Unicorns & Fairytales
boerderijklassen - unicorns & fairytales
Diary My life

Diary 47|Op boerderijklassen

Deze week was ik een weekje weg van man en kind. Ik ging namelijk met mijn klas op boerderijklassen. Een hele leuke weekuitstap die ik al voor de tweede keer meedoe. Voor de kinderen een enorm leuke ervaring. 

 

We gingen op boerderijklassen naar de Vierhoekhoeve in Gijzenzele, Gent. Je kan er als gewone gast ook een dagje heengaan. Een supermooi domein met geitjes, schapen, koeien, konijnen, ganzen, paarden en meer. Bovendien maken ze zei kaas, ijs en andere lekkere producten. Vorig jaar schreef ik er ook al een blog over. Ook hier en hier. Vince kwam ook een dagje op bezoek samen met zijn papa en oma en opa. Hij had wel meer oog voor de speeltuin en de glijbaan waar hij zelf wou opklimmen. Voor mij leuk bezoek ! We hadden, behalve op dinsdag, schitterend weer. Zo kregen we een kleurtje, genoten van spelende kinderen en konden daardoor ook op sommige momenten lekker luieren. Ik was weer helemaal opgeladen.

boerderijklassen - unicorns & fairytales

boerderijklassen - unicorns & fairytales

boerderijklassen - unicorns & fairytales

boerderijklassen - unicorns & fairytales

boerderijklassen - unicorns & fairytales

boerderijklassen - unicorns & fairytales

Ik moest wel opgeladen zijn want manlief had het weekend van de vroege en dat wil zeggen dat ik in het weekend uit de veren kan. Vince was er weeral om 05u45. Gelukkig was ik niet te moe na een heerlijke week vol zon en brave kinderen.  Na die week boerderijklassen viel me het eens te meer op dat Vince zijn woordenschat weer vooruit gegaan is. Hij begint in volle zinnen te spreken. Zo raar en grappig tegelijk om te horen. Natuurlijk was ik ook wel trots.

unicorns & fairytales

Het weekend was vrij saai… We hebben binnen gespeeld en manlief moest gaan werken. Zo kon ik wel wat quality time opdoen met mijn kleine ventje. Altijd fijn. Het is een verlengd weekend en dat ontdekte ik pas vrijdag. Leuke verrassing. Maar op naar enkele drukke laatste weken in school: schoolfeest, eindtoetsen enz… Nog even goed doorwerken om dan te genieten van de zomervakantie. We hebben veel om naar uit te kijken!

Hoe was jullie week? 

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

2 Comments

 • Reply
  Lin
  16 mei 2016 at 13:45

  Ah leuke foto’s en ziet er echt leuk uit! Jammer dat het voor ons te ver weg is!

 • Reply
  Margriet
  16 mei 2016 at 14:26

  Daar heb ik nou nog nooit van gehoord. Blijf je dan met je klas een hele week op de boerderij? Ook ‘s nachts? En doen jullie dan ook taken daar?

Leave a Reply