Unicorns & Fairytales
fotogeschenk - unicorns & fairytales
cadeautips My life Webshoptips

Last minute kerstcadeaus

Ben je nog op zoek naar leuke kerstcadeaus? Er zijn tal van opties. Ofwel ga je in de drukte nog vlug iets kopen, ofwel koop je online nog leuke spullen. Vaak zijn er winkels die een zeer snelle service hebben. Maar heb je nog geen idee wat je wil kopen? Ik geef je graag wat ideetjes.

Een fotogeschenk

Op zoek naar kerstcadeaus? Bij Smartphoto bestel ik geregeld fotogeschenken. Zo hebben ze etiketten die je op wijnflessen kan kleven. Wij maakten vorig jaar mooie gepersonaliseerde etiketten met een foto van Vince en gaven aan mijn grootouders gepersonaliseerde flessen wijn. Een topper hoor! Ook een nieuwe jaarkalender lijkt me een tof cadeau. Of wat denk je van een fotoboek, een toffe mok, losse prints, canvassen,…? Dit is hét cadeau voor grootouders van hun kleinkinderen. Believe me!

fotogeschenk - unicorns & fairytales fotogeschenk - unicorns & fairytales fotogeschenk - unicorns & fairytales

Bucketlist boeken

Ik heb enkele Bucketlist boeken van Elise De Rijck in huis gehaald. Gewoon… omdat je sommige dingen gewoon gedaan moet hebben… In deze boeken kan je je dromen opschrijven, je doelen aankruisen en grenzen verleggen. Het is niet alleen een leuk boek om zelf te kopen maar ook om te krijgen. Dus: leg er eentje bij iemand onder de kerstboom zou ik zeggen. Je kan ze onder andere kopen bij Wander & CO. Je kan er binnenkort ook meer over lezen op mijn blog.

bucketlist - unicorns & fairytales

Leuke accessoires voor boekenwurmen

Net ontdekt en oh zo leuk! Boeketcetera, een webshop met leuke boeken én hebbedingen voor de boekenwurmen onder ons. Wat vind je van deze boekenleggers en leeslampjes? Dit is zeker een mogelijkheid als je het over kerstcadeaus hebt. Een pakje onder de boom hihi.

kerstcadeaus - unicorns & fairytales kerstcadeaus - unicorns & fairytales kerstcadeaus - unicorns & fairytales 1467639607-bfg1_crop-648x972

Merry Manicure

Voor de vrouwtjes onder ons: tijdens de wintermaanden zien onze handen vaak af. Doe eens een ProNails verwenpakket cadeau?

kerstcadeaus - unicorns & fairytales

 

Graveer een juweeltje

Laat een juweeltje graveren! Bij Kaya Sieraden heb ik al enkele keren een juweel laten personaliseren en daar ben ik momenteel weer mee bezig. Dankbaar cadeau en lief voor de portemonnee!

gegraveerd sieraad - unicorns & fairytales

Rituals natuurlijk

Ja… ook dit jaar zal ik een cadeau van Rituals geven aan iemand. Dit is hét cadeau bij uitstek als je van me-time houdt. Lekker geurende douchegel, badschuim en crèmes… Heerlijk!   Ze hebben ook trouwens giftsets voor MAMA’s TO BE!

kerstcadeaus - unicorns & fairytales

 

Netflix abonnement

Nee, echt serieus! Ik meen dit. Waarom zou je je ouders of grootouders geen Netflix abonnement cadeau doen? Het is niet duur en ze zullen je dankbaar zijn als ze nog eens een film willen zien. Nog niet overtuigd? Lees dan mijn blogs over Netflix maar eens. Ik ben een Netflix-Addict en ik kom er voor uit.

Netflix - unicorns & fairytales

 

 

Een stylisch houten cover voor Apple liefhebbers

Bij Appelhout vind je dé leukste houten covers voor je Apple phone of Mac! Very stylish als je het mij vraagt. Dit was een kerstcadeau voor mezelf by the way… Ik ga de MAC ook onder handen nemen 😉

houten iPhone cover - unicorns & fairytales

En nog zoveel meer…

Natuurlijk zijn er 100 000 mogelijkheden. Ik haal er enkele aan die ik zelf al heb gekocht, reeds thuis heb of waarvan ik een persbericht van kreeg. Die deel ik natuurlijk graag met jullie.

 

De ultieme last minute online winkel

Nou ja, bij bol.com vind je zoveel dat je gewoon wel IETS zal vinden. Niet enkel kerstcadeaus. Bovendien snelle levering!

Kersttrends 2018
Wat is jouw superhandige last minute cadeautip? Welke leuke kerstcadeaus zou jij willen krijgen?

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply