Unicorns & Fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips Winactie & Give away

Webshoptip | Minimonsters + Instagram Kerstloop (win)

Hier ben ik weer met een webshoptip van eigen bodem. Minimonsters is het online kindje van Katja Cloetens, een hele toffe dame waarmee ik al leuke babbels heb gehad, een lunchke heb mee gedaan en die ik een warm hart toedraag. Ze is haar eigen online shop met leuke kledij en accessoires (voor kinderen van 0 tot 2) begonnen en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Zij wilde me dan ook wel helpen met een leuke prijs voor de Instagram Kerstloop die ik met enkele collega bloggers houd.

 

Minimonsters

Deze leuke webshop, Minimonsters, heeft een lijst aan superleuke merkjes, gekozen door Katja en zorgvuldig gecheckt op Fairtrade en X-factorgehalte. Nu mijn minimonster er binnenkort ook aankomt staat deze webshop dus mee in mijn lijstje (om in’t oog te houden). Leuke merkjes zoals Raspberry Republic, Noeser, Kosmoskids, VanPauline, Little Indians kan je hier vinden. Katja houdt ook vaak acties en kortingen. Dus hou ze zeker in de gaten of abonneer je op de nieuwsbrief als je niets wil missen. Pssst: je kan er ook een geboortelijst laten leggen!!!

minimonsters - unicorns & fairytales

 

Een nieuw merkje gespot

Nou, ik moet zeggen dat ik alle merkjes kende behalve Raspberry Republic. Het is een leuk nieuw Pools merkje. Ik moet bekennen dat de poolse merkjes zeker in mijn TOP 10 staan. Ze hebben enkele vaste prints die terugkomen in verschillende kledingstukken. Mijn favoriet: de masquerade print!

podglad_dsc5229 raspberry-republic-raspberry-republic-pyjamasuit-m raspberry-republic-raspberry-republic-romper-masqu

 

Kerstloop op Instagram

Wel, ik mag van Minimonsters (Katja dus) iemand heel blij maken. Deze keer geen winactie via de blog maar wel via instagram. Het is namelijk een loop waarbij je prijzen kunt winnen bij verschillende bloggers. Je moet overal meedoen en de loop afwerken en dan maak je kans op de prijzen. Geen superzware voorwaarden, enkel volgen en de loop afwerken! Nou, ik zou zeggen, wil jij dit TE LEUKE koffertje van kidsboetiek winnen gevuld met een shirt van Cribstar? Doe dan vlug mee met de Kerstloop.

fullsizerender-391

 

Kende je deze webshop al? Doe jij ook mee met de loop? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  13 december 2016 at 11:47

  Nee, ik kende deze webshop nog niet. Ik vind baby’s en kleine kinderen vaak zo schattig dat ze de kleding als vanzelf verkopen : )

 • Reply
  J.
  30 december 2016 at 14:04

  Mooi <3
  Instagram fan <3

Leave a Reply