Unicorns & Fairytales
IMG 3081 2 - 10 Cadeautips voor vrouwen
cadeautips kerst en nieuwjaar moederdag verjaardag Winactie & Give away

10 Cadeautips voor vrouwen

De Antwerpse moederdag (15 augustus) komt er weer aan en ja hoor, wij mogen ook wel eens verwend worden denk ik dan. Die mannen weten nooit wat te kopen voor ons ook al hebben we 1000 interesses. Ze zijn al immuun geworden voor onze subtiele tips die we geven. Daarom deze blogpost, misschien gaan de mannen hier wel eens naar kijken. 

Cadeautips voor haar

Uiteraard zijn er veel meer ‘cadeautips voor haar’ dan dat ik er hier ga opsommen. Iedereen heeft zijn eigen interesses. Maar ik kijk een beetje naar mezelf. Naar wat ik al heb gekregen, gekocht of wat ik graag zou willen krijgen. Wie weet breng ik de mensen wel op gedachten. Of kan jij, moest je deze ‘cadeautips voor haar’ leuk vinden, doorsturen naar je lief. Moehahah.

1. Items voor je (capsule) wardrobe

Een goed voornemen van mij is (of was…) dat ik wil beginnen aan een capsule wardrobe. Er zullen vlug weer wat zakken kledij de deur uit gaan vrees ik. Maar goed, ruimte voor nieuwe items denk ik dan. Ik hou tegenwoordig van enkele ‘speciallekes’ of items die bijna op alle broeken passen. En eerlijk gezegd ben ik helemaal verliefd op de (gelijknamige) shop van collega blogster Elle Milla. Mijn verjaardagscadeau? Enkele nieuwe setjes van deze shop. Ze doet vaak kortingsacties en heeft geregeld nieuwe collecties. Items die je bijna nergens anders vindt!! Op onderstaande foto heb ik een Bernadette/vest aan en leuke schoenen van de Elle Milla Shop.

IMG 2807 - 10 Cadeautips voor vrouwen

 

2. Watch that watch!

Oh ja, een stijlvolle horloge is ook een te gek cadeau. Ik denk dan aan die van Daniel Wellington of Cluse. Dat zijn mijn favorieten. Of wat denk je van de nieuwe horloges van Swatch? Al heb je er wel goedkopere die er hard op lijken. Ik heb twee verschillende kleuren: rosé gold en zilver, zodat ik per outfit kan kiezen welke ik draag. Ik kreeg een horloge van mijn ventje voor valentijn. Maar ik denk dat een pakje onder de Kerstboom ook leuk is, niet? Oh ja en hij bestelde onze horloges via horloge.be !

IMG 3088 - 10 Cadeautips voor vrouwen

3. Tea Time !

Voor de theeleuten onder ons heb ik ook nog een te gekke tip. De theemachine!  Ik kreeg hem zelf en ik ben er superblij mee. Ik drink nl. graag elke dag een kopje (of enkele…) thee. Wanneer ik genoeg tijd heb vind ik het heerlijk om aan de slag te gaan met ‘losse’ thee en een thee-ei. Maar af en toe laat ik mijn kopje thee dan maar staan omdat ik geen zin heb in al die handelingen. Dan wil ik het snel snel. Of ‘s morgens wanneer ik de kinderen klaarmaak… dan zou ik ook wel even snel een kopje willen. Wel, ik heb de SPECIAL.T machine van Nestlé die de perfecte kopjes zet in 1 klik. Yes! Wist je dat theezetten eigenlijk een exacte wetenschap is? Blijkbaar moet je bepaalde soorten op een lagere temperatuur bereiden enz… Daarom ontwikkelde SPECIAL.T de meest nauwkeurige theemachine. Zij herkent de specifieke infusiecode van elke capsule uit 256 mogelijke combinaties. Op deze manier past ze voor elke thee de infusie tot op de graad en tot op de seconde precies aan. Ik ben tevreden!

De nieuwe theemachine is groter en heeft een latté functie.

IMG 3081 - 10 Cadeautips voor vrouwen IMG 3084 - 10 Cadeautips voor vrouwen

4. Een reisje?

Misschien wil je wel héél graag nog eens met zijn tweetjes op stap? Dan is een heel leuk cadeau natuurlijk wel een citytrips of uitstapje. Tip: gebruik een leuk cadeau om het reisje aan te kondigen. Bij Smartphoto vind je enorm veel leuke cadeautips en accessoires en meer leuks die je kan personaliseren.  Je kan bijvoorbeeld een blik kopen waar je een leuke quote of foto opzet en waar je de tickets kan inleggen,.

5. Collect memories

Ben je een foto liefhebber en maak je graag foto’s maar lukt het je niet om die foto’s te bestellen? Dan heb ik een aanrader… De kleine printer  van Instax waarmee je je smartphone foto’s kunt afdrukken. Waarschijnlijk heb je 100 000 foto’s van je kinderen op je gsm staan. Nu kan je die leuk uitprinten en op de ijskast kleven. Of ergens anders natuurlijk. Instax heeft nu ook iets nieuws: Shacolla.

Met Shacolla van Fujifilm kan je je foto’s maken tot creatieve en makkelijk wisselbare wanddecoratie. Je hebt geen boormachine, schroeven of spijkers nodig. Shacolla is een licht materiaal van enkele mm dik. De voor- en achterzijde zijn voorzien van een folie. Wanneer je die verwijdert, kan je op de voorzijde je foto kleven. Dan haal je de folie op de achterzijde weg, en je foto is klaar om op de muur te kleven.

FullSizeRender 31 - 10 Cadeautips voor vrouwen FullSizeRender 30 - 10 Cadeautips voor vrouwen

6. Shoes are a girl’s best friend

Schoenen, schoenen en nog eens schoenen. Ik heb dringend een nieuwe kleerkast nodig. Waar haal ik mijn schoenen? Wel… de meeste schoenen koop ik online (Maruti shoes, daar ben ik fan van) en ook bij British Knights haal ik mijn schoenen voor het hele gezin (even off the record: Vince heeft massa’s schoenen van British Knights, die zitten ge-wel-dig voor die kleine mannekes. Supermakkelijk.) En kijk even verder op hun site want naast de sportieve schoenen hebben ze ook klassiekere schoenen die echt de moeite zijn. Ook bij Elle Milla hebben ze pareltjes en voor de rest kom ik ze vaak tegen in winkels. Dure schoenen (behalve de speciallekes) koop ik heel weinig.

IMG 3023 - 10 Cadeautips voor vrouwen

7. Wellness , me-time of us-time

Komaan guys, je kent je vrouw waarschijnlijk goed genoeg. Doet ze dit graag of niet? Voor de vrouwen die het geweldig vinden en mannen die niet goed weten hoe dat aan te pakken die geef je gewoon een cadeaubon. Je weet wel, bongo ofzo?  Voor de mannen die van wanten weten: plan gewoon haar dagje. Ga mee? Maar laat ze genieten. Plan een dubbele massage, shopping namiddag, etentje. Of maak lekkere hapjes en drankjes klaar voor een heuse romantische brunch of aperitief.

Check: Hapjes en lekkers voor Valentijn of moederdag

8. Ladies at the movies

Voor de moeders die dagenlang thuis zitten en nog eens dringend het huis uit moeten én van films houden: Ladies at the movies in de Kinepolis filialen!! Smeer uw pollekes in (want je gaat er alleen voor staan tijdens de drukke uren met je kids), geef meteen ook jouw forfait dat ze gezellig met haar vriendin iets kan gaan eten en voila, …

9. Vind inspiratie op bol.com

Last minute nog cadeautips voor haar nodig? Via bol.com kan je altijd heel snel aan een cadeau geraken. Ze hebben er dan ook zo ontzetten veel. Want ik ken jouw vrouw natuurlijk niet. Ze leveren zelfs ‘s avonds. Dus, scroll eens tussen hun ‘cadeautips voor haar’ en wie weet kom jij het perfecte cadeau tegen. Tijdens de feestdagen en cadeautjes periode vind je hier vaak ook kortingen!

Snapseed - 10 Cadeautips voor vrouwen

10. Workshop voor de creatieve bea’s

Voor de creatieve vrouwen onder ons zijn er ook tal van leuke workshops. Zo heb je in de Veritas Winkels vaak leuke workshops maar ook in De Banier (bekend van zijn knutselspullen) ook enkele toppers. Heel origineel en leuk!

Lees ook: leuke cadeautips voor hem en haar

lees ook: last minute kerstcadeaus

 

Pinnen!

Dit lijstje niet vergeten? Pin het dan op je Pinterest bord met onderstaande foto!

IMG 3081 2 - 10 Cadeautips voor vrouwen

 

Winnen!

Nou, beloofd is beloofd! Wil jij de allernieuwste Special-T machine winnen met latté functie? Laat mij dat jouw ultieme cadeau weten! Wat zou jij graag krijgen als verjaardagscadeau of moederdagcadeau?

TRV BOARDS MASTER T NL - 10 Cadeautips voor vrouwen

 

Hopelijk heb je wat aan deze cadeautips voor haar. Heb jij nog leuke tips? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

37 Comments

 • Reply
  Anneke
  20 november 2017 at 13:15

  Oooooo, die tweede foto! Zou ik ook wel in mijn kast willen 😉
  En Radbag wordt hier ook regelmatig bekeken 😀 Altijd wel iets leuk te vinden voor gelijk wie.

  • Reply
   Claudia Diependaal
   27 juli 2019 at 14:57

   ,e verzinnen meestal wel iets. Ze weten wat ik mooi vindt. De kinderen kopen vooral Biba tegenwoordig mooie kwalitatieve sieraden voor een leuke prijs!

 • Reply
  Sarah
  25 juli 2019 at 20:37

  Mijn 30ste verjaardag was eentje op nooit te vergeten! Ik kreeg een geweldig abonnement op Ouders van Nu en een Bloomonabonnement. Verder vond ml het wel eens nodig om na twee zwangerschappen nieuwe lingerie te gaan kopen met mij 😆
  Maar zo een Theemachine lijkt mij ook wel perfect om baby 3 te vieren 😆

 • Reply
  De Vleeschauwer Ellemieke
  25 juli 2019 at 20:39

  Deze theemachine zou voor mij perfect zijn😍. Ik lust geen koffie en heb voor mijn gezondheid alle chocomelk en fruitsapjes uit brik geschrapt. Ik leer nu thee drinken, gezond en lekker. Via deze machine zou ik allerlei extra smaakjes leren kennen. Duimen maar!

  • Reply
   Suzanne van der star
   25 juli 2019 at 21:46

   Wauw zo een thee machine lijkt mij wel wat. Ik drink graag diverse kruiden thee soorten en ben hier erg benieuwd naar.

 • Reply
  Nadine
  25 juli 2019 at 20:44

  Ik krijg graag badproducten of dvd’s. Maar dit zou wel een ultiem cadeau zijn. Ik hou enorm van thee! Ik zou deze graag winnen.

 • Reply
  Anna Wienen
  25 juli 2019 at 20:54

  Opooh super gaaf ik doe heel graag mee..

  Waar ik zelf helemaal happy van wordt is een rituals pakket of een heerlijk parfum 😍😍

  Oeeeeeh of een massage bon ultieme ontspanning!!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  25 juli 2019 at 20:55

  wat een geweldig gebaar verras me maar met dat prachtige exemplaar, mooi kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar

  • Reply
   Mariana Casto
   26 juli 2019 at 20:39

   Mijn ultieme cadeau: een doopvlucht boven mijn huis.

 • Reply
  Erika van Koert
  25 juli 2019 at 20:56

  Wauw super gaaf ! Ik ben al snel blij. Vooral als iemand echt zijn best heeft gedaan om iets uit te kiezen wat echt bij me past.
  Een kappers of kledingbon is sowieso altijd leuk omdat dat er bij mezelf nog wel eens in schiet

 • Reply
  jan plattau
  25 juli 2019 at 20:56

  wegens de enorme hitte zou ik er graag ice thee mee maken tof toch

 • Reply
  Samantha Burm
  25 juli 2019 at 21:00

  Mijn ultieme cadeau zou de instax printer zijn. Om al die leuke foto’s te printen en aan de muur te kunnen hangen 😍

 • Reply
  Patricia Heemskerk
  25 juli 2019 at 21:10

  Ik ben gisteren toevallig 30 geworden. Wat ik altijd leuk vind om te krijgen is: avondje uit eten, cadeaubon voor de sauna, wijn :)… en zo een mooie Special-T machine lijkt mij ook geweldig!

 • Reply
  Melissa stuer
  25 juli 2019 at 21:18

  Mijn ultieme cadeau zou zijn dat mijn zoontje niet meer ziek is en de kanker verslagen heeft om dan met ons gezin op vakantie te gaan naar ‘de piraten boot’ (lees navagio Beach) in Zakynthos. Verder ben ik met een nieuw paar oorbellen ook altijd blij

 • Reply
  Linda Raaijmakers
  25 juli 2019 at 21:37

  Oeh die theemachine is prachtig! Ik ben zelf dol op dagjes uit als cadeau, herinneringen maken 😍

 • Reply
  Tania
  25 juli 2019 at 21:57

  Mijn favoriete cadeau is en blijft een bloemetje en dat weet hij. 💕
  Toen zoonlief was geboren wou manlief perse alle geschenken en bagage al naar huis brengen vooraleer hij ons naar bracht. Toen hij wel iets te lang naar mijn zin wegbleef, keek ik even naar zijn locatie en bestrapte ik hem in de bloemenwinkel 😇
  smelt-smelt
  Ik ben ook een echte theedrinker en zoonlief (2j) drinkt ook graag een tasje thee net als mama. Nu het vakantie is, kan ik terug ‘s ochtends de tijd nemen om hiervan te genieten. Tijdens het schooljaar lukt het niet meer en is het een zeer vlug ontbijt.
  Ik heb gezworen om niet nog meer apparaten op mijn keukenkast te zetten, maar jouw artikel doet me weer twijfelen om het special T machine aan te schaffen.
  Maar misschien kunnen we hier het lot laten beslissen en trekken we graag een lootje voor de wedstrijd. 😇

 • Reply
  glenn herssens
  25 juli 2019 at 22:04

  Nu zou ik vooraal blij zijn met een mobiele airco ! 😀
  Maar mijn droom is toch om ooit het officieel truitje gehandtekend van eden hazard te kunnen bemachtigen ! 😀

 • Reply
  Monique Cieters
  25 juli 2019 at 22:40

  een robotmaaier, duur toestel maar het zou me veel tijd en moeite besparen

 • Reply
  Vanessa Raffaela Sibma
  26 juli 2019 at 07:58

  Wat een geweldige machine! Superhandig, vooral als je weinig me-time hebt. Het ultieme kado? Een weekendje weg! Relaxen, genieten en slapen 🙂

 • Reply
  De Visscher Anneleen
  26 juli 2019 at 08:02

  Ik vind een weekendje weg een perfect kado. Iets materieel is altijd leuk maar een avondje weg en genieten met twee vind ik veel waardevoller en belangrijk! Topkado dus!

 • Reply
  Elke De Pooter
  26 juli 2019 at 09:20

  Voor mijn verjaardag krijg ik graag nieuwe make-up of een juweeltje. Maar van een weekendje weg kan ik ook steeds genieten! De special.t machine ziet er fantastisch uit. Wij drinken hier veel thee, warm in de winter en koud in de zomer. Met wat verse munt en citroen of limoen, lekker genieten.

 • Reply
  kempenaers anita
  26 juli 2019 at 11:55

  de liefde van mijn kinderen en kleinkinderen en een bezoekje met moederdag , meer moet dat niet zijn, de theemachine is zeer welkom , drink veel thee vooral in de winter

 • Reply
  Helena
  26 juli 2019 at 12:17

  Het ultieme cadeau? Is voor mij een geschenk dat ik het hele jaar kan gebruiken , waar ik van kan zeggen: “ik heb dat van de kinderen gekregen voor moederdag,” Die Special-T machine winnen zou dan ook fantastisch zijn om iedereen die langskomt iets naar believen te kunnen aanbieden.

 • Reply
  Jennifer
  26 juli 2019 at 12:19

  Heel leuk cadeautje voor mijn moeder die wil dit al zo lang zo kan ik dr blij maken

 • Reply
  Tina
  26 juli 2019 at 19:29

  Ik krijg liefst een zelf gemaakt cadeau van de kindjes: zo een veelkleurige macaroniketting of een voetafdrukschilderij met glitters. Die gezichtjes als ze hun pakje mogen afgeven of hun versje mogen zeggen. 😍 Momenten met een gouden randje.
  Soms mag de kleinste een koffiecapsule in ons machien duwen, een theetje ter afwisseling zo ook een zalige cadeau zijn! 🍵👌🏻

 • Reply
  Stef Nagels
  26 juli 2019 at 20:48

  Een Special-T daar zou mijn vrouwtje supercontent mee zijn! 😀 ze maakt elke ochtend verse thee, maar altijd dezelfde .. dan kan ze eens wat anders uitproberen ook, want ik zag dat Special-T verschillende soorten groene thee heeft! :O

 • Reply
  Nick
  26 juli 2019 at 21:39

  Een wereld waar liefde en begrip de normaal is.

 • Reply
  Kitty van der Heijden
  27 juli 2019 at 12:02

  De Theemachine lijkt mij een fantastisch kado voor mijn dochter Suzanne van der Star, zij en ook haar 4 kinderen drinken graag thee. Zelf zou ik hem ook wel willen winnen hoor 😉

 • Reply
  Yael
  27 juli 2019 at 14:45

  Het ultieme cadeau is als mijn vriendinnen gezellig langs komen en mijn ouders, broertjes en zus ❤ uiteten bij sui sha ya is echt fantastisch en natuurlijk de zelfgemaakte werkjes van mijn zoontje 😍

 • Reply
  FOnteyn ine
  27 juli 2019 at 20:32

  Mijn ultieme cadeau was het gedichtje dat ze met school geleerd had, en zo fier vertelde, elke dag en elke dag opnieuw. Dan zei ze, mama, ik ga je nog eens doen lache he 🙂
  En dan begon ze
  “Als het moederdag is, dan voel ik het kriebelen. Mijn handen gaan al klappen en mijn benen gaan al wiebelen. Mijn voeten dansen op en neer, en ik zeg het telkens weer. Je bent de liefste mama en zoveel meer 😍”
  Smelt smelt smelt
  een cadeau hoeft niet altijd geld te kosten, een cadeau uit het hart is het meeste waard.
  Ze gaf me het gevoel, dat ik als mama geslaagd was 🤩

 • Reply
  Geesje
  28 juli 2019 at 00:42

  Ik vind het altijd leuk om kaarsen te krijgen. In allerlei kleurtjes, en ook de geurkaarsen zijn favoriet.
  Ook lekkere thee in verschillende smaakjes wordt erg gewaardeerd.

 • Reply
  Geertrui
  28 juli 2019 at 10:44

  Goede morgen! Zelf drink ik geen thee, maar ‘k heb een collega die 1 van mijn voorbeeldmama’s is. Zij drinkt elke avond met haar 2 kinderen een “tasje thee”. Op dat moment bespreken ze dan de dag enzo. ‘k Vind dat een heel tof ritueel! Dinsdag verhuist ze en hoe tof zou het niet zijn om haar dan te verrassen met zo een theemachine! ^^ Ik duim!
  Zelf krijg ik met moederdag het liefst iets dat mijn dochter gemaakt heeft. Mijn eerste moederdag was 10 dagen na de geboorte, dus toen was er nog niks, maar de afgelopen moederdag (in mei) maakte ze in de crèche een bloem waarop met speciale sponsjes gestempeld was. In het hart van die bloem plakte haar foto en op de achterkant stond een versje: super! Daarnaast zijn ook leuke uitstapjes fijn! Voor mijn verjaardag zou ik graag een Crimibox krijgen. Dat staat al eventjes op m’n lijsjte. Het lijkt me leuk om samen met m’n man misdaden op te lossen.

 • Reply
  Nele
  29 juli 2019 at 08:51

  Mijn verjaardag komt er binnen enkele dagen aan, liefst van al wil ik wat quality time met mijn ventje krijgen. Een weekendje weg of een dagje wellness. Eens wat tijd vrij van het huishouden en de zorg voor de kindjes dat is pas een cadeau 🙂

 • Reply
  Emmy
  30 juli 2019 at 14:47

  Hie weet jij alles wat ik graag krijg? 🙈 ik zou enkel het uurwerk omruilen voor bloemen ☺️ Ik ding ook graag mee naar de theemachine als dat nog kan 😁

 • Reply
  Niki van buynderen
  31 juli 2019 at 22:09

  Ik doe mee voor mijn fantastische mama ! Zelf hebben we al een special t ! We vinden het geweldig ! Mijn mama is een grote fan van thee ! En omdat het bijna haar verjaardag is 6 augustus en Moederdag hoop ik dit te winnen voor haar ! Mijn mama is echt de beste mama en verdiend dit echt !!!! Fingers crossed !!!!!

 • Reply
  Kim
  5 augustus 2019 at 18:28

  Een weekendje weg met gezin naar Disney of iets anders leuk doe je mij meer plezier mee dan een groot of duur cadeau haha! al komt deze theemachine ook wel in de buurt van een supercadeau aangezien ik elke dag thee drink! mmmm

 • Reply
  katleen
  10 augustus 2019 at 19:31

  Een verwendagje; lekker ontbijten, uitstapje, lekker etentje

Leave a Reply