Unicorns & Fairytales
Een gezonde voedingsstijl is een gewoonte en daar ben ik me zeker van bewust. Het hoort ook bij de opvoeding vind ik en ik merk dat er bij ons wel dingen zouden kunnen veranderen na ons gesprek met een diëtiste in teken van het programma dat we dankzij Danone kregen. Wij eten zeker niet ongezond en het doel is niet om af te vallen of om op dieet te gaan maar om onze voedingsgewoontes zodanig aan te passen dat wij en onze kinderen kiezen voor gezonde opties en dit als vanzelfsprekend gaan zien. Een gezonde voedingsstijl Net zoals opruimen na gespeeld te hebben, 's morgens een kop koffie te nemen of elk jaar Kerst te vieren bij familie is een gezonde levensstijl ook een gewoonte. Wanneer je je oude (minder goede) gewoontes wil veranderen zal je er moeite voor moeten doen en daar zijn we ons ook van bewust. Toen ik gevraagd werd om ambassadeur te zijn van de nieuwe campagne van Danone, samen met Anne en Isabelle, en hoorde dat ze heel graag wilden inzetten op het creëren van een gezonde voedingsstijl en herontdekken wat goed is dacht ik: yes, dat is nu nét wat ik nodig heb. Beter gezegd: wat wij nodig hebben. Het was bij wijze van spreken een geschenk uit de hemel. Voedingsadvies op maat We kregen de kans om met Carolien een diëtiste, een gesprek te hebben over onze eetgewoontes. Ze stelde ons allerlei vragen over onze eetgewoontes en wat de kinderen aten, wat we dronken enz... Daarna kregen we een advies op maat. Zo konden we zien waar we op moesten letten en voor welke uitdagingen we komen te staan om nog meer een gezonde voedingsstijl te ontwikkelen. Onze uitdaging Eigenlijk zijn we niet héél slecht bezig maar er zijn wel een paar uitdagingen waarvoor we staan: veel meer water drinken 's ochtends meer tijd nemen om (samen) te ontbijten meer variatie in het eten brengen meer groenten consumeren bijvoorbeeld ook eens een 'veggie' dag inplannen en geen vlees eten gezonde tussendoortjes en snacks eten onze diepvries vullen met basisproducten zoals groenten, vis, volkorenbrood etc... .... We zijn klaar voor de uitdaging, denk ik... Ik zie het volledig zitten, maar ik sta dan ook open voor allerlei zaken. Mijn vriend, dat gaat een grote uitdaging zijn. Hij gaat zijn voedingsstijl grondig moeten aanpassen. Vooral meer fruit eten gaat voor hem een ware uitdaging zijn. Maar het is nooit te laat om eraan te beginnen. Het gaat tenslotte om onze gezondheid en de gezondheid van onze kinderen. Mijn grootste uitdaging gaat meer water drinken zijn en de diepvries vullen... Ik (nou ja, wij) zijn het niet gewoon om eten te kopen voor een hele week... Eigenlijk zouden we op voorhand een weekmenu moeten opstellen. Dat zou al een hoop stress wegnemen. Voor Vince (3 jaar) zal de uitdaging zijn om gewone volle melk te beginnen drinken en ook voldoende te ontbijten. Hij drinkt nu  's morgens nog groeimelk en heeft vaak geen zin meer om te eten. Al is het wel zo dat hij de laatste tijd wel eens muesli of granola met yoghurt neemt. Yes! Dat is al goed! lees ook: Ik ga tradities weer aanwakkeren, vanaf nu! Onze eerste weken met het programma De eerste week na het programma gingen we met vrienden en familie naar Landal. Het was iets moeilijker om ons aan het programma te houden maar als het vakantie is mag er wel eens iets meer. Toch probeerde ik aan de ontbijttafel aandacht te schenken aan yoghurt met granola en een stukje fruit. Ook werd er veel fruit gehaald om in de koelkast te stoppen en maakten we spaghetti met véél groentjes. De tweede week, terug thuis, ging ik wat basisproducten in huis halen en op aanraden van Carolien stopte ik diepvriesgroenten in de diepvries. Zo heb ik altijd iets in huis dat toch gezond is wanneer we geen tijd hadden om naar de winkel te gaan. Vince begon aan zijn uitdaging om water te drinken en wou graag een appelsap. Ik stelde voor om samen met hem tijdens deze warme week infused water te maken. Dat was een succes. We moeten nog wel wat werken aan een weekschema. Omdat mijn vriend in shiften staat en er vele dagen waren dat we naar oma en opa moesten kon ik geen duidelijke planning maken al deed ik mee aan de seizoensgroente-challenge. Een werkpuntje! Wat ik wél al goed doe zijn mijn tussendoortjes vervangen door gezondere versies. Ik denk ook meer 'out of the box' en ga op zoek naar leuke receptjes om gezonde, maar gevarieerde dingen op tafel te toveren. Tijdens de warmere dagen lukt dit al wat beter omdat groentjes er dan zéker ingaan en dan heb je zin om te experimenteren met slaatjes. Zo maakte ik al een aantal keren een lekkere granola met fruit en yoghurt als ontbijt. Ik ben helemaal verkocht aan die nieuwe smaakjes van Danone natuuryoghurt. Niet alleen de verpakking is aantrekkelijk maar ook de smaak. Smeuïg, wat vastere yoghurt in 3 varianten: aardbei, natuur en cocos. nomnom. Ik experimenteerde ook: een frozen yoghurt muesli bar,  een yoghurt ijsje, yoghurt met wat honing mengen als tussendoortje en noem maar op. De receptjes zet ik binnenkort op de blog. Ik merk dat Vince hier dol op is. Het was een succes. We zijn dus goed van start gegaan. Ik hou jullie zéker op de hoogte van onze bevindingen en hoe wij deze uitdaging aangaan! Zijn jullie bezig met een gezonde voedingsstijl?  XOXO Nathalie Deze blogpost is in samenwerking met Danone
Fashion fashion kids fashion musthaves My life Winactie & Give away

Win 100 euro shoptegoed voor Ubang Kinderkledij

Ben jij fan van speelse kinderkledij met een hoek af? Dan zit je bij Ubang goed. Al enkele jaren volg ik dit merkje en heb ik er enkele stuks van. Ik krijg er af en toe ook een setje van opgestuurd. Dit Deense merkje wil kinderen laten spelen in leuke kledij. Ik mag jullie van hen laten kennismaken door een shoptegoed van 100 euro weg te schenken. Leuk, toch?

In the summer life is sweet

Dit leuke kinderkledingmerk Ubang wil inzetten op de zomer. Dit zeggen ze zelf:

Bees and flowers everywhere, summer fragrance in the air. It is time to stay out all evening with friends and just play. And then play some more. The days seem endless and too good to leave …

Spring/Summer 2018: A collection of playful designs, as children like to play. Always. Everywhere. The designs from UBANG inspire exactly that. Makes playing more fun. More creative. Makes playing an integrated part of friend- ships and family life. Always. Everywhere.

ubang kinderkleding - unicorns & fairytales

Keywords of the season: Playful urban life, bees, beetles and flowers, alongside footballs, unicorns, and a singlewhale. The collection includes our beloved elephant. No collection from UBANG without this fine motif.

The colours are soft and full of light. From the finest pearl pink and misty lilac to a summer blush, red and a quirky yellow that brings back memories of bygone times. Various shades of blue accompanied by a deep moss green, desert sand, and a bold stripe. All supplemented by the forever classic grey mélange.

The styles from UBANG are designed in Copenhagen, the capital of Denmark. A city that in recent years has improved the space for playful urban life: new bicycle highways and water so clean that both children and their adults go bathing in the harbour.

lees ook: webshoptip UBANG

kwaliteit

de vogel in mijn haar - unicorns & fairytales

De kledij van Ubang is echt van goede kwaliteit. Het is dan ook niet het goedkoopste merkje, geef ik toe. Ik heb de kans gehad om verschillende kledingstukken te testen en ik moet eerlijk bekennen dat ze niet snel ‘stuk’ zullen gaan. De maatjes vallen eerder groot, vooral de onesies voor de kleine kinderen. Ik heb de indruk dat dit iets typisch is voor Scandinavische kledij. Ubang is kleurrijk, speels en vrolijk, je moet echt van dit merkje houden. Ik vind de onesies enorm schattig en de bloopers, daar ben ik fan van.

ubang kinderkleding - unicorns & fairytales

Win shoptegoed

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 2. Laat weten waarom jij zou moeten winnen
 3. Delen van dit bericht is zeker een pluspunt maar niet noodzakelijk.
 4. Tag iemand in de comments op facebook, maar zorg dat je hier reageert.

