Unicorns & Fairytales
badkamer - unicorns & fairytales
decoration Interieur Personal

Badkamer dromen…

Vandaag wil ik jullie meenemen op een nieuw avontuur in ons huis. Als mamablogger, deel ik graag ons leven en de veranderingen die we doorvoeren om ons huis nog gezelliger te maken voor ons gezin. En deze keer gaat het over twee spannende projecten: het transformeren van onze badkamer en het inrichten van een nieuwe ruimte op zolder.

Onze Droom Badkamer:

Een van de dingen die we al een tijdje in gedachten hadden, was het aanpakken van onze badkamer. Het is voor ons een belangrijke plek om te ontspannen, en we dromen van een ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Daarom hebben we besloten om samen te werken met een getalenteerde architect om een op maat gemaakt badkamermeubel te ontwerpen. We zijn er nog niet helemaal uit met wie we gaan samenwerken maar we kregen al wel wat tips.

We zijn dol op de Ibiza Boho-stijl, en deze zal de inspiratie vormen voor onze badkamermakeover. We willen een ontspannen sfeer creëren met natuurlijke materialen, zachte kleuren en een vleugje bohemien flair. Onze wens is om een inloopdouche te hebben in plaats van een douchecabine, omdat het ruimtelijkheid en vrijheid toevoegt aan de badkamer. Een van de materialen waar we over nadenken, is mortex. Het heeft een prachtige, natuurlijke uitstraling en past perfect bij de Ibiza Boho-stijl die we nastreven. De waterbestendige eigenschappen maken het ook een uitstekende keuze voor de badkamer.

Onze badkamer makeover wordt een avontuur op zich, en we kijken ernaar uit om jullie op de hoogte te houden van elke stap in het proces. Het is niet alleen een upgrade voor onze badkamer, maar ook een kans om onze eigen creativiteit te uiten en een ontspannende ruimte in ons huis te creëren.

Onze bovenste verdieping…

Naast de badkamer makeover hebben we nog een fijn project in gedachten: het inrichten van een nieuwe ruimte op de bovenste verdieping. Deze ruimte is momenteel half afgewerkt, met twee extra kamers en een nog onafgewerkte ruimte voor een kleinere badkamer… Natuurlijk zal onze liefde voor de Ibiza Boho-stijl ook hier aanwezig zijn. We zullen proberen natuurlijke elementen, lichte kleuren en comfortabele meubels te integreren om een warme en uitnodigende sfeer te creëren.

We zijn zo enthousiast over deze nieuwe projecten en kunnen niet wachten om jullie de voortgang te laten zien. Het wordt een reis vol creativiteit, inspiratie en, bovenal, liefde voor ons huis en gezin.

Blijf op de hoogte voor meer updates en foto’s terwijl we deze avonturen aangaan. En laten we samen dromen van de prachtige badkamer die hopelijk niet te lang op zich gaat laten wachten…

Liefs,

Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply