Unicorns & Fairytales
bloemenfee playmobil - unicorns & fairytales
cadeautips Personal Winactie & Give away

Unicorns & Fairytales is jarig en trakteert

32 jaar geleden werd er een klein meisje geboren en waren twee ouders dolgelukkig. Ondertussen heeft dit kleine meisje zelf twee bengels en wil ze liever niet meer verjaren. Hihi. Ook mijn blog bestaat nu ongeveer 4 jaar en dat mag gevierd worden. Daarom trakteer ik nog een keertje, helemaal in het thema ‘Unicorns & Fairytales’.

Hip Hip Hoeraaaa en bedankt….

Vandaag dubbel feest want zowel mijn blog als ikzelf zijn jarig. 4 jaar geleden startte ik mijn blog uit verveling en omdat ik iets van mezelf wou en vandaag werk ik halftijds aan mijn blog en ik ben nog lang niet klaar. Zoals jullie wel weten geef ik vaak (zeg maar wekelijks) iets weg en dat kan natuurlijk alleen maar omdat jullie steeds weer komen lezen. Daarom wil ik jullie erg bedanken. Bedankt om een trouwe lezer te zijn, het is fijn wanneer ik soms privé berichtjes krijg van jullie om me een hart onder de riem te steken na een persoonlijke blog, of wanneer jullie zelf iets vertellen, of wanneer jullie me bedanken voor tips. Ik doe het graag en ik blijf het doen. Maar dus… een welgemeende DANKU.

Voor jou… unicorns AND fairies!

Speciaal omdat ik jarig ben een héél toepasselijke GIVEAWAY…Ik geef weer enkele prijzen weg!

Ik geef namelijk 10x een bloemenfee van Playmobil met de eenhoornkoets weg. Zijn ze niet mooi? Dit is een onderdeel van de Fairies speelwereld van Playmobil.

bloemenfee playmobil - unicorns & fairytales

Maar dit is niet alles! Ik geef ook Sparkle van My Little Pony weg! Hij maakt muziek en is superpopulair. Wist je dat ik vroeger meer dan 30 verschillende pony’s had ?Ik was er fan van…

my little pony - unicorns & fairytales

 

Nooit van mijn tijd maar enorm in ons leven sinds Vince. Voor de allerkleinsten …. BUMBA! Geen Unicorns of Fairie maar gewoon voor de kleinere kindjes iets leuks.

bumba - unicorns & fairytales

 

Doe jij mee?

Wil jij graag één van de drie cadeautjes winnen? Laat het mij weten…

 1. Volg unicorns & fairytales (want het is een cadeau voor mijn volgers)
 2. Kies wat jij graag zou winnen (je mag meedoen voor ze allemaal natuurlijk)
 3. Deel mijn blog met een vriendin die hem nog niet kent als je iemand weet

 

winnaars zijn: Marjo Van Leeuwen, Jolien Bosman, Eric Meyers, Inge Hechtermans, Eleni De Cleir, Jennifer Mintjens, Marielle, Caroline Ceulemans, Eveline Cox, Julie Glorieux, Giese Sybile en Marieke Van Groningen.

 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

81 Comments

 • Reply
  Jikke
  27 oktober 2017 at 08:00

  Dubbel gefeliciteerd jarige! Ik doe graag mee, want mijn dochter van 5 is helemaal gek van unicorns. Ik zou daarom graag de playmobil willen winnen.

 • Reply
  elisabeth maria martina
  27 oktober 2017 at 08:01

  mooi verjaardagskado voor kleindochter lise, ze word 4 alweer, de tijd gaat zo snel en dit mooie kado dat wil ze vast wel #duimen

 • Reply
  Lesley
  27 oktober 2017 at 08:04

  Gefeliciteerd! Dat natuurlijk allereerst! Zowel met je verjaardag als met de blog! Ik lees het graag met plezier en doe met liefde mee voor de playmobil! Dat gaat mijn prinsesje heel leuk vinden!

 • Reply
  Julie
  27 oktober 2017 at 08:07

  Woooehoooeee!! Mijn dochtertjes (en mama stiekem ook) zijn helemaal gek van eenhoorns!! We kunnen niet zo goed kiezen, maar aangezien ze ook heel graag met playmobil spelen, gaan we voor de koets! Gefeliciteerd met de verjaardag, en doe er nog maar vele jaren en blogjaren bij!

