Unicorns & Fairytales
capsule wardrobe en ontspullen - unicorns & fairytales
fashion musthaves Interieur Winactie & Give away

Win het mooie kledingrek van de Brabantia Linn collectie

Deze week kon je het artikel al lezen over dat ik wou onstpullen en over het kledingrek van Brabantia. Wel, nu daag ik jullie uit om hetzelfde te doen. Jij kan bovendien dit mooie kledingrek ook winnen… Benieuwd?

Brabantia Linn collectie

De Brabantia Linn Collectie is een hele nieuwe collectie die jou helpt om kledij op een stijlvolle manier te laten drogen en op te bergen en ik heb het kledingrek ervan. Een collectie met wardrobes (groot en klein, zwart en wit) met stijlvolle kledinghanger, opbergmanden, wasmanden en pedaalemmers. Ook hoezen voor de strijkplank en meer. Enorm handig in gebruik en nog mooi ook. Daar gaan we graag voor.

Kledingrek wit

Zelf heb ik het kleine witte kledingrek van de Brabantia Linn collectie gekregen. Het heeft een roede van bamboe en twee in hoogte verstelbare legplanken. Ik heb ook enkele aluminium kledinghangers erbij en een grijze opvouwbare opbergmand waar je ofwel was kan indoen ofwel kleine spullen/kledij. Ik gebruik het om mijn sjaals en mutsen in op te bergen en het kledingrek is erg handig om jurken, tunieken en vesten aan op te hangen. Net uit de wasmachine of gewoon… beiden kunnen. Laat ze al hangend drogen en ze zijn meteen ook opgeborgen. Superhandig. En vooral: plaatsbesparend!

 • Stevige bamboe roede voor het ophangen, luchten of drogen van kleding
 • De twee uiteinden van de roede kunnen worden gebruikt voor het ophangen van hoeden, kleding etc.
 • Twee in hoogte verstelbare plateaus – ideaal voor het drogen van je wasgoed en het opbergen van schoenen, tassen en meer.
 • Veel opbergruimte in een kleine ruimte – plaats voor maximaal 16 kleerhangers
 • Hang lange kledingstukken door de spijltjes – niet nodig om de plateaus te verwijderen.
 • Verstelbare anti-slip voetjes – houd je vloer heel en het rek stabiel.
 • Zit zo in elkaar – stap-voor-stap instructie, schroeven en gereedschap bijgesloten.

kledingrek Brabantia Linn Collectie - unicorns & fairytales kledingrek Brabantia Linn Collectie - unicorns & fairytales

Win!

Wil jij dit leuke kledingrek ook bij jou thuis hebben staan? Laat me dan snel weten waarom jij dit zou kunnen gebruiken & share the love!

kledingrek Brabantia Linn Collectie - unicorns & fairytales

 

 1. Volg je me al via Instagram en/of Facebook
 2. Vertel mij waarom jij dit kledingrek zou kunnen gebruiken 
 3. Deel je dit bericht even op je sociale media als je wil? 

 

<<< Meedoen kan tot en met 25 november 2018 >>>

 

XOXO Nathalie

 

 

You Might Also Like...

68 Comments

 • Reply
  An-Sofie
  22 november 2018 at 07:24

  Aaah, die wil ik zo graag winnen! Lijkt me ideaal om in onze nieuwe badkamer te plaatsen! De handdoeken onderaan, het mandje voor onze douchespullen en het kledingrek om onze kleren deftig omhoog te hangen in plaats van over een krukje te smijten!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  22 november 2018 at 07:43

  ideaal in de bijkeuken waar ik de wasmachine en het wasrek heb staan,

 • Reply
  Elisabeth Dryhoel
  22 november 2018 at 07:51

  Oh wat zou die mooi staan in de badkamer. Wegens het verhuizen tijdens! de bevalling, ondertussen 20m geleden, is ons huisje nog niet helemaal naar mijn zin ingericht😉

 • Reply
  Michelle Lauwers
  22 november 2018 at 07:56

  Dit zou ideaal zijn voor mijn zusje. Ze studeert momenteel nog, leeft heel minimalistisch en ze probeert zoveel mogelijk te sparen om te gaan samenwonen. Dit zou het ideale geschenk zijn voor haar.

 • Reply
  Anna
  22 november 2018 at 07:59

  Ooh geweldig zou mooi staan op mijn slaapkamer met allemaal jurkjes eraan

  Facebook: An Na

 • Reply
  Rebecca
  22 november 2018 at 08:02

  Deze is mooier dan diegene ik heb van Ikea 😁.

 • Reply
  Sanne
  22 november 2018 at 08:18

  Oh, dit zou perfect staan in onze nieuwe bijbouw en de eyecatcher van de gang kunnen worden. 😍 Hieraan zou ik dan altijd mijn outfit en het outfit van mijn dochter kunnen klaarhangen voor de volgende dag want de badkamer sluit aan op onze gang. Mijne man mag zijn outfitje daar natuurlijk ook aanhangen als hij het eens heel lief vraagt en er zo’n mooi mandje bijkoopt. Dit zou ik echt wel heeeeeel graag willen winnen, hihi. Zou een leuk cadeautje voor mezelf zijn om het einde van mijn bevallingsverlof een heel heel heel klein beetje te verzachten want amai wat ga ik mijn kleine madam missen.

 • Reply
  Kathleen
  22 november 2018 at 08:25

  Past perfect bij mijn minimalistische levensstijl 😉

 • Reply
  Lissy Steegmans
  22 november 2018 at 08:25

  Kan ik er ook 3 winnen? 1 voor in de badkamer om te gedragen kleren netjes op te hangen om te verluchten (nu hangen die gekreukt op een rolkarretje op plat op ons bed, en dan moet je ze nog weg doen voor je kan slapen), een voor in mn berging bij mn wasmachine en 1 in mn dochtertje haar kamer. Nu liggen haar kleertjes allemaal nog in de commode. Alleen even een andere kleerhanger gebruiken 😀

 • Reply
  Jacqueline van de Manakker
  22 november 2018 at 08:35

  Zou echt een aanwinst zijn in onze nieuwe badkamer

 • Reply
  Stephanie Vandervorst
  22 november 2018 at 08:38

  oh, ik zag het enkele dagen geleden en instant love! Dit zou een mooi (en beter 😉 ) alternatief zijn dan de gewone keukenstoel in de slaapkamer waar ik nu ‘s avonds mijn kleren op leg. Dingen die dan daar blijven liggen zijn na een tijdje ook gewoon voor de was wegens te veel kreuken in. Dus dit is een win-win actie voor mij :-)!

 • Reply
  Nynke B
  22 november 2018 at 08:40

  Wat leuk zeg. Ik wil ‘m wel in de gang. Handig voor jassen en onderop mandjes voor handschoenen, sjaals en dat soort dingen.

 • Reply
  Manon Laurier
  22 november 2018 at 08:48

  Ik vind het echt een heel mooi kledingrek. Ik zou hem heel goed kunnen gebruiken in de waskamer, maar aan de andere kant is hij ook heel erg leuk in de slaapkamer. Ik kan nog niet kiezen. Nu maar duimen!

 • Reply
  Wijnanda
  22 november 2018 at 09:14

  Heb geen kast op de logeerkamer. Dit zou er mooi staan. Kunnen logés hier hun kleding ophangen etc.
  En als ik geen logés heb kan ik het gebruiken om kleding te luchten. Lijkt me ideaal.

 • Reply
  Selina
  22 november 2018 at 09:19

  Oh wat mooi!!! Wij gaan de badkamer verbouwen dus dit zou heel mooi uitkomen! Wat een mooie winactie zeg!

 • Reply
  Chantal Obbink
  22 november 2018 at 09:26

  Mooi! Dit lijkt me zo ontzettend handig in onze nieuwe bijkeuken. Mijn vriend is druk bezig met de verbouwing en hopelijk duurt het niet lang meer en dan hebben we een grotere bijkeuken. Daar zou deze een heel mooi plekje krijgen. Ideaal om de was op te hangen en te laten drogen.

 • Reply
  Joni Junes
  22 november 2018 at 09:32

  Ooooh dit zou echt super hard van pas komen in onze nieuwe slaap- en badkamer, die we vanaf volgende week gaan verbouwen nav de komst van ons tweede zoontje!!! 🙂

 • Reply
  Sofie
  22 november 2018 at 09:42

  De dressing van de twee oudste meisjes heeft een make over nodig! Deze past al perfect in het plaatje dat ik in gedachten heb!! Ze zouden een gat in de lucht springen!

 • Reply
  eva
  22 november 2018 at 09:54

  oh wauw! ik ben fan!
  ik twijfel tussen stiekem voor mezelf om mijn kleedjes op te hangen of voor de kindjes omdat zij groter worden en dus ook meer plaats nodig hebben…. of zelfs als kapstok voor de jassen en idd mutsen op de legplanken…
  wel een top kerstmiswishlist-idee!

 • Reply
  Danielle Vanoutrive
  22 november 2018 at 10:02

  Deze zou ideaal staan in onze badkamer! Als enige vrouw in huis (boysmom) moet ik wel wat inspanningen doen om alles mooi georganiseerd te krijgen. Vooral onze badkamer lijkt wel een rommeltje met alle kleren op hoopjes gegooid. Dit fijn rekje kan wel een oplossing bieden; al was het maar om mijn eigen jurkjes netjes op te hangen 😊
  Fingers crossed dus 🍀
  Danielle

 • Reply
  Annelies
  22 november 2018 at 10:09

  oh, ik wil al superlang een kledingrek, maar mijn man is geen voorstander… Volgens hem zet dit aan tot minder opruimen.. Maar wat is nu het geval: onze slaapkamer ligt vol met kleren op de grond, stoel,.. Dit kledingrek zou dus heel welkom zijn en mij heeel blij maken. 🙂

 • Reply
  Inge Stroobandt
  22 november 2018 at 10:16

  Oh wauw
  Hier een fan!
  Binnenkort (ik spreek over 3 maanden) verhuizen wij naar ons eigen stekje.
  Ik wil mijn kledingkast wat afbouwen en mijn topstukken gerust wat in het zicht hangen.
  Dit past ideaal bij het interieur dat ik voor ogen heb.
  Hierzo!

 • Reply
  Wendy van Zetten
  22 november 2018 at 10:31

  😲😍😲😍😲 Waaaaaaauuuuuuwwl!!! Dit is echt zoooo welkooomm zeg 😍😍😍😍Wat een geweldige prijs ga je weggeven, WOW Ik wil natuurlijk heeeeeeel graag kans maken op dit prachtig kledingrek. Dat zou echt zooooo Welkom zijn voor mijn opnieuw ingerichte slaapkamer deze zou er prachtig in staan. Ik ben echt helemaal Excited 😍😍😍 Je zou ‘t maar mogen winnen zeg 🙂 zou toch Fantastisch zijn!!!!! Ik heb alle stappen doorlopen
  🧡Geliked
  💚Gevolgd&Gedeeld
  ❤Nu maar heel hard duimen & hopen 🍀💚🍀
  #FingersCrossed 💕

 • Reply
  Lindsey
  22 november 2018 at 10:37

  😍😍😍 deze zou zoooo mooi staan in de slaapkamer 😍😍 🤞🤞🤞🤞 gedeeld op fb en insta

 • Reply
  Simone
  22 november 2018 at 10:51

  Ik zou dit kledingrek op onze slaapkamer zetten. Of op die van onze dochter. Daar ben ik nog niet uit. Handig om de kleding aan te hangen als je naar bed gaat. En gewoon Supermooi om te zien. Ik zou m ook op zolder als wasrek kunnen gebruiken, maar daar vind ik m eigenlijk te mooi voor😉

 • Reply
  Mieke
  22 november 2018 at 10:56

  Aaaah me me me! 😍😍 Dit zou zo goed uitkomen! Ik verhuis binnenkort opnieuw naar België en zit momenteel nog zonder kledingrek. Dit prachtige rek zou me heel wat tijd en last besparen! 🤞🤞🤞🤞

 • Reply
  Katrien buvens
  22 november 2018 at 11:28

  ooohja, zou super staan in onze nieuwe badkamer (totaal renovatie…), die we vanavond hopelijk gaan kunnen kiezen… helemaal mijn goesting en in stijl met de rest van het interieur. Kunnen de kleren fijn opgehangen worden die anders allemaal over een stoel (in het beste geval !) belanden.. en meestal daardoor te vroeg in de wasmand. eindigen , wat dan weer te veel wasmachines oplevert. Dus ja, het zou het hergebruik van niet-vuile kledij wel bevorderen ! Maar vooral, tis zo’n schoontje 😉 Brabantia is al lang een favoriet merk van mij, heb er veel keukenspullen van, maar deze badkamer lijn is zeker ook interessant om te volgen..

 • Reply
  sandra schiettecatte
  22 november 2018 at 11:39

  vind het kledingrekje zeer mooi en past echt in mijn kamer nu mits ik geen dressing heb en in ons huis ook geplaats heb zou dit minirekje al een klein dressing gevoel geven

 • Reply
  Sarah
  22 november 2018 at 12:19

  Ik zou deze supergraag winnen! Als jonge mama van 2 kleuters is het druk druk druk en probeer ik zo weinig mogelijk te strijken. Kledij direct goed ophangen na het wassen, helpt hierbij al een heel eind. Een mooi kledingrekje, maakt het helemaal af! Vele groetjes!

 • Reply
  Kaat
  22 november 2018 at 12:22

  Wat leuk! Ik denk dat ik dit rekje een plaatsje zou geven in onze nogal lege slaapkamer. Nu dat ik ook met het kntmullen begonnen ben, is dit extra handig om de mooie stuks uit te stallen.

 • Reply
  Samyn Karolien
  22 november 2018 at 12:25

  Dit zou megahard van pas komen in onze badkamer. We hadden al in gedachten om zoiets te kopen voor in onze badkamer (maar winnen is natuurlijk eindeloos veel leuker ;)).

  Dit zou me echt helpen om orde te scheppen in onze kleine maar gezellige badkamer. Eindelijk een plek om onze handdoeken en kleren netjes een plaats te geven!

  Duimen maar!

 • Reply
  Shanna
  22 november 2018 at 12:36

  Oh zou perfect zijn voor de slaapkamer! Wij gooien nu alle kledij op de grond omdat ik zo’n dressboy lelijk vind en dat ook niet past bij de Scandinavische stijl (schaam mij bijna om het te zeggen)

 • Reply
  astrid
  22 november 2018 at 12:49

  Superhandige nieuwe artikelen van Brabantie. Ik heb in de slaapkamer van mijn zoontje (7 maanden) enkel nog maar een commode en was net op zoek naar een hangrek dus deze van Brabantia komen ideaal van pas!

 • Reply
  Anita te Gussinklo
  22 november 2018 at 13:27

  Ideaal voor op mijn slaapkamer, met name dat je kleding dan gewoon kan hangen in plaats van over een stoel.
  Ik volge je ook op Facebook en Instagram

 • Reply
  Anke
  22 november 2018 at 13:29

  Lijkt me ideaal in onze slaapkamer.. Hebben nu een overvolle stoel allebei en dat stoort me mateloos 😀 Zou zoveel ordelijker en netter kunnen zijn en ogen met dit rekje dat helemaal in onze Scandinavische stijl past.

 • Reply
  Marian B
  22 november 2018 at 13:33

  Helaas past hij niet op mijn slaapkamer. Maar in de hal zou het prima passen of toch op mijn dochtertjes kamer… Het gaat vast goed komen want handig en mooi is het zeker!

 • Reply
  Christine Claeys
  22 november 2018 at 13:53

  Mag gerust in elke plaats komen staan bij mij thuis .Is dan ook zo mooi en handig

 • Reply
  Malfait Justine
  22 november 2018 at 14:02

  Dit zou supermooi staan in onze slaapkamer. Ik hou ervan om naar m’n kleren te staren en zeker wanneer het catchy items zijn #inittowinit

 • Reply
  Helena
  22 november 2018 at 14:29

  ik zou eindelijk mijn kleren netjes kunnen ophangen in plaats van op een stoel te leggen

 • Reply
  Gaëlle | BestKidEver.be
  22 november 2018 at 15:01

  Wauw!!! Dit moet ik gewoon winnen. Ik vind deze niet alleen supermooi, het lijkt me gewoon ook superhandig. Bye bye ruzies met de man over rondslingerende kleren. Want met dit rekje zal ik hem wel kunnen overtuigen zijn kleren op te hangen. Halleluja!

 • Reply
  Sanne Cludts
  22 november 2018 at 17:09

  Ik doe heel graag mee.
  Wij zijn onlangs verhuist en onze oude kleerkast was niet meer de moeite om mee te nemen en zitten al onze kleren voorlopig nog in dozen.
  Binnenkort kunnen we onze slaapkamer weer helemaal inrichten, Dit mooi kledingmerk zou hierin een heel mooi plaatsje krijgen.
  Dus ik duim alvast !!

 • Reply
  charles nuyts
  22 november 2018 at 17:39

  tof heel graag voor extra ruimte in de slaapkamer het zou inderdaad heel handig zijn

 • Reply
  Katrien
  22 november 2018 at 17:58

  ik kan dit mooi en praktisch rekje gebruiken voor mijn strijk aan te laten drogen voor ik deze in de kast hang. Dit is, zonder zwans, toch wel het mooiste kledingrek dat ik al gezien heb!

 • Reply
  Robbin
  22 november 2018 at 19:06

  Prachtig! Wij gaan 21/12 trouwen voor de wet en eind augustus 2019 trouwen we voor de Kerk. 2 feesten = 2 prachtige jurken die me gaan herinneren aan deze dierbare dagen. Het liefst zou ik deze dus een heel mooi plekje willen geven, waar ik urenlang kan naar kijken en nagenieten. We gaan na de feestdagen ook onze slaapkamer verbouwen dus komt extra goed van pas. 🙂

 • Reply
  Grada Slager
  22 november 2018 at 20:17

  Aaah, dit rek lijkt me zó ideaal! 3 maanden geleden is mijn 2e dochter Juliette geboren, waardoor we onze kamers boven héél praktisch hebben moeten indelen om alle spullen kwijt te kunnen. Nu hebben we onze eigen slaapkamer opnieuw gestyled en dit rek zou er echt perfect staan! 🌿

 • Reply
  Marian
  22 november 2018 at 20:31

  De kledingrekken puilen hier uit dus eentje extra komt goed van pas!

 • Reply
  Samantha
  22 november 2018 at 20:55

  Jaaa voor bij mij in de gang. Kan alles netjes een plekje krijgen 😀

 • Reply
  Lisa
  22 november 2018 at 20:59

  😍 waaw zo mooi😍 door de geboorte van ons tweede zoontje verhuizen wij naar de zolder, dit rek zou geweldig staan op onze nieuwe kamer en wat inkleding is wel welkom, grote fan van Brabantia en hun Scandinavisch geïnspireerde producten 😍🤞🍀

 • Reply
  Rob G
  22 november 2018 at 21:19

  Wauw! Dit zou perfect passen op onze logeerkamer. Ideaal voor een logeetje om zijn spulletjes aan op te hangen/ op te bergen. Ziet het er ook nog strak uit 🙂

 • Reply
  Monique Cieters
  22 november 2018 at 21:31

  Zou goed van pas komen en past volledig in mijn interieur
  liked & shared

 • Reply
  Evelien
  22 november 2018 at 22:15

  Geliket, geshared… Dit zou zo mooi staan in onze slaapkamer! Of in de hall. Of in de wasplaats. Overal eigenlijk🙊, zo mooi vind ik deze❤️.

 • Reply
  Jo-Lynn Van Damme
  22 november 2018 at 22:34

  Ik zou dit dolgraag winnen voor in ons nieuwe huis. De was zal steeds in de living moeten staan, dus zo’n mooi rek is daar de ideale blikvanger voor! 🙂

 • Reply
  Lien
  23 november 2018 at 12:56

  Dit rekje zou perfect passen in mijn keuken. De was hangt nu op een gewoon rek te drogen in onze keuken, het zou leuk zijn om het oog ook wat te plezieren en er een mooiere versie te kunnen plaatsen. Als binnenkort ons tweede kindje er is, zal het in alle geval zeer veel worden gebruikt.

 • Reply
  Sara
  23 november 2018 at 13:14

  Wij gaan gans onze boven verbouwen (help! een maand kamperen beneden én geen badkamer) dus dit zou prima van pas komen om tijdens de verbouwingen onze kledij op te hangen en dan later te mogen schitteren in onze vernieuwde slaapkamer!

 • Reply
  Sara Jaspers
  23 november 2018 at 13:38

  Wij zijn grote fan van “less is more” en dit prachtige rek past perfect in onze gang! 🤗

 • Reply
  Jos
  23 november 2018 at 15:56

  Zou hier goed staan in onze woonkamer!!

 • Reply
  Jennifer Van Litsenborg
  23 november 2018 at 16:02

  Omdat hij supermooi is! En uiteraard mooi zou staan bij onze nieuwe houten vloer. Feit dat het bamboe is bovenaan is ook top, maakt het toch wat duurzaam. Helemaal fan van…

 • Reply
  glenn herssens
  23 november 2018 at 17:17

  Zou eigenlijk heel leuk zijn om in ons gangetje te zetten ! zou daar alvast heel mooi staan

 • Reply
  Stef Nagels
  23 november 2018 at 20:46

  Superknap kledingrek, zie ik zeker en vast zitten! 😉

 • Reply
  Liesbeth
  23 november 2018 at 20:46

  Woooowww supergaaf voor op onze kamer! Kan ik mijn mooie kleding daar ophangen en daardoor vaker dragen!

 • Reply
  Norah
  23 november 2018 at 21:49

  Ik heb teveel spullen of te weinig opbergruimte 😂 deze zou zeker goed van pas komen. Alles netjes en mooi opgeruimd.

 • Reply
  Emmy Lagast
  23 november 2018 at 22:30

  Strak, stijlvol en klassevol. Minimalistich, zou ideaal zijn voor in ons huisje! Ik doe graag mee!

 • Reply
  Rita Jansens
  24 november 2018 at 17:28

  Ik zou het in de hal zetten. Mijn huidige kapstok heeft het begeven. Het zou dus zeker van pas komen

 • Reply
  Nele
  24 november 2018 at 20:13

  Wat een mooi rek, ik zou hem in de gang zetten. We hebben er niet veel plaats, dus zo’n rek zou super zijn voor de jassen en ook nog mandjes voor de accessoires voor de winter en de zomer.

 • Reply
  Jill
  25 november 2018 at 09:18

  Dit zou ideaal zijn voor mijn mama. Zij woont op een klein appartementje en heeft dus niet de plek voor grote en bombastische kasten en rekken 🙂

 • Reply
  Elena
  25 november 2018 at 14:15

  Dit zou ideaal zijn om mijn (maar blijvend groeiende) collectie zelfgemaakte kleedjes aan op te hangen! En zoveeel mooier dan de meeste kledingrekken

 • Reply
  Evelien Holvoet
  25 november 2018 at 16:50

  Dit supermooie en handige kledingrek zou hier énorm van pas komen… wij zijn ons huis beetje per beetje aan het renoveren! Deze leuke en praktische eyecatcher zou niet mogen ontbreken! Wij zouden dit kledingrek dan ook een heel mooi plaatsje geven! #fingerscrossed #inittowinit 👌🍀🙏🏻❤️

 • Reply
  Nele
  25 november 2018 at 22:25

  Ik doe op de valreep nog mee! We hebben net onze badkamer gerenoveerd en ik had dit rek gezien in je vorige post. Het behoort tot 1 van de favorieten die uiteindelijk in onze badkamer zal belanden. Super als ik dit zou winnen 🤞🤞🤞

Leave a Reply