Unicorns & Fairytales
houten regenboog spelvormen - unicorns & fairytales
cadeautips Educatief speelgoed Houten speelgoed kids musthaves My life Sensopatisch speelgoed Spelen Winactie & Give away

Leuke spelvormen met de houten regenboog van Bajo en Grimm’s + WIN!

Wij hebben thuis al een tijdje de houten regenboog van Grimm’s en ook de assymmetrische regenboog van Bajo. Twee merken van duurzaam houten speelgoed die je kan vinden bij de webshop Houtspel. In dit artikel vertel ik je graag meer over wat je er allemaal mee kan doen en wat het verschil is tussen deze twee leuke bogen.

Houten regenboog

De houten regenboog van Grimm’s is enorm populair. Je ziet hem meer en meer opduiken en hij bestaat ook reeds in verschillende kleuren. Hou je van kleurtjes, zwart-wit of naturel? Of liever pastel? De houten regenboog bestaat in al deze kleuren. Voor ieder wat wils eigenlijk.

De houten regenboog van Bajo lijkt een beetje op die van Grimm’s maar is asymmetrisch en heeft twee kleuren. Je kan dus eindeloos variëren. Kijk maar naar de onderstaande afbeeldingen.

Ik ga jullie niet vervelen met een hele uitleg over hoe veilig het speelgoed is en dat het duurzaam en ecologisch is. Dat kan je allemaal op de websites van Grimm’s en Bajo vinden voor diegenen die graag de achtergrond ervan weten. Ik ga jullie wél proberen te inspireren met leuke spelvormen.

Asymmetrische regenboog van Bajo

Hier kan je de houten regenboog van Bajo vinden. Waarin verschillen ze nu met die van van Grimm’s? Natuurlijk verschillen de regenbogen in kleur en in vorm met die van Grimm’s: 12 houten bogen en die van Bajo 10 houten bogen. Een tweede aspect is de vorm natuurlijk, dat spreekt voor zich. De regenboog van Bajo is ook iets breder en groter. Bajo heeft twee kleuren (aan beide kanten een andere kleur) en daardoor kan je afwisselen met kleur. De grote regenboog van Grimm’s kost € 61,95 waar de asymmetrische regenboog van Bajo € 52,50 kost.  Je vindt ze beiden bij Houtspel.

 

 

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

 

houten regenboog BAJO - unicorns & fairytales

Bajo

Leuke spelvormen

Het is niet zomaar een houten regenboog. Je kan er eindeloos veel mee doen en het prikkelt de fantasie. Gebruik ander speelgoed in combinatie met deze regenbogen om het helemaal leuk te maken. Zijn de kinderen klaar met spelen? Dan staan deze regenbogen ook mooi in de (speel)kamer. Met hulp van de webshop Houtspel geef ik je graag inspiratie om aan de slag te gaan.

1.Decoratie

De houten regenboog kan prima als decoratie in de kinderkamer dienen. Maar daarvoor koop je hem in eerste instantie niet hé. Kijk dus maar verder. Maar je kan niet ontkennen dat het leuk meegenomen is. Trouwens, in de klas is hij ook erg leerzaam.

2. Poppenhuis

Tover de houten regenboog om tot een poppenhuis. Je kan er ook poppenhuis meubels en een paar poppetjes bij gebruiken. Maak het elke dag een beetje anders! Heel goed voor de fantasie bij kinderen. 

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

3. Een bloem

Maak een mooie kleurrijke bloem. Alles wat je nodig hebt is een houten regenboog en een heleboel geduld. Goed voor de motoriek en het doorzettingsvermogen!

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

4. Rrraaaauuw dino

Wist je dat je er ook een dinosaurus van kunt maken? Je hoor, probeer maar eens! Varieer en speel. Welke dino’s kunnen jullie allemaal maken?

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

5. Stapelen met enkele trucs

6. Ballenspel

Neem de houten regenboog en zet de delen allemaal naast elkaar. Je hebt ook een bal en een schoolkrijtje nodig om punten op de bogen te zetten en dan rollen maar! PS, na afloop kun je met een vochtig doekje eenvoudig het krijt weer van de regenboog afvegen. De bogen kunnen tegen vocht en je zult de kleuren er dus niet van af vegen.

7. Stapelen met dieren

Je kunt de houten regenboog makkelijk opstapelen tot een flatgebouw waar de dieren van Cheekeyes in wonen. Zo’n flatgebouw is niet makkelijk en goed voor de motoriek. Het moet in balans staan. De diertjes hebben ook allemaal een kleurtje aan de zijkant, je kan ze ook bij de juiste kleur zetten.

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

8. Maak leuke figuren

Je kan ook leuke dieren en andere figuren maken met de houten regenboog. Laat je fantasie de vrije loop en bouw samen met je kinderen verschillende dingen. Hoeveel kan jij er verzinnen? Misschien brengen de onderstaande afbeeldingen je wel op ideetjes.

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales houten regenboog BAJO - unicorns & fairytales

9. Dierentuin

Je kan de houten regenboog ook gebruiken om allerlei gebieden te maken waar er dan dieren wonen. Je kan houten diertjes gebruiken die je ook vindt bij Houtspel. Bouw je eigen dierentuin!

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

10. Een bellenbaan of knikkerbaan maken

Maak van de houten regenboog een platte ballenbaan. Leuk om te zien en super voor de kleintjes om de fijne motoriek mee te oefenen! Je kind kan het balletje laten rollen over de baan door hem af en toe een duwtje te geven.

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

10. Tunnels voor de treinen en auto’s

Hebben jullie kids ook zoveel houten treinsporen? Wist je dat je de bogen ook kan gebruiken om tunnels mee te bouwen? Superleuk! Probeer maar eens.

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

11. Maak een prachtig bouwwerk

Kan je een kunstwerk maken van je mooie houten regenboog? Zoals onderstaand voorbeeldje bijvoorbeeld. Staat prachtig voor het raam.

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

12. Watergolf

Dit is helemaal niet makkelijk om te maken! Bouw deze watergolf na en oefen je skills.

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

13. Ballenbaan

Met een grote plank en de regenboog kan je een ballenbaan maken. Kijk maar…

14. Sorteren

Je kan ook op kleur of grootte sorteren. Zet de houten regenboog neer en zoek tussen het speelgoed kleuren die precies overeen komen zodat er bovenop een nieuwe regenboog ontstaat. Dit kan je met veel zaken doen. Educatief hé!

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

15. Spelen met spiegels

Combineer de regenboog met een spiegel en er ontstaan weer allerlei nieuwe kunstwerkjes. Door de kleuren en vormen zie je steeds weer mooie oplossingen.

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales https://youtu.be/s8NgI4uy05A

16. Hindernisbaan

Leg de bogen doorheen de ruimte en gebruik hem als hindernisbaan. Plezier verzekerd.

17. Muziekinstrument

“Think outside the box”en maak met de houten regenboog een muziekinstrument.

18. Imagination

Of maak gewoon iets leuks! Gebruik je fantasie….

https://youtu.be/FKgQNuA5ZUo

 

19. Een ingewikkelde ballenbaan

 

20. Een stralende zon

Makkelijk te maken met kleine kindjes en mooi ook!

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

21. Bouw een piramide

Met de houten regenboog kan je heel veel bouwen, alsook deze piramides.

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

 

22. Nog meer sorteren

Gebruik de regenboog bij het herkennen en benoemen van kleuren. Een leuke oefening om met kleine kinderen te doen. Leg een paar bogen klaar en speelgoed in deze kleuren (zoals blokken, dieren, duplo) en laat je kind de kleuren benoemen en bij elkaar leggen. Ook weer leuk om in kleuterklassen te doen!

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

23. Moeilijk! Bouw de cirkeltoren

Kan jij dit nabouwen? Dit is niet makkelijk. Ze hebben een paar tips:

 • Zorg ervoor dat de ondergrond niet te glad is (vandaar het kleed op de vloer)
 • Zorg voor een windvrije omgeving
 • Maak met een vochtig doekje de oppervlakken die de andere bogen raken een klein beetje ruw (simpel door met het doekje even over het oppervlak te wrijven).

Eerst hebben ze de twee kleinste bogen op de grond gelegd voor een stevige ondersteuning van de toren. De “cirkel” van bogen druk je eerst goed in elkaar en plaats je daarna op de grond tussen de twee bogen zodat hij stevig staat. Maak nu een volgende “cirkel” van bogen en zet deze heel voorzichtig op de onderste en zo verder. Deze oefening is goed om je geduld te oefenen want hij zal wel meerdere keren vallen… Wie kan het?

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

houten regenboog GRIMMS - unicorns & fairytales

24. Combineren met de wobbel

Ook het wobbelboard kan hier goed gebruikt worden. Betrek het bij je spel en zie wat er gebeurt.

houten regenboog BAJO - unicorns & fairytales

Vince met de regenboog van Bajo

 

Pinnen en ook iets winnen…

Pin deze afbeelding op Pinterest als je dat hebt!

houten regenboog SPELVORMEN - unicorns & fairytales

Download hier 72 voorbeelden met de houten regenboog van Grimms.

 

Win een houten regenboog van Bajo!

Wil jij ook graag een mooi exemplaar winnen? Ja kan kiezen uit de asymmetrische regenboog van Bajo in kleur of in zwart-wit!

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 2. Laat even in de comments weten voor welke soort regenboog je meespeelt
 3. Deel dit artikel op je eigen sociale media of vertel het vrienden (als je wil)

 

Meedoen kan tot en met 9 december 2018

 

Welke uitdaging ga jij aan?

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

106 Comments

 • Reply
  Lisa puttaert
  27 november 2018 at 06:46

  Alweer een geweldige acties, zo een regenboog staat al een tijdje op ons verlanglijstje, we winnen graag de regenboog in kleur 🌈 . Met twee mini’s in huis en ook een kleuterklas vol kleuters zal hij zeker en vast gebruikt worden. De tips en voorbeelden, daar zou ik als ze groter zijn een boekje van maken zodat ze uitgedaagd worden om ze na te bouwen, voor nu zal het vooral experimenten worden met auto’s, sorteren en de wobbel… 🤞🍀👍 Hopelijk winnen we er eentje, zou een superkerstkado zijn…

  • Reply
   Veronique
   27 november 2018 at 07:58

   Het gekleurde exemplaartje zou mijn poppetje fantastisch vinden 😍

 • Reply
  Tamara Jongkees
  27 november 2018 at 06:46

  Wat een leuke winactie! Wij zijn nog steeds heel blij met onze houten regenboog van Grimm’s. De zwart-wit regenboog van bajo ziet er ook leuk uit, daar maak ik graag kans op.

 • Reply
  Melissa
  27 november 2018 at 06:47

  Top-wedstrijd!! Wat een fantastisch speelgoed is dit… nog nooit gezien, maar zo geweldig!! Wij zouden voor kleurtjes gaan 😉

 • Reply
  Goele H
  27 november 2018 at 06:53

  Ik zou heel graag de gekleurde regenboog winnen. Ziet er prachtig uit en volgens mij zouden de kinderen hier uren plezier aan kunnen beleven.

 • Reply
  Kirsten
  27 november 2018 at 06:53

  Prachtige regenbogen 😍 voor ons graag een kans op de kleurrijke Bajo 😍

 • Reply
  Lieselotte
  27 november 2018 at 06:56

  Ziet er zo leuk uit voor in de kleuterklas. Zo veel mogelijkheden en goed voor de creativiteit van de kinderen. De gekleurde lijkt mij het leukste.

 • Reply
  Anna
  27 november 2018 at 07:00

  Ik doe mee voor de regenboog in kleur!!

  Facebook: An Na

 • Reply
  Caroline Toujour
  27 november 2018 at 07:00

  Ik zou heel graag de gekleurde regenboog winnen voor mijn neefje Jul. Zijn ouders kiezen ervoor om enkel speelgoed uit natuurlijke materialen aan te bieden. Dit zou dus een prachtig cadeautje kunnen zijn! 🤞🏼🍀

 • Reply
  Tine vanhaevre
  27 november 2018 at 07:07

  De gekleurde regenboog staat al eventjes op mijn verlanglijstje maar de kostprijs is wat hoog. Ik duim dus voor een fijn kerstcadeau!

 • Reply
  Stefanie
  27 november 2018 at 07:08

  Leuk, leuker, leukst! Elke keer als ik foto’s van Vince en Lex met de bogen en het wobbelboard zie, heb ik zoiets van ja… Die wil ik ook! Wel moeilijk kiezen of ik voor kleur of zwart wit moet gaan… Doe maar kleur! 😁

 • Reply
  Jacqueline Van de Manakker
  27 november 2018 at 07:10

  Wij maken heel graag kans op de zwart witte regenboog

 • Reply
  Riggie van lochem
  27 november 2018 at 07:15

  Ik doe graag mer voor de zwart wit versie.
  Super gaaf!! Wat kan je er veel mee doen

 • Reply
  Fien
  27 november 2018 at 07:16

  Ik doe mee voor de zwart-witte. Lijkt me super leuk!!!!

 • Reply
  Evelien
  27 november 2018 at 07:18

  Oh wat mooi! Ik wist niet dat die zo veelzijdig was! Graag de 🌈 voor ons😘🤞

 • Reply
  Stephanie
  27 november 2018 at 07:18

  Wij hebben een kleine regenboog van Grimms waar veel mee gespeeld wordt. Maar de grote zwart/witte zou hier ook heel geliefd zijn! Fingers crossed! 🖤

 • Reply
  Marie-Laure Bouckaert
  27 november 2018 at 07:20

  Als Ik zou winnen, Dan had Ik graag de 🌈- versie gehad.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  27 november 2018 at 07:29

  wat een megamooi gebaar
  verras mijn kleinzoon maar met dat prachtige gekleurde exemplar
  #duimenmaar

 • Reply
  Sanne Bool-Brekelmans
  27 november 2018 at 07:31

  Wow wat een mega uitgebreide blog! Zo gaaf al die foto’s. Ik speel heel graag mee voor de zwart wit versie. Eens kijken of het ons ook gaat lukken zoveel moois te bouwen!! 🙂

 • Reply
  Sanne Cludts
  27 november 2018 at 07:39

  Weeral zo’n leuke winactie!
  Wij zouden voor de gekleurde gaan.
  Ik vind speelgoed die hun fantasie aanwakkerd super belangrijk. En dat zal bij deze regenboog er niet aan mankeren want wat is hij zo veelzijdig 😍

 • Reply
  Bonnie
  27 november 2018 at 07:42

  Doe heeeel graag mee voor de zwart witte. Gek op hout speelgoed en dit lijkt me echt wat voor ons zoontje. Heeft veel fantasie en speelt ook regelmatig met de houten kaarhouder (is een zelfde soort vorm) van zn grote zus. Daar rijden autotjes overheen of als wip en glijbaan voor zn Playmobil poppetjes 🙂

 • Reply
  Iris
  27 november 2018 at 07:42

  Dat asymmetrische is gaaf zeg! Ik doe graag mee voor de regenboog

 • Reply
  Olga
  27 november 2018 at 07:45

  Erg leuk. Waag graag een kansje voor de zwart witte. Zou mijn kleinzoon erg leuk vinden!

