Unicorns & Fairytales
Fashion fashion kids fashion mama Interieur moederschap My life Webshoptips

Webshop tip | June and Julian

Strak, classy, tijdloos, chique, trendy, fairtrade…  Zo kan ik June and Julian omschrijven. “Online Lifestyle Boutique for little heroes”.

 

Deze webshop, June and Julian,  is opgericht door Kathy en Stéphanie. Twee vriendinnen, mama’s, die hun droom nastreefden en deze nu beleven. Kathy ken ik persoonlijk van vroeger en ze was toen al een lieve klassevolle persoon. Niet verwonderlijk dus dat ze dit nu doet. Fairtrade zeg je? Ja hoor, een klein deeltje van de opbrengst gaat naar een goed doel. Nou, daar geef ik dan graag mijn centjes aan uit!

Ik kreeg alvast een “op mijn lijf geschreven” cadeautje! Heel mooi en verzorgd ingepakt … Een mooie zachte slab van Sproet and Sprout met als opschrift: Mom! Stop blogging me.  Do I need to say more?  Vince was er alvast blij mee.

 

june and julian - unicorns & fairytales

june and julian - unicorns & fairytales

june and julian - unicorns & fairytales

june and julian - unicorns & fairytales

Wat kan je zoal vinden in de webshop van June and Julian? Ik zet mijn favorieten van elke categorie even op een rijtje! Om uit te vinden wat jouw favorieten zijn stel ik voor om zelf eens een kijkje te nemen! 

NEW IN

june and julian - unicorns & fairytales

june and julian - unicorns & fairytales

 

Deze DIY-banner kan je hergebruiken! Je krijgt 138 letters, cijfers en symbolen om zelf aan de slag te gaan! Ik heb deze alvast in mijn wenslijstje gezet!

 

SLAPEN 

june and julian - unicorns & fairytales

Dit straalt toch echt klasse uit? Welke “heroe” zou hier niet in willen slapen?

 

SPELEN

june and julian - unicorns & fairytales

Wanneer meneertje Vince een beetje groter is komt dit ongetwijfeld in zijn kamer terecht! Momenteel out of stock dus ik ben niet alleen met deze gedachte…

 

ETEN

june and julian - unicorns & fairytales

De broembroem lepel! Voor de naam alleen al zou ik hem kopen. Wat zou je kleine spruit hiervan vinden?

 

ONDERWEG 

june and julian - unicorns & fairytales

june and julian - unicorns & fairytales

june and julian - unicorns & fairytales

Wederom klassevol! De luiertas heeft mijn hart al gestolen. Al lijkt mijn tas die ik nu heb er wel een beetje op. Ik hou van de handtas-look. Ook nog te doen voor mannen maar ik denk dat vooral de mama’s hier trots mee zullen rondlopen! De hoes voor over de maxi-cosi is gewoon de ‘max”! Strak, eenvoudig maar toch dat ene accentje dat het hele plaatje ‘af’ maakt.

GIFTS

june and julian - unicorns & fairytales

june and julian - unicorns & fairytales

 

Dit is de TimeCapsule. Ik ben enorm into lijstjes en invulboeken en dit past zeker in het rijtje! Binnenin de TimeCapsule vind je:

– Een boekje voor je mooiste herinneringen
– Washi tape om je favoriete foto’s in te plakken
– Inpakpapier met een leuke, grafische print
– Een set vrolijke labels
– Handige stickers
– Een uitgebreide handleiding vol inspiratie en handige tips
– Een supersterke sealing strip

 

WELNESS

june and julian - unicorns & fairytales

 

Ik steek mijn pampers in een mandje maar op deze manier kan het ook! De pamperzak oftewel ‘luieropbergzak’. Handig en mooi!

ACCESOIRES 

june and julian - unicorns & fairytales

Ik ben fan van uitgeverij Snor en ik denk June and Julian ook. behalve de gekende zwangerschapsboeken hebben ze nog meer leuks! Dit boek bijvoorbeeld.

 Ik wens de 2 mama’s veel succes met hun kersverse webshopkindje en hoop dat er veel mensen hun hart verliezen aan deze leuke spullen! Benieuwd naar meer? Ga naar hun webshop en ontdek deze leuke tijdloze kinderspullen! 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply