Unicorns & Fairytales
polaroids - unicorns & fairytales
Musthaves Webshoptips Winactie & Give away

Decoratie met polaroids & win

Weer helemaal hip en trendy zijn polaroids. Je kan enorm mooi decoreren met polaroids. Bij Polabora heb je verschillende mogelijkheden. Ik mocht er enkele uittesten. – All hip and trendy are the polaroids these days. Also for decoration. You have different styles at Polabora. 

 

Polabora

Polaroids zijn leuk, nostalgisch, mooi én anders. Bij Polabora kan je verschillende versies krijgen. Heb je liever ‘the black edition’ of ‘vintage’? Of toch liever de originele polaroids? Bij Polabora kan je heel makkelijk je foto’s uploaden, van je computer, Facebook en zelfs instagram. In een mum van tijd kan jij je polaroids bestellen en krijg je ze thuis geleverd. Een mooie kwaliteit en je krijgt er ook kleine wasknijpertjes bij.

Polaroids are fun, nostalgic, beautiful and different. You can find different kind of polaroids at Polabora. Maybe you love the black edition? Or the vintage? Or just the regular ones? You can easily upload some pictures from your computer, Facebook and Instagram to Polabora. In no time you can order your favorite polaroids in beautiful quality.

polaroids - unicorns & fairytales

FullSizeRender 1180

 

Decoration

Uiteraard bestellen we de polaroids niet om in de kast te leggen. Je kan ze op hele mooie manier in je interieur verwerken. Bij mij hangen ze op. Tijdens Vince zijn verjaardagsfeestje heb ik ze hier en daar in de woning opgehangen.

Of course we don’t order polaroids to just simply hide them in the closet. You can decorate your interior with them. During the birthday party of Vince we decorated the house with them.

ikea duktig kitchen - unicorns & fairytales

polaroids - unicorns & fairytales

Kijk ook eens op mijn pinterest pagina voor ideetjes.
Take a look at my pinterest page for ideas

 

New! Mini Polaroids

polaroids - unicorns & fairytales

Nieuw bij Polabora zijn de mini polaroids. Ze zijn heel leuk, klein, schattig en van even goede kwaliteit. Geef ze cadeau of hang ze ergens op. Steek ze in je portomennee? Of maak er een leuke collage van.

Brand new are the mini polaroids! They are fun, cute and again of good quality. Give them as a present or simply decorate your stuff with them. You can keep them in your wallet if you want to. Make some nice scrapbooks?

 

<<<< win win win >>>>

polaroids - unicorns & fairytales

Ik mag van Polabora iemand heel blij maken met de nieuwe Mini Polaroids. Wil jij graag een setje ontvangen? Laat dan even een lief berichtje achter en wie weet word jij de gelukkige winnaar.  Het zou fijn zijn moest je de facebookpagina van Unicorns & Fairytales liken zodat je steeds op de hoogte bent van de laatste blogs, winacties en winnaars.

I will make one of my readers very happy. I can give away some brand new Mini Polaroids from Polabora. Do you want to win a set? Leave a nice message and who knows… Maybe you will be the lucky winner. It would be nice if you like the facebookpage of Unicorns & Fairytales so you will be updated all the time.

 

<<<< WINNER = MELISSA MERTENS 

Good luck!

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

26 Comments

 • Reply
  Tine
  28 april 2016 at 20:03

  Ooh hoe fantastisch zijn die polaroids….zou geweldig zijn om mijn kleine ventje altijd heel dicht bij me te hebben nu ik hem af en toe bij zijn (lieve) papa moet gaan afzetten

 • Reply
  Marieke
  28 april 2016 at 20:06

  Wauw, zou ideaal zijn nu ons derde kindje op het punt staat geboren te worden. Dan heb ik mijn 3 schatjes altijd dicht bij mij.

  Ps: dat “rekje” waar je de foto’s aan gehangen hebt, waar heb je dit gehaald? Ik ben naar iets gelijkaardigs op zoek 🙂

 • Reply
  Nele
  28 april 2016 at 20:08

  Ik doe eens mee. Omdat ik gek ben op t concept.

 • Reply
  Cathelijne
  28 april 2016 at 20:11

  Super idee! En ik zou het heerlijk vinden om van die mini polaroids in m’n interieur te verwerken!

 • Reply
  Hanne
  28 april 2016 at 20:14

  OOOOOOOOOOOOh , dit zou super fantastisch zijn om al onze mooie momenten voor altijd te herinneren!!!!

 • Reply
  Valerie w
  28 april 2016 at 20:15

  Ik zou ze super graag winnen om ons nieuwe huisje te decoreren! ?

 • Reply
  Sandra
  28 april 2016 at 20:16

  Oh ik ben echt verliefd op polaroids!!!!! Op foto’s überhaupt! Maak het liefst van alles en iedereen foto’s de hele dag…. Maarja dan staan ze op m’n telefoon en dan zet ik ze op m’n pc en daar blijft het vaak bij fotoboeken loop ik al enorm mee achter nou wil ik op m’n werk nog wel eens een kiekje afdrukken en ophangen maar dat is gewoon op papier te saai natuurlijk!!! Die voorbeeldjes van jou zijn al super gaaf! Heb net een nieuwe steigerhouten kast laten maken voor al onze leuke spulletjes en speelgoed hoe leuk zou het zijn als ik daarin foto’s kan prikken!!! Of aan m’n kralenkoord in de wc, of op de koelkast een eye catcher in de keuken?
  Te veel leuke ideeën. Im in!
  En Liken doen we natuurlijk al!
  Groetjes Sandra (@missmaat, @missmaatsale en San Dra)

 • Reply
  anne
  28 april 2016 at 20:29

  Super leuk! Voor beau zijn eerste verjaardag heb ik van dik papier vaantjes geknipt en polaroids daar opgeplakt. Zo had ik een leuke verjaardagsslinger. Maar mijn dochter wil dat ook wel! Dus voor haar een kansje

 • Reply
  Liesbet R
  28 april 2016 at 21:30

  Oh, fotootjes in mijn portefeuille, dat heb ik eigenlijk nog niet!

 • Reply
  Bouke
  28 april 2016 at 22:02

  Oh wauw super origineel. Veel leuker dan een kadertje aan de muur. Vooral het ideetje met het raster vind ik fantastisch. Ik doe heel graag mee om onze kalender muur in de gang wat op te fleuren. Fingers crossed????

 • Reply
  Marjolein
  29 april 2016 at 05:23

  Ik decoreer morgen ook met polaroids voor mijn oudste zijn communiefeest.. Ik ben er helemaal weg van. Ik doe dan ook graag mee aan de wedstrijd

 • Reply
  Miss Wobie
  29 april 2016 at 06:29

  Oooh, hoe ontzettend koddig zijn die mini polaroids! Die zou ik dolgraag winnen zodat ik er een deel kan bestellen met m’n koddige kinderen op 🙂

 • Reply
  Renate Schröder
  29 april 2016 at 08:56

  deze zijn echt geweldig, ook voor mij als oma. Zo kan ik mijn kleinkinderen altijd bij me hebben.

 • Reply
  Fleur
  29 april 2016 at 10:20

  Heel erg leuk! Ik maak als moeder uiteraard (veel te veel) foto’s, maar ze blijven altijd alleen maar op mijn laptop staan. Het is veel leuker om ze af en toe ook te printen en op te hangen

 • Reply
  Bodil
  30 april 2016 at 21:36

  Wat ontzettend leuk, in zo’n mini formaatje! Mooi de wand versieren met foto’s van ons gezin en toffe kaarten. Staat ook super hoe jij het hebt gedaan!

 • Reply
  Iris
  1 mei 2016 at 18:44

  Ah superleuk! Ik vind zo’n Polaroid camera zo schattig! Een vriendin van mij heeft er ook een en maakt er altijd foto’s mee! Ze hangt de foto’s die ze ermee maakt op in haar kamer. Ik vind het zo leuk staan al die fotootjes! Ik vind het ook erg leuk om te decoreren, dus dit past erg bij mij!

 • Reply
  Ceciloos
  1 mei 2016 at 21:02

  Supertof!!!! Ik doe graag mee. Leuk om weer wat nostalgie op te snuiven met die polaroid. Wel ervoor zorgen dat de 1ste shot goed is want die komt er onmiddellijk uit 🙂

 • Reply
  Sarah
  1 mei 2016 at 21:32

  Ok, hoe schattig zijn die mini polaroids en hoe zalig is jouw interieur, ik sta er elke keer door versteld. Knap! Ik wil dus graag die mini polaroids winnen, ik weet er al wat plekjes voor!

 • Reply
  Jo-Lynn
  1 mei 2016 at 22:35

  Superleuk voor in mijn kastje op het werk! Ik wil wel!!! 🙂

 • Reply
  Melissa
  1 mei 2016 at 22:57

  Mocht ik de polaroid winnen zouden de muren van ons huis eindelijk minder kaal worden. Het ontwikkelen van foto’s staat al lang op de planning maar door tijdsgebrek word het alsmaar uitgesteld. Dus ik zou het fantastisch vinden mocht ik winnaar worden van de polaroid!

 • Reply
  Stephanie
  2 mei 2016 at 08:26

  Ooh, wat leuk om onze keuken op te fleuren! Fingers crossed!

 • Reply
  Caro Ribbens
  2 mei 2016 at 09:15

  Wat zouden deze mini’s leuk zijn in Lou haar nieuwe kamer! Poseren en foto’s kijken vind ze geweldig! ?

 • Reply
  sylvie verstraeten
  2 mei 2016 at 20:58

  Geweldig voor de eerste foto’s van kleine spruit in mijn buik!

 • Reply
  mara
  4 mei 2016 at 15:53

  Polaroids zijn echt tof. Ik heb nog zo een oud toestelletje gehad, waar je die “foto’s moest insteken, foto trekken en hups, daar kwam het al uitgeschoven.
  Zalig. Helaas is mijn toestelletje kapot. Waardoor dit een zeer fijn alternatief is..

 • Reply
  will
  4 mei 2016 at 23:31

  Geweldig, mijn kleinkinderen in mijn portefeuille altijd bij me.
  Ik doe graag mee .

 • Reply
  Manon
  5 mei 2016 at 22:37

  Nog net op de valreep. Gek dat ik deze bijna had gemist. Wat een super actie! Polaroid zijn echt te gek. Ik wil iets unieks en anders met onze slaapkamers doen! Een collage zou echt te vet zijn… ? #duimendraaien

Leave a Reply