Unicorns & Fairytales
meisjeskledij - unicorns & fairytales
Gezondheid / Health moederschap Musthaves Webshoptips Winactie & Give away

BIG MAMA GIVEAWAY!! Leuke producten & kledij voor een (meisjes)mama

Ik heb een superleuke giveaway voor jullie. Een hele grote ook! Het is vakantie en bijna Valentijn dus hou de blog zeker in de gaten want morgen komt er nog een Valentijn Giveaway ook. Maar mama’s opgelet, want deze giveaway is ook voor jullie. Eigenlijk vooral voor zwangere vrouwen en meisjesmama’s maar ongetwijfeld ken je er wel? Niet? Je kan dus 4 verschillende pakketjes (onder andere kledij en producten voor zwangere vrouwen) winnen en je kan zoveel meespelen als je wil.

Waarom deze giveaway?

meisjeskledij - unicorns & fairytales

Wel, ik won laatst de mom blog awards en kreeg als prijs een hele grote koffer vol spullen van één van mijn favoriete Agencies Trotstar en ook een doos met producten voor zwangere vrouwen. In de koffer zat vooral mooie zwangerschapskledij en mooie meisjeskledij. Nou ja, geen probleem want ik geef graag weg dus ik dacht: waarom niet aan mijn lieve volgers? In samenspraak met Trotstar bied ik dus de gewonnen spullen aan jullie aan. Het zijn kleren van bekende, mooie merken dus wat jij krijgt is echt héél leuk…Denk maar aan 9Fashion, Isabella Oliver, OHMA en Ripe.

Ook kreeg ik een pakketje aan van het Kruidvat. Met hun mama verzorgingsproducten. Kei tof want ik ben fan van producten maar ik ben helaas (nou ja…) niet zwanger. Wel… wie weet wel iemand die jij kent?

Ik heb 4 verschillende keuzes voor jullie. Uiteraard mag je meespelen voor alles…

Keuze 1:  baby meisjeskledij

meisjeskledij - unicorns & fairytalesmeisjeskledij - unicorns & fairytales

Heel leuk setje oudroze baby kledij van Mini A Ture en een jurkje van Arsène et les Pipelettes. Oh zo leuk. Meer kan je zien in de VLOG! Wil je graag de twee setjes dan geef je deze keuze op in de comments.

 

Keuze 2: meisjeskledij

meisjeskledij - unicorns & fairytales

Vooral maatjes 3, 4 en 5 jaar. Leuke jurkjes en bloesjes. Je gaat ze heerlijk vinden. Er is ook een twinset bij! Eenzelfde mooie glitterblouse voor jou en je dochter. Van merkjes zoals Knast, Krutter, Arsène Et Les Pipelettes, Iglo+Indi.

 

Keuze 3 : zwangerschapsjurken

Ben je zwanger en ben je op zoek naar mooie jurken en tunieken? Dan is dit jouw kans. Supermooie jurkjes, hemdjes en een nachtkleedje van bekende merken en uitstekende kwaliteit. Allemaal voor jou!!! Bekijk ALLES in de VLOG. De maatjes vallen eerder small-medium. Hou daar dus zeker rekening mee.

 

VLOG>> Dit kan je allemaal winnen

Vergeet je je niet te abonneren?

 

Keuze 4: Producten voor zwangere vrouwen

producten voor zwangere vrouwen - unicorns & fairytales

Ben je zwanger? Dan moet je je heel goed verzorgen. Vooral ook genieten natuurlijk. Ik moet eerlijk bekennen dat ik soms misschien wat beter had kunnen genieten en meer rusten. Ik kreeg van het Kruidvat enkele leuke producten voor zwangere vrouwen. Erg leuk, maar niet meer voor mij natuurlijk. Maar ik zou deze blog niet hebben als ik geen leuke musthaves voor jullie zou verzamelen dus… ik geef het lekker weg!

Tijdens de zwangerschap gooien ze de producten voor zwangere vrouwen rond de oren. Voor alles is er wel iets. Maar geloof me, er komt ook wel wat bij kijken. Heel je hormonenhuishouding ligt immers in de war, je lichaam veranderd en ook mentaal heb je soms die geruststelling nodig dat één of ander middeltje de leed zou verzachten. Toen ik de producten voor zwangere vrouwen zag die het Kruidvat me toestuurden moest ik even opnieuw aan mezelf denken. Ik gebruikte de meeste dingen ook wel. Want wat zat er nou in die doos…

Tepelcrème 

Ideaal voor vrouwen die borstvoeding geven en last hebben van pijnlijke tepels. Ja sorry… sh* happens. Ik heb er niet zo heel veel last van gehad. Of toch niet in erge mate. Maar een crème verzacht en verzorgt ze sowieso. Beter voorkomen dan genezen denk ik altijd.

producten voor zwangere vrouwen - unicorns & fairytales

Buikbalsem

Je weet wat ze zeggen hé… smeren, smeren, smeren. Dit heb ik wel obsessief gedaan. Al van in het begin. Eigenlijk, … het beste wat je kan doen is al preventief beginnen. Dus vanaf je het weet of vanaf de wens. Smeren mommy, smeren. Baat het niet dan schaadt het niet. De balsem zal ervoor zorgen dat je huis alleszins soepeler is.

producten voor zwangere vrouwen - unicorns & fairytales

Borstvoedingsthee & zwangerschapsthee

Theeleuten en borstvoedingsmama’s : iets voor jou! Deze thee stimuleert de melkproductie. Zelf heb ik hem natuurlijk niet kunnen testen maar ik hoor graag wat jij ervan vond.

producten voor zwangere vrouwen - unicorns & fairytales

 

Mama olie 

Laat je eens lekker masseren met deze olie. Je verdient het. Ook je buik mag je zoveel masseren als je wil. Smeren en nog eens smeren die handel.

producten voor zwangere vrouwen - unicorns & fairytales

lees ook: Welke vaccinaties (inentingen) tijdens de zwangerschap?

EXTRA: inschrijven op nieuwsbrief = kans maken op Fotokaarten van OEI IK GROEI

producten voor zwangere vrouwen - unicorns & fairytales

Dit doosje met kaarten is écht heel leuk. Ze zijn niet alleen leuk om bij je kindje te leggen en te fotograferen, ze bevatten ook nog leuke info en plek voor jou om aantekeningen te maken of vraagjes in te vullen. Leuk om bij te houden. Ik ben er jammer genoeg te laat aan begonnen en ik had dit doosje zo goed weggestopt dat ik dit nu pas teruggevonden had. Lex is al te oud om er nog aan te beginnen en ze zijn superleuk. Daarom wil ik jullie er blij mee maken.

producten voor zwangere vrouwen - unicorns & fairytales producten voor zwangere vrouwen - unicorns & fairytales producten voor zwangere vrouwen - unicorns & fairytales

producten voor zwangere vrouwen - unicorns & fairytales producten voor zwangere vrouwen - unicorns & fairytales producten voor zwangere vrouwen - unicorns & fairytales producten voor zwangere vrouwen - unicorns & fairytales

lees ook : https://www.unicornsandfairytales.be/boekentip-oei-groei/

Schrijf je in op de nieuwsbrief en maak kans op de fotokaarten!

* indicates required


 En nu: winnen winnen winnen!

Ben jij zwanger , ken je iemand die zwanger is of ben (ken) je een meisjesmama en wil je dit graag cadeau doen? Doe dan snel mee en laat in de comments weten voor welke keuze je meedoet. Je mag zoveel meedoen als je wil!  Volgende week trek ik een winnaar. Die krijgt een mailtje en wordt hier bekend gemaakt.

Het zou wel leuk zijn moest je de facebookpagina en/of instagram feed van Unicorns & Fairytales volgen. Zo blijf je van alles op de hoogte! Of schrijf je dus in op de nieuwsbrief, zo krijg jij de winacties vlugger in je mailbox! Ik zou het fijn vinden moest je deze grote giveaway ook delen met je vrienden 🙂

 

<<<< Meedoen kan tot en met 20 februari 2018 >>>>

 

WINNAAR ZWANGERSCHAPSKLEDIJ : Sofie Broeckx
WINNAAR MEISJESKLEDIJ : Robbin Braeckmans
WINNAAR PRODCUTEN en KAARTEN: Astrid Vercruysse
WINNAAR BABYSETJE : Sharon De Ridder

