Unicorns & Fairytales
ketting met naam - unicorns & fairytales
fashion mama moederschap Musthaves

Cadeautip voor moeders | ketting met naam

Ik heb een heel mooi kerstcadeau voor moeders gekregen nl. een ketting met naam. Iets dat je voor eeuwig kan koesteren en dicht bij je hart kan dragen. 

 

Ik draag elke dag juwelen. Oorbellen , een ketting en vaak ook een armband maar dit hangt af van wat ik draag. Meestal van die robuuste dingen of lange hangers. Wanneer ik dat niet aanheb dan voel ik me naakt. Een juweel maakt volgens mij ook je outfit af. Pas op, het kan je outfit ook teniet doen hoor. Maar goed, enkel fijne juweeltjes ontbraken nog in mijn collectie. Voor wanneer je opgekleed bent , een bloesje aandoet waar geen lange kettingen bij passen of gewoon, wanneer je er zin in hebt om eens iets anders te dragen.

ketting met naam - unicorns & fairytales

Ik wou ook iets wat me deed denken aan Vince maar op een subtiele manier. Geen grote foto aan mijn nek! Zo kwam ik op Names4ever terecht, waar je een ketting met naam kon laten maken. Er zijn vele mogelijkheden in de shop. Infinity sieraden, vriendschapskettingen, sieaden met eigen tekst, laten graveren, sportsieraden, vingerafdruk sieraden, familiesieraden, moeder sieraden en meer.

ketting met naam - unicorns & fairytales

Ik liet een ontwerpje uit de mama sieraden maken. Heel subtiel en niet te groot. Met de naam van mijn zoontje Vince. Ik vind het zelf een zeer mooi kettinkje en ik ga het dragen met liefde en plezier. Ik ben er erg blij mee. Het is gemaakt van 925 sterling zilver    en je kan het ook als bedel aan een armband dragen. Omdat dit zo klein en subtiel is wordt het ook wel eens gebruikt als kinderhanger in combinatie met een kinderketting. Ik nam dit kleine hangertje samen met een zilveren ketting. Zo kan je dit al krijgen vanaf 27 euro naargelang de ketting die je erbij kiest. Indien je het hangertje los wil kopen dan betaal je €19,95. Een mooie prijs als je iemand iets cadeau wil doen, niet?

ketting met naam - unicorns & fairytales

Ik ga deze hanger aandoen tijdens de feestdagen! In combinatie met een mooie outfit zal dit zeker staan.

Wat vind je van mijn juweeltje? Heb jij ook een leuk moeder/vader/… juweel? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  24 december 2015 at 09:41

  Wat een mooi en subtiel kettinkje! I love it!

  • Reply
   Nathalie
   28 december 2015 at 14:12

   Ja klopt, anders zou ik het nooit nemen 🙂

Leave a Reply