Unicorns & Fairytales
Boeken cadeautips Get inspired holiday play Spelen

Leuke cadeautjes voor de feestdagen

Binnenkort komen de feestdagen er weer aan. Dat gaat meestal gepaard met cadeautjes. Wie krijgt er nu niet graag cadeautjes voor de feestdagen? Sinterklaas, Kerstmis, Nieuwjaar en misschien nog hier en daar een verjaardag. 

Cadeautjes voor de feestdagen

Deze cadeautjes voor de feestdagen staan zelf op mijn wishlist of ik heb er zelf al ervaring mee. Het is geen reclame voor bepaalde winkels en komt volledig uit mezelf omdat ik er achter sta. Ik hou trouwens van cadeautjes kopen. Wanneer ik in een winkel een leuk cadeautje tegenkom moet ik mezelf keer op keer tegenhouden om niet iets mee te nemen. Anders geraak je op de duur blut. Maar af en toe moet je gewoon cadeautjes kopen. Voor kinderen iets kopen vind ik makkelijk. Wat kan je nou niet voor hen kopen? Er is zoveel. Online kan je trouwens ook leuke spullen vinden. Duur en goedkoop, tegenwoordig heb je vaak dezelfde soort spullen voor minder geld. Action is zo’n winkel…  Maar ik zet graag wat leuke spullen op een rijtje die je online kan vinden en/of winnen…

1>>Boeken

Dit is toch wel een heel dankbaar cadeau voor vele kinderen. Tegenwoordig zijn er hele leuke en mooie boeken met prenten en activiteiten in. Bovendien bevorderd lezen het taalgebruik en de fantasie van kinderen. Je kan nog steeds een heel leuk boek winnen via mijn blog. Een boek waar je de naam van je kind kan inzetten. Lees *HIER* meer.

name1

Ik schreef een blogje *HIER* over de favoriete boeken van Vince.

 

2>>Speelgoed

Hier heb je natuurlijk heel veel keuze in. Zo is er natuurlijk Lego en Playmobil waar je altijd wel iemand blij mee kan maken. Je kan trouwens een pakketje Playmobil 123 winnen *HIER*.

Playmobil 123 - unicorns & fairytales

 

Ook leuk zijn de TOET TOET auto’s die erg populair zijn. Je kan ze steeds meer en meer uitbreiden. Het is dus een verzamelitem. Vince vindt alles waar geluid uit komt leuk. Dit autootje is te koop voor €10,95 en kan je personaliseren met stickers.

cadeautjes voor de feestdagen - unicorns & fairytales

Houten speelgoed vind ik ook altijd fijn. Meestal wat duurder maar ook duurzaam en ecologisch. De onderstaande sets zijn van Brio.

speelgoed-hout 9453-2881 7030-1112

Je kan ook altijd houten design autootjes geven… Ideaal voor de monochrome lovers.

kiko21-r-w570-q100-m1425928454

Te verkrijgen bij Studio Aimée voor €19,00

 

Puzzels doen het toch ook altijd goed. Bovendien heel goed voor de motoriek en het brein hihi.

puzzel

Te vinden bij Play By Rewind voor €19,90

 

Knutselen

Iets om te knutselen is ook altijd leuk. Wat je overal tegenkomt is het magisch zand. Je kan dit in vele winkels vinden. Speelgoedzaken, Hema, Action, De Banier, …  De ene al wat goedkoper dan de andere. Klei is ook altijd fijn! Vince is nog te klein voor Magisch zand of Superzand zoals ze dat ook wel noemen maar ik kan niet wachten om het met hem te testen. Volgens mij enorm leuk. Linda, een collega-blogster heeft enkele varianten getest. Je kan dit *HIER*lezen.


1187238

Wat vind je van deze leuke wasco’s? Ideaal in de handjes van kindjes en nog mooi ook.

1070.Big

Te verkrijgen voor €10,95 bij June & Julian 

 

Voor kindjes die graag kleuren zijn de grote kleurplaten ook wel heel fijn. Uren kleurplezier. Je kan er *HIER* meer over lezen.

grote kleurplaat - unicorns & fairytales

Crayola - unicorns & fairytales

Ik schreef ook eerder een blogje over deze leuke MAGISCHE stiften. Je kan het *HIER* lezen.

 

3>>Beweging

Een leuke loopfiets is altijd leuk. Je hebt de immens populaire wishbonebike. Ik kocht hem bij Play By Rewind. Hij kost €199

Diary 19 - unicorns & fairytales

Maar ook de Run Ride van Decathlon! Vanaf eind november te verkrijgen in 3 nieuwe (superleuke) versies! En ook veel goedkoper dan de wishbone. Je moet zelf een beetje zien welke je liever wil. Hij kost €49,50

loopfiets Run Ride - unicorns & fairytales

Vergeet niet de leuke duwkarretjes voor de kleinsten die leren stappen.

6621-703

4>>Keukentjes, speelhuisjes , tipi’s en meer

Keukentjes en gereedschap. Kinderen fantaseren graag. Ideaal dus, dit cadeau. Wel prijselijk. Ook hier zijn er natuurlijk goedkopere en duurdere versies. Je kan er vrij ver in gaan. Kijk maar…

Een keuken van Brio. Ze hebben er ook nog aanvullingen van en fornuisjes. Heel leuk. €124,95

 

9440-2868duktig-speelgoedkeuken-wit__0086284_PE214924_S4

Ikea €79,90

duktig-werkbank__0108763_PE258445_S4

Ikea €49,99

 

Dit kartonnen huisje kan je makkelijk in elkaar zetten en kan je samen met je kids versieren. Best ook aan een aardig prijsje. Toch de moeite om eens over na te denken. Te verkrijgen bij Loods5 voor €25

speelhuisje_karton

 

Dit fashionable roze keukentje is voor alle (keuken)prinsesjes.

446.Big

 

Een van de vele soorten tipi’s. Of wil je liever wit?

1561.Big

Keuken te verkrijgen bij June and Julian voor €179,95 en tipi voor €139,95

Je kan *HIER* mijn blog lezen over tipi’s.

 

Voor meer inspiratie kan je altijd in de categorieën MUSTHAVES , GET INSPIRED en FASHION op mijn blog gaan rondneuzen. Binnenkort meer over cadeautjes! 

 

Hebben jullie al een idee wat te kopen tijdens de feestdagen? Wat vind je van deze cadeautjes voor de feestdagen? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  fieke
  1 november 2015 at 14:17

  Het denken is ook volop gestart hier! Voor het eerst krijgt mijn metekindje een cadeautje en ik denk dat ik hem een mooie spaarpot zal geven. Heb jij tips waar er mooie te vinden zijn? 🙂

  • Reply
   Nathalie
   6 november 2015 at 16:01

   Gohh, dan moet ik eens zelf het net afzoeken. Ongetwijfeld ga je er leuke vinden. Misschien PSikhouvanjou of Dekleinezebra eens proberen?

Leave a Reply