Unicorns & Fairytales
lilliputiens - unicorns & fairytales
Baby musthaves fashion kids kids musthaves Musthaves Webshoptips

Lex is klaar voor de opvang (met zijn lief rugzakje)

Op 17 augustus gaat Lex naar de opvang. Voor de eerste keer. Dat gaat weer spannend worden. Niet enkel Lex zal een rugzakje nodig hebben, vele andere kindjes gaan ook weer naar school. Wij kregen alvast van Lilliputiens een ultra schattig exemplaar om te showen in de opvang. Of in school natuurlijk, maar ik vond dit ideaal voor Lex. Klein en kleurrijk, ideaal voor kleine spulletjes.

De opvang

Oh man… is dat jaar al om? Ik heb net een jaar niet gewerkt. Nou ja, ongeveer. Ik ben heel intensief met de blog bezig geweest en het loopt lekker (waarvoor dank!). Hetwaren best drukke maanden. Lex was geen gemakkelijke baby en het was even een zoektocht maar ik kan nu wel zeggen dat de laatste weken hemels zijn. Hij is vrolijk en er is structuur. Hij eet goed, lacht veel en weent véél minder. Ook ‘s avonds. Nu hoeven we geen uren meer bezig te zijn met hem in slaap te krijgen. Ik hoop dat we nu vertrokken zijn voor lange tijd.

lilliputiens - unicorns & fairytales

Naar de opvang

Natuurlijk is dit weer een nieuwe mijlpaal. Naar de opvang… Oh jee. Enkele maanden geleden zou ik misschien stiekem een beetje opgelucht zijn (even zonder huilende baby) maar nu kan ik oprecht zeggen dat ik het even moeilijk zal hebben. (Bij Vince liet ik enkele tranen) Ik geniet de laatste weken énorm van Lex. Echt intens genieten. Dat had ik daarvoor minder. Toen waren we meer bezig met sussen en proberen geen huilend kind te hebben. Maar nu… geweldig gewoon.

lilliputiens - unicorns & fairytales

Leuke schattige collectie

De back to school periode is er ook weer en wij hebben een ultra schattig rugzakje van Lilliputiens gekregen van de nieuwe back to school collectie. Ideaal om mee te geven met Lex en zelfs voor Vince die naar de kleuterschool gaat. Met George en een leuk motiefje en kleurtje heerlijk fris om te starten. Om een frisse start te maken laat ons zeggen hahaha. De rest van hun collectie is ook heel leuk. Zeker als je van kleurtjes houdt en de gekende figuren van Lilliputiens.

lilliputiens - unicorns & fairytales

Bekijk hier alles van Lilliputiens.

 

Zijn jullie klaar voor de opvang / school ? 

XOXO Nathalie

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Heleen
    12 augustus 2017 at 07:04

    Spannend!! Hij gaat ‘t ongetwijfeld heel leuk hebben. Wat fijn dat je een jaar thuis kon blijven, ookal was het niet altijd even easy. Kostbare maanden! Ik zou ook wel willen! Onze dochter gaat aanstaande maandag voor het eerst (dan is ze 3 maanden) en zelf vind ik t heel spannend! Nouja, ik mag niet zeuren want ik werk op hetzelfde kinderdagverblijf ?

Leave a Reply