 • Reply
  mariana casto
  27 oktober 2017 at 08:09

  Gelukkige verjaardag. Morgen mag ik ook 37 kaarsjes uitblazen. My little pony was ik ook fan van. Mijn dochter houdt daar super veel van dus ik hoop dat ik die win

 • Reply
  Stephanie
  27 oktober 2017 at 08:18

  Happy birthday!! De My little pony voor mijn dochtertje Lore van 13 maand.

 • Reply
  Veronique
  27 oktober 2017 at 08:24

  Hip hip hooray!!! Ik hoop echt dat je nog heel veel jaartjes blijft bloggen!!!! Alweer een geweldige wedstrijd…. Als ik zou mogen kiezen zou ik zeggen doe maar de playmobil unicorn and fairy… maar ik denk dat Lewis niet echt enthousiast zou reageren ? dus ik denk dat het Bumba spel hier veel beter in de smaak zou vallen. Ik ken het spelletje al van op school en alle kids zijn hier dol op! Altijd plezier verzekerd met Bumba! Fingers crossed!

 • Reply
  Katleen
  27 oktober 2017 at 08:24

  Gelukkige verjaardag xxx! Bedankt voor alle hulp en handige tips bij de opvoeding van mijn dochtertje en ook voor het luisterend/lezend oor ?. Ik doe graag mee voor de pony, want net zoals jij was ik er vroeger ook grote fan van, en mijn dochter misschien dus ook.

 • Reply
  Sybile
  27 oktober 2017 at 08:35

  Amai, tijd vliegt!! Ondertussen ben je al erg gevorderd in je blog en altijd maar volgers bij?? Je doet dit heel goed met allemaal verschillende topics. Bij deze van harte gefeliciteerd en ook bedankt voor je fijne insteek! Ik doe heel graag mee met deze fijne giveaway als trouwe volgster ? Ik kies voor Bumba voor mijn lieve spruit. Zou fantastisch zijn om verstoppertje te kunnen introduceren op deze manier ?? Liefs!!! X

 • Reply
  Misty Dg
  27 oktober 2017 at 08:37

  Proficiat ? nog vele (blog) jaren erbij.
  Ik doe graag mee voor het bumba spel voor mijn dochtertje van bijna 2 jaar ?.
  Voor haar verjaardag gaan we naar de Bumbashow en dit zou een leuk extraatje zijn.

 • Reply
  Cindy Framke
  27 oktober 2017 at 08:43

  Gefeliciteerd en wat een leuke actie! Ik doe ook heel graag mee voor mijn dochtertjes. Vindt het heel moeilijk kiezen. Ze spelen allebei heel graag met playmobil maar my little pony vinden ze ook helemaal geweldig. Mocht ik winnen laten we ons gewoon verrassen 😉

 • Reply
  Ludovic
  27 oktober 2017 at 08:49

  En mega dikke proficiat Nathalie!!! Ik zou zeggen geniet ervan & nog heel veel jaartjes bij want ik vind je blog fantastisch.
  Doe zo verder 🙂
  Ik doe mee voor de bloemenfee van playmobil voor onze dochter. Dit zou een fantastisch kadootje zijn voor haar!

 • Reply
  lisanne bons
  27 oktober 2017 at 08:49

  De dochter van mijn vriend is dol op prinsessen en fairy playmobil en het trouwthema van Playmobil. Ze is 1 november jarig en dit zou ze super leuk vinden.

 • Reply
  Mirella vd ven
  27 oktober 2017 at 08:52

  Van harte gefeliciteerd ???

  Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje luna.
  Zowel de my little pony en het playmobil bloemenfee en eenhoornkoets zou ze heel erg leuk vinden!
  Mochten wij 1 van de gelukkige zijn laten we ons heel graag verrassen ?

 • Reply
  C. Donckers
  27 oktober 2017 at 08:52

  Dikke proficiat! Ik doe mee voor de eenhoornkoets van Playmobil, mijn dochter is ook helemaal into eenhoorns!

 • Reply
  Marieke Flikweert
  27 oktober 2017 at 09:01

  Ik doe heel graag mee voor het liefst Playmobil of anders My Little Pony!
  En gefeliciteerd! XX

 • Reply
  Kimberly
  27 oktober 2017 at 09:03

  Hoera! Feest!
  Wij doen mee voor de bloemenfee van Playmobil ?

 • Reply
  Sofie Bruyninckx
  27 oktober 2017 at 09:08

  Happy birthday!! Geniet van uw dag!
  Ons dochtertje van 2,5 voelt zich zelf al een grote prinses dus zou supergelukkig zijn met dit cadeautje!!

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  27 oktober 2017 at 09:16

  Gefeliciteerd! Vooral de my little pony zal hier in de smaak vallen, maar ik maak ook graag kans op de fee met eenhoorn, want ik denk dat mijn dochter dat ook te gek zal vinden.

 • Reply
  Marlon Kok
  27 oktober 2017 at 09:17

  Gaaf! De eenhoornkoets zou top zijn voor mijn eenhoornfan!

 • Reply
  Eleni De Cleir
  27 oktober 2017 at 09:23

  Proficiat met je dubbele verjaardag!! Ik was vroeger ook een enorme fan van My Little Pony, het zou dus geweldig zijn om dit te winnen voor mijn kindjes.

 • Reply
  Joke Bogaert
  27 oktober 2017 at 09:25

  Van harte gefeliciteerd!! Mijn dochtertje is ook binnenkort jarig (op 8 november wordt ze 8 ) en ze zou in de wolken zijn met Sparkle van My Little Pony <3 …

 • Reply
  Heidie
  27 oktober 2017 at 09:36

  Gefeliciteerd met je verjaardag. En wat leuk dat je in de feestvreugde deelt. Wat een leuke presentjes mag je weggeven. Mijn kleine meid zal met de My Little Pony of met de Playmobil bloemenfee heel erg blij zijn.

 • Reply
  Jolien Bosman
  27 oktober 2017 at 09:36

  Tweemaal gefeliciteerd!! Mooie getallen ??? Wat een geluk dat de traktaties met alle volgers gedeeld worden en dat het zulke gave traktaties zijn!! Ik doe heel graag mee voor het toffe Playmobilset!! Prachtig! Feest ze en groetjes! Jolien

 • Reply
  Jolien
  27 oktober 2017 at 09:39

  HIEPERDEPIEP HOERA! Wat een feest!

  Leuke winacties ook. Denk dat mijn dreumes Bumba geweldig zal vinden, dus daar doe ik graag voor mee.

  Geniet van je dubbele verjaardag!

 • Reply
  Marjo
  27 oktober 2017 at 09:44

  Van harte met je verjaardag en je jubileum voor je blog! Lees je blogs met grote regelmaat. Die playmobil plausibel is echt zo gaaf! Nu little pony had ik vroeger ook. Zo leuk vind de moderne iets minder. Maar ik doe mee voor mijn meisje rhodè die keihard haar best doet op zwemles maar helaas niet hard vooruit gaat!

 • Reply
  Eveline
  27 oktober 2017 at 09:45

  Proficiat! Ik volg je al een hele tijd en vind je artikels altijd fijn om te lezen. Op 4 november word ik 30 :-). Mijn dochter Eloise is helemaal fan van Eenhoorns. Ik zou superblij zijn als ik haar kan verassen met de playmobil set.

  Geniet van de dubbele verjaardag!

 • Reply
  Marijke
  27 oktober 2017 at 10:01

  Gefeliciteerd!!je blogs zijn altijd erg leuk om te lezen! Ik doe graag mee voor onze dochter Ylva,ze word 4 november 3! En ik heb voor haar verjaardag een My Little Pony kasteel gekocht!vroeger waren de My Little Ponys ook mijn favoriete speelgoed,en nu vind ik het zo leuk dat zij er ook voor aan het verzamelen is!Dus de Sparkle van My Little Pony zou super zijn voor haar collectie,haha ze heeft er nog maar 3 maar het begin is er!?

  Groetjes Marijke Horjus en dochter Ylva ?

