Unicorns & Fairytales
puzzelboeken voor kinderen - unicorns & fairytales
Boeken Doeboeken Fun jeugdboekenmaand Winactie & Give away

Win een Denksport pakket voor het hele gezin (ook je peuter!)

Wie dacht dat Denksport enkel voor volwassenen was heeft het mis. Ik ken Denksport natuurlijk van de puzzels: de kruiswoordraadsels, woordzoekers en sudoku’s. Het is geen onbekende. Maar wist je dat ze ook superleuke puzzelboeken voor kinderen hebben (zelfs voor peuters!)

Puzzelboeken voor kinderen

puzzelboeken voor kinderen - unicorns & fairytales

Wel, ik had er zelf geen flauw idee van maar Denksport heeft dus puzzelboeken voor kinderen en dat al vanaf 2 jaar. Ik denk dat ik al heel lang niet meer zelf gepuzzeld  heb. Nochtans waren dat mijn favoriete boekjes. Zeker wanneer we op vakantie vertrokken.  Nu hebben ze dus vakantie doeboeken van Denksport Junior. Zo leuk!

lees ook: leuke boekjes voor het slapengaan

Junior pakket

Wij kregen van Deksport enkele puzzelboeken voor kinderen aan. Ik kreeg een Junior Pakket toegestuurd zodat ik ze eens kon bekijken. Als juf ook altijd wel fijn om zulke dingen te ontdekken. Niet alleen als juf natuurlijk, ik heb een jongen thuis die zulke zaken echt wel leuk vindt. Ik wou het meteen eens testen en nam het boekje voor kleuters. Dat voor peuters is ook echt fijn maar al te makkelijk voor hem. Ideaal om je peuter kennis te laten maken met puzzelen en raadsels.

Mini mix voor peuters en kleuters (2 tot 5 jaar)

puzzelboeken voor kinderen - unicorns & fairytales

puzzelboeken voor kinderen - unicorns & fairytales

puzzelboeken voor kinderen - unicorns & fairytales puzzelboeken voor kinderen - unicorns & fairytales

Het kleuter puzzelboekje bevat verschillende opdrachten. Kleuren, stippen verbinden, doolhoven, verschillen zoeken en meer. Vince kon er geen genoeg van krijgen. Hij vond het leuk. Ik deed het natuurlijk samen me hem: ik las de opdrachten en hij maakte ze. Deze puzzelboeken voor kinderen zijn zeker een educatieve meerwaarde: ze leren inzicht verwerven, cijfers herkennen en schrijven, kleuren enz… Het is daarnaast ook een leuke activiteit om samen met je kind te doen.

Mijn Pixel art (8 tot 12 jaar)

puzzelboeken voor kinderen - unicorns & fairytales

puzzelboeken voor kinderen - unicorns & fairytales

Dit boekje bevat allemaal Pixel Art kleurplaten. Een ontspannende opdracht waarbij de kinderen veel inzicht moeten hebben. Superleuk om uren bezig te zijn. Ik ga ze zeker meenemen naar de klas om de kinderen een leuke opdracht te geven.

Spelen met kleur (6 tot 8 jaar)

puzzelboeken voor kinderen - unicorns & fairytales

Dit puzzelboekje bevat superleuke kleur -en tekenopdrachten: kleuren op nummer, gewone kleurplaten, spiegeltekeningen maken, dobbelstenen gebruiken om de kleur te vinden en tovertekeningen. Hier zou ik als kind uren mee bezig kunnen zijn. Neem de boekjes mee op vakantie, zo blijven je kids zeker bezig in het vliegtuig of de auto.

Voor volwassenen: kleur!

puzzelboeken voor kinderen - unicorns & fairytales puzzelboeken voor kinderen - unicorns & fairytales

De mooiste kleurplaten, mandala’s en kleur op nummer tekeningen vind je in deze blok. Met uitscheurbare bladen! Neem een tasje thee, kleurpotloden en/of stiften en ontspan! Het zou een rustgevende werking hebben.

 

Win dit Denksport pakket

Wil jij samen met je gezin ontspannen en ook genieten van wat puzzelboeken voor kinderen en volwassenen?  Jij kan dit Junior Pakket én Kleur! winnen. Je krijgt dus in totaal 4 leuke boekjes.

 1. Volg Unicorns & Fairytales via Facebook en/of Instagram
 2. Laat weten waarom jij zou moeten winnen
 3. Delen van dit bericht is zeker een pluspunt maar niet noodzakelijk.
 4. Tag iemand in de comments op facebook, maar zorg dat je hier reageert.

 

WINNAAR IS TINE VH

 

Wil je niets meer missen van aankomende winacties en leuke blogposts? Abonneer je dan gratis op de nieuwsbrief. Af en toe krijg je dan eens post 😉

 

Subscribe to our mailing list

* indicates requiredMeedoen kan tot en met 6 april 2018. Nadien wordt de winnaar op deze blogpost bekend gemaakt.

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

52 Comments

 • Reply
  Hilde
  8 maart 2018 at 06:55

  Oohh dat is echt zooo superleuk!! Dat is één van de weinige dingen die Lientje alleen kan doen en dan kan ik ondertussen (weliswaar naast haar) iets anders doen. Pixel art is heel leuk maar je vindt nog niet veel van die boekjes.
  En soms als ze het lastig heeft zit ik er gewoon naast en kleur ik lekker mee.
  Super actie!

 • Reply
  Nele Vdb
  8 maart 2018 at 06:55

  Dit lijkt me super leuk voor onze kleuter in huis. Hij wilt altijd hetzelfde kunnen doen als mama en hiermee kan hij in zijn eigen boekjes werken en niet meer in die van mama kleuren 😉

 • Reply
  Samantha
  8 maart 2018 at 07:08

  Wauw, lijkt me super bruikbaar voor in mijn klas en mijn andere collega’s!

 • Reply
  Joni
  8 maart 2018 at 07:14

  Oh zo leuk! Ik wist ook niet dat Denksport een peuter/kleuterreeks had, dus ik doe graag mee 😉

 • Reply
  Cindy Framke
  8 maart 2018 at 07:24

  Wat een leuk pakket! En superleuk dat er ook boekjes voor kinderen zijn. Mijn dochtertjes zullen dit geweldig vinden. Zijn gek op puzzelen. En ikzelf ook 😊

 • Reply
  Gemma
  8 maart 2018 at 07:30

  Ontzettend leuk voor mijn leergierige peuter en om toe te passen in mijn klas als tussendoortje. 🤞

 • Reply
  elisabeth maria martina
  8 maart 2018 at 07:54

  leuk verjaardagskado voor kleinzoon tije

 • Reply
  Asa
  8 maart 2018 at 07:56

  Kei leuk! Onze zoon vindt de puzzels van in de weekendkrant ook leuk. Spijtig dat het er niet zo veel zijn. Daarom graag een puzzelpakket voor jong en oud!

 • Reply
  Elke
  8 maart 2018 at 08:11

  Suuuuperleuk!!! Zouden wij heel fijn vinden om samen te doen!! 🤞🤞

 • Reply
  Marian Zw
  8 maart 2018 at 08:13

  Dit vind ik zo fijn voor in de vakantie, lekker allemaal bezig in een puzzel of kleur boekje. Zo leuk dat er ook voor de kleinsten boekjes zijn. Dochterlief maakt nu vaak de woordzoekers uit de diverse krantjes ik weet zeker dat ze dit ook super leuk vind

 • Reply
  Pauline
  8 maart 2018 at 08:24

  lijkt me erg leuk om samen met mijn boys (peuter en kleuter) lekker te puzzelen en zeker ook goed voor de ontwikkeling!!

 • Reply
  Angelique
  8 maart 2018 at 08:33

  Super leuk! Mijn zoontje en ik houden van puzzelen en kleuren samen dus dit zou erg welkom zijn!

 • Reply
  Kim
  8 maart 2018 at 08:49

  Wauw wat gaaf! Ik ben dol op dit soort dingen. Laatst had mijn zoon ook kleuren op nummer. Vond t geweldig! Onze dochter is idd nog te jong maar deze peuter boekjes zien er geweldig uit!
  Ps het lukt mij op 1 of andere manier de laatste tijd niet om te taggen op fb. Sorry

 • Reply
  Misty Dg
  8 maart 2018 at 09:36

  Het peuterpakket lijkt me super voor mijn dochtertje Lena.Het is eens iets anders dan een boekje lezen.

 • Reply
  Isabel
  8 maart 2018 at 09:50

  Leuk pakketje. Zoontjes worden volgende week 3 en 6 jaar (op 15 en 16 maart).Dit zou een leuk extraatje zijn als cadeau.

 • Reply
  kempenaers anita
  8 maart 2018 at 10:48

  leuk pakketje, mijn kleinkinderen puzzelen allemaal graag zitten altijd in de boekjes bezig en mijn man kleurt graag

 • Reply
  brants harry
  8 maart 2018 at 10:51

  doe graag mee voor dit leuke pakketje, mijn kleinkinderen werken graag in zulke boekjes en ik kom tot rust met kleuren

 • Reply
  Nele
  8 maart 2018 at 14:00

  Il zou graag de boekjes winnen voor mijn zoon Remi om te oefenen op de fijne motoriek en zo kan ik er zelf ook bij zitten en kleuren in mijn eigen boek.

