Unicorns & Fairytales
Freddy Pantroom - Unicorns & fairytales
fashion mama Webshoptips Winactie & Give away

Freddy Pantroom Ripped Denim VS Walldog + win

Freddy Pantroom belooft broeken die aanvoelen als een tweede huid. Ideaal, was mijn eerste gedachte. Maar ik wou het eerst zelf ondervinden. Ik koos de Freddy Pantroom Ripped Denim en een basic driekwart model. Ik combineerde het met het nieuwe label Walldog en ging voor een keertje eens zelf model spelen. – Freddy Pantroom promises pants that feels like a second skin. Sound great! However, I wanted to feel it for myself. I chose the Ripped Denim and a basic model and combined it with some items from Walldog.

 

Freddy Pantroom maakt waar wat het belooft: een ultra comfortabele broek én liftend effect aan het achterwerk! Om nog een beter wauw-effect te hebben zou ik wel wat squads moeten doen. Dan heb ik pas een fancy ass. De broek zit als gegoten, ik heb in het pashokje wel even wat gymnastiek oefeningen gedaan om het te testen: zakt niet af dankzij een antislip boordje en is gewoon heerlijk. Nee echt waar, Freddy Pantroom broeken zijn zoals een tattoo (of vergelijk het met wat jij wil) : je wil er steeds meer en meer.

Freddy Pantroom delivers on what it promises: it’s the most comfi pants I have right now. Extremely innovative jersey trousers with a shaping effect. For having a much better shaping effect I need to do some squads I guess. The pants feels like a second skin and doesn’t shift downwards because of the antislip strip (I even did some movements you don’t want to see again…). They are like a tattoo (or something you really like): you want more and more of them…

Freddy Pantroom - Unicorns & fairytales

Freddy Pantroom - Unicorns & fairytales

Freddy Pantroom - Unicorns & fairytales

Over Walldog, het nieuwe label in town, vertelde ik je hier al meer. Superleuk merkje, zowel voor mannen als voor vrouwen en een beetje urban. Wederom super comfi en heerlijke zachte sweaters. Ik zou zo de hele collectie kopen.

You can read more about Walldog,  the new label in town, right here. It’s an awesome brand made for both women and men. It’s a little bit urban. Yet again, very comfi and the softest sweaters. I could buy the whole collection straight away.

Freddy Pantroom - Unicorns & fairytales

Freddy Pantroom - Unicorns & fairytales

Freddy Pantroom - Unicorns & fairytales

Uiteraard zijn er veel meer soorten broeken dan deze twee versies bij Freddy Pantroom. Ze hebben sportbroeken, basic modellen, wr.Up modellen en zelfs rokken. Allemaal hebben ze die bekende naden achteraan en zorgen ze voor een liftend effect. Met allemaal 1 doel: comfortabele mooie kledij. En daar slagen ze naar mijn mening zeker in.

Of course you can find many other pants by Freddy Pantroom. They also have sports pants, basic models and wr.Up. Even skirts with the shaping effect. All for one purpose: beautiful and comfy clothes. And they succeeded if you ask me.

Freddy Pantroom - Unicorns & fairytales

Freddy Pantroom - Unicorns & fairytales

Freddy Pantroom - Unicorns & fairytales

Photo Credits: Tim Wilmsen

 

<<<< win win win win >>>>

Freddy Pantroom - Unicorns & Fairytales

Deze keer kan ik een lezeres heel blij maken. Ik mag namelijk van Freddy Pantroom de Ripped Denim, die je hier kan bekijken in de shop, weggeven. Hoe kan je deze broek winnen?

 1. Vertel me waarom jij graag de broek zou winnen.
 2. Like & Share on Facebook or Instagram

 

WINNER IS ELIEN GYSEN! Congrats!