 • Reply
  Petra de Mooij
  27 oktober 2017 at 10:44

  Gefeliciteerd met je verjaardag maar ook met het bijna 4 jarige bestaan van je geweldige blog!! En jaaaa, ik doe natuurlijk heel graag mee voor mn dochtertje Lotus van bijna 4 jaar. Ennnn ik denk dat zij het helemaal waanzinnig gaat vinden als ze de geweldige playmobile set mocht winnen.. ze is dol op elfjes, unicorns, draken en nog veel meer. Ik ga duimen. Zou een geweldig sinterklaas cadeau zijn.
  En ps; ik zal je blog even delen met vriendinnen?

 • Reply
  Caroline
  27 oktober 2017 at 10:58

  Gefeliciteerd, ik doe graag mee voor de playmobil. En als ik heel eerlijk ben, alles eigenlijk ?

 • Reply
  Christine Claeys
  27 oktober 2017 at 11:30

  Graag waag ik mijn kans voor bloemenfee van Playmobil met de eenhoornkoets voor mijn kleindochter

 • Reply
  Marian Zw
  27 oktober 2017 at 11:33

  Gefeliciteerd!!! En wat een prachtige prijzen heb je…De bloemenfee van Playmobil staat op nummer 1 op het lijstje van mijn meisje. Maar sinds de nieuwe film van Little pony vind ze die ook weer heel erg leuk.

 • Reply
  Anna
  27 oktober 2017 at 12:09

  Wooooww gefeliciteerd!

  Ik doe mee voor de playmobiel koets en fee…

  Geweldig! ??

  Facebook: An Na

 • Reply
  An Smets
  27 oktober 2017 at 12:28

  Gelukkige verjaardag Nathalie!!!!
  Wij doen graag mee voor het bumba-pakket.
  Nog veel plezier en geniet van deze dubbele verjaardag!!!!

 • Reply
  Nancy
  27 oktober 2017 at 12:33

  Allereerst van harte gefelicuteerd!

  Ik doe heel graag mee! Ik heb vier kindjes en ze zijn allemaal gek op eenhoorns en my little pony’s! Daarom maak ik heel graag kans hier op. Dan zullen ze er alle vier plezier aan beleven.

 • Reply
  Wendy
  27 oktober 2017 at 12:37

  Gelukkige verjaardag, geniet ervan!

  Ik doe graag mee voor de bloemenfee van Playmobil met de eenhoornkoets, of, voor Little Pony.
  Ik vind ze beiden leuk dus kan niet goed kiezen :), maar ik weet zeker dat de meisjes hier het sowieso fantastisch zullen vinden om met een van de twee te mogen/kunnen spelen! Zij blij = ik blij!

 • Reply
  Julia
  27 oktober 2017 at 14:57

  Hieperdepiep!
  Wij doen ook graag mee. Hier een ‘meisje’ die ongeveer net zo lang geleden ook graag met de playmobil speelde. Al waren er toen nog een unicorns! Mijn vriend werkt bij een bedrijf wat Unicorn heet en dochterlief speelt graag met de playmobil. Zeer welkom hier! ?

 • Reply
  bé vermeiren
  27 oktober 2017 at 14:59

  Proficiat <3
  Mijn meisje droomt van de Playmobil Fairies en heeft er alvast enkele setjes van op haar sintlijstje gezet.

 • Reply
  Chantal Heeringa
  27 oktober 2017 at 15:41

  Gefeliciteerd!! Een dubbel feestje zo ?
  Lees niet altijd je blogs want ja drukdrukdruk hier met 2 kindjes onder de 4 en nr 3 onderweg! 😉 maar probeer het wel te volgen.
  Wat een super leuke actie dit weer, dochterlief doet graag mee voor de playmobil! Bij opa speelt ze hier altijd mee (wel de jongensversie aangezien het de playmobil van hun jongens van vroeger is haha) dus wat zal ze hier blij van worden om thuis ook mee te kunnen spelen!! 🙂 maar de little pony zal ook in de smaak vallen haha.

 • Reply
  Sophie Lazaridis
  27 oktober 2017 at 17:14

  Ik zou graag de little Pony winnen voor mijn dochter Louise. Ze is namelijk zot van “pa…” ( =paardjes) Hartelijk gefeliciteerd ?

 • Reply
  newsummitlife
  27 oktober 2017 at 17:28

  Hartelijk gefeliciteerd! En wat een leuke actie, ik loot voor mijn meisje graag mee voor de playmobile fee en eenhoorn.

 • Reply
  Marielle
  27 oktober 2017 at 17:43

  Gefeliciteerd !!
  Ik doe graag mee ! Ik heb ook geen budget om wat leuks te kopen voor Mn dochter ..
  En Oja , ik heb mijn moeder verslaafd gemaakt aan de blog & Facebook ?

 • Reply
  Liesbet Rombaut
  27 oktober 2017 at 18:43

  Proficiat! Ik doe graag mee voor de pony voor mijn dochtertjes van 3 en 5.

 • Reply
  Liesbeth
  27 oktober 2017 at 21:08

  Gefeliciteerd! Ik bekijk je blog meerder keren per week, erg leuk! Ik doe graag mee. Playmobil of my little pony zouden super zijn voor mijn lieve nichtjes! Voor ons eigen zoontje is Bumba superleuk!

 • Reply
  Jennifer
  27 oktober 2017 at 21:24

  Hieperdepiep hoera! 32, 2 kleine schatten en 1 grote, deze blog,.. helemaal goed om zo 32 te worden toch ?

  Wij doen mee voor de Playmobil of de pony. Onze jongens zij geen bumbafans, maar Bazel houdt echt van sprookjesachtig speelgoed!

  Ik deel je blog met plezier met wat vriendinnen.

 • Reply
  Evy
  28 oktober 2017 at 06:16

  Eeen heel dikke Proficiat!
  Beiden cadeaus zouden hier goed zijn. Maar als wij toch de luxe krijgen om te kiezen gaan we voor Bumba!

 • Reply
  Lyn
  28 oktober 2017 at 12:15

  Erg leuk!! Ik kan niet zo goed kiezen..dus ik doe graag mee voor alle drie de cadeautjes 🙂

 • Reply
  Linda Meester
  28 oktober 2017 at 14:25

  Met de Playmobil zijn drie dochters urenlang zoet. Gefeliciteerd!

 • Reply
  Tamara Stoc
  28 oktober 2017 at 20:06

  Proficiat! Grappig, hier ook 1 grote en 1 kleine My Little Pony fans. Helaas mijn oude pony’s zijn verdwenen. Ik gun Emma een Sparkle van My Little Pony

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  29 oktober 2017 at 06:59

  Gelukkige verjaardag!! Ik doe graag mee voor de bumba 🙂 .

 • Reply
  Sofie Dauw
  30 oktober 2017 at 09:36

  Laat je verwennen, heb plezier, eet taart, maak foto’s en geniet met volle teugen van deze speciale gelegenheid! Wij wagen graag onze kans voor de playmobil of de My Little Pony! Toi toi toi…

 • Reply
  Fatima
  30 oktober 2017 at 11:33

  Proficiat! Nog vele gezonde en gelukkige (blog)jaren toegewenst!! Wat een prachtige prijzen geef jij weg.
  Ik doe graag mee voor mijn 3 Schatjes hier een dochter die gek is op ponny’s en playmobile en mijn 2 zoontjes zijn helemaal gelukkig met bumba. Ik waag mijn kans op alle prijzen.
  Geniet van je leuke momenten.

 • Reply
  @mnelenm
  30 oktober 2017 at 21:00

  Oooh! Nogmaals gefeliciteerd! Hier brengt de Sint binnenkort het Playmobil kasteel. De koets zou een prachtige aanvulling zijn voor #lovelylittleleni 😍

 • Reply
  Lynn Mahieu
  30 oktober 2017 at 21:22

  Wauw, dubbel feest, proficiat! Ik doe graag mee voor mijn kleine meid. Alles lijkt me heel leuk maar mijn kleintje gaat waarschijnlijk het snelste iets hebben aan het bumba speeltje 😀

 • Reply
  Carina
  31 oktober 2017 at 08:07

  Ik ken een klein meisje van 6 die gek is op alles wat feeën en prinsessen is en dolgelukkig zou zijn met de fairies set. En die binnenkort ook nog eens jarig is 💛
  Gelukkige verjaardag voor jou en proficiat met je winst op de blog awards 😘

 • Reply
  Shanna
  1 november 2017 at 09:11

  Proficiat! Mijn zoontje zou enorm blij zijn met Bumba.

 • Reply
  Lieke van Veen
  1 november 2017 at 16:29

  Van harte gefeliciteerd! Ik doe graag mee voor het Bumba spel.
  Ik volg je al een tijdje op facebook (lieke van veen)

 • Reply
  kristel
  2 november 2017 at 07:18

  Wow dubbel feest proficiat 🙂 ik hou van jarig zijn en leuk je blog er al zo lang is.

  Wat een leuke winactie heb je met 3 prijzen. Wij maken graag kans op de playmobil en de my little pony.

 • Reply
  Petra de Mooij
  2 november 2017 at 12:55

  Wat een dubbelfeest.. gefeliciteerd 🎉🎉🎉 en ik doe dolgraag mee voor de my little pony set. Geweldig. Mn dochtertje heeft de liefde van de my little pony’s overgenomen. En zou dit echt zoooo gaaf vinden

 • Reply
  Annabel de Ruiter
  3 november 2017 at 08:08

  Nog van harte gefeliciteerd! Dubbel feest! Je schrijft leuke blogs en probeer ze allemaal te lezen. Deze was er tussen geglipt.

  Mama (ik zelf) heeft spijt dat ze haar little ponys heeft weg gedaan. Lijkt me super leuk om Sparkle te winnen voor Liselotte. Zij vindt ze ook zo leuk!

 • Reply
  Anke van Os
  3 november 2017 at 10:50

  Bloemenfee is geweldig maar denk dat mijn zoontje blijer gaat zijn met Bumba 😁

 • Reply
  Roos
  3 november 2017 at 20:10

  Graag doe ik mee voor de playmobil!

 • Reply
  Inge
  3 november 2017 at 20:16

  Hip hip Unicorns! *overal glitters*😁

  Ik waag graag een kansje voor twee dingetjes,

  Voor de my little pony, omdat mijn kleine ponyfanaatje er helemaal weg van gaat zijn (en omdat deze mama ook heel nostalgisch wordt van my little pony 🙈)

  Of voor de mooie playmobile omdat die perfect past bij een playmobile fairy-eiland dat we hebben. Er ontbreekt nog net een fee met een eiland!

  • Reply
   Inge
   3 november 2017 at 20:18

   Ik zal ook je blog delen met een vriendin via Facebook , ook een mama van enkele schatjes, ik denk dat zij even graag gaat komen lezen!

 • Reply
  Wendy Van De Reyd
  3 november 2017 at 22:46

  Leuke blog, en met een kleine fan in huis , die bijna jarig is op 16/12 , zou ik haar heel hard kunnen verrassen met Sparkle van My Little Pony, zou echt te gek zijn, waag dus graag en met veel liefde mijn kansje voor mijn dochtertje Sharona 😍😍

 • Reply
  Sonja rietjens
  3 november 2017 at 22:51

  Mijn kleindochter is dol op my little pony en playmobil, zou dus graag kans laken op Sparkle van My Little Pony, omdat ze het playmobil paardje al heeft 👍

 • Reply
  Marleen Borst
  4 november 2017 at 01:46

  Van Harte Gefeliciteerd,!! leuk dat ik mee kan doen aan uw acties 🙂
  ik doe graag mee voor de Sparkle van My Little Pony en
  bloemenfee van Playmobil met de eenhoornkoets , beiden is onze kleindochter net zo gek op als haar moeder vroeger. ook onze kleinzoon vind de playmobiel geweldig, vooral de koets 🙂 zal heel erg leuk zijn om deze moppies blij te maken groet Marleen

 • Reply
  Liline Erdmann-van Steenbeek
  4 november 2017 at 08:09

  Gefeliciteerd!
  Ik doe graag mee voor de My Little Pony (“Paatje!😍”voor mijn eigen dochtertje of de Playmobilset voor 1 van mijn nichtjes.

 • Reply
  cobi
  4 november 2017 at 09:00

  Ik doe graag mee voor de my little pony voor mijn echt jeudsentiment dat ik graag door geef aan mn meisje

 • Reply
  Freya
  4 november 2017 at 09:47

  Dubbele proficiat! Ik heb nog maar kort je blig ontdekt. Ik ben wel fan! De playmobil zou hier een succes zijn!

 • Reply
  Goele H
  4 november 2017 at 10:07

  Hip hip hoeraaaa! Ik doe stiekem graag mee voor ze allemaal. De jongste is gek van Bumba, de oudste van glitter, paarden en prinsessen. Moeilijk een keuze te maken dus 🙂

 • Reply
  Andy E
  4 november 2017 at 10:09

  Ik doe graag mee voor de bloemenfee van Playmobil met de eenhoornkoets en voor het Bumba spel. 2 kinderen van verschillende leeftijd, dus ik maak graag een kans op één van deze.

 • Reply
  Evi Huys
  4 november 2017 at 10:12

  Gefeliciteerd!
  Graag doe ik mee voor het spel van Bumba voor mijn jongste dochtertje en voor de Playmobil bloemenfee voor de oudste. Hopelijk kan ik binnenkort één van hen sowieso blij maken met een prijs, zou een mooi Sinterklaascadeautje zijn.

 • Reply
  Patricia Paling
  4 november 2017 at 13:32

  Super leuk! Nog gefeliciteerd!!! 🎉🎉
  Ik doe heel graag mee voor Sparkle van My Little Pony! Want mijn dochter is helemaal dol op MLP! Op haar verlanglijstje staat dan ook van alles van MLP! 😄 Dit zou een geweldig kado zijn voor 5-12 of haar 6de verjaardag op 22-12 of voor 25-12! 💝🍀😀

 • Reply
  Claudia Diependaal
  5 november 2017 at 04:11

  Oh wat zou dat geweldig zijn de My Little Pony te mogem winnen. Ik heb mijn vriendin getagd voor de Bumba. Zij kent je blog nog niet. Ik hoop dat je een leuke verjaardag had. Liefs xxx.

 • Reply
  Caroline Melis
  5 november 2017 at 13:53

  proficiat!! De dochter juist eens een kijkje laten nemen en ze zag dat wel goed zitten om wat ritjes te maken met de bloemenfee.

 • Reply
  Gerda
  5 november 2017 at 23:11

  Gefeliciteerd Nathalie met je verjaardag en ook met je blog! Wat leuk dat je op deze speciale dag ook nog eens een prachtige prijs kan winnen! En ken je die Trollen nog met dat haar omhoog nou die verzameling heb ik nog! Trols in alle maten en kleuren. En ja ook die paardjes van My little Pony heb ik nog.
  Mag ik mee doen voor bloemenfee van Playmobil met de eenhoornkoets en die vind ik ook zo leuk die Sparkle van My Little Pony .

 • Reply
  marijke boulet
  6 november 2017 at 06:39

  Proficiat met je verjaardag ! Ik doe mee zowel voor de bloemenfee van Playmobil met de eenhoornkoets , Sparkle van My Little Pony als bumba. Leuke wedstrijd , mijn nictjes zouden heel blij zijn met die prijzen ! 😉

 • Reply
  eric meyers
  6 november 2017 at 06:41

  Proficiat ! 😉 Leuke actie , ik doe mee voor alle prijzen : de bloemenfee van Playmobil met de eenhoornkoets , Sparkle van My Little Pony en bumba ! 🙂

 • Reply
  Oma Will
  6 november 2017 at 11:42

  Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je 32e verjaardag en het 4 jarig bestaan van je blog!
  Graag doe ik mee met deze super winactie voor mijn kleindochter.
  De bloemenfee van PlayMobil is de favoriet van haar, denk ik.
  Voor haar doe ik graag mee.
  Jammer om privéredenen heb ik geen Facebook meer, maar volg je op bloglovin.
  Graag waag ik een kansje als dat kan.

 • Reply
  Ria Van Gerven
  11 november 2017 at 14:53

  Proficiat ! Ik doe mee voor de bloemenfee van Playmobil !

Leave a Reply