 • Reply
  Emilie Sergeant
  27 november 2018 at 07:47

  Amai! Ik had al een paar mogelijkheden in gedachten, maar dit speelgoed biedt nog veel meer leuks!
  Wij doek graag mee voor de gekleurde regenboog! 😍

 • Reply
  Karen Smet
  27 november 2018 at 07:56

  Wat leuk voor mijn 2 jongens en de grote zus zou er ook wel blij mee zijn!

 • Reply
  Michelle Lauwers
  27 november 2018 at 08:01

  Wat een leuke win-actie ❤️
  De gekleurde regenboog vinden we het mooiste. Dit staat al eventjes op ons verlanglijstje 🙂

 • Reply
  Van Gestel Jasmien
  27 november 2018 at 08:04

  Die regenbogen zijn zo leuk! Staan al een hele tijd op mijn wishlist, maar de prijs houdt me wat tegen! 😉 Onze jongens zouden hun fantasie nogal de vrije loop kunnen laten met dit geweldig speelgoed! Beide zijn leuk, maar de zwart witte iets meer ‘interieurproof’, vindt mama ook wel belangrijk! 🙈🍀🤞🏼

 • Reply
  Melissa
  27 november 2018 at 08:06

  In doe heel graag mee voor mijn 2 kindjes.
  De gekleurde zou top zijn!

 • Reply
  Lissa asselberghs
  27 november 2018 at 08:11

  Wauw, hier kan je oneindig veel dingen mee doen, ideaal!

  We zouden graag de gekleurde versie winnen!

 • Reply
  Angela
  27 november 2018 at 08:17

  Ja zo leuk! Naast insta reageer ik hier ook nog een keer hihi,
  voor de black/white versie! #fingerscrossed 🙂

 • Reply
  Van Steenkiste Fleur
  27 november 2018 at 08:19

  Oh deze zou fantastisch goed gebruikt worden bij ons thuis. Ik ben thuisblijfmama van 2 kleine schattige pateekes maar het zoeken naar uitdagingen en variatie in speelgoed is soms uitdagend. Ik vind dat houten speelgoed fantastisch maar daar is voorlopig geen budget voor. Onze zoon zou ongetwijfeld constructies maken voor zijn autootjes. Wij willen deze regenboog alvast een hele warme en gezellige thuis geven en 2 kindjes die er ganse dagen mee spelen.
  Hier staan de duimpjes alvast omhoog voor iedereen! X

  • Reply
   Fleur
   27 november 2018 at 08:20

   ohja, in al mijn enthousiasme vergeten zeggen dat wij graag voor de vrolijke kleurtjes gaan hoewel een zwart-wit versie voor ons ook prima is 🙂

 • Reply
  Brenda
  27 november 2018 at 08:23

  Superleuk speelgoed!! Ik zag de kleine regenboog al vaak op foto’s maar deze lijkt me ook heel fijn voor onze 2 kindjes!

  • Reply
   Brenda
   27 november 2018 at 08:27

   Ahja de gekleurde versie vind ik het leukste !😀

 • Reply
  Jozefien De Gheest
  27 november 2018 at 08:30

  Oh ja! Willen wij zo graag!
  De gekleurde versie.
  Aub?!

 • Reply
  Loes Wevers
  27 november 2018 at 08:42

  Wauw, wat een gave prijs (en wat een leuke voorbeelden van wat je allemaal met deze regenbogen kunt doen)! Thijs is net 2 geworden en hij heeft al een Wobbel… Maar meer ‘open ended play’ speelgoed zou super zijn om hem lekker uit te dagen en te combineren! Ik ga heel graag voor de gekleurde versie, vrolijk, het staat prachtig én hij kan lekker kleuren leren tegelijkertijd. Fingers crossed!

 • Reply
  Hannah
  27 november 2018 at 08:42

  Graag de gekleurde versie. Ik zie me binnenkort al spelen met mijn zoontje …

 • Reply
  Nathalie H
  27 november 2018 at 08:49

  Wauw! Wat een uitgebreide blog met prachtige voorbeelden! Echt geweldig 🙂

  Ik heb thuis twee boys die bijna 3 worden en dit echt geweldig vinden! Wij doen dus graag mee voor de gekleurde versie 😍. Echt prachtig ! .

  Super toffe actie, thanks! Nu maar duimen dat wij mogen winnen 🍀

 • Reply
  Ann
  27 november 2018 at 09:11

  Ons kleinste meisje zou deze bogen superleuk vinden! Welke maakt niet uit, eentje winnen zou fijn zijn 😊 en misschien zouden de grotere broer en zus hiermee fijn samen spelen in plaats van ruzie maken 😄

 • Reply
  Marijke horjus
  27 november 2018 at 09:27

  Wat leuk! En wat kan je er veel leuke dingen mee maken zeg! Ik doe graag mee voor ons dochtertje Ylva die de regenboog met de mooie kleurtjes vast het leukst vind🤞😁🌈

 • Reply
  Zita
  27 november 2018 at 09:43

  Wat leuk zeg. Ik zou graag de gekleurde Winnen

 • Reply
  Ceciloos
  27 november 2018 at 09:43

  Keitof! Net zoals ik al zei op instagram. En je kan er zoveel mee doen 😮
  Wij gaan voor de rainbouw versie, leuk om de kleurtjes samen op te noemen.
  De tunnels voor de trein zullen hier alvast toppie zijn want onze muis is gek op tunnels 😀
  De dierentuin en knikkerbaan zullen we ook zeker testen mochten we winnen.
  Succes gegarandeerd, bedankt voor deze fijne giveaway!!!

 • Reply
  Malfait Justine
  27 november 2018 at 10:24

  De gekleurde regenboog zou super zijn om te winnen! Superveel speelplezier voor m’n zoontje van 4 en m’n dochtertje van 2!
  Fingers crossed! #inittowinit

 • Reply
  Sami
  27 november 2018 at 11:48

  Zo een leuke winactie. Zag het zo vaak voorbij koemelk e57x8h09#n op ig. Ik doe mee voor al mijn kiddos want het lijkt me leuk voor alle leeftijden en als de mijne ermee uitgespeeld zijn geef ik het weer door aan de neefjes.

 • Reply
  Sami
  27 november 2018 at 11:48

  Voorbij komen dus😂😂😂

 • Reply
  Nele v
  27 november 2018 at 12:30

  wat kan je er veel leuke dingen mee maken, tof idee! voor ons de asymmetrische regenboog van Bajo in kleur.

 • Reply
  An Smets
  27 november 2018 at 12:40

  Wow, dit staat al even op mijn verlanglijstje voor mijn klas. Maar ook voor thuis, ook als is Lore nog wat klein. De gekleurde regenboog zal haar aandacht ook wel trekken. En dan alle verschillende dingen die daarmee kan doen!
  Het is het soort speelgoed waar ik van hou: creatief, eenvoudig, mooi, hout, ….

 • Reply
  Samantha
  27 november 2018 at 12:52

  Jeetje, ik vond ze altijd al heel mooi, maar zoveel opties had er echt niet bij verwacht. Ik speel graag mee voor de zwart/witte.

 • Reply
  lindsey
  27 november 2018 at 12:57

  oh dit kende ik nog niet 😮 ik speel graag mee voor de zwart witte <3

 • Reply
  Ingrid Fe
  27 november 2018 at 13:07

  Wauw, wie wordt er nu niet vrolijk van zo een mooie kleurige regenboog? Deze zou super tof zijn voor onze kleine sloeber.

 • Reply
  Sanne Vrancken
  27 november 2018 at 13:09

  Joepie, van een mooi toeval gesproken. Ik wou graag met de verjaardag van mijn bijna-tweejarige dochter (ze scheelt maar een paar dagen met Lex trouwens, waardoor je verhalen herkenbaar waren om te volgen) in de crèche trakteren met een fijn groepscadeau ipv individuele kleinigheidjes of zoetigheid. Thuis speelt Flo voortdurend met onze regenboog van Grimms. Torens maken, ballen door rollen, huisjes open en toedoen,… . Dus ik was van plan zo eentje aan te kopen voor in de crèche. Bajo kende ik nog niet, maar die zal vast ook wel in de smaak vallen! Ik doe dus mee voor een kleurrijk exemplaar!

 • Reply
  Liesbeth
  27 november 2018 at 13:28

  Wwwwoooowww die staat op mijn verlanglijstje! Ik doe heel graag mee voor de gekleurde regenboog!

 • Reply
  Nikki van Rijswijk-Blummel
  27 november 2018 at 13:30

  Leukk! Ik vond hem al leuk, maar dat je er zóveel mee kon doen wist is nog niet!
  Ik zou heeeel graag de black and white winnen, daar kan mijn zoon zijn fantasie wel op los laten haha. Duimenduimenduimen!

 • Reply
  Saartje
  27 november 2018 at 13:47

  Joepie . Bouwen met duplo, bouwen met houten blokken van vroeger, bouwen met treinsporen. En deze bogen zullen ze ook wel kunnen gebruiken. Wij wagen onze kans voor de regenboogvariant.

