Unicorns & Fairytales
online kerstkaarten - unicorns & fairytales
My life Personal Webshoptips

Online kerstkaarten maken, nog een doel voor 2016 bereikt!

Elk jaar is mijn doel kerstkaarten versturen. Ik vind het heerlijk om ze te ontvangen maar op één of andere manier lukt het mij maar niet om er zelf te versturen. Een van mijn doelen voor 2016 was volgens mij om dit jaar wél kerstkaarten te versturen. Ik vond een oplossing: Tadaaz kerstkaartjes. Supermooie kaarten die je maar 1 keer hoeft te personaliseren.

 

Tadaaz

Tadaaz is een webshop met allerlei leuke kaarten. Niet enkel kerstkaarten maar ook geboortekaartjes, communiekaarten, wenskaarten en meer. Ik liet daar mijn geschenkjes maken voor de Gender Reveal, weet je nog? Nee? Kijk dan maar eens terug naar die blogpost. Ik was er heel tevreden van dus ik liet de kerstkaarten er ook maken.

Een gezinsfoto

Wij kozen voor een gezinsfoto. Het heeft toch iets persoonlijks en zeker nu ik zwanger ben leek het me wel leuk om onze gezinsfoto (nog met 3 en een bolle buik) te vereeuwigen. Zeker wanneer je niet veel tijd hebt is dit een ideale oplossing. Wij kozen voor een glanzend kaartje met foliedruk. Supermooi en echt stevig.

online kerstkaarten - unicorns & fairytales

Gemakkelijk te personaliseren (check wel spellingsfouten)

Bij Tadaaz kan je je kaartjes makkelijk personaliseren en de foto nog bewerken. De kaartjes worden snel verzonden en je kan er ook accessoires bijnemen. Wij kozen bijvoorbeeld ook voor leuke sluitzegels. Dat heeft toch altijd iets meer, niet? Een leuke tekst erbij en hopla , klaar. Maar ho wacht, niet TE vlug. Kijk zeker je kaartjes nog eens na op spellingsfouten of autocorrect toestanden. Ik deed het niet… Ik schreef dus veel liefst van ons allemaal… Jammer maar helaas maar hey, dat maakt het eens zo persoonlijk. It’s human! Ben er zeker niet minder blij mee. Het is tenslotte toch op de achterkant hé 😉

online kerstkaarten - unicorns & fairytales

online kerstkaarten - unicorns & fairytales

Steun een goed doel

Dus wil jij ook graag originele kerstkaarten maken dit jaar? Kies dan voor Tadaaz zou ik zeggen. Een goede service, mooie, stevige kaartjes en leuke extra’s. Bovendien steun je één van de volgende goede doelen indien je dat wenst. Per kaartje kan je een gift doen. Indien je ervoor kiest wordt het logo op de achterkant van je kaartje gedrukt.

tadaaz - unicorns & fairytales

 

Wij vonden alvast ons kaartje de moeite waard om op te hangen en er zeker eentje te bewaren…

online kerstkaarten - unicorns & fairytales

 

Ik mag jullie een korting aanbieden van 10% op een minimum bestelling van 25 euro. Dus wie zijn kaarten nog moet laten maken… Gebruik gerust deze kortingscode: UK10BL

Gaan jullie kerstkaarten laten maken? Of doen jullie het nog met de hand?

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Tine Vanhaevre
  14 december 2016 at 00:14

  Hihi ik las deze tip op een andere blog en bestelde reeds kaartjes. Toevallig dezelfde als jullie. Prachtig e!

 • Reply
  Lieke van Veen
  14 december 2016 at 19:42

  Echt een super mooie kerstkaart misschien ga ik er ook wel een laten maken!

Leave a Reply