Unicorns & Fairytales
Brabantia - unicorns & fairytales
Interieur

De ideale wasplek

Ik ben al een hele tijd aan het denken over de indeling van onze kamers in het nieuwe huis. Op de bovenste verdieping zijn er 2 kamers die we voorlopig kunnen inrichten hoe we willen. Ze zijn bij wijze van spreken extraatjes. Lucky me want ik heb altijd al een leuke opbergruimte/bureau of coole wasplek gehad. Hoe ziet een ideale wasplek er voor mij uit? 

 

De ideale wasplek voor mij bestaat uit ruimte om kledij makkelijk te strijken en op te vouwen. Waar ik niet steeds de wasplank hoef op te plooien en weg te proppen en alles op een vierkante meter te moeten doen. Ik kwam op de webshop van Brabantia enkele leuke spullen tegen die ik zeker in die waskamer zou willen hebben.

Strijkplank

Het begint bij een goede strijkplank. Ik geef eerlijk toe dat ik dit zo veel mogelijk vermijd omdat ik anders moet sleuren met de strijkplank en het strijkijzer ergens moet gaan zoeken. Met een eigen wasplek zou deze gewoon kunnen blijven staan of op zijn minst in de buurt opgeborgen kunnen worden. Zelf hebben we een Brabantia strijkplank waar we erg tevreden van zijn. Zeer stevig en makkelijk in -en uit te klappen. Ik kocht hem toen ik nog veel naaide.

Brabantia - unicorns & fairytales

Sorteermanden

Brabantia heeft een handige wasbox Selector. Robuust, stijlvol en ruimtebesparend. De Selector heeft een slimme dubbele Quick-Drop opening (ideaal voor kleine kledingstukken) en een uitneembare, wasbare katoenen waszak met twee compartimenten en een handige klittenbandsluiting.

Brabantia - unicorns & fairytales

Brabantia - unicorns & fairytales

Voldoende wasmanden

Ik wil op zijn minst voor iedereen een aparte grote wasmand waar ik de opgevouwen en gesorteerde kledingstukken kan in wegleggen zodat ik met de wasmand naar de kast kan lopen en hem op de juiste plek kan wegleggen. Tijdbesparend en anti-stress. Voor ieder een kleurtje en als de kinderen wat groter zijn kunnen ze hun kledij zelf terug wegleggen. Hopelijk…

Pinterest ideetjes

Ik heb op Pinterest een bord aangemaakt met allemaal leuke ideetjes om een wasplek leuk te maken. Benieuwd ? Je kan het hier vinden. Veel succes met het leuker maken van het wassen, toch bijna een dagelijkse taak voor moeders. Maar met wat handige tips & tricks kan het wassen ook leuk worden.

 

Heb jij leuke wastips? 

 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Fleur
  25 juni 2016 at 22:33

  Die sorteermanden zien er handig uit zeg! Onze wasmachine en droger staan in de gang, misschien een rare plek, maar ze vullen precies een ruimte op, dus ik vind het ideaal. Maar een waskamer met uitgeklapte strijkplank zou nog mooier zijn (al strijk ik zo min mogelijk).

  • Reply
   Nathalie
   26 juni 2016 at 06:29

   Ja ik strijk ook zo min mogelijk maar soms kan je niet anders 😉

Leave a Reply