 • Reply
  Anna
  8 maart 2018 at 15:27

  Ik doe graag mee, want wij houden van puzzelen! Facebook: An Na

 • Reply
  Danielle
  8 maart 2018 at 17:59

  Wauw, ze ken ik Denksport nog niet! En ik wil heel graag kennis maken met deze boekjes met een zoon in groep 1 en dochter in groep 3! Leerzaam maar ook heel leuk om te doen voor kinderen; ideaal! Oh en ook leuk voor de mama! Ik volg je op Instagram (mammie_nutella) en Facebook!

 • Reply
  Linda Smeets
  8 maart 2018 at 18:39

  Puzzelen en kleuren zijn 1 van de favoriete bezigheden binnen ons gezin. Het is leuk, ontspannend en tevens leerzaam.
  Ik doe daarom dan ook graag mee.

 • Reply
  Marthe
  8 maart 2018 at 19:16

  Waarom wij graag zouden winnen? Mama puzzelt en kleurt heel graag en de zoontjes van 3 en 5 vinden werkboekjes super leuk. Mama kent de boekjes voor haar, maar nog niet voor de kindjes! Deze kleine formaatjes zijn super handig om mee te nemen op onze reis tijdens de paasvakantie voor mijn kleuters, beter dan de grote werkboeken! Fingers crossed dus! En al zeker bedankt voor de tip!

 • Reply
  Els
  8 maart 2018 at 19:32

  Oh, dit zou ik wel willen winnen! Ikzelf kleur graag – vind ik inderdaad rustgevend – en mijn peuters en kleuter zouden dat boekje geweldig vinden. Dus iedereen content en een paar uurtjes in stilte bezig…

 • Reply
  Jennifer
  8 maart 2018 at 20:21

  Hier zou Bazel zo blij mee zijn! Hij verslindt zulke boekjes 😊

 • Reply
  Sylvia tol
  8 maart 2018 at 20:40

  oohh, dat ziet er superleuk uit! 😍😍 ik zie mijzelf al helemaal aan de keukentafel zitten, gezellig met onze oudste zoon samen puzzelen en kleuren, hobby van ons allebei! 🍀🍀🍀🍀

 • Reply
  Marian B
  8 maart 2018 at 21:09

  Ik zag ze laatst al ergens voorbij komen. Lijkt me erg leuk en gezellig allemaal aan de puzzel! Denk dat mijn zoontje het erg leuk zal vinden.

 • Reply
  Cato
  8 maart 2018 at 22:41

  Wat een gave actie. Mijn peuter van 3 heeft een boek van grote broer (8 jaar) ingepikt maar dat is natuurlijk te pittig. Puzzelen, kleuren en pixel art is hier helemaal hot op het moment, Dit pakket kunnen we prima met z’n allen delen!

 • Reply
  Wendy
  8 maart 2018 at 23:42

  Dit lijkt mij gewoonweg superleuk! Uren puzzel/denkplezier verzekerd, iets wat ze hier supertof zullen vinden! Ze kunnen zich hier in stilte mee bezig houden, dus ideaal als er bezoek komt of als we ergens moeten wachten :-).

 • Reply
  Danielle
  9 maart 2018 at 06:25

  Wat een leuke winactie!
  Mijn dochter van 5 maakt liever puzzeltjes dan dat ze wordt voorgelezen.
  We hebben nu een stapel Donald duck juniors voor haar gehaald bij de kringloop, daar worden de strips overgeslagen en de puzzels gemaakt. Wat leuk dat deze puzzelboekjes ook voor kleuters en peuters bestaan.
  Ik ben ook benieuwd of mijn andere dochter van 2 al iets met het peuterboekje kan.
  Of lekker samen kleuren.
  Helemaal leuk! Ik doe heel graag mee

 • Reply
  Hille Morel
  9 maart 2018 at 09:31

  Ik zou super graag willen winnen!

