Unicorns & Fairytales
slaapkamer met natuurlijke kleuren - unicorns & fairytales
decoration Interieur

Onze slaapkamer met natuurlijke kleuren: een instant Hygge gevoel!

Sinds kort is onze slaapkamer eindelijk zoals ik het voor ogen had. Ik wou heel graag de muur opfleuren met posters maar ik vond er geen naar mijn zin. Toen ik Desenio leerde kennen had ik het omgekeerde probleem: er was zoveel keuze! En het bracht ook meteen heel veel sfeer in onze slaapkamer. We gingen voor rustige en natuurlijke kleuren. Een slaapkamer met natuurlijke kleuren. 

Slaapkamer make-over 

Ik wilde een slaapkamer met natuurlijke kleuren, net zoals de slaapkamer van Vince. Daarom besloten we enkele maanden geleden 1 lange muur te schilderen in dezelfde kleur die ook terugkomt in Vince zijn kamer. Levis Ambiance Suède. Ik nam ons bedlinnen onder de loep, gaf enkele bedovertrekken weg en kocht er nieuwe die beter pasten bij de kleuren die ook in onze slaapkamer aanwezig waren. Maar toch had ik nog steeds het gevoel dat er zaken ontbraken. Ik twijfelde tussen posters en foto’s aan de muur. Toen Desenio mij vroeg of ik wou samenwerken, was dit dé kans om eindelijk mijn droommuur te maken. Want je kan daar voorbeelden van fotowanden bekijken en dat geeft je meteen inspiratie! 

Kiezen is niet makkelijk, want er zijn heel veel mooie posters en kaders. Toch maken ze het al iets gemakkelijker door op te delen in thema’s en kleuren. Zo koos ik voor botanisch, voor posters met tekst en met mensen. De botanische posters verwijzen naar mijn liefde voor bloemen. Quotes gebruik ik heel veel en er is zoveel keuzen en dan bij de categorie mensen zocht ik iets dat verwees naar dansen. Omdat dit mijn leven wel een beetje veranderd heeft. Zo kwam ik aan mijn fotowand in de slaapkamer… met kaders in eik. 

Ik koos de volgende posters:

 • Abstract reeds No1
 • Golden Rainbow
 • Sweet Dreams line
 • In the Reeds No2
 • Shc Jump 
 • Wissellijsten in Eik
 • Make it count

slaapkamer met natuurlijke kleuren - unicorns & fairytales

Ook voor de kinderkamer

Bij Desenio hebben ze ook mooie posters en kaders om in de kinderkamer te hangen. Wij kozen voor Vince voor een poster met een regenboog, omdat dit echt wel in zijn kamer paste. Ik vind dat een poster met een mooie kader een geheel zo mooi kan ‘af’ maken. Ik koos ook nog wat kleinere kaders want ook het toilet krijgt een make-over. Die krijgt ook een wand in de bruine suède kleur en daar komen kleine fotokaders aan de muur. Ook daar moet het gezellig zijn, niet waar? Hij heeft ook een slaapkamer met natuurlijke kleuren. 

slaapkamer met natuurlijke kleuren - unicorns & fairytales

Slaapkamer met natuurlijke kleuren

Onze slaapkamer heeft bruintinten, hout en veel wit. Een slaapkamer met natuurlijke kleuren. Onze vloer bestaat uit witte laminaat. Ik vond een leuk bankje, waar ik mijn schapenvel (nep) oplegde. De hangstoel geeft toch ook een leuke sfeer en de hanglampen maken het geheel af. Hier en daar zou misschien nog wel iets kunnen veranderen maar voorlopig ben ik helemaal verliefd op mijn rustgevende slaapkamer met natuurlijke kleuren. Er staan ook twee kledingrekken die ik écht niet kan missen. Zo handig. Ik hang daar meestal de kledij aan die ik vaak draag en aan het grote rek de lange kleedjes. Onze kasten zijn mooi, maar best laag zodat daar geen plaats is voor lange kledij. 

slaapkamer met kledingrek - unicorns & fairytales posters van Desenio - unicorns & fairytales

Boeken natuurlijk…

Naast mijn kant van het bed vind je een rekje vol tijdschriften en boekjes. Flow, Ouders van Nu, Kiind Magazine en leesboeken. Ik lees ALTIJD voor het slapengaan. Dat is mijn slaapritueel denk ik. Hoe laat het ook is, ik lees altijd enkele blaadjes uit mijn boek. Bij ons thuis hebben boeken een belangrijke plek…. 

slaapkamer met natuurlijke kleuren - unicorns & fairytales

Korting op alle posters!

Goed nieuws voor jou want als jij de posters van Desenio ook mooi vindt, dan kan je die nu kopen met 25 procent korting! Neem maar eens een kijkje! 

 • Code: UNICORNS
 • 25% korting op posters van Desenio
 • geldig t.e.m. middernacht 24 september 2020
 • code geldt niet op kaders, handpicked & gepersonaliseerde posters

De code zal geldig zijn op alle Desenio websites, lokale Belgische tijd en de korting is worldwide! 

posters van Desenio - unicorns & fairytales

 

XOXO Nathalie 

You Might Also Like...

No Comments

  Leave a Reply