 • Reply
  Amber (Sunshine)
  27 november 2018 at 13:57

  Wat een toffe regenboog! Ik doe graag mee om de veelkleurige versie te winnen voor mijn dochter.

 • Reply
  Marian
  27 november 2018 at 14:37

  Ik speel mee voor de gekleurde regenboog, prachtig!

 • Reply
  Sarah
  27 november 2018 at 15:11

  Wow! Dat is pas een knap stukje speelgoed! Wij zijn fan van het gekleurde exemplaar!

 • Reply
  Stephanie
  27 november 2018 at 18:40

  Als ik iets lekkers voor je bak of een zelfgemaakte tekening van Luc opstuur voor jou… heb ik dan meer kans om deze fantastische prijs te winnen?? Kunnen we een dealtje maken??😆😆 ik vind die twee kleurige variant van de gekleurde regenboog heel erg leuk! Heel erg leuk! Echt heel erg leuk!

 • Reply
  Oma Will
  27 november 2018 at 19:16

  Ik ga graag voor de regenboog in kleur.
  Zo vrolijk en wat kun je er veel van maken.
  Ik heb geen facebook en instagram, maar volg op Bloglovin.
  Graag doe ik mee voor mijn kleindochter.

 • Reply
  Vanessa Raffaela Sibma
  27 november 2018 at 20:09

  Hi Nathalie,

  Leuke en bruikbare review! Ik had geen idee dat je zoveel kon doen met de regenboog. Graag doe ik mee voor een gekleurde. Heerlijk bouwen met mijn 2 kinderen (4&1,5jr).

 • Reply
  Sofie Vertongen
  27 november 2018 at 20:16

  Moooi speelgoed. Lijkt me vooral leuk in combinatie met brio en toeval wil nu net dat Vic, mijn zoontje van 4, daar steeds vaker met speelt😉. Hoe leuk zou deze kleurrijke aanvulling niet zijn?!

 • Reply
  Marian B
  27 november 2018 at 20:44

  Er gaat een wereld voor mijn open! Wist niet dat je er zoveel mee kon. Ik ben nu helemaal enthousiast en wil een heleboel gaan uitproberen, straks speel ik er nog meer mee dan mijn dochtertje 😉 De versie in de regenboogkleuren zou geweldig zijn!

 • Reply
  Natascha Verdeyen
  27 november 2018 at 20:45

  Ik doe ook heel graag mee. Qua kleur…. ik vind beiden echt super. De jongens zouden het kei leuk vinden om mee te spelen.

 • Reply
  Veronique
  27 november 2018 at 20:54

  Grote fan van houten speelgoed! En deze mooie regenboog staat bij ons ook al een tijdje op onze wishlist… dus daarom doen we maar al te graag mee!
  De gekleurde versie vind ik het mooist…
  Het zou een mooi kado’tje voor de jongens hun kerst zijn dus fingers crossed! 😊

 • Reply
  Chantal Obbink
  27 november 2018 at 21:00

  Wauw deze is wel heel erg gaaf. Je kan er zo ontzettend veel mee en de kids kunnen al hun fantasie er in kwijt. Heel graag doe ik mee voor de gekleurde bogen.

 • Reply
  Sarah
  27 november 2018 at 21:20

  Voor dit pareltje waag ik heel graag ook hier mijn kans… We zijn net ingehuisd in ons nieuwe huisje en een beetje extra kleur zou het nog gezelliger maken (én we zouden nog harder uitkijken naar maart, wanneer ons kleintje eraan komt…)!

 • Reply
  Sanne
  28 november 2018 at 06:14

  Woh wat kan je toch een hoop doen met de regenbogen! Heel leuk en super goed speelgoed! Ik word helemaal enthousiast van het zien wat je er allemaal mee kan. Mag mama er misschien ook wel mee spelen? 😉 wij zouden wel graag de gekleurde regenboog willen winnen. 🌈

 • Reply
  Fam. Peeters
  28 november 2018 at 08:54

  Wij willen graag de gekleurde winnen. Mijn dochter is verzot op stapelen en knikkerbanen maken ..hout, duurzaam speelgoed is hier de favoriet!

 • Reply
  Miriam Fenna
  28 november 2018 at 09:22

  Nooit geweten dat je er zoveel mee kon!
  Dit zou een perfect verjaardagscadeau zijn voor mijn dochter die in maart jarig is.
  De zwart witte vinden we erg mooi.

 • Reply
  Babs
  28 november 2018 at 09:58

  Deze staat al een eindje op onze verlanglijst. In de regenboogkleuren. Ik doe hier echt inspiratie op! Geen idee dat je zoveel kon maken er mee. Mijn kinderen zouden alvast de torens en de knikkerbaan heel cool vinden. Maar ook de zoo in combinatie met hun Duplo blokjes zie ik wel zo voor me. Ik doe dus heel graag mee en deel het met plezier op mijn pagina

 • Reply
  Astrid
  28 november 2018 at 12:53

  Ziet er heel leuk speelgoed uit. Ik doe graag mee voor de gekleurde regenboog voor mijn zoontje.

 • Reply
  De Vleeschauwer Ellemieke
  28 november 2018 at 19:42

  Waaaw wat leuk! Onze Senne bouwt heel graag, dit zou zijn fantasie zeker aanwakkeren! We gaan voor de gekleurde regenboog. Duimen maar!

 • Reply
  zomaar2016 (ig)
  28 november 2018 at 19:51

  Super leuk!! Bedankt voor de inspiratie, die (gekleurde) regenbogen staan al lang op mijn verlanglijstje, maar nu helemaal! 🙂

 • Reply
  Emmy
  28 november 2018 at 20:55

  Geweldig interessant, ik twijfel al even om een grimms te kopen maar de prijs schrikt me af, ook het idee of mijn zoontje er wel mee zou spelen. Jij geeft wel super leuke tips en eigenlijk wel fijn het verschil met een ander merkje (bajo dus) te lezen. Wij doen mee, nu maar hopen dat we winnen! fingerscrossed!

 • Reply
  Lore
  29 november 2018 at 07:22

  Ma hoe leuk is dit! 😍 Die gekleurde regenboog is de max! 🍀

 • Reply
  Miekske Dingens
  29 november 2018 at 13:05

  Wat een mooie actie! Dol op de veelzijdigheid ervan! Graag meegedaan voor de mooie kleurrijke regenboog

 • Reply
  Cynthia
  29 november 2018 at 22:20

  Oh de gekleurde regenboog is geweldig! Super tof speelgoed dat ook nog eens mooi in het interieur staat. Mijn zoontjes zouden er alleszins heel blij zijn!

 • Reply
  Tinne Vandoninck
  29 november 2018 at 22:35

  Super leuke give away! Mijn dochtertje is dol op houten speelgoed en zeker als het iets is om te bouwen of gewoonweg te experimenteren. Ik ben echt benieuwd wat ze samen met ons gaat creëren. De regenboogversie zal ze geweldig leuk vinden.

 • Reply
  Wendy
  29 november 2018 at 23:52

  Nooit gedacht dat er zoveel verschillende speelmogelijkheden zijn. Wij willen ze graag uitproberen met de gekleurde regenboog. Grote fan van houten speelgoed😍

 • Reply
  Stephanie Vandervorst
  30 november 2018 at 10:16

  De gekleurde versie voor mijn dochtertje Lore van 2 jaar die de kleuren begint te leren.

 • Reply
  Eve
  30 november 2018 at 10:32

  Jullie mogen me verrassen met de kleuren, vind ze beide wel iets hebben 😊
  De regenboog heeft hier toch wel n speciale betekenis, zeker voor mijn 2 jongens.. (begrafenis van hun overgrootvader)
  En ook, een regenboog is toch sowieso iets magisch ❤
  Groetjes

 • Reply
  anita kempenaers
  30 november 2018 at 13:33

  wat leuk, doe graag mee voor de color rainbow voor mijn kleinzoontjes

 • Reply
  Marita Cuypers
  30 november 2018 at 16:30

  Graag zou ik voor onze kleinzoon deelnemen voor de mooie zwart/witte regenboog

 • Reply
  Nicole jansen rave
  30 november 2018 at 17:00

  Gaaf de zwart witte voor mijn zoontje van 5!

 • Reply
  Rianne Weerd
  30 november 2018 at 21:14

  wauw supergaaf! De regenboog staat al lang op ons lijstje, nu we binnenkort de 3e verwachten zou ik het heel gaaf vinden als de regenboog hier in huis mag staan. En als ik je tips lees, wat een geweldige ideeën om ermee aan de slag te gaan!!

 • Reply
  Véronique Tack
  1 december 2018 at 09:44

  Zo’n tof artikel! Ik had het speelgoed al voorbij zien komen, maar had geen idee wat je er allemaal mee kon doen. Nu ik het allemaal gezien heb, wil ik er ook wel eentje winnen in kleur voor mijn lieve dochter.

 • Reply
  Yael
  1 december 2018 at 21:56

  Wat gaaf! Ik wist niet dat je zulke leuke dingen ermee kan doen. Echt leuk! In het kleur zou super gaaf zijn.

 • Reply
  Joke
  1 december 2018 at 23:19

  Van zo’n speelgoed word je toch gewoon onmiddellijk blij! Graag eentje met kleurtjes voor mijn kleuter :o)

 • Reply
  Joke VE
  4 december 2018 at 16:52

  Amaaaaai Nathalie, zo’n lange post! Zoveel toffe ideetjes!
  Ik doe graag mee voor de gekleurde versie 🙂

 • Reply
  Annelies Smet
  5 december 2018 at 22:17

  Ik was al helemaal weg van deze regenboog maar als ik al deze mogelijkheden zie dan sta ik nog meer versteld. Zoon eenvoudig en toch mooi speelgoed zorgen voor prachtige creaties

  Wij willen hiermee volop experimenten!
  Graag de grote regenboog 🌈

 • Reply
  Annelies
  6 december 2018 at 05:58

  Hier zouden ze super blij zijn om met alle kleuren van de regenboog te spelen-knutselen-verzinnen 👧🏼👦🏼🌈

 • Reply
  Rebecca
  6 december 2018 at 08:05

  Waaaaaw, een supercadeau voor de kleuterjuffen!!!!! De gekleurde is inderdaad heel fijn om op kleuren te sorteren.

 • Reply
  Tine Cooremans-Demarbaix
  6 december 2018 at 09:49

  O waaw super ik zou graag meedoen voor de gekleurde regenboog
  Voor mijn kleindochter julie

 • Reply
  Heleen Van Nuffelen
  7 december 2018 at 08:19

  Nu nummer twee bijna komt piepen verdient de oudste misschien wel iets extra om zijn deel aandacht te krijgen en zijn creativiteit kwijt te kunnen. De gekleurde bogen vind ik geweldig en daar wil ik dus graag voor meespelen!!

 • Reply
  Myrthe
  7 december 2018 at 21:12

  Ik vind de gekleurde regenboog erg mooi. Wat veel spelideeën zijn ervoor!
  Ik doe graag mee.
  Ik volg je op insta @meermirteinsta

 • Reply
  Karen de vleeschhauwer
  8 december 2018 at 07:04

  Zo’n leuke actie!! En zo’n leuke/handige blog waarin al super veel leuke ideetjes staan hoe dit samen met de kids te gebruiken. Het stond al op ons verlanglijstje voor ons zoon met nieuwjaar dus eentje winnen zo pas super leuk zijn 😍 welke versie we graag zouden winnen is de zwart wit versie daar we een nieuwe kamer voor hem aan het bouwen zijn.

 • Reply
  Cruysbergs Vanessa
  8 december 2018 at 07:53

  Ziet er echt geweldig uit! Met tal van mogelijkheden amaai! Laat de fantasie er maar op los ☺️ Mijn jongens zouden dit echt geweldig vinden! Graag doe ik mee voor de regenboog versie 🍀👍🍀

 • Reply
  An
  8 december 2018 at 09:45

  Ik zou dolgraag de kleurenregenboog winnen! En kijk er al naar uit om zelf mee te spelen met mijn zoontje Otis :). 😊🌈🤞

 • Reply
  Evelien Vermeeren
  8 december 2018 at 10:42

  Oh die regenboogkleur boog is geweldig! Die willen we graag winnen 😊. Kleuren leren kennen en creatief mee spelen! Geweldig!

 • Reply
  Nellie Jan
  8 december 2018 at 15:04

  Wij zouden heel graag de gekleurde winnen, super leuk!

 • Reply
  Minke
  8 december 2018 at 15:09

  Wat een toffe regenboog. Ik doe graag mee voor de gekleurde. Mijn dochtertje begint net de kleuren te leren dus dan kan het haar zeker helpen. Ik volg jullie beide op Instagram (mamaminke.nl).

 • Reply
  Linda Smeets
  8 december 2018 at 20:54

  Wat mooi en veelzijdig! Ik doe graag mee voor mijn dochter. ❤
  De voorkeur gaat uit naar de kleurenregenboog.

 • Reply
  harry brants
  9 december 2018 at 18:04

  de color rainbow zou leuk zijn voor mijn kleinzoontjes

 • Reply
  Debby De Cleene
  9 december 2018 at 20:03

  Wat een mooi en leuk speelgoed! Onze dochter zal met deze regenboog haar creativiteit en verbeelding goed kunnen gebruiken. Als ik jouw ideeën zie dan is het uitstekend speelgoed om als ouder mee te spelen en zo ook wat quality-time te creëren. Ik ben wat meer gaan opzoeken over deze regenbogen en zo kwam ik op een hele toffe Instagram pagina van grimms_creations. De filmpjes van hun verschillende creaties zijn ook super tof en dagen uit om zelf ook zo creatief aan de slag te gaan. Wij zouden graag meedoen voor de gekleurde regenboog om al jouw speeltips uit te kunnen testen! 🌈👨‍👩‍👧🍀🦄

 • Reply
  Tania
  12 december 2018 at 07:05

  Leuk voor zoonlief, maar nog leuker voor mama 🙈

 • Reply
  Tiemke
  12 januari 2019 at 21:12

  Ik ben al een tijdje gek van deze regenboog. Wat een prachtig speelgoed! Van regenboog tot …., de vormen kunnen alle gedaantes aannemen! Super om creatief en verbeeldend te spelen! En prikkelend visueel.
  We zouden zo blij zijn om eender welke regenboog te winnen, want in aankoop zijn ze niet zo goedkoop.
  Alvast bedankt voor deze mooie winactie!
  🤞

Leave a Reply