Unicorns & Fairytales
de eerste schoentjes - unicorns & fairytales
Baby musthaves Musthaves Ontwikkeling Webshoptips

De eerste ‘schoentjes’ van Lex

Baby’s hebben nog geen schoenen nodig, dat weet ik ook wel. Je houdt de voetjes wel warm met sokjes. Maar die verdomde sokjes durven ook wel eens heel vaak uitgaan. Daarom kozen we voor leuke, comfortabele schoentjes die NIET uitvallen. Yes!

 

Babyslofjes

Yes please, jullie willen niet weten hoeveel sokken er al weduwe zijn hier bij ons thuis. Ik heb er nochtans een goed trucje voor om ze allemaal samen te houden (bind een wasnetje aan je wasmand voor de sokjes) maar toch raken er steeds meer en meer vermist. Wanneer we soms kledingstukken willen aandoen of het bed opmaken vinden we er plots eentje terug. Ze zijn dan ook zo mini! Ik heb de eerste babyslofjes van Lex gevonden bij Hobea. Of beter gezegd, ze vonden mij. Ik was kritisch. Ze beloven nl. dat deze babyslofjes NIET uitgaan. Yeah right? Right! Ik testte het meteen en inderdaad, ze bleven aan.

babyslofjes - unicorns & fairytales

Nog een klein beetje te groot

Lex is nu 4 maanden en hij kreeg de kleinste maat. Ze zijn nog een beetje te groot maar ik heb er een inlegzooltje voor gekregen en ja hoor, ze gaan echt niet uit. Ze zijn nog eens leuk ook. Je hebt ze in effe, kleurtjes maar ook met leuke motiefjes. Want de baby’s mogen ook kiezen hé. Haha. Ik koos toch maar voor grijs en bruin, dat past wel op de meeste zaken. Ze zijn van leder gemaakt en hebben een rekker die niet irriteert. Ze zijn verkrijgbaar in kruip -en loopslofjes. De onderkant is gemaakt van alcantara en daardoor elastisch, ademend en allergie vrij. Ze zijn ook aangeraden door kinderartsen en orthopeden. Dan zitten we wel goed denk ik.

babyslofjes - unicorns & fairytales

Hobea

De babyslofjes komen dus van Hobea, een onlineshop voor België en NL die buiten de babyschoentjes ook wikkeldekens, voedingskussens en voetenzakken verkoopt. Je kan ze ook vinden in verschillende andere online shops trouwens. Op hun website kan je ook productinformatie vinden en een filmpje over de babyslofjes. Zeker de moeite om eens een kijkje te nemen zou ik zeggen.

babyslofjes - unicorns & fairytales

Dragen jullie baby’s soms schoentjes of babyslofjes? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

Leave a Reply