 


XOXO Nathalie

You Might Also Like...

44 Comments

 • Reply
  Goele H
  29 mei 2018 at 06:43

  Wat een leuke en mooie kleding! Met 3 kinderen in huis kom ik altijd kleding tekort. Ik ben voorstander van kwalitatieve en liefst eco merkjes, en hou van printjes. De kinderen zouden deze kleding met veel plezier dragen.

 • Reply
  Kristel Gubbels-Daemen
  29 mei 2018 at 06:44

  Wow wat een gaaf merk. Ik ken se het zelf nog niet. Lijkt me geweldig om te shoppen voor mijn beide dochters. Zo’n unieke kleren is altijd gaaf om aan te doen en leuke reacties erop krijgen al helemaal.

  https://shop.ubang.dk/collections/girl/products/flower-suit-pearl-pink. Deze is al weg gaaf voor de oudste dochter

 • Reply
  Loes Wevers
  29 mei 2018 at 06:49

  Wat een ontzettend leuke winactie! Ik kende dit merk niet, maar heb het even opgezocht, wat een mooie kleertjes! En allemaal met een vrolijke twist. Daar zouden wij héél blij van worden met een jongetje van 1,5 dat groeit als kool. Hij schiet ineens ontzettend de lengte in, dus we moeten écht naar maat 92 toe. Met dit kledingmerk zou ik dolgraag zijn kast vol hangen! Ik ben een beetje verliefd geworden, alleen zou ik normaal niet zoveel geld aan kleding uit durven geven voor mijn uk. Met zo’n mooie prijs doe ik dat zeker wel! Heerlijk om de zomer door te komen… Dus fingers crossed!

 • Reply
  Anna
  29 mei 2018 at 07:01

  Ik shop heel graag voor mijn dochter..

  Facebook: An Na

 • Reply
  Tamara Jongkees
  29 mei 2018 at 07:03

  Wat een leuke kleding! De shirts met trekkers zouden sowieso favoriet worden bij mijn zoon. Hij wil het liefs elke dag iets met wielen aan, maar veel shirts met auto’s vind ik niet zo leuk. Deze zijn wel erg gaaf. Ik zou dus graag het shoptegoed willen winnen.

 • Reply
  Lore
  29 mei 2018 at 07:08

  Zou super zijn om cadeau te doen aan kleine Kobe 💕🍀

 • Reply
  Nathalie
  29 mei 2018 at 07:14

  Ow God!
  Ik kende het merkje niet, maar ben helemaal verkocht!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  29 mei 2018 at 07:43

  wat een geweldig gebaar, verras mijn kleindochters maar met een mooi exemplaar

 • Reply
  Shanna
  29 mei 2018 at 07:43

  Oh leuk leuk! Mooi duurzaam kwalitatief merk! We doen graag mee

 • Reply
  Annemie
  29 mei 2018 at 07:46

  De kindjes vinden de speelse details van dit merkje helemaal geweldig. Dus ze zouden het heel fijn vinden om te winnen !

 • Reply
  Fleur
  29 mei 2018 at 07:50

  Wat een leuk merk! Ik kende het nog niet, maar mijn dochters zouden graag in zo’n mooi jurkje willen lopen deze zomer

 • Reply
  Fe Ingrid
  29 mei 2018 at 07:55

  Wauw, hier al veel mooie dingen gezien voor onze kleine sloeber

 • Reply
  Hille Morel
  29 mei 2018 at 08:25

  Ik doe graag mee voor mijn zoon. Heb iemand getagt op fb en geliked op fb. Ik ken dit merk helemaal niet en vind het leuk om dit merk te leren kennen. Familie van ons woont in Scandinavië, dus extra leuk.

