Unicorns & Fairytales
posters - unicorns & fairytales
decoration Interieur kidsroom livingroom nursery Webshoptips

5x de leukste online adresjes voor posters

Oh ik hou van posters. Overal hangen er: in de woonkamer, slaapkamers, kinderkamers en zelfs in het toilet. Het is te zeggen… ze staan voorlopig nog. Dat is het leuke, tegenwoordig mag en kan alles. Maar ze gaan nog zeker aan de muur. Ik heb voor jullie enkele leuke online adresjes waar je mooie trendy posters kan shoppen.

 

The poster club

Hier heb je een verzameling van allerlei posters van verschillende artiesten. Ze zijn allemaal supermooi en Scandinavisch getint. Ik kan er gewoon niet uit kiezen. Zelf heb ik hier een poster van Playtype en Fine Little Day van. Ook voor kinderen zijn hier leuke posters te verkrijgen. Ze zijn niet goedkoop maar wel origineel en van goede kwaliteit. Je kan hier geen kaders kopen maar omdat ze meeste posters een standaard afmeting hebben kan je er wel makkelijk vinden. Dan kan je de prijs daarvan nog zelf kiezen. Voor de grote ‘G’ poster heb ik wel geïnvesteerd in een goede degelijke kader, omdat dit wel erg groot was. Voor de kleinere prints kies ik meestal voor budgetvriendelijke oplossingen. Bij aankoop van twee of meerdere posters, eender van welk merk, is het wereldwijze gratis verzending. De moeite om eens een kijkje te nemen of met enkele mensen samen te bekijken welke posters je leuk vindt!

posters - unicorns & fairytales

posters - unicorns & fairytales

posters - unicorns & fairytales

 

 

Toucan prints

Deze online shop kwam ik tegen via Instagram. Behalve posters hebben ze ook garlands, geboortekaartjes, swaddles en meer. Het is wel een Australische shop maar als je rekening houdt met de invoerrechten en niet meer dan 30 dollar laat factureren dan valt dit zeker mee! Ik moest geen invoerrechten betalen 😉 Zo heb ik een leuke poster voor de geboorte van Lex die ik bij de doopsuiker zette. Behalve deze print hebben we nog andere mooie posters die verspreid staan in de verschillende kamers. Ze zijn echt heel mooi. Je kan er ook laten personaliseren.

 

doopsuiker - unicorns & fairytales

 

I love my type

Deze posters hebben hun intrede gemaakt in België via verschillende webshops. Ze zijn heel populair. Met hun leuke quotes zijn ze een eye-catcher in huis en ene hart onder de riem. Ook leuk om als cadeau te doen. De ontwerpster heeft deze posters met hart en ziel gemaakt, dat kan je lezen op haar website. Ze is Deens en hier vind je ook weer dat Scandinavische in terug.

“I believe that focusing on the positive can have a powerful impact on your life. Too many people use up their energy on negative thoughts or on convincing themselves that they fail. This prevents them from being happy. That is why I have created I LOVE MY TYPE.”

posters - unicorns & fairytales

posters - unicorns & fairytales

posters - unicorns & fairytales

 

ByBineke

Hier kan je leuke posters vinden voor de kinderkamer en je kan ze bovendien nog eens laten personaliseren. Ook erg leuke groeimeters, geboorteposters, educatieve posters en meer!

IXXI

Ixxi is heel populair aan het worden. Dit unieke wanddecoratie systeem van Nederlandse bodem bestaat uit vierkante kaarten en koppelstukjes en wordt geleverd in een compacte doos, compleet met een geheel eigen ophangsysteem. Je kan zelf de kaarten samenstellen en nadien vervangen of bijhangen. Het is een origineel stuk aan de muur. Wie geen inspiratie heeft kan hier ook kiezen uit prints die voor jou gemaakt zijn. Ik ga mijn IXXI alvast maken. Ik kan enkel nog niet kiezen uit al de foto’s…

 

Welke vind jij leuk? 

 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

3 Comments

 • Reply
  Jess
  19 februari 2017 at 13:41

  Wij hebben eigenlijk niets ophangen – hoe saai!
  Maar die laatste foto van dick Bruna prenten spreekt me wel aan. Mega dick Bruna fan! Het idee is ook gewoon leuk.
  Ook wel fan van oude biologie posters.

 • Reply
  Dionne
  19 februari 2017 at 13:42

  Oeeeh! Die met die oogjes is leuk!

 • Reply
  Ester
  20 februari 2017 at 11:31

  Leuk !
  In ons nieuw huis zullen we ook enkele van deze posters ophangen.
  Toegegeven, ik vind ze soms leuker als zo zo nonchalant ergens op de grond staan, ipv opgehangen 😀

Leave a Reply