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

73 Comments

 • Reply
  Lissy Steegmans
  13 februari 2018 at 07:02

  Hoi Nathalie
  Graag doe ik mee voor de zwangerschapskleren…

 • Reply
  Lissy Steegmans
  13 februari 2018 at 07:04

  … en ook voor het zwangerschapspakket
  😉

  Groetjes, Lissy

 • Reply
  L
  13 februari 2018 at 07:10

  Ik dou grasg meedoen voor de (baby)meisjeskleertjes. Min zus is zwanger van haar eerste kindje: een meisje en aangezien ik een jongensmama ben lijkt het me leuk iets voor meisjes te winnen en weg te geven:-)

 • Reply
  Stephanie leemans
  13 februari 2018 at 07:13

  Ik doe graag mee voor de zwangerschapskleding😍 laatse zwangerschap hier en dat mag best in stijl gebeuren!

 • Reply
  Stephanie leemans
  13 februari 2018 at 07:15

  En ik doe ook graag mee voor het pakket meisjes kledij😊 met 2 dochters in huis en meter van een geweldig dametje ga ik veel meisjes blij kunnen maken😄

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  13 februari 2018 at 07:19

  Wat een grote give a way echt gaaf en lief. Maak graag kans op pakket 2 het meisjes kleren pakket. Erg leuk voor onze dochter Noor en haar 2 nichtjes. Passen precies in de leeftijd categorie. Leuk van het twinning item 😍

 • Reply
  Kimia
  13 februari 2018 at 07:54

  Super leuk! Keuze 1 zou geweldig zijn voor ons meisje die we in maart verwachten!😍

 • Reply
  Tamara
  13 februari 2018 at 08:04

  Wat een gave win-acties. Wat leuk dat je dit allemaal weg geeft! Ik zou heel blij worden van de zwangerschaps kleding. Bij de zwangerschap mijn zoon had ik veel kleding geleend, maar dat is inmiddels door zoveel mensen gedragen dat het behoorlijk verwassen is. Een paar setjes nieuwe kleding zou geweldig zijn. Ik doe graag mee voor keuze 1, 3 en 4, met de voorkeur voor keuze 3.

 • Reply
  Natascha
  13 februari 2018 at 08:14

  Leuk! Ik doe graag mee voor pakket 2.. Hier een meisje van 3 in huis, dus de kleertjes zouden heel goed uitkomen. Bovendien verdient ze ook wel wat extra’s. Binnenkort wordt ze grote zus van een klein baby jongetje dus dan kan ze de visite ontvangen in haar nieuwe outfit 😊 Wij gaan duimen!

 • Reply
  Sofie
  13 februari 2018 at 08:24

  Toffe actie! Ik ben zwanger van ons eerste dus de zwangerschapskleren spreken me erg aan, net als de babykleertjes 🙂 Succes iedereen!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  13 februari 2018 at 08:34

  pakket 2 daar maak ik graag mijn kleindochter blij mee

 • Reply
  Anna
  13 februari 2018 at 08:45

  Ik doe mee voor de baby meisjes kleren!! Vriendinnetje is gisteren bevallen van Sarah en mijn schoonzus is ook zwanger en krijgt een meisje dus genoeg keus 😁😁

  Facebook: An Na

 • Reply
  Misty Dg
  13 februari 2018 at 08:50

  Graag doe ik hieraan mee voor mezelf.
  Ik heb een dochtertje Lena van 2 jaar en 3 maand
  Mijn voorkeur gaat uit naar keuze 3.
  Ik heb nu genoeg kleertjes voor haar(!!!) vanaf 3 jaar zou ideaal zijn

 • Reply
  Sofie Broeckx
  13 februari 2018 at 09:07

  Superleuke acties! Ik zou graag meedoen voor pakket 3, de zwangerschapskleren. Ik ben voor de eerste keer zwanger, wat eigenlijk al een wonder was, en ik merkte dit weekend dat mijn kleedjes niet echt zwangerschapsproof zijn 🙈😅 ook al ben je zwanger, je wilt er toch nog graag goed uitzien e 😊

 • Reply
  Goele H
  13 februari 2018 at 09:17

  Ik ben zwanger van ons 3de kindje dus ik doe sowieso al heel graag mee voor de zwangerschapskleding en het setje met producten. Grote zus zou me dan weer iets doen als ik niet ook een kans probeer te maken op de meisjeskleding.

