Unicorns & Fairytales
schuddebol - Leuke meter en peter cadeaus
moederschap Musthaves zwangerschap

Leuke meter en peter cadeaus

Ben je op zoek naar leuke meter en peter cadeaus? Wel, dat waren wij ooit ook, al was dat geen gemakkelijke zaak. Ik wilde het groots aanpakken. Maar toen was ik nog niet zo into (fashion)bloggen en op de hoogte van leuke musthaves. Wel, nu ben ik dat wel en deel ik graag enkele leuke spullen met jou! Want ook in november en december worden baby’s geboren, toch? 

 

Anna et maman

leuke meter en peter cadeau's - unicorns & fairytales

Op 13 november is er een webshop online gegaan,  ‘Anna et Maman’ vol originele lifestylespulletjes. Ze doet dat samen met haar twee vaste vormgevers en ervaren mama’s Hanne Bossuyt en Ans Vercruysse. Van absolute musthaves, zoals een personaliseerbare pyjama of sweater over decoratie voor de kinderkamer en ludieke baby- en kinderkleding met West-Vlaamse quotes tot originele uitdeelcadeautjes, baby stationary, juweeltjes, peter- en metergeschenkjes, geheime schatkistjes, tandenfeebriefjes, materniteitgastenboekje, enzovoort…

Ik heb al een kijkje genomen en ik ben echt wel fan van enkele cadeau’s. Niet enkel van hun meter -en petercadeaus. Heb je de leuke sweaters al gezien?

shop

Minimou

leuke meter en peter cadeau's - unicorns & fairytales

Een Belgisch merkje die producten creëerden om leuke gebeurtenissen te vieren. Kraskaarten, puzzels, beertjes en stickers. Ook leuke slingers zijn er te verkrijgen. Dit zijn mijn favorieten. De kraskaart vind ik best origineel.

shop

 

Etsy 

Dit is ook zo’n middel om leuke spullen te scoren. Op etsy heb ik al vaal leuke items zien voorbij komen. Herinner je je nog de blog over speelmatten? Zie *hier*.  Wel, ook voor metercadeaus kan je er terecht. Ik heb er twee shops uitgekozen (maar er zijn er nog hoor) die leuke juweeltjes verkopen aan heel democratische prijzen. En ze zijn heel leuk! Wanneer je dit combineert met een leuk kistje (zie pinterest) dan heb je een heel leuk cadeau. Klik op de shops om hen te bezoeken.

 1. Buy some love

leuke meter en peter cadeau's - unicorns & fairytales

2. MadCapFun

leuke meter en peter cadeau's - unicorns & fairytales

Pinterest & DIY

Ook op pinterest kan je uiteraard weer veel inspiratie opdoen. Wanneer ik ideetjes nodig heb voor lessen of allerlei andere zaken, dan kijk ik toch wel eens op Pinterest. Klik * hier *  om mijn bord te zien over meter -en petercadeaus.

Wat ik deed

De peter heb ik gevraagd door een vacature te geven. De meter heb ik gevraagd aan de hand van een taart in de vorm van een baby. Daar stond op: wil je mijn meter zijn? Ze waren beiden uiteraard heel blij. Gelukkig.

leuke meter en peter cadeau's - unicorns & fairytales

Hoe ik gevraagd werd 

Ik werd 27 jaar en ik deed samen met 2 andere vriendinnen een verjaardagsfeestje. Ik kreeg tijdens het feestje nog een cadeau van mijn vrienden en daar zat een slab in met een erg leuk opschrift.

leuke meter en peter cadeau's - unicorns & fairytales

 

Ik ben nu toch benieuwd naar nog leer leuke meter -en petercadeaus. Hoe werden jullie gevraagd of hoe hebben jullie het de peter en de meter van jouw kind gevraagd? Shoot! 

X0X0X Nathalie

 

 

 

pinit fg en rect red 28 - Leuke meter en peter cadeaus

You Might Also Like...

4 Comments

 • Reply
  Ilse
  15 november 2015 at 22:34

  Die van Anna et maman vind ik de leukste!

  • Reply
   Nathalie
   16 november 2015 at 10:12

   Ja die is leuk he!!!

 • Reply
  Sybile
  16 november 2015 at 11:41

  Mijn papa is trouwe Duvelfan. Ik heb hem als peter gevraagd door een Duvel glas te laten graveren ‘Wil jij mijn peter zijn?’…
  Die armband vind ik superleuk voor de meter!

  • Reply
   Nathalie
   16 november 2015 at 12:25

   Oh leuk idee dat Duvelglas! Die armband vind ik persoonlijk ook heel leuk. En vooral de schuddebollen.

Leave a Reply

Lees vorig bericht:
Sint, feestdagen, cadeautjes & winacties

Ik heb enkele winacties tegelijk lopen, omdat december een drukke maand is. De feestdagen komen eraan, je kan gerust wel...

Sluiten