje.
  Alleen de oudste nog niet…
  Daarom duimen dat ik een mooie mint ananas voor haar kan winnen hier! 🙂 ??

 • Reply
  Anne-Marie
  8 maart 2016 at 22:01

  Ik zou het super vinden om de ster te winnen voor in de kamer van mijn dochtertje Esther (wat ster betekent 😉 )

 • Reply
  Lindsay
  8 maart 2016 at 22:55

  Na bijna 3 jaren met ups en (letterlijk) ‘downs’ rond mijn zoontje zijn gezondheid (en een super vriendin die me altijd opvrolijkte wanneer ik het nodig had) ben ik gevraagd om meter te worden (van het kindje van deze fantastische vriendin!!). Dus heel heel heel graag zou ik het mintgroene ananaslampje aan haar kleine lieve baby willen schenken, dat schatje waar ik binnenkort fiere meter van mag zijn!! ?

 • Reply
  Saya
  8 maart 2016 at 23:08

  Ik zou graag zo’n superschattig roze sterretje winnen voor mijn dochtertje Manou, die volgende maand op haar eigen kamertje gaat slapen. Zo zal ze zich toch niet helemaal alleen voelen ☺️

 • Reply
  Tine
  8 maart 2016 at 23:23

  Oh die blauwe happy hippo voor mijn happy Milo ☺ en zijn happy mama.

 • Reply
  Michael noo
  9 maart 2016 at 00:02

  De happy hippo wit zou super zijn om te mogen winnen.. mijn vriendin die ons kind draagt zou super vijnden om dit cadeau te krijgen

 • Reply
  Lottes Anekdotes
  9 maart 2016 at 00:04

  Ooooh, die nijlpaardjes zijn superleuk! Ik zou graag willen meedoen voor mijn lieve collega. Ze heeft een heel moeilijke zwangerschap, dus zo’n tussendoorcadeautje voor haar meisje zou haar wel deugd doen, denk ik 🙂

 • Reply
  Amber Koenders
  9 maart 2016 at 00:35

  Het witte wolkje, omdat dit een super tof lampje is wat de kamer van mijn zoontje helemaal af zou maken! Ik ga duimen!

 • Reply
  Susanna Houben
  9 maart 2016 at 01:05

  Voor ons lieve prinsesje Isis die op 21 april 3 jaar wordt zouden wij de happy hippo roze wel willen winnen. Wat zou ze daar blij mee zijn, dan kan ze in haar nieuwe bedje dit lampje leggen 🙂

 • Reply
  Janske
  9 maart 2016 at 09:06

  Dochterlief Lola is bijna grote zus en krijgt daarom en grote meisjes kamer. Ik wil hem in de stijl van Eef Lillemor gaan decoreren en daarin zou zo’n mooi mint wolkje geweldig staan ? ik kan niet wachten om te beginnen!fingers crossed ?

 • Reply
  Lisette
  9 maart 2016 at 09:45

  Ik wil graag een geel sterretje winnen voor mijn 8b weken oude dochtertje Juliette

 • Reply
  Catjana
  9 maart 2016 at 09:50

  Mijn petekinje van 2,5 zal dolblij zijn met zo’n witte Happy Hippo, ze zijn zo schattig!

 • Reply
  Els Wanders
  9 maart 2016 at 10:43

  Wat toevallig! Sinds gisteren hebben wij een appel lampje, Lisa is er blij mee. Lampje blijft alleen de hele nacht aan. Dat de lampjes van PS Ik hou van jou na 1 uur automatisch uitgaan is wel fijn. Mijn voorkeur gaat uit naar de ananas in kleur geel.

 • Reply
  medokartonski
  9 maart 2016 at 10:55

  Would like to win blue star or white cloud. For my daughter Iva’s bedroom. She’s not like all the girls, she doesn’t love, neither like pink,red or all other “girly” colors. She like blue like Rainbow Dash, or Soiderman. And ofcourse her bedroom is in white, grey colors with blue stars 🙂 Follow on Instagram and on Fb. Saw this giveaway on Instagram.

 • Reply
  Leslie muller
  9 maart 2016 at 11:57

  Ik zou heel graag willen winnen voor mijn zoontje van 2.5 jaar die niet kan slapen zonder een nachtlampje. Nog nooit een echt gaaf lampje gezien maar deze en dan met name de wolk lampjes vind ik zo schattig!

 • Reply
  Theesnorkel
  9 maart 2016 at 15:44

  Ik vind de mintgroene ananas erg leuk. Zou super zijn voor de mint-grijs-roze kamer van mn twee dochters!

 • Reply
  Sas v.d. Velde
  9 maart 2016 at 16:12

  Wat leuk, ik doe heel graag mee om kans te maken. Over ongeveer 4 weken verwachten wij onze eerste kleine, dus zo’n leuk lampje zou super goed van pas komen. Ik zou kiezen voor het mintgroene wolkje, omdat zijn kamertje ingericht is in wit/mint/grijs, deze zou er dus heel mooi bij passen! Fingers crossed!

 • Reply
  ann raepsaet
  9 maart 2016 at 19:25

  Supermooi! De muntgroene ananas zou mooi passen op helena haar kamer 🙂

 • Reply
  Nicole monsieurs
  9 maart 2016 at 21:16

  Super leuke actie:) de gele ster zou supermooi passen op de kamer van mijn dochtertje Lilly. al haar opa”s en oma”s hebben een “bijnaam” en de naam van een van haar oma’s (mijn moeder) is oma ster, dit lampje zou wel heel toepasselijk zijn:)

 • Reply
  Iris
  10 maart 2016 at 09:38

  Oooooh, wat zijn ze leuk! En yes, 4x kans! Ik zet ze ook gelijk op mijn to-want lijstje voor de nieuwe babykamer. Ik doe heel, heel graag mee voor de witte wolk.
  En nog een leuke verrassing, de prijs! En uiteraard meteen door gaan snuffelen op de website, and I like! Wat zeg ik, I love! Dankjewel voor deze tip!

 • Reply
  Marieke
  10 maart 2016 at 15:21

  Het witte wolkenlampje voor ons buikbaby’tje dat binnen enkele weken verwacht wordt… Dat zou de kers op de taart zijn bij de inrichting van de kinderkamer!

 • Reply
  Sanne
  10 maart 2016 at 23:35

  Heeel leuk! Ik zou voor het wolkje gaan. Ik volg jullie natuurlijk al en zou graag willen winnen ;-). Leuk voor het nieuwe slaapkamertje van Benjamin <3

 • Reply
  Niki
  12 maart 2016 at 11:00

  Ik zou heel graag het witte wolkje winnen voor op het kamertje van mijn neefje van een halfjaar! 😀

 • Reply
  Roxanne
  12 maart 2016 at 11:13

  Ik zou heel graag het witte wolkje willen winnen voor mijn zoontje. Het past precies bij zijn kamertje, wolkjes en sterren ^_^

 • Reply
  Ludovic
  13 maart 2016 at 10:50

  Gave giveaway!! Ik doe graag mee voor mijn metekindje die juist een nieuwe kamer restyling heeft gekregen van haar ouders. Er ontbreekt nog een lichtje, liefst de gele ananas. Totally on TOP!!

 • Reply
  Sybile
  13 maart 2016 at 10:52

  Oh fijne winactie Nathalie!! Voor ons kleintje die op komst is graag de Hippo of Cloud (Ik twijfel nog hihi)…
  Fingers cross

 • Reply
  Corinne de Graaf
  13 maart 2016 at 16:02

  Leuk voor mijn dochter de mintgroene ananas

 • Reply
  Sanne
  13 maart 2016 at 20:52

  Oeeh dat mintgroene ananasje is wel heel cool! Mintgroen is een van de favo kleuren in Milo’s kinderkamer ? Lampje zou dan ook voor Milo zijn ??

 • Reply
  Jessica
  13 maart 2016 at 21:47

  Het mint kleurige wolkje zou fantastisch zijn op de nog in te richten kamer van onze baby!

 • Reply
  Bernadette
  13 maart 2016 at 22:11

  Oh de ananassen vind ik te gek voor Guus z’n kamer! Hij heeft nu al bijna een jaar een oud lampje van ons op zijn kamer omdat we nog niks hadden gevonden.
  Wij doen dus graag mee met de giveaway en zijn inmiddels fan geworden van psikhouvanjou!

 • Reply
  SAmantha
  13 maart 2016 at 22:19

  Het roze sterretje zou geweldig zijn voor mijn dochter van 2. Ze heeft echt behoefte aan een lampje en als het dan zo’n mooi lampje is dan geniet ze er echt van 🙂 Duimen maar 🙂

 • Reply
  Cindy Sanders (kidsbrandrep)
  14 maart 2016 at 00:55

  Echt allemaal te leuk, schattig en lief! Maar als ik win ga ik voor het wolkje in de kleur mint want deze zou prachtig staan op de kamer van Lotte.

 • Reply
  Bllhome
  14 maart 2016 at 14:08

  My girls have been wishing for the pineapple a long time. It would be nice if I could surprise them with that cute lamp.
  Love
  Bllhome

 • Reply
  Mandy
  14 maart 2016 at 15:06

  Ik zou graag het mint wolkje willen winnen voor mijn zoontje! Ze zijn zo schattig!

 • Reply
  nienke
  14 maart 2016 at 21:59

  Ze zijn allemaal zo leuk!! Eigenlijk is mijn (meest) favoriete ‘t regenboogje ? maar die is er nog niet.. dus wil ik graag mee doen voor de gele ster! Die past geweldig bij de regenboog die ik straks zeker ga kopen & ‘t witte wolkje die Jaelyn al heeft!??? Super mooi setje, straks op Jaelyn’s nieuwe kamertje!

 • Reply
  My_little_family_of_four
  14 maart 2016 at 22:12

  Ik zie net je berichtje op instagram! Wat super leuk ik ben al vanaf dat ik het lampje heb gezien bij Eef lillemor verliefd op het roze beestje!! Mijn dochtertje Éliane zou hem zo geweldig vinden.. Ze heeft zo’n lampje en elke avond vinden we haar ermee in bed rond uur of elf.. Diep in slaap lampje in d’r handen of naast haar.. Helaas is het een nijntje lampje..? Afschuwelijk dus!! ? Als ik hem zou winnen zou je haar erg gelukkig maken..!!!?

 • Reply
  Huisjedors
  14 maart 2016 at 22:30

  Op de valreep, bijna gemist! Voor Mailiyah zou het witte wolken lampje super leuk zijn voor op haar nieuwe kamer! Ze heeft hem dik verdiend! ?

 • Reply
  Jackson_mommy_
  14 maart 2016 at 22:34

  We love Ananas ? Zou super zijn voor m’n zoontje Jackson die aanstaande zaterdag 2 jaartjes wordt || Hip Hip Hooray ?

 • Reply
  Mandy Kruders
  14 maart 2016 at 22:37

  Ik ben verliefd op de mint ananas!!! ?
  Die zou ik heel graag winnen voor ons babymeisje Liz! ? (Insta @mandy_allerliefstebabyliz)

  Duimen maar! ?

 • Reply
  Esther
  14 maart 2016 at 23:03

  Het mint wolkje voor mijn 1 jarig zoontje 🙂 heel graag!

 • Reply
  daphnedraaijer
  14 maart 2016 at 23:33

  Oehh ik kan niet kiezen tussen een van de wolkjes of een van de sterretjes voor ons meisje of haar aanstaande broertje.. zou mooi staan in hun kamertjes in ons nieuwe huis ❤

 • Reply
  NaomiDorinthe
  14 maart 2016 at 23:43

  Net op tijd voorbijzien komen! Hoe kan ik de eerste post hebben gemist ?!!

  De ontwerpen zijn ge-welllldig..! Mijn dochtertje is kawaii en pasteltinten fan en zou er ontzettend van in haar nopjes zijn als ze er eentje uit mag kiezen! Ikzelf zou voor het witte wolkje gaan maar ik doe mee voor haar! ??! Voor mij ook nog een verrassing welke ze dan zou kiezen

Leave a Reply