Unicorns & Fairytales
peter en meter cadeau - unicorns & fairytales
moederschap Personal zwangerschap

Zo vroegen wij de peter en meter

We wisten al heel lang wie we wilden vragen als peter moesten we een tweede kindje krijgen. Wanneer je een kindje verwacht komen er zulke leuke momenten. Peter en meter vragen, onthulling, gender reveal en noem maar op. Ik wil er in ieder geval leuke tijden van maken. Ik hou ervan om op zoek te gaan naar leuke spullen.

Peter en meter

Wie maak je peter en meter? Het is een weloverwogen beslissing want ook al is dat nog iets van vroeger, het is nog steeds iets speciaals. Je rekent er toch op dat ze mee voor je kind zorgen. Dat ze dat ietsje meer betekenen voor hen.

Een gin cadeau

De peter drinkt graag gin-tonic. Daarom dacht ik dat het wel leuk was een gin glas te zoeken met het opschrift ‘Wil je mijn peter worden?’. Ik vond een mooi glas bij Brianto. Ze hebben hele mooie gepersonaliseerde cadeaus. Je kan er textiel laten bedrukken, glas, porselein en vele andere dingen. Ze hebben voor alle gelegenheden cadeaus. Echt de moeite om eens een kijkje te nemen.

Maar goed, wij kozen een  gin cadeau set. Een glas met opschrift (dat je zelf kiest) en een fles erbij. Je krijgt er nog een cadeauverpakking bij ook. Maar dat gebruikten we natuurlijk niet. We gingen het tijdens een etentje geven als aperitief.

peter en meter cadeau - unicorns & fairytales

peter en meter cadeau - unicorns & fairytales

Een speciaal kopje koffie

Tijdens datzelfde etentje gingen we zijn vriendin ook verrassen met een speciaal cadeau. We hebben ondervonden dat ze er altijd geweest zijn voor ons en ik denk dat Vicky de perfecte meter zal zijn. Ze drinkt heel graag Latte Macchiato dus was mijn keuze eenvoudig. Ook bij Brianto vond ik het perfecte cadeau: een cappuccino set in kristal. Twee kopjes met opschrift en onderzetters. Zo mooi! We vroegen het tijdens het dessert.

peter en meter cadeau - unicorns & fairytales

peter en meter cadeau - unicorns & fairytales

Ze zeiden…

Ja!!! Wij zijn enorm blij met de meter en peter van baby nummer 2. Het is dan wel een koppel, toch zijn we 100% zeker van onze zaak. Zowel Sven als Vicky waren enorm verrast en enthousiast. Nu nog enkele maanden wachten en dan kunnen ze hun mete(pete)kindje ontmoeten.

FullSizeRender 1796

FullSizeRender 1797

 

Hoe hebben jullie de meter en peter gevraagd? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

8 Comments

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  6 juli 2016 at 09:20

  Mooie cadeautjes –
  Zo bijzonder hè meter en peter kiezen en vragen!
  (Of gevraagd worden!)

  • Reply
   Nathalie
   11 juli 2016 at 08:16

   Ja inderdaad , superleuk!

 • Reply
  Nele
  6 juli 2016 at 20:58

  Vond ik erg leuk om te doen. Wij hadden wel de voorwaarde dat ze nog geen meter en peter waren van andere kindjes. Omdat wij zo wat de laatste zijn was dat niet een gemakkelijke opgave. Mijn BFF van school en drie van de vier zussen zijn allen meters, er zijn geen peters bij ons.

  • Reply
   Nathalie
   11 juli 2016 at 08:15

   Ja inderdaad, hihihi. Bij ons zijn de meters allemaal al een keer meter…

 • Reply
  Sofie van OHEA
  6 juli 2016 at 20:59

  Adam heeft ook een meter en een peter “koppel”.

  Heel leuk gevraagd!

  • Reply
   Nathalie
   11 juli 2016 at 08:15

   Ah voila zie, dan ben ik zeker niet alleen 🙂

 • Reply
  Liesellove
  6 juli 2016 at 21:53

  Wij vroegen de peter a.h.v. een fles wijn waarop de vraag stond. De meter gaven we een cadeautje om te snoepen met daaraan een kaartje met de vraag!

  • Reply
   Nathalie
   11 juli 2016 at 08:15

   Dat is ook superleuk hé!

Leave a Reply