Unicorns & Fairytales
IMG 3081 2 - 10 Cadeautips voor 'haar'
cadeautips fashion mama Get inspired lifestyle musthaves Musthaves

10 Cadeautips voor ‘haar’

De feestdagen komen er weer aan en ja hoor, wij mogen ook wel eens verwend worden denk ik dan. Die mannen weten nooit wat te kopen voor ons ook al hebben we 1000 interesses. Ze zijn al immuun geworden voor onze subtiele tips die we geven. Daarom deze blogpost, misschien gaan de mannen hier wel eens naar kijken hahaha.

Cadeautips voor haar

Uiteraard zijn er veel meer ‘cadeautips voor haar’ dan dat ik er hier ga opsommen. Iedereen heeft zijn eigen interesses. Maar ik kijk een beetje naar mezelf. Naar wat ik al heb gekregen, gekocht of wat ik graag zou willen krijgen. Wie weet breng ik de mensen wel op gedachten. Of kan jij, moest je deze ‘cadeautips voor haar’ leuk vinden, doorsturen naar je lief. Moehahah.

1>> Items voor je (capsule) wardrobe

Een goed voornemen van mij is dat ik wil beginnen aan een capsule wardrobe. Wa’s da? Wel, je gaat dat snel genoeg te weten komen. Ik ga me er eens in verdiepen. Er zullen vlug weer wat zakken kledij de deur uit gaan vrees ik. Maar goed, ruimte voor nieuwe items denk ik dan. Ik hou tegenwoordig van enkele ‘speciallekes’ of items die bijna op alle broeken passen. En eerlijk gezegd ben ik helemaal verliefd op de (gelijknamige) shop van collega blogster Elle Milla. Mijn verjaardagscadeau? Enkele nieuwe setjes van deze shop. Ze doet vaak kortingsacties en heeft geregeld nieuwe collecties. Items die je bijna nergens anders vindt!! Op onderstaande foto heb ik een Bernadette/vest aan en leuke schoenen van de Elle Milla Shop.

Landal Hoog Vaals - unicorns & fairytales

2>> Shop that party outfit

Wat ik ook altijd leuk vind is om gewoon een nieuwe party outfit te gaan shoppen. Tegenwoordig zijn fluweel en metallic weer helemaal in en dat belooft dus een geweldige party outfit. Wij gaan dit jaar nog eens een keertje Nieuwjaar buitenshuis vieren, wat al JAREN geleden is dus dat is altijd een goede reden om te shoppen. Maar hey, een vrouw heeft nooit een specifieke reden nodig. Shoppen is what we do…

cadeautips voor haar - unicorns & fairytales

3>> Watch that watch!

Oh ja, een stijlvolle horloge is ook een te gek cadeau. Ik denk dan aan die van Daniel Wellington of Cluse. Dat zijn mijn favorieten. Of wat denk je van de nieuwe horloges van Swatch? Al heb je er wel goedkopere die er hard op lijken. Ik heb twee verschillende kleuren: rosé gold en zilver, zodat ik per outfit kan kiezen welke ik draag. Ik kreeg een horloge van mijn ventje voor valentijn. Maar ik denk dat een pakje onder de Kerstboom ook leuk is, niet? Oh ja en hij bestelde onze horloges via horloge.be !

cadeautips voor haar - unicorns & fairytales

3>> Tea Time !

Voor de theeleuten onder ons heb ik ook nog een te gekke tip. De theemachine!  Ik kreeg hem zelf en ik ben er superblij mee. Ik drink nl. graag elke dag een kopje (of enkele…) thee. Wanneer ik genoeg tijd heb vind ik het heerlijk om aan de slag te gaan met ‘losse’ thee en een thee-ei. Maar af en toe laat ik mijn kopje thee dan maar staan omdat ik geen zin heb in al die handelingen. Dan wil ik het snel snel. Of ’s morgens wanneer ik de kinderen klaarmaak… dan zou ik ook wel even snel een kopje willen. Wel, ik heb de SPECIAL.T machine van Nestlé die de perfecte kopjes zet in 1 klik. Yes! Wist je dat theezetten eigenlijk een exacte wetenschap is? Blijkbaar moet je bepaalde soorten op een lagere temperatuur bereiden enz… Daarom ontwikkelde SPECIAL.T de meest nauwkeurige theemachine. Zij herkent de specifieke infusiecode van elke capsule uit 256 mogelijke combinaties. Op deze manier past ze voor elke thee de infusie tot op de graad en tot op de seconde precies aan. Ik ben tevreden!

cadeautips voor haar - unicorns & fairytales cadeautips voor haar - unicorns & fairytales

4>> Een reisje?

Misschien wil je wel héél graag nog eens met zijn tweetjes op stap? Dan is een heel leuk cadeau natuurlijk wel een citytrips of uitstapje. Tip: gebruik een leuk cadeau om het reisje aan te kondigen. Bij Radbag vind je enorm veel leuke cadeautips voor haar en ook gadgets, accessoires en meer leuks. Wedden dat je daar nog andere leuke spulletjes gaat vinden?

cadeautips voor haar - unicorns & fairytales

5>> Collect memories

Ben je een foto liefhebber en maak je graag foto’s maar lukt het je niet om die foto’s te bestellen? Dan heb ik een aanrader… De nieuwe all-in-one printer van HP: De HP Envy photo 7830 of de kleine compacte versie. Daar kan je snapshots en grote foto’s mee maken. Nog beter: ze bieden een abonnement aan op inkt (instant ink). Daar bespaar je enorm veel mee en kan je zelfs tot een bepaald aantal bladzijden per maand gratis afdrukken. Echt de moeite. Ik gebruik hem heel veel en zo kan ik last-minute cadeautjes maken. De grootouders vinden het geweldig.

FullSizeRender 31 - 10 Cadeautips voor 'haar' FullSizeRender 30 - 10 Cadeautips voor 'haar'

6>> Shoes are a girl’s best friend

Schoenen, schoenen en nog eens schoenen. Ik heb dringend een nieuwe kleerkast nodig. Waar haal ik mijn schoenen? Wel… de meeste schoenen koop ik online (Maruti shoes, daar ben ik fan van) en ook bij British Knights haal ik mijn schoenen voor het hele gezin (even off the record: Vince heeft massa’s schoenen van British Knights, die zitten ge-wel-dig voor die kleine mannekes. Supermakkelijk.) En kijk even verder op hun site want naast de sportieve schoenen hebben ze ook klassiekere schoenen die echt de moeite zijn. Ook bij Elle Milla hebben ze pareltjes en voor de rest kom ik ze vaak tegen in winkels. Dure schoenen (behalve de speciallekes) koop ik heel weinig.

IMG 3023 - 10 Cadeautips voor 'haar'

7>> Wellness , me-time of us-time

Komaan guys, je kent je vrouw waarschijnlijk goed genoeg. Doet ze dit graag of niet? Voor de vrouwen die het geweldig vinden en mannen die niet goed weten hoe dat aan te pakken die geef je gewoon een cadeaubon. Je weet wel, bongo ofzo?  Voor de mannen die van wanten weten: plan gewoon haar dagje. Ga mee? Maar laat ze genieten. Plan een dubbele massage, shopping namiddag, etentje. You go…

8>> Ladies at the movies

Voor de moeders die dagenlang thuis zitten en nog eens dringend het huis uit moeten én van films houden: Ladies at the movies in de Kinepolis filialen!! Smeer uw pollekes in (want je gaat er alleen voor staan tijdens de drukke uren met je kids), geef meteen ook jouw forfait dat ze gezellig met haar vriendin iets kan gaan eten en voila, …

9>> Vind inspiratie op bol.com

Last minute nog cadeautips voor haar nodig? Via bol.com kan je altijd heel snel aan een cadeau geraken. Ze hebben er dan ook zo ontzetten veel. Want ik ken jouw vrouw natuurlijk niet. Ze leveren zelfs ’s avonds. Dus, scroll eens tussen hun ‘cadeautips voor haar’ en wie weet kom jij het perfecte cadeau tegen. Tijdens de feestdagen en cadeautjes periode vind je hier vaak ook kortingen!

Snapseed - 10 Cadeautips voor 'haar'

10>> Workshop voor de creatieve bea’s

Voor de creatieve vrouwen onder ons zijn er ook tal van leuke workshops. Zo heb je in de Veritas Winkels vaak leuke workshops maar ook in De Banier (bekend van zijn knutselspullen) ook enkele toppers. Heel origineel en leuk!

 

Lees ook: leuke cadeautips voor hem en haar

lees ook: last minute kerstcadeaus

Pinnen!

Dit lijstje niet vergeten? Pin het dan op je Pinterest bord met onderstaande foto!

IMG 3081 2 - 10 Cadeautips voor 'haar'

Hopelijk heb je wat aan deze cadeautips voor haar. Heb jij nog leuke tips? 

XOXO Nathalie

pinit fg en rect red 28 - 10 Cadeautips voor 'haar'

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Anneke
    20 november 2017 at 13:15

    Oooooo, die tweede foto! Zou ik ook wel in mijn kast willen 😉
    En Radbag wordt hier ook regelmatig bekeken 😀 Altijd wel iets leuk te vinden voor gelijk wie.

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Ik ga het allemaal een beetje meer HYGGE maken!

Ik heb net twee inspirerende boeken uit. Boeken die me doen nadenken over wat ik wil, hoe ik ben en...

Sluiten