  Ik waag dus graag een kans voor pakket 2, 3 en 4.

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  13 februari 2018 at 09:18

  Wauw geweldig! Setje 2 met de kleding voor meisjes zou leuk zijn voor mijn dochter 😒

 • Reply
  Tineke Groen
  13 februari 2018 at 09:36

  Wat gaaf. Keuze twee de meisjes kledij zou heel welkom zijn voor mijn lieve bengeltje 🙂

 • Reply
  Lynn Mahieu
  13 februari 2018 at 09:55

  Ik doe graag mee voor keuze 1, kledij voor m’n dochtertje! 😀 De tepelcreme vond ik ook interessant maar aangezien ik niet meer zwanger ben heb ik nu niet zo veel aan de rest van het pakketje… Ik heb me ook ingeschreven op de mailing en maak dus ook graag kans op de kaartjes.

 • Reply
  Nathalie
  13 februari 2018 at 10:01

  Wij doen mee voor de baby meisjes kleding 😍

 • Reply
  Lazaridis Sophie
  13 februari 2018 at 10:04

  Ik zou graag willen deelnemen voor de zwangerschapskledij. Ik ben nu 31 weken zwanger en zou zo blij zijn om eens iets nieuws aan te kunnen trekken ipv altijd dezelfde kleedjes. 😊

 • Reply
  Marianne V
  13 februari 2018 at 10:07

  Ik zou graag mee doen voor de mooie kleertjes uit pakket 2. Onze 3jarige zou daar zeker in schitteren! En eens twinnen zou ook leuk zijn 😉

 • Reply
  Bodil
  13 februari 2018 at 10:10

  Wauw, wat een super fijne actie! Met pakket 2 zou ik (of beter gezegd, vooral ook mijn dochters) héél blij zijn!
  Social media heb ik niet, maar ik volg je wel al enige tijd trouw via Bloglovin’ 🙂

 • Reply
  Joke
  13 februari 2018 at 10:17

  Dag Nathalie,
  Ik doe graag mee voor pakketje 4 van het Kruidvat! Ons eerste kindje wordt verwacht begin mei, dus dat komt allemaal nog goed van pas 🙂 Ook voor de fotokaarten van Oei, Ik groei loot ik graag mee.
  Groetjes,
  Joke

 • Reply
  Caroline Van Asbroeck
  13 februari 2018 at 10:18

  Mijn keuze gaat uit naar het 2de pakketje: de meisjeskledij.
  Ik zie onze dochter er al zo mee rondlopen; en dan mama in hetzelfde blousje… 🙂
  Ik kruis alvast mijn vingers!

 • Reply
  Nele
  13 februari 2018 at 10:59

  Ik doe mee voor het pakket meisjeskledij! De matching truitjes zijn zo mooi:)

 • Reply
  Romina
  13 februari 2018 at 11:04

  Het zal u niet verbazen: De meisjeskledij! ♡

 • Reply
  Sharon de Ridder
  13 februari 2018 at 11:16

  Mijn lieve vriendin weet sinds kort dat zij zwanger is van een meisje; ik maak dan ook graag kans op de eerste prijs (het babysetje)!

 • Reply
  donna de ryck
  13 februari 2018 at 11:47

  Mijn schoonzusje is na lang proberen EINDELIJK zwanger van hun eerste kindje (voor september, dus nog eerder pril). Ik zou haar heel graag blij maken met de zwangerschapskledij. We weten nog niet of het een neefje of een nichtje wordt, dus jammer genoeg kan ik voor de babykleertjes nog niet meedoen. Wij duimen!

 • Reply
  Sophie Willems
  13 februari 2018 at 11:56

  Ik ben zwanger van ons eerste wondertje en zit pas in de helft! Ik wil dan ook graag meedoen voor keuze 3 : zwangerschapsjurken. Nu de keuze in mijn huidige garderobe wat begint te slinken en knopen en hemdjes het beginnen te begeven zou dit heel erg welkom zijn! 😍

 • Reply
  Marian Zw
  13 februari 2018 at 12:08

  Wat super leuk, en zoveel keuze. Sinds 2 weken weet ik dat ik oma wordt, dus ik doe heel graag mee voor het verzorging setje voor mama, keuze 4 en ook de oei ik groei kaarten vind ik zo leuk om cadeau te doen. Mijn dochter woont in Malta en daar is het lastig om echt fijne producten te vinden voor aanstaande mama’s wie weet ben ik de gelukkige en mag ik haar verrassen met dit pakketje

 • Reply
  Silke
  13 februari 2018 at 14:31

  Hoi! PROFICIAT met de Mom Blog Award 🎉! Ik doe graag mee voor de meisjeskledij (keuze 2).
  Duimen! 🤞🍀🤞

 • Reply
  Sanne
  13 februari 2018 at 14:46

  Oh joepie, wat een leuke verrassing. Ik doe als rasechte meisjesmama graag mee aan het pakket meisjeskledij (keuze 2).

 • Reply
  Gerty Van den Cruijce
  13 februari 2018 at 16:15

  Ik waag mijn kans voor keuze 2: het meisjespakket. 😍

 • Reply
  Elke
  13 februari 2018 at 16:18

  Mooie prijzenpot! Ik doe graag mee voor de zwangerschapskledij (keuze 3)

 • Reply
  richard
  13 februari 2018 at 16:26

  wat een leuke give away en wat een moeilijke keuze
  maar toch waag ik mijn kans voor de babykleertjes. binnen 4tal weken komt ons meisje op de wereld.

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  13 februari 2018 at 18:46

  Met mijn dochtertjes van 3 en 5 jaar doe ik graag mee met het 2e pakket. Het is weer de moeite zeg!

 • Reply
  Astrid vercruysse
  13 februari 2018 at 19:10

  Oww wat een leuke acties! Ik ben zelf zwanger momenteel (30 weken) dus ik doe heel graag mee voor de zwangerschapsproducten van Kruidvat(keuze 4).
  Smeren tegen striemen doe ik als een gek, maar ik zal zekee nog een extra tube nodig hebben. Daarnaast heb ik ook wel een massage verdiend van mijn man. 😉

 • Reply
  Astrid vercruysse
  13 februari 2018 at 19:20

  Net ingeschreven voor de nieuwsbrief om kans te maken op de fotokaarten!

 • Reply
  Marian B
  13 februari 2018 at 20:31

  Wat een leuke pakketjes! Pakket 1 of 2 zou ik hier wel van pas komen dus ik loot graag mee !

 • Reply
  Kim D.
  13 februari 2018 at 20:38

  Winnen! Winnen! Wat een prijzen.
  De deelnames zullen hier de pan uit rijzen.
  Toch laat ik niet na zelf een kansje te wagen
  en hoop ik misschien wat nieuwe zwangerschapskleedjes te kunnen dragen 😉
  Ik ding graag mee voor de zwangerschapsjurken in pakketkeuze 3!🍀

 • Reply
  Kim D.
  13 februari 2018 at 20:56

  Meisjes groot en meisjes klein .
  Allemaal beginnen ze zo fijn! 😉
  Mini-beentjes en mini-teentjes weten ons zonder moeite te raken.
  Met een pakketje babymeisjeskleertjes (keuze1) weet ik sowieso wel iemand blij te maken! 🙂

 • Reply
  Kim D.
  13 februari 2018 at 21:07

  Verzorgingsproductjes à volonté,
  daar doen we hier graag voor mee!
  Van crémes tot thee,
  daartegen zeggen we geen nee 😉
  Ook keuze4 vind ik dus dik okee!!😉

 • Reply
  natascha
  13 februari 2018 at 21:39

  Hoi! Ik ben een meisjesmama en zou graag meedoen voor keuze 2! De meisjeskledij! Heel veel liefs xx

 • Reply
  Patricia Paling
  13 februari 2018 at 23:59

  Super leuk, zeg!!! 😍 Ik maak heel graag kans op pakket 1 of 4! Dat zou we een heel leuk kraamkado voor moeder of kind zijn! 💝🍀 En natuurlijk gelijk even ingeschreven voor de nieuwsbrief! Zo leuk die fotokaarten! 🤗

 • Reply
  Katrien
  14 februari 2018 at 06:52

  Hey Nathalie,
  Graag doe ik mee voor het meisjespakket (keuze 2). Met 2 prinsessen in huis is dat zeker welkom!

 • Reply
  chucky1012
  14 februari 2018 at 08:42

  Leuk en ik doe heel graag mee….
  Voor keuze 2 het mneisjes pakket 🍀
  Omdat ik een gebroken pols heb en wekenlang in het gips zit en niets kan…

  Bl.: chucky1012

  Twitter: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Em.: dots_223@hotmail

  Fijne dag 😃

 • Reply
  JOke
  14 februari 2018 at 09:06

  Hier wil ook wel eens aan meedoen. Keuze 2 want ik ben een meisjesmama 🙂

 • Reply
  Karen
  14 februari 2018 at 09:20

  Wat een mooi jurkje! Leuke meisjeskleding komt hier altijd van pas voor mijn dochtertje! Ik ga dus voor keuze 1.

 • Reply
  Tamara
  14 februari 2018 at 11:23

  Supertoffe actie, ik doe graag mee voor pakket 2, meisjeskledij voor Emma

 • Reply
  Jolanda
  14 februari 2018 at 11:26

  Jeetje wat ontzettend leuk! Ik doe heel graag mee voor pakketje 2, zo mooi voor mijn dochtertje van 3,5!! Ik volg je overal nu!! Fijne Valentijnsdag!

 • Reply
  Karen
  14 februari 2018 at 12:46

  Wat een leuke acties allemaal. Ik kan bijna niet kiezen, maar de zwangerschapskledij zou wel een echte verwennerij zijn!

 • Reply
  Nele Vdb
  14 februari 2018 at 14:33

  Wat een leuke actie! Al die zaken zijn wel nuttig. Vooral pakketje 2 voor mijn poppemieke vind ik super.
  Ik waag graag mijn kans voor pakket 1, 2 en 3.

 • Reply
  Adriana de Ruiter
  14 februari 2018 at 15:41

  Wat leuk een bloghop voor Valentijnsdag! Weet nog dat ik destijds bij de oud en nieuw bloghop ook meegedaan heb, heb toen heel wat leuke blogs ‘ontdekt’ die ik ben blijven volgen, dus ik ga ook dit keer weer het rondje. Natuurlijk hoop ik ook op een beetje extra geluk vergeleken met toen! 😉

  Maar goed, aangenaam om kennis te maken en ik doe natuurlijk graag mee aan de winactie! 😀 Ik doe heel graag mee voor de meisjeskledingset, supermooi!!! <3 <3 Ons pleegdochtertje zou er heel blij van worden, ze is gék op mooie kleding! 😀

  Fijne dag!

 • Reply
  erika panjer
  14 februari 2018 at 16:00

  aangezien ik nu zwanger ben ga ik voor het kruidvat pakket dat zou heerlijk zijn

 • Reply
  Kiani
  14 februari 2018 at 16:11

  Oh wij doen graag mee voor het meisjespakket! Want wie wil er nu geen leuke kleertjes krijgen! ♥️
  Wat lief van je om ze gewoon weg te geven trouwens 😘

 • Reply
  Veronique Celis
  14 februari 2018 at 16:13

  Wauw! Wat een heerlijke givaway!
  Mijn gezinnetje is compleet, dus zwangerschapskleren en -productjes zijn hier niet meer nodig. Maar met een stel mooie kleertjes zal je mijn twee dochters – en mezelf – heel erg blij maken!

  Ik waag mijn kans dus voor het prachtig meisjes pakketje 2 🍀

 • Reply
  Jessica
  14 februari 2018 at 17:48

  Het meisjespakket zou geweldig zijn!!! Hoe mooi zijn die kleertjes zeg!! 😍 En met 2 meisjes van 2,5 en 5,5j, zitten de maatjes prima!

 • Reply
  Robbin Braeckmans
  14 februari 2018 at 22:27

  Ooooh my!!! Wij doen super graag mee voor de tweede set meisjeskledij! 😍😍😍 helemaal verliefd! June wordt eind juni 3 jaar dus komen deze maatjes prima van pas. #fingerscrossed xxx

 • Reply
  Christine
  15 februari 2018 at 07:21

  Wat ontzettend leuk! Ik doe graag mee voor pakket 1.

 • Reply
  Iris
  15 februari 2018 at 10:43

  Wat een heerlijke producten, ik doe graag mee voor de babykleren en de meisjeskleren

 • Reply
  Danielle
  15 februari 2018 at 21:16

  Dit is erg veel leuks! Ik zou graag mee loten

 • Reply
  Claudia Diependaal
  16 februari 2018 at 14:19

  De baby en de meiskes kleding zou gaaf zijn. Niet allebei maar je snapt me wel. Wat een leuke five away!

 • Reply
  Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  16 februari 2018 at 23:27

  Wat een prachtige pakketten. Mijn meiden zijn 4 (maar heeft maat 122/128) en 8, dus ik denk dat het meisjespakket voor hen te klein is. Wel doe ik graag mee voor het babymeisjes pakket voor mijn nichtje die nog geboren moet worden.

 • Reply
  Heleen
  17 februari 2018 at 11:25

  Ik doe ook graag mee Nathalie ! ♡
  de reden vertel ik je later …. haha xxx

 • Reply
  Marion Poeste Thomas
  18 februari 2018 at 08:14

  wat leuk  ik ga voor keuze 1,, voor onze a.s. babygirl  ben benieuwd wat de maatjes zijnvan deze leuke roze setjes Unicorns & fairytales

  keuze 2, zal nog een heel tijdje duren, keuze 3 hihi ga ik niet in passen helaas..

  En anders keuze 4 waag ik ook een kansje voor, mooie kruidvat mama zwanger producten #33weekjes nu  dus kan nog vol op smeren met de cremés/olie

 • Reply
  Raaf Klein
  18 februari 2018 at 11:37

  Ik doe graag mee voor pakketje nr. 2, de meisjeskledij

 • Reply
  Dorien
  20 februari 2018 at 15:00

  Och wat ontzettend leuk, en ik kom het nét op tijd tegen 😉 via FB! Ik verwacht na bijna 8 jaar ons derde kindje, wat een wondertje, ook door grote zus en broer wordt er naar uitgezien. Mijn positiekleding van destijds heb ik allang weggedaan, dus ik doe heel graag mee voor de kleding. Kan ik stylish het voorjaar in. M’n buik begint al behoorlijk te groeien dus van harte welkom! Ik ga duimen! Geweldige actie!

 • Reply
  Sanne
  20 februari 2018 at 21:43

  Oh wat een zalige acties!!! Zeer tof!
  Ik zou graag mee doen voor het pakketje met de zwangerschapskleren.
  Zou zalig zijn!

 • Reply
  Eva
  20 februari 2018 at 21:52

  Keuze 2, want een mixmama:) en ik wil nu ook wel eens twinnen met de dochter;)

 • Reply
  Marjolein
  20 februari 2018 at 21:55

  Mag ik een gokje wagen vanuit NL? Dan zou ik iemand heel blij willen maken met de zws kleding

 • Reply
  Els Wanders
  20 februari 2018 at 23:09

  Ik wil graag meedoen voor keuze 2, mijn dochtertje Lisa is nu 3,5 jaar, het lijkt me een mooi pakket voor haar. Wanneer Lisa de kleding niet meer past kan ik die aan mijn zusje geven, zij heeft 2 kleine meisjes.
  De merken ken ik niet maar het ziet er erg mooi uit.

 • Reply
  Els
  21 februari 2018 at 07:09

  Wat een leuke give away! Ik die graag mee voor keuze 2 de meisjeskleding 🙂

 • Reply
  Yessica leidner
  25 februari 2018 at 13:39

  Wauw wat een ongelooflijk leuke giveaway
  En wat zijn die positie kleding mooi alleen jammer dat ik niet zwanger bent hihi anders deed ik mee voor de positie kleding maar ik doe heel graag mee voor mijn prinsesje ze heeft maat 116-122

  Ik volg jou op alle kanalen
  Facebook als Jessica Jill John Leidner
  Instagram yessicaleidner
  Bloglovin
  Pinterest
  YouTube
  Twitter

  En uiteraard alle page gedeeld en vriendinnen Getagt

Leave a Reply