 • Reply
  Marieke van der Laak
  29 mei 2018 at 09:06

  Wat een tof duurzaam merk! Had er nog nooit van gehoord. Ben heel benieuwd naar de kwaliteit. Ik zou graag shoppen voor mijn eigenwijze zoon van van ruim 3.

 • Reply
  Inge Piron
  29 mei 2018 at 09:12

  Superleuke kleertjes! 😍
  Ik doe graag mee voor m’n kleine jongen om hem in originele leuke kleertjes te kunnen steken.
  Echt iets voor hem! 💙☺️

 • Reply
  Trotsema fati
  29 mei 2018 at 09:32

  Wauw wat gaaf ik doe graag mee voor mijn 3 kinderen en voor mijn 4de die in juli wordt verwacht.

 • Reply
  Manon Toemen
  29 mei 2018 at 09:39

  Zou leuk zijn om met zo’n leuke winactie een nieuw merk uit te proberen! Tim groeit supersnel! Zo cliché maar waar, dus leuke nieuwe dingen voor deze zomer zijn erg welkom. En als ze inderdaad zo goed blijven, heb ik daarna een neefje die ze aan kan, en daarna een vriendin met een jongens tweeling onderweg. ☺

 • Reply
  Dorien
  29 mei 2018 at 10:03

  Hoera! Mijn dochter Nika is vandaag 5 jaar geworden! Ik zou heel graag voor haar willen winnen, superleuke kleding!

 • Reply
  Sofie
  29 mei 2018 at 10:05

  Onze dochter is bijna jarig en verdient dubbel en dik een prachtige outfit om dit in te vieren! 😍

 • Reply
  Evi
  29 mei 2018 at 10:21

  Waw, leuke stoere jongenskleren!! Altijd moeilijk om degelijke en toch stoer te vinden…

  Zou dus superfijn zijn om mijn 2 sloebers extra te verwennen!

 • Reply
  Jolien
  29 mei 2018 at 10:25

  Oh heerlijk! Zou leuk zijn om wat zomerstuks te scoren 😊

 • Reply
  Dette De Vos
  29 mei 2018 at 10:55

  Heel leuk voor mijn kleinzoons Lou en Odiel. Wij moeten naar het 65jarig jubileum van hun overgrootouders! Helemaal in het nieuw zou fantastisch zijn 😉
  Dette

 • Reply
  Patricia Bouthisma
  29 mei 2018 at 13:18

  Wat een geweldig merk zeg. Ziet er zo leuk uit. Ik zou dit tegoed graag willen winnen voor onze jongste zoon. Hij krijgt meestal de kleding die zijn grote broer niet meee past, een leuk nieuw setje zou hem erg blij maken denk ik.

 • Reply
  Kelly Ares
  29 mei 2018 at 14:29

  Oh zo’n leuke items. Komt altijd van pas eh 😊 Wij wagen alvast onze kans.

 • Reply
  kempenaers anita
  29 mei 2018 at 15:07

  leuke kleding, doe graag mee voor mijn kleinzoontje, shoptegoed is altijd mooi meegenomen

 • Reply
  Lynn Mahieu
  29 mei 2018 at 18:59

  Wie shopt er nu niet graag voor z’n kleine spruit?! Ik in ieder geval wel en m’n kleine meisje kan gerust nog wat mooie zomer kleedjes en truitjes gebruiken dus ik waag heeeeel graag m’n kans!

 • Reply
  Nele Vdb
  29 mei 2018 at 21:47

  Wat een toffe kledingitems. Vooral die met een dierenprint zouden hier erg in smaak vallen. En aangezien onze kindjes groeien als kolen komt wat extra kledingbudget altijd van pas.

 • Reply
  Yessica leidner
  30 mei 2018 at 06:24

  Ja wat leuk wie wil dit niet lekker shoppen voor je kindjes ik wel wij doen heel graag mee

  En wat is dit een leuke merk om eerlijk te zijn ken Ik dit merk niet maar wel super mooi
  Voor ons meisje

 • Reply
  Astrid Vercruysse
  30 mei 2018 at 06:36

  Ik doe heel graag mee voor mijn zoontje Oscar van 6 weken. Vooral de onesies zien er heel cool uit!

