Unicorns & Fairytales
cadeautips voor Valentijn - unicorns & fairytales
beauty cadeautips kerst en nieuwjaar moederdag verjaardag Winactie & Give away

Cadeautips voor vrouwen

Moederdag komt er binnenkort weer aan (of ongetwijfeld zal er wel iemand jarig zijn binnenkort) en ja hoor, wij mogen ook wel eens verwend worden denk ik dan. Die mannen weten nooit wat te kopen voor ons ook al hebben we 1000 interesses. Ze zijn al immuun geworden voor onze subtiele tips die we geven. Daarom deze blogpost, misschien gaan de mannen hier wel eens naar kijken. 

Cadeautips voor haar

Uiteraard zijn er veel meer ‘cadeautips voor haar’ dan dat ik er hier ga opsommen. Iedereen heeft zijn eigen interesses. Maar ik kijk een beetje naar mezelf. Naar wat ik al heb gekregen, gekocht of wat ik graag zou willen krijgen. Wie weet breng ik de mensen wel op gedachten. Of kan jij, moest je deze ‘cadeautips voor haar’ leuk vinden, doorsturen naar je lief. Moehahah.

1. Items voor je (capsule) wardrobe

Een goed voornemen van mij is (of was…) dat ik wil beginnen aan een capsule wardrobe. Er zullen vlug weer wat zakken kledij de deur uit gaan vrees ik. Maar goed, ruimte voor nieuwe items denk ik dan. Ik hou tegenwoordig van enkele ‘speciallekes’ of items die bijna op alle broeken passen. Zo kan je op vakantie gaan en die items met elkaar combineren. Ze passen dan mooi op elkaar en je hoeft niet te zwoegen en zweten om outfits klaar te leggen.

2. Parfum

Wie heeft er nu niet graag parfum? Of een verzorgingsproduct? Ga zeker eens na welke geur ze lekker vindt of welke producten ze gebruikt. Bij ParfumDreams kan je verschillende beauty items vinden.

3. Bloomon bloemen!

Een mooi bosje bloemen die superlang vers blijven? Bij Bloomon kan je mega mooie bloemen komen of een abonnementje cadeau geven. Altijd leuk om een vers boeketje in huis te hebben. Ik ben fan van veldbloemen…

4. Een reisje?

Misschien wil je wel héél graag nog eens met zijn tweetjes op stap? Dan is een heel leuk cadeau natuurlijk wel een citytrips of uitstapje. Tip: gebruik een leuk cadeau om het reisje aan te kondigen. Bij Smartphoto vind je enorm veel leuke cadeautips en accessoires en meer leuks die je kan personaliseren.  Je kan bijvoorbeeld een blik kopen waar je een leuke quote of foto opzet en waar je de tickets kan inleggen,.

5. Juweeltjes!

Ik ben nog steeds super erge fan van juwelen. De VICTORIA juwelen zijn geen vreemde bij ons thuis. Geregeld krijg ik eens een setje waarmee ik dan weer kan pronken. Deze keer koos ik weer rosé juwelen, want binnenkort hebben we een trouw en dat is mijn kleedje ook roze.

moederdag cadeau

6. Wondr

Vrouwen die duurzaam zijn, hebben misschien wel iets aan een verwenpakket met allemaal duurzame zeepjes en producten zoals deze van Wondr, die ik mocht leren kennen op een persevent. Ik was meteen benieuwd en testte hun zeepjes uit. Wat ruiken ze heerlijk. Ik ben helemaal verkocht, vooral van de facewash zeep!

7. Wellness , me-time of us-time

Komaan guys, je kent je vrouw waarschijnlijk goed genoeg. Doet ze dit graag of niet? Voor de vrouwen die het geweldig vinden en mannen die niet goed weten hoe dat aan te pakken die geef je gewoon een cadeaubon. Je weet wel, bongo ofzo?  Voor de mannen die van wanten weten: plan gewoon haar dagje. Ga mee? Maar laat ze genieten. Plan een dubbele massage, shopping namiddag, etentje. Of maak lekkere hapjes en drankjes klaar voor een heuse romantische brunch of aperitief.

Check: Hapjes en lekkers voor Valentijn of moederdag

8. Tussen de lakens…

Geen idee hoe dat zit bij anderen, maar ik kan dus genieten van een mooi nieuw dekbedovertrek. Vooral waarmee je een heerlijk vakantiegevoel bij teweegbrengt. Ik ben fan van de katoenen lakens, die je wast en na een tijdje ultra zacht worden. Met lakens kan je een heel andere vibe teweegbrengen. Je kan er natuurlijk ook een mooie plaid overleggen en wat kussens draperen, dat maakt het helemaal af!

lees ook: Onze slaapkamer met natuurlijke kleuren: een instant Hygge gevoel!

slaapkamer met natuurlijke kleuren - unicorns & fairytales

9. Koffie!

Koffieliefhebbers zijn misschien gebaat bij een nieuw koffiemachine. Toen onze stuk was hebben we er meteen een nieuwe gekocht waarmee we ook latté’s konden maken. Tegenwoordig heb je allerlei soorten koffiemachines; met capsules, met koffiebonen. Naargelang de frequentie het gebruik zou ik kiezen voor eentje met verse bonen. Die heerlijke geur van koffie als je wakker wordt.

10. Workshop voor de creatieve bea’s

Voor de creatieve vrouwen onder ons zijn er ook tal van leuke workshops. Zo heb je in de Veritas Winkels vaak leuke workshops maar ook in De Banier (bekend van zijn knutselspullen) ook enkele toppers. Heel origineel en leuk! Ook bij SPOTWORKSHOPS vind je toffe workshops. Ook voor een vrijgezellen.

Lees ook: leuke cadeautips voor hem en haar

lees ook: last minute kerstcadeaus

OF….

11. Watch that watch en bekijk je vooruitgang

Oh ja, een stijlvolle horloge is ook een te gek cadeau. Wat als je nou stijl en sportiviteit kan koppelen? Ik kreeg zelf een Polar Watch en daarop kan ik mijn vooruitgang zien. Ook komen daar mijn belangrijke berichten op en mails. Hij houdt bij hoeveel beweging ik heb gehad, of mijn hartslag oké is en mijn slaapritme. Je kan er zoveel mee! Handig zo’n sportieve smartwatch… De bandjes kan je veranderen en dat op zich is ook weer een leuk cadeau.

12. Naar de sauna?

Oh mij kan je tegenwoordig heel blij maken met een uitje naar de sauna. Een grote, fijne sauna waar je de hele dag kunt vertoeven als je wil! Je hebt van die speciale grote complexen en het is dan ook mega leuk om samen met je partner te gaan… Dus een win win situatie lijkt me…

13. Massage

Ik zeg NOOIT nee tegen een massage. Misschien jouw partner ook niet? Dus ga zeker eens in de buurt rondhoren of je nergens een fijne massage kunt boeken. Een relaxt vrouwtje is veel waard. Soms staan er ook mooie zaakjes op Social Deals.

Mijn boek SPEEL!

Ben jij graag out of the box bezig met kinderen en wil je graag meer weten over spelen met kinderen en tips over leuke educatieve speelactiviteiten? Dan scoor je zeker met mijn boek !

XOXO Nathalie

Pinnen!

Dit lijstje niet vergeten? Pin het dan op je Pinterest bord met onderstaande foto!

 

Hopelijk heb je wat aan deze cadeautips voor haar. Heb jij nog leuke tips? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply