Unicorns & Fairytales
boekje van karton - unicorns & fairytales
Boeken Webshoptips Winactie & Give away

Boekje van karton & WIN

Kijkt jouw kind ook graag naar prentjes in boekjes? Wat nou als ik je zeg dat je zelf ook een karntonnen boekje kan maken? Net zoals in de winkel. Maar met prenten die jij zelf kiest. Ja! Het kan! Ik maakte zelf een boekje van karton en ik mag zelfs iemand héél gelukkig maken. * What if I tell you , you can make your own baby book? Just like in stores but with pictures you like? It’s possible and I can make someone very happy.

 

Boekje van karton is een Nederlandse website die de mogelijkheid biedt om zelf aan de slag te gaan. Een boekje is hier al mogelijk vanaf 14,95 euro.  Vince, die heel graag leest, moet en zou dan ook zo’n eigen boekje in huis hebben dacht ik. Je kan kiezen tussen een klein boekje en een groot boekje en dan heb je ook nog de keuze tussen de dikte van de pagina’s. Je kan ook een boekje maken met extra dikke pagina’s. Best handig als je een brute dreumes hebt in huis.

Boekje van Karton is a Dutch webshop. There you can make your own little book. Just like in stores but with pics you choose. It’s already possible from €14,95. Vince, who reads a lot, needed a book like that. So I was thinking… You can choose a little book or a larger one and you can also make the pages thicker. That comes in handy when u have an energetic toddler.

boekje van karton - unicorns & fairytales

Ik koos zelf voor het grootste boekje en bedacht een ontwerp. Ik was eerst aan het denken over een bepaald thema: dieren of fruit , voertuigen. Maar dan dacht ik: dat kan je overal vinden, zelfs in de Hema voor 1 euro. Als ik een eigen boekje maak dan moet het ook iets speciaal zijn. Je kan er natuurlijk ook een fotoboekje van maken…Je kan er best veel mee. Tekst, foto’s, achtergronden, stickers, …

I’ve chosen the big book and thought of a design. I was thinking of a theme: fruit, vegetables, … However, you van find little books like that everywhere. You can also make a photo album for your toddler. It had to be something special. You can do a lot with the design tool: backgrounds, stickers, text…

FullSizeRender 371

Na enkele dagen denken (je kan je boekje opslaan in je account) wist ik het! Ik maakte een boekje dat Vince een beetje omschreef. Zijn persoonlijk boekje zeg maar. Ik maakte enkele pagina’s aan: mijn familie, mijn vrienden, mijn lievelingsfruit, lievelingsdier enz…  Kijk je even mee wat het geworden is?

After thinking about it for a few days I came up with something. I made a book for Vince: pics of his family, friends, favorite fruit, favorite animals …

boekje van karton - unicorns & fairytales

boekje van karton - unicorns & fairytales

boekje van karton - unicorns & fairytales

boekje van karton - unicorns & fairytales

Vince vindt het reuzeleuk om zichzelf en herkenbare dingen te zien in een boekje. Vooral de spin en zijn aap merkte hij meteen op. Wij hebben ervoor gekozen om dit te doen maar er zijn nog ontelbare andere mogelijkheden. Je kan zelfs je eigen verhaal verzinnen met prenten.

Vince loves to see himself and other recognizable things in a book. Especially his monkey and a spider. We have chosen to put these things in it but you can do much more! You can even make your own story.

boekje van karton - unicorns & fairytales

boekje van karton - unicorns & fairytales

<<<< WIN WIN WIN >>>>

Wil jij ook graag een eigen boekje? Ik mag iemand plezieren met een voucher van 17,90, goed voor een klein boekje van karton te maken. Laat hieronder een leuke comment na , laat even weten wat jij zou willen maken en voor wie. Je moet niets volgen, taggen, delen, al mag je dat natuurlijk wél doen. Dan blijf je meteen ook op de hoogte van alle postjes en acties.

Do you also want to make your own book? I can make someone very happy with a voucher of 17,50 euro. That’s good for a small book of your own. Leave a comment here on this blogpost and tell me for who you will make it. Do you want to know about other posts and giveaways? You can always like the facebookpage of Unicorns & fairytales. 

<<< Meedoen kan tot en met zondag 21 februari 2016 – You can enter until february 21st >>>

Veel succes / good luck !

xoxox Nathalie

 

 

You Might Also Like...

27 Comments

 • Reply
  Tine
  14 februari 2016 at 09:08

  Mijn peuter is zot van boekjes . Elke dag begint en eindigt met het doorbladeren van zijn hele collectie. Hoe geweldig zou een eigen boekje dan niet zijn vol met alle dingen die hij het liefste heeft /doet/benoemt en ziet.

 • Reply
  Bouke Derycke
  14 februari 2016 at 09:28

  Hallo

  Waar haal jij toch altijd die fantastische ideeën? Sam is zot van boekjes. Samen lezen met papa vindt hij de max. Hij heeft al zijn eigen bibliotheekkaart en iedere woensdagnamiddag gaan we samen naar de bibliotheek. Hij kent het allemaal al goed hoor en iedereen daar kent Sam al 🙂
  Sam kijkt ook super graag in zijn eigen fotoboeken, baby Sam zegt hij 🙂
  Hoe fantastisch zou het niet zijn om zijn eigen prentenboek hebben. Ik doe zeker terug mee!!!!
  Vele groetjes Bouke

 • Reply
  Nicole monsieurs
  14 februari 2016 at 09:29

  Wat een ontzettend leuk origineel idee, een eigen peuterboek:) ik waag graag een kansje voor mijn dochtertje Lilly, ze is nu 4 maanden maar vindt het nu al super leuk om vanalles vast te pakken en te herkennen, dit zou een superleuke manier zijn om straks te beginnen om te leren om dingen echt goed te herkennen

 • Reply
  Randy
  14 februari 2016 at 09:34

  Mijn zoon van 3 jaar is gek op foto’s kijken in mijn telefoon! Vooral bepaalde foto’s van rondom zijn geboorte en hij vraagt daar dan ook vanalles over. Het zou geweldig zijn om van die speciale foto’s en van andere foto’s die belangrijk voor hem zijn een boekje te maken!

 • Reply
  Karen
  14 februari 2016 at 09:38

  Ook al is Quinn nog maar 1jaar, boekjes lezen vindt hij al super leuk! Het is zijn momentje van rust. En nu hij zijn eigen verhaaltjes begint te ‘vertellen’ zou een boekje met foto’s en prentjes van alles en iedereen die hij leuk vindt super zijn!

 • Reply
  Stephanie
  14 februari 2016 at 09:49

  Alixe haar favoriete bezigheid is boekjes lezen, net zoals die van papa. De appel valt niet ver van de boom. Hoe leuk zou het zijn als ze haar ‘bibliotheek’ kan aanvullen met een eigen, gepersonaliseerd boekje? Ik zie haar oogjes al glinsteren.. :°)

 • Reply
  Stéphanie Decaux
  14 februari 2016 at 09:49

  Emyl mag op school foto’s meenemen van zijn familie als hij het wat moeilijk heeft….
  Ik zou daarom zo’n boekje maken met al zijn dochtbijzenste familie en vrienden.

 • Reply
  Romina
  14 februari 2016 at 09:57

  Voor ons Emma, dan kan ik foto’s van de familie en vrienden inzetten. Vanaf week 14 herkennen ze gezichten, en ik wil echt zoiets doen voor haar ?

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  14 februari 2016 at 10:55

  Oh leuk! Ik vroeg me bij jouw vorige blogpost al af waar je dat boekje had laten maken. Ik zou graag een boekje maken voor mijn dochtertjes met foto’s van mensen en plaatsen die ze kennen om gezellig samen in te kijken!

 • Reply
  Anouk
  14 februari 2016 at 11:04

  Wat een origineel idee. Ik zou graag een boekje van karton maken voor mijn allerliefste stoere metekind Staf. Hij wordt al 4 dit jaar en zou een boekje over ons super vinden en ik ook! 🙂

 • Reply
  Sarah
  14 februari 2016 at 11:57

  Voor Tomas natuurlijk 🙂 en ik deel uiteraard de winactie, zoveel mogelijk mensen moeten jouw blog leren kennen 😉

 • Reply
  Rebecca
  14 februari 2016 at 12:50

  Superleuk! Wij maakten al zelf een abc-boekje tijdens de babyborrel, maar nu Milla, mijn petekind, er is wil ik ook wel eens zo’n boekje ontwerpen! Liefst samen met Milla dan als ze wat ouder is 😉 xxx

 • Reply
  Eline
  14 februari 2016 at 14:11

  Wat leuk! Tilde (bijna 8 maanden) begint meer en meer in boekjes te kijken. Het lijkt me tof om een groot boekje met extra dikke pagina’s te maken voor haar.

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  14 februari 2016 at 15:19

  Oh deze is echt héél leuk!

  Dankjewel voor de tip!

 • Reply
  Rachel
  14 februari 2016 at 17:17

  Wauw! Wat een te gekke actie!
  Hoe gaaf zou het zijn om dit te winnen voor de eerste verjaardag van onze kleine man binnenkort!
  Een prentenboek met eigen foto’s van herkenbare dingen, zijn aap, opa, oma etc. Ik duim heel hard mee! ????

 • Reply
  Iris
  15 februari 2016 at 10:08

  Wat superleuk! Mijn peuter zou dit helemaal te gek vinden

 • Reply
  Julia
  15 februari 2016 at 22:34

  Ik zoudit graag voor het kleine meisje in mijn buik willen doen. Ik was van plan om
  Een instagram boekje van de zwangerschap (van positieve test tot bevalling ) te maken maar dit lijkt mij heel erg leuk!

 • Reply
  Hanne
  15 februari 2016 at 22:54

  Dit zou superleuk zijn voor Elias! Nu zijn spreken echt goed begint te gaan en boekjes zijn favoriet zijn…
  Misschien moet er wel een foto van jullie in 🙂 dan zal hij zich altijd herinneren wie deze give away deed, haha!

 • Reply
  abel
  16 februari 2016 at 22:27

  Leuk voor mijn kleinzoon van 22.5 maanden! Vake vindt het fantastisch om voor te lezen voor hem! En hij kijkt heel graag in boekjes! Waarom bestond dit nog niet toen mijn eigen dochter klein was? 😉

 • Reply
  Els
  17 februari 2016 at 23:20

  Heel erg leuk! Ik volg Boekje van karton al een hele tijd via Facebook, maar heb zelf nog niet een boekje samengesteld, wat ik wel graag nog een keer wil doen. Ik zou dan een boekje maken voor mijn dochtertje Lisa. Met foto’s van voor haar belangrijke/herkenbare dingen. Zoals familie, lievelingsknuffel, ons huis/tuin etc.

 • Reply
  Susanna Houben
  18 februari 2016 at 13:43

  Wat leuk, een boekje van karton met eigen foto’s erin. Wat zou ons kleine meisje van 2,5 dat leuk vinden. We zijn recentelijk nog naar de Efteling geweest dus het zou erg leuk zijn als we haar dit nog eens zouden kunnen laten herbeleven in de vorm van dit boekje. Ik hoop dat ik win maar anders ga ik m zoiezo maken want het is echt een superleuk idee 🙂 Dank voor jullie tip alvast

 • Reply
  Anouk
  19 februari 2016 at 22:09

  Hoe leuk is dit?! Ik doe graag mee met de actie 🙂
  Mijn zoontje van twee is helemaal gek op alles wat met de maan en ruimte te maken heeft. Helaas bestaan hier alleen boekjes over die nog te moeilijk zijn voor hem om te begrijpen. Ik zou heel graag een boekje maken voor hem over de maan en ruimte met veel plaatjes en basis info die voor hem wél te snappen zijn.

 • Reply
  Romina
  20 februari 2016 at 13:35

  Morgen eindelijk een winnaar ? #spannend

 • Reply
  stephanie
  21 februari 2016 at 13:42

  Wat een leuke win acties!
  En dit boekje…zo leuk! Linc is geen speelgoedspeler naar houdt wel heel erg van boekjes. Hij heeft er ook veel maar deze ontbreekt? Wij zouden het zooo tof vinden!
  XOXO Stephanie en Linc

 • Reply
  Jo-Lynn
  22 februari 2016 at 15:48

  Wat een super winactie!
  Ik zou dolgraag zo’n boekje maken voor mijn metekindje to be! Een zelfgemaakt verhaaltje waarin ik uitleg hoe trots ik ben om meter te mogen zijn …

  Groetjes

  http://tussensoepenpatatten.wordpress.com

 • Reply
  Anouk
  12 maart 2016 at 09:00

  Ik kan nergens zien wie gewonnen heeft..

  • Reply
   Nathalie
   12 maart 2016 at 09:03

   Dat stond op de facebookpagina maar het bericht is verouderd. Vanaf nu doe ik het via de blogpost zelf zodat je het altijd kan blijven zien. Je kan nog steeds meedoen aan de winactie van het dino-boekje en nachtlampje van Eef Lillemor

Leave a Reply