 

Good luck

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

25 Comments

 • Reply
  Sarah
  17 april 2016 at 20:24

  Oh, toffe actie! Eentje voor de mama’s, jonge vrouwen, (iets) oudere vrouwen, kortom, niet voor de kids, top! Ik doe heel graag mee voor deze broek en wel hierom: ik worstel al jaar en dag met mijn gewicht en daardoor ook steeds met vinden van kledij die me goed past. Zeker broeken zijn bij mij een groot probleem daar ik een holle rug heb in combinatie met een grote, euhm, derrière, haha! Daardoor spant de broek steeds aan mijn buik terwijl ze aan mijn rug openstaat, zucht… Als deze broek dus echt doet wat men belooft, dan zou dat fantastisch zijn 🙂

 • Reply
  Liesbet R
  17 april 2016 at 20:52

  Wauw, leuke prijs! Sinds ik 2 kindjes heb vind ik moeilijk nieuwe kleren. Deze broeken klinken super!

 • Reply
  Marieke
  19 april 2016 at 20:15

  Ik ben op dit moment hoogzwanger (38,5 week) en ik vermoed dat ik een “liftende” broek goed zal kunnen gebruiken na de bevalling om weer ietwat modieus en “treffelijk” rond te kunnen lopen nadat ik tijdens de zwangerschap toch minder kon sporten dan ik normaal gewend ben. 🙂 Hier dus een kandidaat om de broek te winnen! 😉

 • Reply
  ann raepsaet
  20 april 2016 at 07:59

  Ik heb al enkele broeken van freddy pants room en ben er heel tevreden over. Een nieuwe zou zeker welkom zijn 🙂

 • Reply
  Anna
  20 april 2016 at 12:12

  Woww gaaf ik doe mee kan wel een nieuwe broek na de zwangerschap gebruiken..
  Facebook: Anna York

 • Reply
  Kriwil Talens
  20 april 2016 at 17:12

  Heb zelfs nog geen ripped jeans gehad. Met drie kleintjes thuis is het behoorlijk moeilijk om iets voor mezelf te kunnen aanschaffen. Bovendien is het altijd een uitdaging voor me om een juiste jeans te vinden. Ik ben klein (shortie) zoals een liliput hihi. Kortom, ze zijn heel erg welkom!

 • Reply
  Sybile
  20 april 2016 at 21:09

  Oja, keileuk een giveaway voor de mama’s!! Ik doe graag mee 🙂 na 3weken bevallen te zijn van ons zoontje kan ik toch wel nieuwe kleren gebruiken. Dus welkom ripped jeans 😉

 • Reply
  Melanie Krap
  23 april 2016 at 12:58

  Ik zie het nu pas! Wat erg! Ik wil heel graag zo’n mooie broek winnen! Omdat ik bijna nooit meer iets voor mijzelf koop en waarschijnlijk herkenbaar voor vele moeders bijna al mijn centen aan de garderobe van mijn dochter besteed (inmiddels jaloers op) met een push up jeans loop ik toch hip en mooi achter mijn kinderwagen

 • Reply
  Nelke
  23 april 2016 at 14:01

  Gedeeld! Wil hem graag winnen omdat het een fijne broek is voor mooie rondingen!

 • Reply
  Elien
  23 april 2016 at 14:16

  Ziet er mij een hele mooie broek uit! Bijna gedaan met studeren dus weg met de joggings en tijd voor een andere stijl ! 🙂

 • Reply
  Sara
  23 april 2016 at 14:17

  Super leuke actie! Ik ben al een tijdje op zoek naar een ripped jeans waar ik me echt goed in kan voelen. Deze ben ik helaas nog steeds niet tegengekomen, aangezien ik niet zo’n makkelijke lichaamsbouw heb voor broeken.Freddy pantroom is echt gekend om je figuur ontzettend goed te laten uitkomen dus dit kan wel eens “the one” zijn 🙂
  Fingers crossed!

  Xo
  Sara
  Cocktails & Glamour

  Ps: gedeeld op Instagram: @Saarke18

 • Reply
  Nady Van Hees
  23 april 2016 at 18:43

  Woehoew, een broek met liftend effect!!! Graag doe ik mee voor het wauw-effect?! En nog geen ripped jeans in m’n kleerkast…

 • Reply
  Melissa
  23 april 2016 at 21:17

  Samen met mijn fitnesspartner had ik afgesproken om samen ne freddy te gaan halen in maart omdat we ze zo graag willen!!! Maar door onverwachte rekeningen is het er nog altijd niet van gekomen, daarom zou het fijn zijn mocht ik er 1 winnen, en als ik ze ni win misschien dat mijn allerliefste fitnesspartner Celine Sercu ze wel wint 🙂 met een freddypants hebben wij ineens de squatpoep die we willen :p rond en gelift!

 • Reply
  Sanne
  23 april 2016 at 21:20

  Voor een vriendin van mij die in juli gaat trouwen. Zodat ze na de bruiloft weer lekker een spijkerbroek en sneakers aankan, na een hele dag op hakken lopen en met een mooie jurk aan?

 • Reply
  Kelly
  23 april 2016 at 22:58

  Ohhhh wat een super leuke jeans.. En hij staat jou geweldig, hopelijk mij ook.
  Ben het zo beu enkele dag mijn mannelijk uniform aan te trekken ?? hello summer, hello boody, hello Freddy pants ❤️?❤️?

  • Reply
   Bijnens Kelly
   24 april 2016 at 14:00

   Ocharme met u lelijk politieuniform. Vraag als Freddy nieuwe uniform mag ontwerpen voor jullie ☺️? Succes

 • Reply
  Roxanne
  23 april 2016 at 23:18

  Gaaf! Je hebt mij iniedergeval super nieuwsgierig gemaakt! Ik wil ook in een mooie billen broek de zomer ingaan ^_^ De trainingen zijn bezig maar een beetje valsspelen mag best 😉

 • Reply
  Niki
  23 april 2016 at 23:27

  Heel graag! Tijdens mijn werk ben ik aardig in beweging en dan is een heerlijk zittende broek ideaal! Zo’n broek die niet uitlubbert nadat je hem een keer aan hebt gehad en hebt gehurkt… zo’n broek die niet meer past als hij een keer is gewassen.. zo’n broek! 😀

 • Reply
  Bibiane
  24 april 2016 at 08:16

  Ik ben niet net bevallen en ik weet ook niet waarom ik de broek zou verdienen en een ander niet. Ik vind het gewoon een zotschone broek en daarom zou ik ze wel willen winnen 🙂

 • Reply
  Lieselotte
  24 april 2016 at 10:44

  Wat zien we het meeste in het straatbeeld; jeans
  Skinny, boyfriend, te grote, kleine, mooie, lelijke?…
  Ik ben zelf ook nog steeds op zoek naar de perfecte jeans voor mijn niet zo perfecte lijf?
  2 schatten van kinders, sport,… U name it
  Dus, natuurlijk schuif ik graag bij om kans te maken op deze jeans en hopelijk te mogen ondervinden dat dit mijn nieuwe hippe up to date pants wordt!
  So…please…. pick me!??????

  Fijn weekend iedereen!!

  XOX Lot

 • Reply
  Bijnens Kelly
  24 april 2016 at 14:02

  Ik zou supergraag deze winnen… Want zonder Freddy kan ik nix.. Deze zitten zo comfi every girl need those ?❤️?

 • Reply
  Ludo
  24 april 2016 at 18:51

  Ik zou er graag mijn vrouwke mee willen verrassen. Extraatje voor alle goede zorgen van ons gezinnetje 😉

 • Reply
  Nova
  24 april 2016 at 21:02

  Oooh I would love to! ?

  Ik kende dit merkje helemaal nog niet, maar schijnt super te zijn! Ik zou het graag persoonlijk willen ervaren 🙂

 • Reply
  Charrr90
  24 april 2016 at 21:50

  Oh yes ik wil! De reden staat al op instagram ? X

 • Reply
  Isabel
  24 april 2016 at 22:30

  Oeeeh, nog net op tijd precies!
  Ik lees hier: een liftend effect voor de billen!? Check! Die wil ik graag! 🙂

Leave a Reply