 • Reply
  isa delaplace
  30 mei 2018 at 12:00

  hey, superleuke collectie, je arm als olifantenslurf of een tshrt met basketbalnet waar echt een basket balletje uitkomt, dat vind elk kind toch superleuk!!

 • Reply
  Katrien Adams
  30 mei 2018 at 21:28

  Hey, ik zou het geweldig vinden om deze prijs te winnen … al zal het moeilijk worden om een keuze te maken.
  Hun t-shirts zijn geweldig, zowel voor jongens (vooral met de werkvoertuigen) als voor meisjes (met de eenhoorn)

 • Reply
  Eggermont Cathy
  31 mei 2018 at 21:51

  WAW! Wat een leuke collectie. Mijn dochtertje is 2 en weet nu al wat ze wil 🙂 Deze kleertjes vindt ze alvast de max.
  Een koddige, leuke t-shir.t voor een schattige meid

 • Reply
  Rob
  1 juni 2018 at 07:53

  Wauw, wat een winactie!!! Zou goed uitkomen nu onze zoon een ferme groeischeut heeft gehad!

 • Reply
  Martine Mingeroet
  1 juni 2018 at 07:55

  Wat een mooie collectie.Zou heel leuk zijn voor mijn kleindochter.

 • Reply
  Marian B
  1 juni 2018 at 09:26

  Mooie kleding! Hier kan ik zeker wat leuks voor mijn zoontje en dochtertje vinden! Uiteraard loot ik graag mee, want shoppen wordt op deze manier wel heel erg leuk 😉

 • Reply
  Alyt van der Heide
  4 juni 2018 at 11:38

  Originele kleding en een goede kwaliteit. Daar hou ik van. Zou graag gaan shoppen voor mijn meiden.

 • Reply
  Stef Nagels
  4 juni 2018 at 20:30

  Superschattige kleding! 🙂 zien we zeker en vast ook zitten hier!

 • Reply
  sylvia
  5 juni 2018 at 11:46

  😍😍oohh wat een superleuke kleding zeg! Ik doe graag mee, met 2 kleine jongens in huis hebben we vaak nieuwe kleding nodig,dus dit zou heel goed uitkomen 🍀🍀

 • Reply
  Niels
  5 juni 2018 at 20:50

  Zou een super cadeau zijn voor mijn zusje die zwanger is van een jongetje. Jullie zouden me (en vooral haar) hier een groot plezier mee doen.

 • Reply
  Marise
  8 juni 2018 at 13:36

  Wat een prachtige kleding. Ik doe graag mee voor onze dochter. Heerlijk nieuwe kleertjes om weer aan te trekken.

 • Reply
  Jolanda
  8 juni 2018 at 21:40

  Och wat leuk! Ik ben ook dol op onesies! Dit merk heeft wel hele leuke, ik ben fan van dat pakje met de olifant! Die zou mijn zoontje wel willen hebben 🙂

 • Reply
  Liesbeth
  10 juni 2018 at 12:43

  Zoooooo leuk voor ons kleine mannetje dat heel hard groeit!!

 • Reply
  brants harry
  10 juni 2018 at 14:16

  doe graag mee voor dit mooie shoptegoed voor mijn kleinzoontje

 • Reply
  Ceciloos - Sybile Giese
  14 juni 2018 at 09:33

  Ik ben altijd op zoek naar goede kwaliteit van kledij. Bij het lezen van je artikel merk ik wel dat Ubang op mijn lijstje zou mogen te komen staan van favo merk. Zelf vind ik Scandinavische kledij fijn en leuk. Het mag eens wat anders zijn en met een hoek van af 😉 onze kleine muis zou dit ook wel leuk en grappig vinden! Ik doe dus heel graag mee en hoop dat ik dit merkje stiekem gratis mag shoppen!!! Ik volg je op fb (SybileLudovic) en Instagram (Ceciloos)

Leave a Reply