Unicorns & Fairytales
dekentjes - unicorns & fairytales
Baby musthaves Musthaves

Dekentjes en nog eens dekentjes

Tijdens de winter en met een newborn, kind en interieurliefhebber in huis kan je nooit genoeg dekentjes hebben. Onze nieuwste aanwinst is het Cross Blanket Deken van Pia Wallén, niet alleen mooi voor het oog maar ook superzacht.

 

 

Winterbaby

Wij hebben een winterbaby. Lex is geboren op 25 december 2016 dus midden in de winter! Meer nog, het is een kerstkindje. Je zal waarschijnlijk niet vreemd opkijken als ik zeg dat we enorm veel dekentjes hebben. Grote en kleine! Gewone dekens en ook Design dekens. Zelf lig ik graag onder een dekentje ‘s avonds op de zetel en durf ik zelfs nog een deken op mijn dekbed leggen. Ik ben een koukleum. Een winterbaby kan je ook maar beter induffelen.

dekentjes - unicorns & fairytales

Het Cross blanket deken

Onze nieuwste aanwinst is dus het Cross Blanket Deken van Pia Wallen. Zij was één van de eerste in de designer wereld die het kruis gebruikte in haar producten. In de Zweedse volkskunsttraditie is het kruis een sterk symbool voor hoop, een ontmoetingsplaats tussen hemel en aarde. Gedurende haar carrière is het kruis een belangrijk symbool gebleven voor Pia Wallén. Ik heb het Cross Blanket Deken via MisterDesign, een webshop vol mooie Design woonaccessoires. Ik heb de kleine versie (je hebt hem ook groter) en in het grijs. Wat me vooral opviel was dat het deken erg zacht was. Het oogt mooi en heeft twee verschillende versies. Ofwel wit met grijze kruisen ofwel andersom. Zoals jij het wil. Wij leggen Lex graag in het deken. Hij past perfect in de wieg. Dit deken is gemaakt van organisch katoen.

dekentjes - unicorns & fairytales

Slapen & op stap

Lex vindt het heerlijk om te slapen in zijn hangwieg. Je mag het eerste jaar nog geen donsdeken gebruiken, daarom is een lakentje en deken ideaal. Het kleine formaat van het Cross Blanket Deken past perfect in de wieg. Bovendien past het perfect bij ons interieur. Niet het belangrijkste natuurlijk, maar wel erg leuk! Ook wanneer we op stap gaan gebruiken we dit deken om over Lex te leggen in de maxi-cosi of de kinderwagen.

dekentjes - unicorns & fairytales

 

Houden jullie ook zo van dekentjes?

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply