Unicorns & Fairytales
cricut geschenk - unicorns & fairytales
cadeautips juffen -en meestercadeau My life

Zelf cadeautjes maken voor juffen en meesters met de Cricut

Het einde van het schooljaar is in zicht! Ik gaf al eerder tips rond leuke geschenken voor juffen, meesters en andere mensen die je in de bloemetjes wil zetten. Tenslotte zorgen ze voor onze grootste schatten en werken ze mee aan hun toekomst. Wie graag zelf cadeautjes maakt en een Cricut in zijn bezit heeft, kan er ook zelf maken, op een eenvoudige manier.

Geschenken voor het einde schooljaar

Mensen zoeken volop geschenken voor het einde schooljaar, om juffen, meesters en opvoeders te bedanken. Weet je niet goed wat te geven? Ik schreef al een artikel over Inspiratie voor een leuk juffen -en meestercadeau. Meestal leren je kinderen de juf of meester wel kennen in de loop van het jaar en zo niet, dan zijn die altijd blij met iets voor hun klas of met gewoon een DANKJEWEL of tekening van je kind. Een bedankje is gratis en niet zo moeilijk om te zeggen. Dat is, vind ik persoonlijk, hét belangrijkste.

Duurzaam

Wat ik fijn vind is dat het een duurzaam cadeautje is. Iets dat je lang kunt bijhouden, effectief kunt gebruiken of iets ecologisch. Je kan in dit artikel inspiratie opdoen: Originele en duurzame bedankjes en cadeautjes (voor bijvoorbeeld juffen en meesters) 

Wat je ook kan doen is met je Cricut zelf iets duurzaam maken. Met dit toestel kan je leuke quotes uitsnijden om op alle soorten materiaal te printen, zelfs shirts, zakjes, stof…  Een vriendin van me maakte deze leuke dingen…

Cricut juffencadeau - unicorns & fairytales

cricut geschenk - unicorns & fairytales

Cricut juffencadeau - unicorns & fairytales

Ontwerp je logo op cricut design. In spiegelbeeld laten snijden op infusable inkt papier van cricut. Ook overtollig papier weg doen met je weeder. Je design op je kledingstuk of tas en vastmaken met de hitte bestendige tape van cricut zodat je afbeelding niet verschuift. Dan bakpapier erop en met je heatpress erover. De inkt gaat dat over op de stof ! ( met de mini heatpress duurt het even omdat je verschillende keren moet verplaatsen)

Cricut juffencadeau - unicorns & fairytales

 

Vilten tas : ontwerpen op cricut design space en vooral niet vergeten om het te spiegelen. Laten snijden en dan overtollig vinyl wegnemen met je weeder. Dan je design op je vilten tas leggen. Beschermen met bakpapier en met je heatpress of strijkijzer ( gaat veel moeilijker) erop voor 30 sec en klaar!

Cricut juffencadeau - unicorns & fairytales

cricut geschenk - unicorns & fairytales

 

Een Cricut kopen?

Je hebt verschillende soorten toestellen. Een kleine compacte versie, een grotere en professionele.

Hier vind je Cricut toestellen en toebehoren

automatische snijmachine Cricut Joy - unicorns & fairytales

 

Pin it

Vind je deze Cricut leerkrachtengeschenkjes leuk? Pin het dan :)))

cricut geschenk - unicorns & fairytales

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply