Unicorns & Fairytales
bloemen versturen - unicorns & fairytales
My life Webshoptips Winactie & Give away

Geef iemand een bloem of plant cadeau & WIN

Laatst lag ik in het ziekenhuis (met hersenvliesontsteking) en belandde ik naast een hele lieve vrouw. We raakten aan de praat en ik werd geïnspireerd (en ontroerd) door haar positiviteit. Nochtans had ze al hele veel meegemaakt in haar leven. Haar kinderen kwamen haar bezoeken en al gauw was onze kamer gevuld met nog meer positiviteit. Klaarblijkelijk had ze dat doorgegeven aan haar kroost. Haar onbaatzuchtigheid naar mij toe, vriendelijkheid en verhalen zorgden dat ze een plekje heeft in mijn herinneringen.

Bloemen versturen

Ik mocht van Greetz bloemen versturen om zo hun diensten uit te testen.Ik dacht meteen aan haar. Ook al was ze 70, het klikte meteen. Het was mooi om te zien hoe haar kinderen en kleinkinderen haar bezochten. Er werd gelachen en gepraat en ik werd erbij betrokken. Zo lief. Ze hadden zelfs spullen gekocht voor hun mama/groetmoeder. Ik was blij dat ik haar heb leren kennen. Het voelde zo vertrouwd aan, geen idee hoe dat kwam. Maar soms heb ik dat… dat iemand meteen een plekje in mijn hart heeft. Ook al zal ik haar misschien nooit meer zien, ik zal deze dagen in het ziekenhuis niet vergeten.

Ik mocht dus van Greetz bloemen versturen. Of een plantje. Daarom dacht ik… als ik haar nu eens een boeket bloemen stuur? Mijn mama en vrienden zie ik genoeg maar dit is nu écht één van de dingen waarvoor deze webshop staat: een cadeau sturen naar iemand met een boodschap. Ik koos een leuk boeket bloemen en schreef er een mooie boodschap bij. Ik kreeg enkele dagen later een lief boodschapje terug. Dat ze blij verrast was. Missie geslaagd 🙂 

bloemen versturen - unicorns & fairytales

Bijna moederdag 

In Antwerpen is het bijna moederdag, een ideale gelegenheid om Greetz te gebruiken. Bloemen versturen is natuurlijk nog anders dan het persoonlijk afgeven, wat mijn voorkeur heeft, maar toch vind ik het zelf erg handig. Er zijn ook nog andere spullen die je kan versturen (verzorgingsproducten, speelgoed, chocolade…) of bij de bloemetjes kan toevoegen. Als je geen tijd hebt om het zelf te gaan afgeven, dan is het fijn wanneer je iemand zo iets kan geven. Denk maar aan een geboorte, een verjaardag of speciale gelegenheid en je kan er niet meteen heen. Je kan je boeket (of ander gekozen item) kiezen en de bloemen versturen op een bepaalde dag. Handig!

WIN 

Ken jij wel iemand die een boeket bloemen of plantje verdient en wil je graag zelf bloemen versturen? Ik mag twee lezers blij maken met een code ter waarde van 45 euro. Daar kan je zeker twee mooie boeketjes mee versturen! Want je hebt boeketten van verschillende prijzen. Of liever een plantje? De codes (die je krijgt wanneer je wint) zijn enkel geldig op bloemen en planten. 

bloemen versturen - unicorns & fairytales

Het zou leuk zijn moest je Unicorns & Fairytales volgen via Facebook of Instagram en dit blogbericht delen met vrienden. Maar het is niet noodzakelijk om te winnen.

 

Wie ga jij een bloemen versturen of toch liever een plantje? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

58 Comments

 • Reply
  Sarah
  1 augustus 2018 at 06:35

  Ik neem graag deel aan deze win-actie! Ik zou de bloemetjes sturen naar vrienden waar ik al ontzettend veel aan gehad heb!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  1 augustus 2018 at 06:44

  wat een mooi gebaar, verras mijn zus maar met een kleurrijk exemplaar, mooi cadeau aangezien ze binnenkort verjaart

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  1 augustus 2018 at 06:45

  Wat een mooie give a way en mooi om je verhaal te lezen. Sommige mensen laten idd een heel mooi plekje in je hart achter. Zelf stuur ik het heel graag naar mijn moeder en schoonmoeder. Zij verdienen zo’n Mooi boeket of plant ben er nog niet over uit met dit weer 🙂 zij hebben ook een plekje in mijn hart en zijn de beste oma’s die we ons maar kunnen wensen in onze dochters hun levens. Ze mogen best eens in het zonnetje gezet worden voor alles wat ze voor ons doen ❤

 • Reply
  Lore Vlaeminck
  1 augustus 2018 at 07:15

  Een boeketje voor m’n lieve mama en oma die binnenkort jarig zijn op dezelfde dag en allebei een bloemetje verdienen ❤️

 • Reply
  Babs
  1 augustus 2018 at 07:19

  Fantastisch!! Eigenlijk zijn er heel veel mensen die ik wil bedanken, zoals mijn collega’s die me met open armen hebben ontvangen en ervoor zorgen dat elke dag op het werk een feest is. Mijn ouders en schoonouders omdat ze altijd klaarstaan voor ons. Mijn zus omdat ze mij het prachtige kado gaf, mijn metekindje. Mijn tante die al van kleinsaf veel betekend voor ons… alle mensen die er mee voor zorgen dat ik elke dag met een gelukkig gevoel kan afsluiten ❤️

 • Reply
  Florence
  1 augustus 2018 at 07:31

  Voor m’n attente, lieve buurvrouw die in augustus 87 jaar wordt. “Men is maar zo oud als men zich voelt”, wel mijn buurvrouw is precies nog maar 21 jaar. Top buurvrouw!

 • Reply
  Tamara
  1 augustus 2018 at 07:33

  Wat een leuke prijs! Ik zou graag een bloemetje naar mijn oma’s willen sturen. Toch bijzonder dat ik ze allebei nog heb. Opa mag er dan van meegenieten 🙂

 • Reply
  Elke
  1 augustus 2018 at 08:17

  Wat een leuke wedstrijd!! Ik doe heel graag mee voor mijn mama,beste beste mama en bomma ter wereld die altijd voor ons klaar staat! Wij duimen 🍀🍀🤞

 • Reply
  Yasmine Van Ackere
  1 augustus 2018 at 08:24

  Bloemetjes zijn altijd een goed idee 🙌🌸🍀

 • Reply
  Raymond van gucht
  1 augustus 2018 at 08:28

  Super leuk om Bloemen te mogen geven

 • Reply
  Annemie
  1 augustus 2018 at 08:39

  Ik wil een zwangere vriendin een bloemetje sturen omdat ze wel een opkikkertje kan gebruiken!

 • Reply
  Stefanie De Costere
  1 augustus 2018 at 08:53

  Mijn mama! Ik verhuis volgend jaar naar mijn eigen stek, en zal haar zo hard missen! Ze staat altijd klaar voor mij, geeft goede raad! Ze is eigenlijk mijn mama EN beste vriendin.

 • Reply
  Lynn
  1 augustus 2018 at 09:01

  Wauw wat een mooi verhaal Nath! Daar wordt je warm van (ook zonder tropische temperaturen buiten 😉) Het klinkt mss cliche maar ik doe graag mee met deze leuke actie om mijn (schoon)mama te verassen. X x x

 • Reply
  Lynn
  1 augustus 2018 at 09:04

  Wauw wat een mooi verhaal Nath! Daar wordt je warm van (ook zonder deze tropische temperaturen 😉) Het klinkt mss cliché maar ik doe toch graag mee om mijn (schoon)mama te verrassen. Xxx

 • Reply
  Brenda
  1 augustus 2018 at 09:09

  Ik doe heel graag mee met deze prachtige winactie! Zonder twijfel zou ik een boeketje bloemen naar mijn mama laten sturen. Wat ze allemaal doet voor ons, ze is fantastisch! Ze is een geweldige oma voor mijn zoontje, ze is ook een vriendin van me: lachen, samen winkelen, …. ze helpt ons mee in het huishouden als we het wat drukker hebben, ze komt in de late uurtjes mee helpen om een tent op te zetten😁, ik heb wat langer thuis kunnen wonen om te sparen en nu hebben we dus ook dankzij haar een gezellig huisje!😊 dank u mama! Je bent de max! Xxx Brenda

 • Reply
  Wendy
  1 augustus 2018 at 09:27

  Mijn mama, Zij slaagt er telkens in om van kleine simpele dingetjes grote onvergetelijke geniet-en geluksmomentjes te maken! Dat geluk (en liefde) in kleine dingen zit bewijst ze keer op keer. Het zou heel fijn zijn om haar eens te verrassen met een vers bloemetje of plantje, want dat verdient ze wel! 🙂

 • Reply
  Leandra
  1 augustus 2018 at 09:59

  Ik doe graag mee, ik moest gelijk aan mijn buurvrouw denken. Onlangs heb ik een fietsongeluk gehad waarbij ik mijn enkel blesseerde. Mijn buurvrouw heeft 2 weken onze hond uitgelaten. Ik heb haar al heel vaak dankjewel gezegd, maar op deze manier wordt ze nog even extra in het zonnetje gezet

 • Reply
  Cindy
  1 augustus 2018 at 10:22

  Wat een leuk verhaal pende je weer neer! Ontzettend mooi van jou om bloemen te sturen naar iemand die je amper kent maar toch een plaatsje in je hart veroverde. Ik zou deze bon ook willen winnen om iemand die het heel moeilijk heeft even een hart onder de riem te steken.

 • Reply
  Caroline Minderhoud
  1 augustus 2018 at 10:59

  Zonder twijfel naar mijn mama!! De allerliefste oma van de hele wereld. ♥️

 • Reply
  Marian B
  1 augustus 2018 at 11:16

  Wat lief! Ik zou dit naar mijn schoonmoeder sturen, om haar te bedanken dat ze er altijd is. Ze staat sowieso altijd voor iedereen klaar en vergeet zichzelf wel eens. Zeker nu ze zelf in een wat mindere periode zit, zou dit erg fijn zijn.

 • Reply
  Anna
  1 augustus 2018 at 11:48

  Mijn lieve mama en onze lieve oppas verras ik graag met mooie bloemen

 • Reply
  Karen
  1 augustus 2018 at 12:53

  Hier worden ook wekelijks bloemetjes gekocht of met zoonlief geplukt in het veld. Heerlijk om bloemetjes in huis te hebben. Een liefde die ik van mijn mama heb doorgekregen en zij van haar mama, mijn lieve oma. De boeketjes zouden dan ook naar deze twee lieve topmadammen gaan, die het verdienen om eens extra in de bloemetjes gezet te worden 🌼🌸🌼🌸🌼

 • Reply
  Martine
  1 augustus 2018 at 12:59

  Voor m’n lieve dochter die 17 augustus 30 jaar wordt! Zij verdient absoluut een mooi boeketje!

 • Reply
  Giese Sybile - Ceciloos
  1 augustus 2018 at 13:18

  Fantastische giveaway Nathalie 😍🤗 ik doe heel graag mee om iemand heel uitzonderlijk letterlijk in de bloemetjes te mogen zetten. Ik kan natuurlijk niet verklappen wie anders zou het geen surprise meer zijn 🙈
  Die persoon heeft me geleerd om te durven falen en soms de strijd te verliezen. Niet naar perfectie streven en de kwetsbaarheid omarmen en hiervoor ben ik haar eeuwig dankbaar. Ik heb nu een hele andere kijk op het leven 💞

 • Reply
  Marian Zw
  1 augustus 2018 at 13:22

  Altijd leuk! Ik zou heel graag mijn oma van ruim 90 jaar verrassen met een bloemetje. Ze kan niet veel meer dan zitten en liggen, dan is zo”n bloemen pracht natuurlijk heel fijn!

 • Reply
  Caro R
  1 augustus 2018 at 13:42

  Ik zou onze overbuurvrouw wel een bloemetje willen geven. Altijd tijd voor een leuke babbel, om een pakje aan te nemen als we niet thuis zijn, om het te hebben over haar kleindochtertje en mijn zoontje en de 2e jongen die op komst is… redenen genoeg!

 • Reply
  Zita
  1 augustus 2018 at 14:11

  Wat een leuke give away.
  Ik zou heel graag een bloemetje aan mijn mama gegeven, die er altijd voor ons is ondanks haar ziekte (fibro) ze vangt onze zoon met (ass) autisme vaak op.
  Waardoor wij even terug op adem kunnen komen.
  Wie ik nog super graag in de bloemetjes wil zetten is,
  Mijn kraamverzorgster die ik bij ons lia had.
  Zij doet echt haar job zo goed echt uit liefde.
  Het was een super verzorgster, waardoor ik nu een super vriendin aan heb overgehouden.

 • Reply
  Jennifer
  1 augustus 2018 at 14:21

  Ik doe super graag mee met deze actie. Mijn moeder en mijn schoonmoeder verdienen beiden zeker een bloemetje. Niks mooiers dan zo een mooi boeket van Greetz!

 • Reply
  Sanne
  1 augustus 2018 at 14:23

  Oh zo tof! Ik zou een boeketje sturen naar mijn lieve mama omdat ze ZOVEEL voor me doet. Zeker nu ik hoogzwanger ben doet ze nog meer dan anders. Dit schooljaar heb ik mijn allerbeste collega een jaar “moeten missen” omdat ze een jaar loopbaanonderbreking had genomen. Met een bloemetje zou ik haar graag nog eens laten weten dat ik ontzettend blij ben dat ze terugkomt!

 • Reply
  Cobi
  1 augustus 2018 at 15:21

  De vriendin van Mn schoonbroer ze heeft een moeilijke tijd gehad maar in de zomervakantie mogen min kindjes wel bij haar logeren

 • Reply
  Helena
  1 augustus 2018 at 15:42

  Mezelf, sorry, ik ontvang zelden of nooit bloemen. Als er nu eens iets is waarmee u mij een heel groot plezier zou kunnen doen dan is het met deze bloemencheque, ik hou enorm van snijbloemen. Ik weet dat die boeketjes van Greetz heel lang mooi blijven, met zorg geleverd worden en ik zou zelf kunnen kiezen uit een waaier van boeketten, wat wil een mens nog meer.

 • Reply
  Birgit van de brul
  1 augustus 2018 at 16:06

  Onze onthaalmoeder verdient deze bloemetjes zeker! 😄😍 ze zorgt al jaren voor onze 2 zonen en nu ook nog onze dochter erbij! We kunnen niet genoeg zeggen hoe dankbaar we zijn !

 • Reply
  Trotsema fati
  1 augustus 2018 at 17:10

  Ik doe graag mee met deze mooie winactie, ik wil graag mijn lieve moeder en mijn lieve man met deze prachtige bloemen verassen ze zijn alle twee een grote steun voor mij in deze leven.

 • Reply
  Gerlindeij
  1 augustus 2018 at 18:12

  Ik zal graag een lieve vriendin verrassen met een mooi boeket. Ze heeft een moeilijke tijd achter de rug. Daarnaast verras ik mijn moeder ook…gewoon omdat het kan

 • Reply
  Wuyts Sophie
  1 augustus 2018 at 19:55

  Ik geef een boeketje aan mijn liefje, we zijn 6/8 1 jaar samen dus dat is zeker een goede reden en ze is zot van bloemen!

 • Reply
  Jessica
  1 augustus 2018 at 20:01

  Eigenlijk neem ik graag deel voor mezelf, want het is zaterdag mijn verjaardag. 😂
  Nee, voor mijn lieve mémé, die ondanks haar 85j, steeds voor iedereen klaar staat, zelfs voor mijn 2 kindjes van 6 en 3. En bovendien is ze helemaal zot van bloemen!! Als iemand ze verdient is zij het wel! ❤️

 • Reply
  Stef Nagels
  1 augustus 2018 at 20:35

  Ziet mijn liefje ook wel zitten! 😉

 • Reply
  cindy
  1 augustus 2018 at 21:19

  Mijn mama is een bloem van een mama,
  Altijd goed gezind dan zingt ze van hoempapa.
  Altijd staat ze voor ons klaar,
  Als je haar iets vraagt heeft ze nooit geen bezwaar.
  Als ik het moeilijk heb zijn haar knuffels zo heel welkom,
  Altijd een taske koffie een goeie babbel als ik thuiskom.
  Nu voor mijn dochtertje staat zo nog steeds paraat,
  Ze heeft echt een hart van 18 karaat.
  Mama ik zie je zo heel graag,
  Jouw opvoeding dat is wat ik de rest van mijn leven meedraag.
  Je hebt me gemaakt tot wie ik nu ben,
  Het is hoog tijd dat ik je nu op deze speciale dag met een boeketje verwen.
  Je verdient het beste en nog zoveel meer,
  Jij bent de vrouw die ik zo hard respecteer.

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  1 augustus 2018 at 23:43

  Mijn zus, omdat ze steeds met veel plezier op mijn dochters komt passen en omdat het dan voor hen altijd een beetje feest is.

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  2 augustus 2018 at 00:03

  Ik heb al eens eerder bloemen van Greetz cadeau gegeven en ook zelf mogen ontvangen.
  Erg goede kwaliteit. Lijkt me leuk als ik m’n moeder kan verrassen met een plant, daar houd ze meer van dan bloemen.
  Graag loot ik mee en naturlijk volg ik je ook op Facebook & Instagram.

 • Reply
  Niels Paredis
  2 augustus 2018 at 11:19

  Heel leuk voor mijn buurvrouwtje.

 • Reply
  Gerty Van den Cruijce
  2 augustus 2018 at 11:41

  Oh zo tof! Ik zou de bloemetjes versturen naar de schoonzus en -broer die binnen enkele weken trouwen! Ik weet nog dat ik de dag voor onze eigen trouw ook bloemetjes gekregen heb en hoe blij ik hier mee was. You can never have enough flowers!

 • Reply
  Astrid Vercruysse
  2 augustus 2018 at 13:45

  Leuke winactie! Ik zou de boeketjes versturen naar mijn zus en schoonouders die ons al heel vaak geholpen hebben. Groetjes.

 • Reply
  Lien
  2 augustus 2018 at 16:37

  Leuk! Ik zou eentje sturen naar mijn getuige, ik trouw namelijk op 18 augustus en ze heeft al redelijk wat bridezilla-momenten moeten doorstaan 😉

 • Reply
  Inge Vermont
  2 augustus 2018 at 18:43

  Mijn allerliefste mama. Ze heeft er altijd alleen voor gestaan en ze heeft dat super gedaan. Daarom verdient zij dit bloemetje

 • Reply
  Emmy
  2 augustus 2018 at 19:43

  Waauw! Ik zou graag bloemen als geschenk geven aan mijn man. Het zijn niet enkel vrouwen die bloemen verdienen

 • Reply
  Liesbeth
  2 augustus 2018 at 19:56

  Oooohhhh dit is zooooo leuk! Ik had van twee vriendinnen babykleertjes gekregen en hen een mooie bos gestuurd via Greetz. Heel positieve reacties. En ik weet nog wel iemand die een bloemetje kan gebruiken! Ik doe mee.

 • Reply
  Ine
  2 augustus 2018 at 20:13

  Bloemen en planten zijn altijd topcadeautjes! Mocht ik dit winnen zou ik 1tje sturen naar mijn vriendin die het moeilijl heeft om zwanger te worden en een bloemetje onder de riem verdiend. Het andere zou naar mijn mama gaan. Haar vader, dus mijn opa, is 2 weken geleden overleden. Een drukke en emotionele periode volgde, dus een bloemetje of plantje om tot rust te komen zou haar deugd doen.

 • Reply
  Tamara Schepens
  3 augustus 2018 at 12:35

  Dit boeketje zou zeker richting mijn zus worden verstuurd, want ze heeft een zwaar verdict gekregen op medisch vlak, die een enorme invloed heeft op haar verdere toekomst. De afgelopen weken heeft ze dan ook héél wat tijd doorgebracht in het ziekenhuis en met dit bloemetje zou ik haar een hart onder de riem willen steken, want ik ben niet zo goed met woorden.

 • Reply
  Claudia Diependaal
  5 augustus 2018 at 01:56

  Ik doe heel erg graag mee voor mijn moeder! Zij komt me regelmatig douchen omdat ik MS heb! Dat verdient wel eens een bloemetje! Ik volg je ook op Instagram!

 • Reply
  kim
  6 augustus 2018 at 13:01

  wij vieren moederdag op 15 augustus, zou dus leuk zijn mijn lieve mama een boeketje te sturen

 • Reply
  Van Eenaeme Ann
  8 augustus 2018 at 10:25

  Mooi! Graag zou ik mijn lieve moeder eens willen verwennen met een prachtig boeketje. Ik waag alvast mijn kans.

 • Reply
  De Couck Stef
  8 augustus 2018 at 10:27

  Ik doe mee voor mijn lief vrouwke als dank voor alles wat ze voor mij doet, steeds uit het hart niet omdat het moet…;-)

 • Reply
  Judith R
  9 augustus 2018 at 13:32

  Ik zou mn ouders een bloemetje sturen. Ze hebben een spannend medisch jaar gehad en zijn nu weer zo fit dat ze erg veel oppassen terwijl wij aan het verbouwen zijn.

 • Reply
  Myrthe
  9 augustus 2018 at 22:31

  Ik wil graag een ananasplantje en een bananenplant geven aan mijn moeder <3.
  Ik kies voor een plantje, omdat die langer mee gaan dan een bosje bloemen :).

 • Reply
  Lisanne Bons
  13 augustus 2018 at 20:37

  Ik zou een bos bloemen naar mij ex-collega en vriendin sturen. Ze gaat aan een nieuwe uitdaging beginnen en dat valt nog niet mee. Ik zou haar een bloemetje sturen om haar succes te wensen.

 • Reply
  katrien adams
  14 augustus 2018 at 19:32

  Wow, dit hou ik liever zelf!!

 • Reply
  kathy
  20 augustus 2018 at 11:52

  Ik ga voor beide; ze hebben een super mooie box met een leuk boeketje en een flesje wijn. Heerlijke combinatie!

Leave a Reply