Unicorns & Fairytales
Boeken Winactie & Give away

MyNameBook voor Vince & win

Dat ik dol ben op boeken is geen geheim meer. Ik moet me steeds inhouden om geen boeken te kopen. Of toch niet te veel. Natuurlijk zijn er goedkopere alternatieven, zoals de bib, het internet. Ik hou er gewoon van om zelf boeken te hebben thuis. Al helemaal om een gezellig boekenhoekje te maken. Het MyNameBook voor Vince maakte ik op Smartphoto, een website waar je superleuke spullen kan laten personaliseren. Daar hou ik wel van. //  I really love books and I want to buy them everytime I see one. Of course there are some cheeper alternatives like a library but I love to have them at home and make a cosy reading corner. I’ve made this MyNameBook at Smartphoto. 

 

Ik heb thuis al wel enkele gepersonaliseerde spullen zoals een boek met zijn naam en ook een boekje van karton. En natuurlijk viel mijn oog wéér op een boek. Deze keer ook met de naam van Vince in de hoofdrol en met versjes in. Rijmen is altijd leuk en Vince vindt boekjes top dus de keuze was snel gemaakt. Alhoewel, ik twijfelde toch tussen vele andere leuke dingen.

I already have a few personalised items like a book with no name, a book of carboard and of course I saw this one too. This time again with Vince as a main character. This is a book with rhymes & animals. We love it.

MyNameBook - unicorns & fairytales

Maar goed, ik bestelde dus het MyNameBook van Smartphoto. Ik kreeg het supersnel thuis geleverd. Ik zette er ook weer een persoonlijke boodschap in. Altijd fijn om later terug te lezen. Mijn voorkeur ging naar de panda op de voorkant. Je kan kiezen tussen 13 dieren en of je een harde of een zachte kaft wil. Ik heb de zachte kaft gekozen maar misschien had ik toch beter voor de harde kaft gekozen. Alhoewel de zachte kaft ook wel redelijk sterkt lijkt.

So, I ordered the MyNameBook of Smartphoto. They delivered it in no time. I’ve also written a personal message in it for Vince (that’s an option). I’ve chosen the panda on the front. You can make a choice out of 13 animals and also if you wanna have a hard or soft cover.

FullSizeRender 801

Smartphoto heb ik trouwens leren kennen door mijn collega. Zij maakt steeds voor alle collega’s die jarig zijn een persoonlijk kaartje en laat ze afdrukken. Ook voor haar kleinkind laat ze geregeld leuke dingen maken zoals een agenda, brooddoos, fotoalbum. Op Smartphoto is er echt enorm veel mogelijk. Voor Vince gaan we in maart al voorbereidingen treffen voor zijn tweede verjaardag en ik heb al iets leuks gezien. Maar daarover later meer, het moet nog een geheim blijven hé.

I got to know Smartphoto because of my co-worker. She always makes personal greeting cards for us when we have a birthday. She also likes to make stuff for her grandchild like calendars, lunchboxes, photo albums… A lot is possible at Smartphoto. I already have something in mind for when Vince turns 2. But that’s a secret.

 

<<<< WIN WIN WIN >>>>>

MyNameBook - unicorns & fairytales

Wil jij ook graag een boek maken? Of liever iets anders? Jij maakt kans op 30 euro shoptegoed op Smartphoto. Toch wel de moeite denk ik hoor. Je maakt kans door iets leuks in de comments te schrijven. Misschien een persoonlijk miniboodschapje? Ik wil nl. al lang mijn lezers wat beter leren kennen. Kort maar krachtig of lang en breed, alles is goed. Ik lees het graag.

Do you want to make a book? Or something else? You can win 30 euro shopcredit at Smartphoto. You can enter by leaving a comment and tell me something nice? I really want to get to know my readers. It doesn’t have to be long. I would be happy to read it.

Meedoen kan tot en met maandag 29 februari 2016. De winnaar wordt nadien op de facebookpagina bekend gemaakt. Die krijgt dan van mij een unieke code. Dit kan enkele dagen duren dus hou hem in de gaten. You can enter until monday february 29th 2016. When you are the winner, you will get a unique code. Check the facebookpage regularly.  

 

The winner is MARIA DEJAEGER! Congrats. 

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

18 Comments

 • Reply
  Tine
  23 februari 2016 at 21:12

  Ik ben een redelijk nieuwe lezer maar was meteen verkocht door de originele ideeën, webshops en posts. Zelf ben ik een recent alleenstaande mama die bovenop de zorg voor een peuter ook een voltijdse job en bacheloropleiding in handen heeft. Dit is soms weleens te veel en blogs lezen zijn dan mijn manier van vluchten voor de werkelijkheid. Noem het gerust goedkope therapie en daarbovenop leuke en creatieve extraatjes winnen is altijd fijn.

 • Reply
  Michelle
  23 februari 2016 at 21:16

  Hey, ik ben michelle 13 jaar en ben dol op fotos van mijn vrienden, familie.
  Fijn om ze altijd een soort van bij me te zijn.
  Ik vind het een super leuke actie en wil er een aan mijn beste vriendin geven die heeft het moeilijk thuis
  Xx michelle

 • Reply
  Sarah
  23 februari 2016 at 21:29

  Ik ben Sarah en Tomas is mijn zoon,
  Voor mijn man Dimi heb ik een grote boon.
  Draco is onze oude lieve hond,
  Alleen zijn naam ligt nog niet goed in Tomas zijn mond.
  Met onze kleine patat lezen wij ook graag boekjes,
  Of zoeken wij naar speelgoed in alle hoekjes.
  Ik doe graag mee aan deze wedstrijd,
  Zo krijg ik van een gemiste kans zeker geen spijt!

 • Reply
  Barbara
  23 februari 2016 at 21:36

  Ik ben zelf ook een jongensmama ( Brent 4j en Lars 21m) en ik heb je leuke blog een klein jaar geleden leren kennen via mijn vriend. Ondertussen heb ik in mijn notaschriftje al 1,5 bladzijde vol toffe webshops die ik door jou leerde kennen 🙂
  Het versjesboek ziet er superleuk uit en aangezien mijn jongste zoon boekjes lezen zeer tof vindt zou ik deze zeker kopen voor hem.

 • Reply
  Rebecca
  23 februari 2016 at 21:47

  Rijmpjes
  Gedichten verzen
  Fijn om lezen
  En zelf te ontwerpen
  Ontdekkingen

 • Reply
  Jacksons_mommy
  23 februari 2016 at 22:03

  Meis ik was eigenlijk al verkocht door de panda op de voorkant ? Zou leuk zijn voor onze bink !!!

 • Reply
  Vicky
  23 februari 2016 at 23:49

  Ik ben Vicky, voltijds mama van Lukas (net 4) en Lauren (bijna 3), voltijds juf en ook nog voltijds verliefd op mijn vriend ? Ik ben helemaal weg foto’s (in kadertjes op de kast, aan de muur, op mijn klasbureau, tussen de agenda, in de portemonnee, als bladwijzer, op de smartphone…), grote fan van pinterest, verzot op het lezen van leuke blogs en het afschuimen van al de toffe webshops die tegenwoordig zo rijkelijk aanwezig zijn!! De dagen zouden dus gerust wat langer mogen zijn want zoveel te zien, te lezen en vooral te doen!! Heel leuk om te lezen over hoe het er elders aan toegaat en toffe ideetjes op te doen! En trouwens, wat een geweldige blognaam!! Wat extra fotospulletjes, en zeker zo een geweldig boek, is hier zeker welkom!! ?

 • Reply
  Liesbet R
  24 februari 2016 at 00:19

  Ik lees graag mee omdat ik ook in het onderwijs werk en 2 kleine kindjes heb. Jouw recente blog over hoogsensitiviteit klonk ook wel herkenbaar.

 • Reply
  Nele VA
  24 februari 2016 at 08:09

  Hi, ik ben een nieuwe lezer en volledig in de ban.. Zelf ga ik altijd opzoek naar nieuwe hebbedingen en leuke websites. Zo kwam ik ook op de jouwe! Wat een geweldige dingen heb je toch allemaal voor die schat van een Vince.. Hopelijk kan ik dat ook later allemaal doen voor mijn kids! Groetjes en tot de volgende Nele

 • Reply
  Marjolein
  24 februari 2016 at 22:23

  Wat een geweldig leuke winactie! Ik heb drie kinderen en vooral mijn middelste is een behoorlijk eigenwijsje als het om boeken gaat. Ze vindt niet zo snel een boekje leuk. Ik heb een boekje dat gaat over een konijn die ook Fiene heet en dat boek moeten we keer op keer weer lezen. Ik zou het dus heel leuk vinden om nog zo’n naamboek te hebben!

 • Reply
  Kirsten
  24 februari 2016 at 22:52

  Wat zou zo’n boek leuk zijn voor mijn dochtertje Lenne! Als ik haar voorlees, zit ze echt gefascineerd te luisteren..

 • Reply
  Nicole monsieurs
  28 februari 2016 at 14:05

  Weer een super leuk artikel, zoals gewoonlijk;)mocht ik het shoptegoed winnen dan zou ik kiezen voor het Mynamebook. De variant met flamingo’s zou echt te gek zijn voor mijn dochtertje Lilly. Lilly is nu pas 5 maanden maar vindt het superleuk als ik voorlees, alle bladzijdes en kleurtjes zijn reuze interessant. Ik denk dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met voorlezen, en dat het een positieve invloed heeft op de ontwikkeling

  • Reply
   Nathalie
   28 februari 2016 at 20:24

   Heel lief van je. En ja ik ben ook van mening dat voorlezen heel goed is voor de ontwikkeling!

 • Reply
  Ann De Wilde
  28 februari 2016 at 16:20

  Hello Nathalie,
  Ik ben Ann, heb (nog) geen kindjes, maar ben wel fan van je vertelsels op de blog en je mooie foto’s erbij! Ze doen me echt verlangen naar ‘mama worden’!
  Liefs,
  Ann

  • Reply
   Nathalie
   28 februari 2016 at 20:24

   Oh zo lief van je!!!

 • Reply
  Maria
  29 februari 2016 at 00:30

  Dag Nathalie,
  Ik ben Maria, en heb zelf geen kleine pagaddertjes meer in huis rondlopen…. Ik volg je omdat ik een ‘hippe oma’ wil zijn! 🙂 En dankzij jou ben ik helemaal mee! 🙂

 • Reply
  Iris
  29 februari 2016 at 11:37

  Oef, tsja, nu ben ik aan de beurt, ja, eeeh, ik ben Iris en ik vind het heerlijk om mama-blogs te lezen 🙂 Lekker neuzen bij hoe anderen het doen. Ik ben bijna 14 jaar met mijn vriend (die niet wilt trouwen, pijnlijk punt voor mij) en samen hebben we een heerlijke peuterzoon. Enne, ik schijn 😉 8 weken zwanger te zijn van de tweede, wat ik waarschijnlijk pas echt durf te geloven bij de eerste echo, maar dat is nog even wachten. So, that’s me in a nutshell

 • Reply
  Debbie
  29 februari 2016 at 12:41

  Hey Nathalie,
  Ik ben een prille 30-er met nog geen kindjes en een grote voorliefde voor de Scandinavische designmerken Dankzij jouw blog doe ik heel veel leuke inspiratie op, om mijn ‘witte’ appartementje strak, maar toch speels aan te kleden!
  Groetjes,
  Debbie

Leave a Reply