 • Reply
  steve A
  9 maart 2018 at 10:08

  wow !!! liked & shared om samen met mijn dochters te doen tijdens een regenachtige dag 😉

 • Reply
  Sonja Hubregtse
  9 maart 2018 at 10:19

  Robin en Bas zouden dit super vinden om te doen na schooltijd, tijdens vakanties, en weekenden uiteraard. Handig ook…want dan kan mama ook eens puzzelen (in haar eigen boekje 😉 )

 • Reply
  kim
  9 maart 2018 at 10:58

  ooh wat een geweldige actie!! ik waag heel heel erg graag mijn kans! zal stiefzoon ook super vinden

 • Reply
  Stef Nagels
  9 maart 2018 at 11:08

  Ziet er echt geweldig uit! 😀

 • Reply
  Evelien
  9 maart 2018 at 11:10

  Wawww dit zou super leuk zijn voor mijn dochtertje :). Dit zou ze super graag doen 🙂

 • Reply
  steph M
  9 maart 2018 at 11:21

  super (y) zo kunnen mijn dochters zich nuttig bezighouden terwijl mama kookt !!!

 • Reply
  isa
  9 maart 2018 at 11:29

  heerlijk om samen in de zetel te denksporten!!!

 • Reply
  nan dd
  9 maart 2018 at 11:50

  top 🙂 met veel plezier kans gewaagd om samen in te vullen met mijn kleindochters als ze komen logeren

 • Reply
  Niels Paredis
  9 maart 2018 at 15:09

  Leuke boekjes! Liked en shared.

 • Reply
  Luc Van Houtte
  9 maart 2018 at 15:43

  Mijn kleinkinderen van 11, 9, 7 ,6 en 5 zouden heel blij zijn mochten ze deze hebben om in te werken tijdens de Paasvakantie

 • Reply
  Helga Boom
  10 maart 2018 at 01:39

  Ik heb bewust geen smartphone en beperk me tot een 6 jaar oude laptop die ik 1x/dag aanzet om mijn berichtjes te lezen en beantwoorden. Op papier creatief bezig zijn is toch zoveel leuker dan al dat virtuele gedoe.

 • Reply
  Trotsema fati
  10 maart 2018 at 17:33

  Het lijkt me super leuk om te winnen voor mijn gezin we spelen vaak samen met puzzels en woordenzoeker daar ia mijn oudste dochter dol op.

 • Reply
  Tine Vanhaevre
  11 maart 2018 at 07:57

  Ik zou graag winnen omdat mijn zoontje graag uitgedaagd wordt en zo’n puzzels fantastisch vindt en omdat zijn mama wel iets kan gebruiken om de hectiek van het dagelijkse leven even van zich af te kleuren.

 • Reply
  Nady Van Hees
  11 maart 2018 at 08:52

  Oh supertoffe boekjes waar Viktor uren mee kan bezig zijn. Als hij niet buiten is, en dat kan in België wel eens gebeuren met het regenweer, dan zit hij tussen de boekjes en kleurpotloden. Ideaal cadeau dus voor hem! En een kleuterjuf als mama is ook altijd blij met kleurboekjes voor zichzelf!😊

 • Reply
  Michelle Beauprez
  12 maart 2018 at 20:40

  Uitdaging voor mijn kindjes in de praktijk. Dit lijken me leuke boekjes daarvoor! 🙌🏼🍀

 • Reply
  Lore
  12 maart 2018 at 20:49

  Wauw, dit kende ik nog niet! Dit zou een echte uitdaging zijn voor de kindjes in mijn klasje, maar ook een leuk geschenkje! 🍀🙌🏻💕

 • Reply
  Adriana de Ruiter
  13 maart 2018 at 09:50

  Voor kinderen, ik wist helemaal niet dat er puzzelboekjes voor kinderen zijn! Onze pleegzoon heeft nu telkens het puzzelboekje van oma om het in te proberen, maar de woorden zijn zo lastig! Ik zou dit heel leuk vinden voor hem!!! Ik doe dus gráág mee! 😀

 • Reply
  Liesbeth
  13 maart 2018 at 11:54

  Supergaaf voor de kids in mijn klas! Ik doe mee!

 • Reply
  Tamara
  13 maart 2018 at 13:30

  Heel leuk! Ik zie ons al wel gezellig met het gezin aan tafel zitten 🙂

 • Reply
  Marianne V
  16 maart 2018 at 10:19

  Oh, Super! Dit is een “voor elk wat wils” pakket: eentje voor de dochter en eentje voor de mama, en dan nog eentje voor ons petekind en eentje voor haar broertje!

 • Reply
  An
  17 maart 2018 at 15:11

  Oh, super. Ik wist niet dat die al voor kleuters bestonden. Zou mijn zoontje super vinden.

 • Reply
  Nusch
  3 april 2018 at 13:57

  Lijkt mij een interessant pakketje. Mijn dochter is 13 (maar is een meisje met speciale noden) en ik zie dat ze met zo’n zaken begint op school. De ideale start om ook thuis wat te evolueren natuurlijk. en ondertussen kan mama zelf ook weer kind zijn :-).

Leave a Reply