Unicorns & Fairytales
Diary

Diary 20 met een belangrijke boodschap

Deze week was een speciale week. Ten eerste de week waarin ik 30 jaar werd en ten tweede de week voor ons reisje naar New York. Er komen dus nog leuke dagen aan. Deze diary brengt je een overzichtje én een belangrijke boodschap op het einde.

 

Dear diary,

Bye twintiger, hello dertiger 

Yes, dinsdag was het zover… Ik werd 30 jaar. Ik moet toch zeggen dat ik het er moeilijk mee heb. Ik voel het niet maar je weet dat de twintiger jaren voorbij zijn en dat je steeds ouder wordt. Ook al klinkt het stom en ben ik nog altijd best jong, ik heb het er best moeilijk mee. Oud worden in het algemeen. Maar kom, we houden het positief. In de klas kreeg ik een opbeurend briefje van een kind: “Je bent nu wel oud maar je ziet het niet hoor”. Zo grappig die eerlijkheid bij kinderen.  Vieren hebben we niet echt gedaan, dat komt nog. Ik hou binnenkort samen met een vriendin een feestje ter ere van dit speciaal getal. En in New York zullen we ook wel vieren.

Workshop met de loopfiets 

Woensdag waren we uitgenodigd in de Decathlon van Evere, helemaal in Brussel. We zagen er een oude bekende terug waar we samen mee in de middelbare school zaten. Altijd fijn! (en dat doet me er ook weeral aan denken dat we oud worden…) Vince had een leuke namiddag. Je kan er *HIER* meer over lezen.

loopfiets Run Ride - unicorns & fairytales

Wandelen in het park 

Het weekend was mooi en ideaal weer om van de buitenlucht te genieten. We gingen met Vince naar het park dicht bij ons in de buurt. Daar zitten diertjes. Vince vond het allemaal fascinerend. Voor de eerste keer zag hij hertjes en mocht hij geitjes voederen. Hij kon ook voor het eerst zijn leuke vest aan van Mouse In a House die al enkele maanden aan onze wardrobe hangt te pronken.

autumn4 autumn10

winweek

Deze week kon je op mijn blog ook veel winnen en dat zal de komende week niet anders zijn. Deze week was echter wel een uitzondering. Ik plande een hele week winacties ter ere van mijn verjaardag. Sommigen lopen zelf nog tot volgende week omdat ik in New York geen tijd heb om de winnaars bekend te maken. Je kan deze week nog meedoen voor een pakketje PLAYMOBIL 123 en het mooie prentenboek LOST MY NAME.

name7

Help eens een ander 

Ik kreeg deze week ook een pakketje binnen van pampers met deze boodschap (die ik maar al te graag deel).

Voor ieder verkocht pak Pampers-luiers of -babydoekjes met het UNICEF-logo, voor iedere keer dat het filmpje wordt bekeken, gedeeld of geliket, of voor iedere geplaatste wensfoto op de Pampers-Facebookpagina, steunt Procter & Gamble UNICEF in de strijd tegen tetanus bij pasgeborenen met € 0,056. Dit bedrag vertegenwoordigt de kostprijs van één tetanusvaccin of ondersteunt de levering van de vaccins. UNICEF ondersteunt geen specifieke merken of producten. Meer info op www.pampers.be of www.unicef.org.

 

Ik wens jullie allemaal een leuke week toe! Kom zeker deze week een kijkje nemen op mijn blog, ik zit in New York maar hou hem update! Donderdag kan je trouwens weer iets leuks winnen…

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply