Unicorns & Fairytales
Boeken Leesboeken Personal Winactie & Give away

VALENTIJN ! From Bloggers with love … (win 25 leuke prijzen)

Happy Valentine y’all! Of je nu single bent of niet, Valentijn draait rond liefde. Commercieel? Ja, maar voor mij weer maar eens een reden om iets te vieren en dat doe ik gewoon graag. Dus bring it on, spread the love. Om Valentijn te vieren gaan we ook met 25 bloggers een bloghop doen. Ondertussen misschien wel bekend? Je maakt dus ook kans om overal een prijs te winnen. Superleuk, toch?

Valentijnsdag

Het is valentijnsdag vandaag. Nou, wanneer je dit lees ga ik vandaag verrast worden door manlief. Hij is niet echt het romantische type maar heeft wel iets geregeld voor ons vandaag. Wanneer je mama en papa bent geworden is het soms moeilijk om nog quality time te hebben en deze dagen is een beetje een excuus om dat toch te doen. De kinderen gaan dus naar oma en opa en wij hebben het kot voor ons alleen hahaha.

lees ook: 10x wat gaan we doen en geven op Valentijn?

Maar evengoed vind ik Valentijn niet enkel een feest voor geliefden. Eigenlijk een feest om je liefde te tonen voor alles en iedereen. Je familie, vrienden en zelfs onbekenden. Laat het een dag zijn waarop je meer dan ooit lief bent voor elkaar. Dat zou alle dagen moeten maar toch… 🙂 Mensen hebben dat blijkbaar nodig. Zie maar tijdens de Kerstperiode met al die inzamelacties voor goede doelen.

Je bent misschien doorgehopt via Fleur van Mama Liefste of bent gewoon mijn trouwe lezer. Welkom anyway. Ik ben altijd blij met mensen om me heen, al is het virtueel. Wat kan je nu bij mij winnen?

WIN het boek : “Bedtijdverhalen voor Rebelse Meisjes”

Ik zou graag het boek “Bedtijdverhalen voor Rebelse Meisjes” cadeau doen aan één van mijn lezers. Dit boek heb ik zelf op mijn nachtkastje en elke avond lees ik enkele bladzijden. Op elke bladzijde staat er een vrouw met haar verhaal over hoe zij iets betekende ondanks kritiek of weerstand of zelfs ongeloof. Van Cleopatra tot Venus Williams… allemaal vrouwen die de moed hadden om iets te verwezenlijken waarvan anderen misschien dachten dat het niet kon. Dankzij hun doorzettingsvermogen en geloof in zichzelf bereikten ze iets moois. Dit boek wil anderen aanzetten tot hetzelfde. Vooral geloven in zichzelf.  Ik stond eerst een beetje kritisch tegenover het boek, want wat interesseerde mij nou wat die vrouwen deden? Maar na de eerste bladzijde was ik verkocht en ik kon niet wachten om ieders verhaal te lezen. Het is een verslavend boek en best ook inspirerend. Je krijgt zin om zelf iets te ondernemen. Dat is waarschijnlijk het doel van het boek. Het meest interessante vind ik de verhalen van vrouwen die eeuwen geleden leefden. Ik probeer me voor te stellen hoe dat geweest moest zijn. Onmogelijk… maar zo interessant.

Oh ja gisteren is er ook een HUGE MAMA GIVEAWAY gestart op mijn blog waarbij je de keuze hebt uit 4 pakketten: een baby meisjes outfit, vele zwangerschapsjurken , meisjeskledij en verzorgingsproducten voor zwangere vrouwen. Daar kan je ook nog aan meedoen tot 20 februari 2018. 

Laat je even in de comments weten dat je graag meedoet?

Hop maar lekker door

Wel lieve mensen, ik zou zeggen, doe mee aan de winactie en hop daarna lekker door naar Annelore. Bij haar kan je een waardebon winnen om te gebruiken in haar webshop The Green Style.

 

Happy Valentine, and spread love! Meedoen kan tot 21 februari 2018 ! 

WINNAAR IS ELS ANDRIES

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

51 Comments

 • Reply
  Kristel Meerschman
  14 februari 2018 at 06:24

  Lijkt mij een zalig boek! Eentje om later door te geven naar mijn dochters 😊. Ik ben enorm nieuwsgierig…zeker omdat je aangeeft dat het boek zin doet krijgen om te ondernemen…laat mij nu net iemand zijn die prikkels nodig heeft in het leven, al was het maar om nieuwe dingen te ontdekken 😄

 • Reply
  Marlon Kok
  14 februari 2018 at 07:31

  Leuk! Deze boekenwurm is nieuwsgierig!

 • Reply
  Els Black-Stoker
  14 februari 2018 at 07:41

  Ik doe graag mee, heb zelf geen meisjes, maar ben zelf erg nieuwsgierig geworden naar dit boek

 • Reply
  Jolien
  14 februari 2018 at 07:49

  Klinkt als een bijzonder boek! Ik doe graag mee.

 • Reply
  Emmy
  14 februari 2018 at 07:55

  Oh ik ken een rebels meisje die ik dit wel gun! Ik doe graag mee voor haar!

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  14 februari 2018 at 08:21

  Lijkt me een inspirerend boek en ben benieuwd of ik ook verkocht ben na 1 verhaal.

 • Reply
  Ilona
  14 februari 2018 at 08:24

  Ja! Die staat al weer even op mijn verlanglijstje. Voor mij, maar ook om aan mijn dochter voor te lezen.

 • Reply
  Angelique
  14 februari 2018 at 08:48

  Klinkt interessant! Ik doe graag mee

 • Reply
  Joke
  14 februari 2018 at 09:17

  Klinkt geweldig! Dit boek wil ik heel graag leren kennen. Groetjes van een rebelse mama en dito dochter.

 • Reply
  donna de ryck
  14 februari 2018 at 09:37

  Klinkt heel inspirerend. Dit boek zou ik graag lezen, en wie weet later mijn dochter ook. Wij duimen!

 • Reply
  Evelien DV
  14 februari 2018 at 09:48

  Ik doe graag mee als rebels meisje 🙂

 • Reply
  Nathalie
  14 februari 2018 at 09:57

  I’m in 🤞

 • Reply
  Geertrui
  14 februari 2018 at 11:00

  Ik doe graag mee met deze winactie! Leve de rebelse vrouwen! 😉

 • Reply
  Lissy Steegmans
  14 februari 2018 at 11:03

  Ik doe reuzegraag mee!

 • Reply
  Anna
  14 februari 2018 at 11:08

  Joooeehoooeee ik doe graag mee..!

  Facebook: An Na

 • Reply
  Marianne V
  14 februari 2018 at 11:15

  Oh, dat ziet er echt een heel interessant boek uit dat hier graag gaat gelezen worden! 📖

 • Reply
  Tamara
  14 februari 2018 at 11:21

  Wow, wat een cool boek. Womanpower!

 • Reply
  Marian Zw
  14 februari 2018 at 13:06

  Dit boek zou ik inderdaad ook graag eens lezen. Doe mee, en hop verder. Leuk op deze Valentijnsdag!

 • Reply
  Caroline Van Asbroeck
  14 februari 2018 at 13:08

  Dit lijkt me een fijn boek om, voor het slapengaan, een beetje in te lezen.
  Ik waag dan ook graag een kansje om dit boek te winnen.

 • Reply
  Nele Vdb
  14 februari 2018 at 13:55

  Ziet er interessant uit, ik doe graag mee met deze winactie!

 • Reply
  Anja
  14 februari 2018 at 14:01

  He, nu ben ik ook heel nieuwsgierig naar de inhoud van het boek, dus ik ding graag mee.

 • Reply
  Lynn Mahieu
  14 februari 2018 at 14:48

  M’n ‘bedboek’ is net uit dus een nieuw boek om te lezen terwijl m’n dochtertje haar laatste voeding van de dag krijgt is zeker welkom! Lijkt me ook handig dat het korte verhaaltjes zijn, dan hoef ik niet in het midden van een hoofdstuk te stoppen als ze klaar is met drinken. 😉

 • Reply
  Adriana de Ruiter
  14 februari 2018 at 15:08

  Wat leuk een bloghop voor Valentijnsdag! Weet nog dat ik destijds bij de oud en nieuw bloghop ook meegedaan heb, heb toen heel wat leuke blogs ‘ontdekt’ die ik ben blijven volgen, dus ik ga ook dit keer weer het rondje. Natuurlijk hoop ik ook op een beetje extra geluk vergeleken met toen! 😉

  Maar goed, aangenaam om kennis te maken en ik doe natuurlijk graag mee aan de winactie! 😀 Het lijkt me écht een leuk boek! 😀

  Fijne dag! <3

 • Reply
  Joke huybrechts
  14 februari 2018 at 16:07

  Wat lijkt dat een geweldig boek te zijn… de spreuken die we al te zien kregen, zijn al zo inspirerend, dat het mijn nieuwsgierigheid nog meer doen stijgen heeft. Wat zou ik het leuk vinden moest ik het boek kunnen lezen! Ik be zelf net gestart als ‘ondernemer’, maar ik voel dat ik nog onzeker ben en vanalles moet uitzoeken. Zo’n boek kan dan een steuntje in de rug zijn ;).

 • Reply
  Mira Schuttevaar
  14 februari 2018 at 16:13

  Dit lijkt me het perfect boek met verhaaltjes voor het slapen gaan. Ik doe graag mee ❤️

 • Reply
  Liesbeth Barto
  14 februari 2018 at 16:27

  Heel graag doe ik mee voor het boek Bedtijdverhalen omdat ik heel benieuwd ben naar deze vrouwen, en naar wat hen bezighield 🙂

 • Reply
  Cindel bantjes
  14 februari 2018 at 17:25

  Voor mezelf dit jaar als doel gesteld om weer meer te gaan lezen! En dit boek lijkt me erg leuk om mijn goede voornemen voort te zetten! Ik doe graag mee met je winactie

 • Reply
  Jessica
  14 februari 2018 at 17:45

  Ik doe ook graag mee, dan krijg ik misschien ten minste iets voor mijn Valentijn… 😂 Manlief is, zoals het woord het zegt, lief (heel lief), maar allesbehalve romantisch…

 • Reply
  chucky1012
  14 februari 2018 at 19:53

  Wauw super leuk!
  Klinkt goed.
  Omdat ik gevallen ben, een gebroken pols heb, met een arm wekenlang in het gips zit kan ik een flinke oppepper gebruiken.
  Want kreeg slecht nieuws dat de pols meerdere breuken heeft…
  Leuk en ik doe heel graag mee….

  Bl.: chucky1012

  Twitter: chucky1012

  Insta.: @chucky1012

  Fb.: Ike Hassankhan

  Pinterest: Homemadepicturemania Sao Nonac

  Google+: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Yt.: Beautyandfashionvlogs ByIke

  Em.: dots_223@hotmail

  Fijne avond 😃

 • Reply
  Kelly
  14 februari 2018 at 20:35

  Dit lijkt me een interessant boek! Eerst twijfelde ik of ik mee zou doen, wist niet of het iets voor mij zou zijn, maar toen ik las dat hij hetzelfde dacht: dacht ik, toch maar een gokje wagen haha. De plaatjes zijn in ieder geval heel leuk. Dus waag graag een gokje.

 • Reply
  Moniek
  14 februari 2018 at 20:46

  Heel tof boek!
  Ik doe mee om aan mijn (nu pas zevenjarige) dochter mee te geven…

 • Reply
  Amanda
  14 februari 2018 at 21:05

  Ja tof, dit boek wil ik graag lezen!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  14 februari 2018 at 22:29

  Wat leuk deze valentijnshop, ik doe graag mee

 • Reply
  Christine
  15 februari 2018 at 07:19

  Het lijkt me een bijzonder boek! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Iris
  15 februari 2018 at 10:40

  Tof boek zeg, nu voor mij en later voor mijn dochter, ik doe graag mee

 • Reply
  Linda Meester
  15 februari 2018 at 15:35

  Succes met de loting, ik hop door

 • Reply
  Danielle
  15 februari 2018 at 21:09

  Dit is een erg gaaf boek! Ik doe graag mee

 • Reply
  Michelle Fatima
  15 februari 2018 at 22:31

  Ik doe mee voor Soraya!

 • Reply
  Jikke
  16 februari 2018 at 10:22

  Ik ben benieuwd naar dat boek. Ik doe graag mee.

 • Reply
  Claudia Diependaal
  16 februari 2018 at 14:25

  Erg interessant! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)
  16 februari 2018 at 23:11

  Wat een leuk boek, die kende ik nog niet. Lijkt mij heerlijk om elke dag te gaan slapen met een inspirerende vrouw in mijn hoofd.

 • Reply
  Lieke van Veen
  16 februari 2018 at 23:44

  Ik volg je blog al een tijdje. Leuk dat je ook meedoet aan deze bloghop.
  Ik zit momenteel een beetje in een dipje omdat ik geen baan heb en omdat ik niet precies weet wat ik nu met mijn leven wil. Dit boek lijkt me erg interessant omdat ik dan misschien weer gemotiveerd raak.

 • Reply
  Mirjam Hellingman
  17 februari 2018 at 09:42

  Dit lijkt mij een ontzettend inspireren boek, ik ben benieuwd!

 • Reply
  Raaf Klein
  18 februari 2018 at 11:31

  Ik doe graag mee voor dit leuke boek.

 • Reply
  Femke Dekker
  18 februari 2018 at 20:03

  Dit lijkt me een mooi boek. Ik doe graag mee!

 • Reply
  Sharon de Ridder
  20 februari 2018 at 11:36

  Klinkt als een stoer boek: ik doe graag mee!

 • Reply
  Annabel de Ruiter
  20 februari 2018 at 21:31

  Lijkt me een interessant boek om te lezen! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Eva
  20 februari 2018 at 21:41

  Nu ben ik heel benieuwd! En lijkt met geweldig mooi om later aan mijn dochter te geven

 • Reply
  Els
  21 februari 2018 at 07:10

  Ik doe graag mee als boekenwurm en mama van een dochter :-).

 • Reply
  Elke
  21 februari 2018 at 07:41

  Hopelijk nog niet te laat want dit lijkt mij een ideaal boek voor mijn stoere meid vol pit

 • Reply
  Kim
  21 februari 2018 at 09:49

  Jaaaa ik doe heel graag mee!
  Benieuwd naar de bedtijd verhalen!

Leave a Reply