Unicorns & Fairytales
my little pony film - unicorns & fairytales
must see Op stap Theater uitstappen Winactie & Give away

Win 2x drie tickets om naar My Little Pony te gaan kijken

Pure nostalgie, my little pony! Ik had er vroeger volgens mij meer dan 20. Zo jammer dat ze allemaal weg zijn. Geen idee waar ze gebleven zijn maar ik vrees dat ons mama alles weggedaan heeft. Ik had er  uren speelplezier mee. Nu zijn ze weer terug, weliswaar in gepimpte versie maar zeker niet minder leuk voor de kindjes van nu én ze zijn er met een gloednieuwe film!

My Little Pony film

Er is een My Little Pony film in de bioscoop! De toekomst van Equestria staat op het spel wanneer Storm King het kasteel Canterlot binnenvalt en de magie van de pony’s wil stelen. In een avontuur beginnen de pony’s, Twilight, Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy en Rarity,  samen met nieuwe vrienden aan een reis die hen voor het eerst buiten de muren van hun bekende wereld brengt. Op zoek naar hulp om Equestria te redden, komen de pony’s in aanraking met magische bergen, onderzeese werelden en zelfs een vliegend piratenschip.

Klinkt wel goed toch? De leeftijd is vanaf 6 jaar. Dus voor de pony fans… dan weet je dat ook weer. Blijkbaar is hij soms echt wel een beetje eng , komt er best leuke humor in voor en is de muziek geweldig. Ik ga zelf binnenkort een kijkje nemen, dus wie weet komen we elkaar wel tegen in de bioscoop.

 

Een beetje nostalgie

Eerlijk is eerlijk wanneer ik de oude versie van de pony’s een beetje mis. Gaandeweg zijn ze zo veranderd en minder op echte pony’s gaan lijken. Maar dat deert de kinderen van nu waarschijnlijk niet. Snuif je mee wat nostalgie op en kijk hoe ze doorheen de jaren getransformeerd zijn.

 

Wil jij de film gaan kijken?

Ook benieuwd naar de film? Ik mag 2x drie tickets weggeven. Leuk dus voor twee gezinnen. Hoe kan jij nou meedoen (zoals anders…)

 1. Laat me weten dat je meedoet en vertel mij jouw favoriete pony indien je er eentje hebt
 2. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook
 3. Tag een My Little Pony Fan indien je iemand kent (en delen mag maar niet verplicht)

 

PS: er loopt nog een winactie waarbij je SPARKLE kan winnen! Doe snel nog mee.

my little pony - unicorns & fairytales

>>> Meedoen voor de tickets kan tot en met 9 november 2017 <<<<<<

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

25 Comments

 • Reply
  marjonS
  2 november 2017 at 07:08

  Ik doe graag mee om samen met mijn dochter en een vriendinnetje te kunnen gaan
  Ze vindt Candance leuk.

 • Reply
  Anna
  2 november 2017 at 07:16

  Super leuk ik doe graag mee…
  Wij vinden alle pony’s leuk!

  Facebook: An Na

 • Reply
  kristel
  2 november 2017 at 07:19

  Wat super leuk. Hier is sparkle favoriet 😍

 • Reply
  Viaene Marleen
  2 november 2017 at 07:51

  Ik zou heel graag meedoen zodat mijn dochter met haar 2 meisjes kan gaan kijken. Ze was destijds een grote fan en kan dit nu misschien doorgeven aan haar eigen dochtertjes. Oja, rainbow was haar favoriete pony, door zijn vrolijke kleurtjes 🌈

 • Reply
  Joke Bogaert
  2 november 2017 at 08:39

  Hallo Nathalie! We nemen heel graag deel om tickets voor de film te winnen. Inderdaad, voor de mama’s nostalgie (ik heb wel nog een paar van mijn oude pony’s 🙂 ) en de nieuwe zijn super voor de meisjes van nu. Mijn dochtertje kan niet echt kiezen, maar Rainbow Dash (omdat ze zo stoer is en mooie manen heeft ) en Rarity (omdat ze mooie diamanten op haar bips heeft) vindt ze wel heel erg leuk. We hebben al deelgenomen aan de wedstriijd om Sparkle te winnen. Zou een superleuke verrassing voor haar verjaardag zijn, ze wordt 8 op 8 november.
  Vingers gekruist! Joke en Ona

 • Reply
  Liesbeth
  2 november 2017 at 10:22

  ja! Ik doe heel graag mee voor mijn twee lieve nichtjes! Pinkie Pie is favoriet!

 • Reply
  Sarah
  2 november 2017 at 11:03

  Ik doe graag mee om met mijn metekindje naar deze film te kunnen gaan. Zij is enorme fan want ze vraagt niets anders dan de figuurtjes ervan voor Sint en Kerst. Ikzelf heb geen favoriet (ik keek altijd met mijn broer mee naar meer “jongensachtige” programma’s 😀 Maar ik heb de trailer gezien van deze film en moet zeggen dat die er goed uit ziet, zelfs ik, als volwassene, ben geïnteresseerd om te gaan kijken. Dus duimen maar dat we met het metekindje kunnen gaan 😉

 • Reply
  Katrien
  2 november 2017 at 11:51

  Ik zag net de video met de evolutie. Ik ben ook nogal nostalgisch naar de versie die wij als kind kenden: meer pony, sprookjesachtiger en rustiger. Vandaag nogal psychedelisch met de korte snuiten en immense ogen, maar niettemin mijn dochtertje is fan en zou het zeker leuk vinden om naar de film te gaan!

 • Reply
  Petra de Mooij
  2 november 2017 at 12:59

  Jaaaaaaa, zo gaaf! Mijn favoriet is nog steeds apple jack. Maar mn dochtertje lotus heeft er meerdere, haha. Op nummer 1 staat rainbow dash, dan pinkie pie en dan twilight sparkle.. ik ga keihard duimen voor onze 2 meiden en stiekem ook lekker voor mezelf😉

 • Reply
  Marian Zw
  2 november 2017 at 14:55

  Wij hebben niet echt een favoriete pony maar als we er dan een moeten noemen wordt het Sparkle. Mijn dochter gaat dit echt geweldig vinden als ze deze kaartjes voor de film wint!

 • Reply
  Heidie
  2 november 2017 at 16:01

  Dat lijkt ons heel leuk om te gaan. Mijn dochtertje is een grote My Little Pony fan maar deze film hebben we nog niet gezien.
  Kan het zijn dat er een Pinkie Pie heet? Want dan vindt mijn dochtertje die het leukste. Ik kan me van vroeger niet meer herinneren dat de Little Pony’s toen namen hadden maar dat is dan ook wel heel erg lang geleden voor mij….

 • Reply
  Chantal Heeringa
  2 november 2017 at 20:38

  Oehhh super leuk!! Moest even zoeken hoe ze heten, maar dochterlief vindt rarity (die witte met paarse manen) de leukste! Toevallig hebben we daar een poppetje van en elke x als we my little pony kijken zegt ze enthousiast : kijk die hebben wij ook mam! Haha. Lijkt me super leuk om met haar naar de bios te gaan naar deze film! Naast dat ze my little pony en naar de bioscoop gaan leuk vindt is dit de laatste x dat we wat met haar samen kunnen doen voor haar baby broertje geboren wordt, nog even wat quality time met zn 3tjes dus:)

 • Reply
  Leila
  2 november 2017 at 21:38

  Rainbowdash is favoriet omdat ons dochtertje haar liebelingskleur blauw is 😍 , ik zou graag naar de film gaan met ons dochtertje en mijn mama .
  🍀🍀🍀

 • Reply
  Annabel
  3 november 2017 at 07:59

  Hier geen favoriete Little Pony voor Liselotte, maar kijken het graag 😊. Mama (ik zelf) heeft spijt dat ze haar little ponys heeft weg gedaan. Lijkt me super leuk om met ons gezinnetje naar de film te gaan. Voor Liselotte de eerste keer naar de Bioscoop ✨

 • Reply
  miriam gruijthuijsen
  3 november 2017 at 20:42

  Zo leuk, voor ons kleindochtertje Floor.
  Haar mama speelde met my little pony en Floor nu ook.
  Generatie op Generatie

 • Reply
  Linda Meester
  3 november 2017 at 23:46

  Rainbow dash en onze drie dochters gaan graag naar de bios

 • Reply
  Marleen Borst
  4 november 2017 at 01:49

  Leuk

 • Reply
  Freya
  4 november 2017 at 09:40

  Mijn dochter zou graag naar de pony’s willen kijken. En ik stiekem ook. Twilight is hier favoriet.

 • Reply
  Goele H
  4 november 2017 at 10:06

  Ik denk dat mijn zoontje hier wel erg graag met mij mee naar wil gaan kijken.

 • Reply
  Patricia Paling
  4 november 2017 at 13:12

  Wauw!!! 😍 Dat zou super gaaf zijn voor mijn dochter! Ze is helemaal dol op My Little Pony! Haar favoriet is (op dit moment 😉) Fluttershy, want die heeft een mooie zachte stem en mooi roze haar, zegt ze! Ze is ook dol op zeemeerminnen en dat komt mooi samen in deze film! Het zou een geweldig uitje voor haar zijn (en stiekem voor mama ook 😊)! En ze mag dan ook nog een vriendinnetje meenemen! ❤🍀

 • Reply
  Yessica leidner
  4 november 2017 at 13:22

  Ik weet zeker dat ons dochtertje heel blij van wordt volg je op alle page

 • Reply
  Femke Dekker
  4 november 2017 at 21:54

  Pinkie pie is favoriet hier …. ik zou mijn dochter dolgraag meenemen naar deze film!

 • Reply
  eric meyers
  6 november 2017 at 06:33

  Wat een toffe actie , ik doe alvast mee. Sparkle is de favoriet van mijn nichtje stacey.

 • Reply
  marijke boulet
  6 november 2017 at 06:34

  Leuke wedstrijd , ik doe mee voor mijn nichtje emily , zij zou hier heel blij mee zijn. Ze vind sparkle super.

 • Reply
  Sharon de Ridder
  8 november 2017 at 15:24

  Ik doe heel graag mee met deze actie! Mijn dochters houden van Pinkie Pie (altijd vrolijk) en Rarity (omdat ze zo mooi is). Mijn eigen favoriet is rainbow Dash: stoer met een klein hartje.

Leave a Reply