Unicorns & Fairytales
kinderkamer aardse tinten - unicorns & fairytales
Get inspired Interieur kidsroom My life nursery

Aardse tinten in de kinderkamer van Vince

De kinderkamer van Vince heeft al wel wat metamorfoses ondergaan. Momenteel zijn er veel aardse tinten in de kinderkamer. Ik vind het heerlijk om af en toe eens te veranderen. Heel subtiel zodat het niet te overweldigend is. Ik wil vooral dat zijn kamer een plekje is waar hij fijn kan spelen en waar hij zich goed voelt. Gelukkig hebben wij ook best ruime kamers wat het spelen makkelijk maakt. Ik neem je graag weer mee in zijn kamer.

Aardse tinten in de kinderkamer

Wij hebben veel aardse tinten in de kinderkamer van Vince en in ons eigen slaapkamer. Lex zijn kamer heeft grijze en witte tinten. Ondertussen zal je het nieuwe kleurtje op de muren van de slaapkamers al wel gezien hebben op de blog en via Instagram. Het is mooi, straalt rust uit en geeft me een natuurlijk gevoel. Ik kan het niet goed uitleggen. Het kleurtje is van bij Levis. Het is SUEDE 1515.

lees ook: met Lex op stap in de kamer van Vince

kinderkamer
impressie van mei 2019, nog met onze oude lamp

Nieuwe hanglamp

Een hanglamp doet best veel aan het interieur. Zo heb ik in Vince zijn kamer de Ferm Living Braided Hanglamp gehangen. Deze hanglamp is een ontwerp van Trine Andersen. Ik ben erg fan van de Design lampen van Ferm Living. Zeker deze Rotan versie. Dat geeft toch meteen een ander beeld van de kamer. Iedere rotan hanglamp wordt met de hand gevlochten, wat ieder van deze prachtige Ferm Living lampen uniek maakt. Het licht schijnt subtiel door de gaten van de gevlochten lamp en geeft een zacht licht in de kinderkamer. Wij zijn er superblij mee. Natuurlijk kan je deze hanglamp ook in je woonkamer, eigen slaapkamer of andere ruimte hangen. Je moet er alleen rekening houden dat het geen fel licht geeft, maar dat is net de bedoeling. Het geeft meteen een heel andere indruk aan de kamer, dan die witte lamp die je op bovenstaande foto kunt zien. Het past goed bij de aardse tinten in de kinderkamer. Wij zijn er superblij mee!!!!

lees ook: natuurlijke materialen in de kinderkamer

kinderkamer aardse tinten - unicorns & fairytales

Wereldkaart aan de muur

Vince is geïnteresseerd in heel veel zaken. Hij wil ook altijd weten waar een bepaald land is. Toen ik de houten wereldkaarten om aan de muur te hangen zag bij Creative Use Of Technology, waarvan we al een houten quote hebben in onze woonkamer, was ik helemaal verkocht. Dit paste echt wel in zijn slaapkamer. Er zijn ook vilten plaatsmarkers bij zodat je de landen waar je al bent geweest kunt aanduiden. Vince was enorm blij met zijn wereldkaart in de kamer. Hij kon bijna niet wachten tot we ze gingen ophangen. Dat kan gemakkelijk: de eiken stukken worden aan de muur bevestigd met behulp van een mal en dubbelzijdige tape. Je moet dit klusje wel even met twee doen. Het duurt niet lang, maar je moet het zeker waterpas kunnen hangen. Aan die kant van de muur waren er meer aardse tinten in de kinderkamer nodig en op deze manier hebben we dat kunnen oplossen.

lees ook: dingen die niet mogen ontbreken in de ideale kinderkamer

kinderkamer aardse tinten - unicorns & fairytales

Knitted deco van Trixie

Ik ben al een tijdje fan van de collecties van het merk Trixie. Wij hadden voor Lex bijna alles van Trixie toen hij baby was. Nu hebben ze gebreide tapijtjes voor in de kinderkamer of speelkamer. Het truffle pig gebreide tapijt leek me heel toepasselijk voor Vince. Aardse tinten in de kinderkamer… en als we naar de kinderboerderij gaan staan ze een hele tijd bij het varken… hahaha. Het tapijt is 120cm op 80cm. Van deze collectie hebben ze ontzettend veel, als je ook graag dekbedden en pyjama’s of zelfs een tipi wil. Bekijk zeker ook eens de andere collecties want er zijn verschillende thema’s.

kinderkamer aardse tinten - unicorns & fairytales

 Wat vind je van de aardse tinten in de kinderkamer? Leuk hé? Of ben je niet zo’n fan?

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply