Unicorns & Fairytales
unicorns & fairytales
Fashion fashion kids Webshoptips

LeLimon collection

LeLimon is een webshop in de USA, opgericht door twee hartsvriendinnen die in de USA wonen maar geboren zijn in Sevilla, Spanje. Hun collectie bestaat uit heel mooie zachte tinten en kwaliteitsvolle kledingstukken. Je gekochte spullen worden bovendien verzonden vanuit Spanje dus helemaal tax-free. – LeLimon is a webshop in the USA, founded by two friends from Seville, Spain. Their collection is full of beautiful items and the best thing of all: they ship from Spain, so tax free!

 

Elegant

LeLimon vind ik persoonlijk een elegante kledinglijn. Toch kan je ze ook stoer combineren. Met de zachte tinten en vrolijke snits zijn ze een streling voor het oog. Wij waren meteen verkocht van de leuke salopetten. We namen er meteen twee. Ook de Maya sweater en het jasje hebben we thuis. De stof van de salopetten is niet te dik zodat ze makkelijk op warmere dagen gedragen kunnen worden. De broekspijpen kunnen omgerold worden, dat geeft zelfs een supermooi effect.

LeLimon - Unicorns & Fairytales

LeLimon - Unicorns & Fairytales

The story

lelimon - unicorns & fairytales

So beautiful

We love it!

unicorns & fairytales

LeLimon - Unicorns & Fairytales

LeLimon - Unicorns & Fairytales

LeLimon - Unicorns & Fairytales

 

Wil je ook mooie items shoppen? Dan kan je best even naar de webshop van LeLimon gaan en … er zijn solden aan de gang!  Do you also want to shop these beautiful items? Let’s go to LeLimon. Good news! There are sales going on… 

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply