Unicorns & Fairytales
capsule collectie sproet & sprout - unicorns & fairytales
Fashion fashion kids

Sproet & Sprout Disney Capsule Collectie

Hoera voor deze Capsule collectie van Sproet & Sprout. Disney? Eih nee, hoor ik er sommigen zeggen. Dat is niets voor ons. Toch wel hoor, dit is met een Urban Twist! Voor kids van maat 50 tot 92.  Ik vind écht waar elk item de max. Kijk je even mee?

Capsule Collectie ?

Oké, Capsule collectie. Wat is dat? Het heeft best even geduurd voor ik nou eigenlijk doorhad wat het betekende. Ik zocht het even voor jou op…

Beperkte collectie van een klein aantal kledingstukken en accessoires, meestal vijf tot tien stuks, die goed met elkaar te combineren zijn. Capsulecollecties worden vaak ontworpen door bekende modeontwerpers. De samenstelling capsulecollectie is een leenvertaling van de Engelse woordgroep capsule collection, waarin capsule een bijvoeglijk naamwoord is met de betekenis ‘compact’.

Oké, goed dat we dit weten. Een unieke collectie die dus niet meteen weer terug komt nadien, veronderstel ik. Het zijn dus ware musthaves. Deze collectie is écht te gek. Oortjes, maar op een coole urban manier. Zo leer je Disney eens op een andere manier kennen, niet waar?

capsule collectie sproet & sprout - unicorns & fairytales capsule collectie sproet & sprout - unicorns & fairytales

 

Disney Rocks!

Met voornamelijk wit, zwart en grijs rock Disney deze keer. De oren zijn op een coole manier verwerkt en de items zijn stuk voor stuk makkelijk te combineren en gewoon leuk om in de kast te hebben. Vooral de onesie met de oren en staart achteraan vind ik leuk. Die zit al in mijn winkelmandje. Sproet & Sprout heeft hier echt een toppertje van een Capsule collectie!

capsule collectie sproet & sprout - unicorns & fairytales capsule collectie sproet & sprout - unicorns & fairytales

Waar te shoppen?

De Sproet & Sprout Disney Capsule collectie is verkrijgbaar bij Sproet & Sprout zelf maar ook bij de verkooppunten zoals De Gele Flamingo, BabyLuff en andere retailers van Sproet & Sprout.

 

Wat vinden jullie van de Disney Capsule Collectie van Sproet & Sprout? 

lees ook: 20 zomeractiviteiten voor je kinderen die geen geld kosten

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply