Unicorns & Fairytales
uitstappen en activiteiten in de herfstvakantie - unicorns & fairytales
Activiteiten & workshops Buiten spelen My life Op stap op vakantie Spelen Theater Travel uitstappen uitstappen binnen uitstappen in openlucht uitstappen in schoolvakanties Winactie & Give away

Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

Het is weer bijna zover! De herfstvakantie is in zicht. Tijd om met je gezin erg leuke activiteiten te gaan doen. Wat kan je allemaal doen? Veel te veel om op te noemen. Ik geef je enkele tips maar kijk gerust verder op deze blog want ik heb ondertussen al 6 jaar lang leuke activiteiten, knutselwerkjes en ideetjes verzameld. Enjoy planning! 

Activiteiten in de herfstvakantie

Activiteiten in de herfstvakantie? Uitstappen? Véél! Deze blogpost geeft je leuke tips om toffe uitstapjes te plannen met je kinderen.. Ik wil graag gezinnen aansporen om leuke dingen te gaan doen. Plezier maken (met je gezin) is zo belangrijk. Het hoeft natuurlijk niet altijd geld te kosten dus daarom ook leuke tips die géén geld kosten.

1. Bricks & More voor echte bouwfanaten

video 1541939249 - Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

Meer dan 60 exposanten en verkopers geven het beste van zichzelf in de Campus van Thomas More in Geel op 9 en 10 november.  Vele thema’s zullen aan bod komen. Van Star Wars tot LEGO® Friends, van Ridders tot LEGO® technics. Gigantische kastelen, een spookstad,… onder het motto “alles kan je bouwen” zal je versteld staan van de aanwezig bouwwerken. In hun LEGO® verkoophoek vind je sets van vroeger tot nu, losse onderdelen of juist die unieke minifig waar je al zo lang naar op zoek bent.  Kinderen kunnen zelf ook allerlei dingen doen! Bovendien is deze expo heel goedkoop. Kinderen onder de 3 jaar zijn gratis en tickets in voorverkoop zijn 3 euro per persoon. 4 euro aan de kassa ter plekke.

2. LEGO WORLD in Utrecht

bg - Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

Van donderdag 17 oktober tot en met woensdag 23 oktober 2019 kun je in de Jaarbeurs Utrecht op 35.000 vierkante meter spelen met miljoenen LEGO steentjes.

Vang deze herfstvakantie spoken met de helden van LEGO Hidden Side, bewonder levensgrote LEGO bouwwerken, ga op de foto met Elsa, oefen je Ninjago trucs, dans mee met de Friends-meiden en nog veel, veel meer.

Naast spelen met LEGO thema’s kun je inspiratie opdoen bij de bouwwerken van 80 geselecteerde AFOL’s (Adult Fans Of LEGO), leren coderen bij LEGO Education en je creativiteit de vrije loop laten bij een van de bouwwedstrijden.

3. Op naar de kinderboerderij

IMG 3231 2 - Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

Geloof mij wanneer ik zeg dat kinderen heel graag naar een kinderboerderij gaan. Het heeft iets therapeutisch denk ik. Dus trek die laarsjes aan en ga eens op zoek naar toffe kinderboerderijen in je buurt of omstreken. Wedden dat het een geslaagde uitstap is? Vaak zijn er ook speciale dagen waarbij er workshops gepland staan. Altijd fijn…

 

4. Naar de Kust

banner  herfstvakantie 0 - Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

Te koud om naar de Kust te gaan? Ik denk het niet! Ook in de herfstvakantie kan je hier leuke uitstappen en activiteiten doen. Denk maar aan toffe thema wandelingen maken, Virtual Reality Experience doen , een kinderboerderij gaan bezoeken en veel meer. Op de website van De Kust staan 11 activiteiten voor jou klaar !

5. Halloween in Bellewaerde

fiestamortal 1 - Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

Beleef Fiësta Mortal in Bellewaerde

Fiësta Mortal is een feest voor de hele familie! Vier mee op de griezelig versierde familie-attracties, in een spookachtig mooi decor. En waag je aan de indrukwekkende shows of de spookhuizen voor alle leeftijden. De nieuwe show Immortality en het nieuwe spookhuis Fantasylum staan alvast klaar.

6. Halloween in Bobbejaanland

Ga je graag naar een pretpark en hou je van griezelen? Breng dan een bezoekje aan Bobbejaanland. Vanaf 16 oktober heerst er hier een echte Halloween sfeer. Lekker griezelen en plezier maken.

shutterstock 737879302 - Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

7. Workshops en gebeurtenissen rond Halloween en de herfst via Uit met vlieg

Benieuwd wat er te doen is in jouw buurt? Met ‘Uit met vlieg’ kan je dat heel makkelijk ontdekken. Je zoekt op leeftijd, categorie of plaats en je ontdekt met 1 klik (nou ja, of enkele klikken) wat voor leuke activiteiten in de herfstvakantie te beleven vallen. Have fun!

8.  10 tips in 10 provincies

Op deze website staan 10 tips om te doen met kinderen in 10 verschillende provincies. Enkele tips zoals een bezoekje brengen aan een wetenschapspark, Plopsa Indoor, enkele musea, gaan sterrenkijken, aan geocaching doen en grotten bezichtigen. Als dat geen leuke activiteiten in de herfstvakantie zijn dan weet ik het niet.

IMG 1256 - Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

 

9. Speelgoedmuseum Mechelen

In oktober is het griezelmaand. Tijdens deze spannende zoektocht vind je de ingrediënten voor het toverdrankje van Barbie. Als je alle opdrachten tot een goed einde brengt, kan je het borrelende goedje proeven. Je kan de zoektocht meenemen aan het onthaal van 26 oktober t.e.m. 3 november. 

10.  Ga de Sinterklaasfilm zien of De Buurtpolitie

Vanaf 23 oktober komen er twee nieuwe films in de bioscoop die jullie kinderen misschien wel willen zien?

 

11. De boekenbeurs

Boekenliefhebbers opgelet! De boekenbeurs is naar jaarlijkse gewoonte ook weer van de partij. Zoals elk jaar in het bouwcentrum van Antwerpen. Pas op, de openingstijden zijn anders dan normaal.

 • Wanneer? Dinsdag 29 oktober t/m zondag 3 november, en woensdag 6 t/m maandag 11 november
 • Waar? Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
 • Openingsuren? Van 10u tot 18u. Twee nocturnes op donderdag 31 oktober en donderdag 7 november, telkens tot 22u.

Op de boekenbeurs maak je kennis met (nieuwe) boeken en leuke auteurs. Ik ga nooit zonder lege handen naar huis na mijn bezoek aan de boekenbeurs. Wij zijn dan ook boekenverslaafd natuurlijk…

 

12. De Spiekpietjes

FLYERA5gesleept 1 - Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

Na het overweldigende succes komen De Spiekpietjes dit jaar opnieuw naar Antwerpen, in Park Den Brandt!
De stoomboot van Sinterklaas is onderweg naar ons land. Hij is helemaal volgeladen met cadeautjes! Maar dan … BOEM! … gaat de stoommotor kapot. De boot is stuurloos! Wie lost dat probleem op?

Verwacht je weer aan een prachtig beeldverhaal met de heerlijke vertelstem van Warre Borgmans, een creatieve hoek en een grote spiekpietjeszoektocht in het park. Voor een heerlijke koffie, iets lekker fris of een speelse lekkernij
kan je terecht in verschillende horecagelegenheden in het park.

van 26 oktober tot 4 december 2019 Park Den Brandt (villa La Chapelle), Antwerpen, ingang langs het kasteel
TICKETS:
– enkel voor de expo: aan de KASSA: 5 Euro vanaf >3 jaar.
– als COMBI-TICKET voor slechts 10 Euro bij de Spiekpietjes mini-musical in theater het Klokhuis te Antwerpen! De expo kan je dan bezoeken op een moment naar keuze.

13. Bezoekje aan Bokrijk

FB7AE3BA CAA6 4054 9B01 6F04DAB0C039 768x1024 - Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

In het Openlucht museum Bokrijk kan je allerlei leuke dingen gaan doen. Niet enkel gewoon Bokrijk en de speeltuin bezoeken maar ook verschillende evenementen.

lees ook wat wij ervan vonden en welk leuke uitstappen en activiteiten met kinderen er nog zijn in Limburg! 

 

14. Herfstspeurtocht in het Arboretum Kalmthout

‘t Is herfst! Blaadjes dwarrelen neer, eekhoorntjes verzamelen nootjes, bomen en struiken kleuren geel, oranje en rood. Het is één van de mooiste momenten in het jaar om op ontdekking te gaan in de arboretumtuin. In de herfst -en dus ook in de herfstvakantie- kun je meespelen met de herfstspeurtocht. In de tuin zijn er 100 afbeeldingen van herfstbladeren en -vruchten in de bomen verstopt. Met je speurkaart in de hand, stip je zoveel mogelijk blaadjes aan. Vind je ze allemaal? Dan ben je een uitstekende speurneus! Onderweg is er tijd voor leuke spelletjes en opdrachten, en in de cafetaria knutsel je kleurrijke wenskaarten ineen met potlood, stift en bladeren uit de tuin.

Voor kinderen van 4 tot 10 jaar en alle andere speurneuzen! Van 13 oktober tot en met 3 november!

15. Theaterstuk van The Little Liars Clubd554a772 ce85 4ce2 abbe 9c30b0983575 - Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

Op zoek naar een leuke uitstap met de kinderen?

“DE ZAAK AMPERSANT”
Dit stuk is gebaseerd op de jeugdboeken van JONAS BOETS over de LITTLE LIARS CLUB.
(www.littleliarsclub.com) Dit is een club die liegende kinderen, die in de penarie geraken omwille van een leugen, ter hulp schiet.

Waarover gaat het?

Het clubhuis van de Little Liars Club ligt er wat verlaten bij. Liegleraar Regi heeft er zijn intrek in genomen. Hij verveelt zich behoorlijk want er komen geen oproepen van liegende kinderen meer binnen. Wally en Mevrouw Lily zijn met vakantie. De andere liegleraars houden zich met andere dingen bezig. Dan gebeurt er iets onrustwekkends!
Eén klein leugentje zorgt voor een wel heel boze minister Ampersant. Hij wil een wet die liegen verbiedt en die liegende kinderen streng bestraft.Dat kan en mag niet gebeuren!Tijd voor de Little Liars Club om opnieuw in actie te komen. Kunnen ze de wet nog tegenhouden? Zullen kinderen nog kunnen liegen?

Een nieuw avontuur van de Little Liars Club.
Nu ook in het theater! Hier vind je meer informatie over de speeldata en uren.
Zeker geschikt vanaf 8 jaar.

16. De Grote Schijn

Een magische avondwandeling. Een feeëriek verlicht pad leidt de weg, fluisterende bomen genieten met je mee. Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad.

Het Rivierenhof opent zijn deuren voor een zinnenprikkelende tocht door het donker. Een uniek audiovisueel spektakel brengt een vernieuwend verhaal zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties. Het hele parcours is één grote beleving, indrukwekkende technieken voeren je van de ene mysterieuze verrassing naar de andere. Laat je je leiden, of hou je even halt om te communiceren met een muzikale treurwilg? Jij beslist. Jij wandelt. Het park verwondert.

De Grote Schijn belicht deze herfst voor de tweede maal het meest inspirerende stukje van Antwerpen. Deze uitgelichte herfstwandeling, waarbij je geniet van de pracht en kracht van de natuur in duizenden geuren en kleuren, is een unieke totaalbeleving voor elke bezoeker.

Van 25 oktober tot 11 november 2019!  Meer info en tickets op hun website. 

boom - Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

 

17. Nog meer activiteiten in de herfstvakantie

Lees ook: activiteiten om te doen in de stad Antwerpen 

Lees ook: 10 leuke buitenactiviteiten tijdens de herfst

Lees ook: 10 leuke binnenactiviteiten tijdens de herfst 

0CDA27D0 55EC 4D84 914A C78FBB426C0A 2 2 - Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

IMG 1255 - Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

 

Niet vergeten?

Wil jij deze blogpost niet vergeten en bijhouden? Pin hem dan op je Pinterest bord met oa deze foto’s…

20x originele 4 2 683x1024 - Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

6F6A84C7 EF90 4A6D 861D A2718BB2218F 2 - Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2019 met je kinderen + WIN!!!

 

WIN WIN WIN WIN WIN

Ik laat jullie natuurlijk niet gaan zonder iets leuks te kunnen winnen.  Ik mag enkele zaken weggeven: Jij kan maar liefst…

 •  5 tickets (1 gezin) winnen om in de herfstvakantie naar Bellewaerde te gaan (geldig tot 5 november 2019)
 • 20 (!!!!) tickets om in de bioscoop DE BUURTPOLITIE te gaan zien
 • 20 (!!!) tickets om naar DE SINTERKLAAS film te gaan zien in de bioscoop.

Hoe kan je meedoen? Vertel mij voor welke actie je mee wil doen, deel mijn artikel op je eigen sociale media of PIN de afbeeldingen op Pinterest. Voor de rest enkel duimen!!!

 

Meedoen kan tot en met 17 oktober 2019. Hou je mailbox dus in de gaten….

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

95 Comments

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  22 oktober 2017 at 07:21

  Wat een superleuke ideetjes! Ik doe graag mee voor Kidix, Comics station, boekenbeurs en Spiekpietjes Antwerpen. Kiezen is geen optie haha.

  • Reply
   Wendy
   10 oktober 2019 at 22:00

   Een namiddag naar de film is altijd gezellig. De film vd Sint kan zelfs ons nog bekoren. Uiteraard is een uitstapje naar Bellewaerde de mooiste prijs die we kunnen winnen. Een hele dag gezellig weg met het gezin, alvorens we weer in het werk verzuipen tijdens de feestdagen. Wij duimen alvast, en gaan zeker een leuke herfstvakantie hebben met die geweldige tips hierboven 🍀

 • Reply
  Anna
  22 oktober 2017 at 07:27

  Ooooh wat leuk!! Ik doe mee voor het gezinsticket voor Bokrijk ??

  Facebook: An Na

  • Reply
   Delaplace Isa
   10 oktober 2019 at 20:22

   Wij zouden heel graag gaan Halloweenen in.Bellewaerde!

 • Reply
  Vanempten Kris
  22 oktober 2017 at 07:50

  Mijn zonen vragen al even om nog eens een uitstap te doen met de trein! Dit zouden we ideaal kunnen combineren met een bezoekje aan Comics Station!

 • Reply
  Kim
  22 oktober 2017 at 08:03

  Wauw leuke uitstapjes. Als ik mag kiezen zijn er twee die me leuk lijken. Namelijk comics station en boekenbeurs 🙂 waag dan ook mijn kans voor gezinnetje

  • Reply
   Lisanne Bons
   16 oktober 2019 at 18:34

   Wat een leuke ideeën. De herfstvakantie is zo nog te kort😉. Ik zou heel graag met mijn dochter naar de bioscoop DE BUURTPOLITIE willen zien.

 • Reply
  ellemieke
  22 oktober 2017 at 08:27

  Wat een leuke ideetjes en winacties! Ik doe graag mee voor een gezinsticket Comic Station. Met mijn twee stripfanaten zou dit de ideale uitstap zijn!

 • Reply
  Isabelle
  22 oktober 2017 at 08:43

  Omdat mijn kids al wat groter ( 11 en 13) wil ik graag mijn kans wagen voor de boekenbeurs tickets. Zo’n uitstapje zouden ze als leesfreaks super vinden!

 • Reply
  Isabelle
  22 oktober 2017 at 08:45

  Ik doe graag mee voor de boekenbeurstickets. Mijn grotere kids, 13 en 11, zijn echte leesfanaten en zouden dit super vinden!

 • Reply
  Patty
  22 oktober 2017 at 09:18

  Super leuke ideetjes. Ik ga er een paar van uitproberen. Graag doe ik ook me voor de spelletjes Antwerpen en Comic station. Mijn zoon is jarig 5 november dus zou leuk zijn om zoiets te doen in de vakantie.

 • Reply
  Sofie
  22 oktober 2017 at 09:39

  Wauw ik waag mijn kans voor comics station. Mijn metekindje is verzot op strips!

 • Reply
  Annemie
  22 oktober 2017 at 10:26

  Wij doen heel graag mee voor de spiekpietjes. Onze kindjes zouden dat geweldig vinden, de boekjes zijn alvast toppertjes hier

 • Reply
  Lien Van Riel
  22 oktober 2017 at 10:36

  Oh wat een leuke actie weeral! Moeilijk kiezen tussen al die leuke uitstappen. Al gaat mijn voorkeur naar dr boekenbeurs. Een bezoekje is bij ons een jaarlijkse traditie. Ook dit jaar willen we in de herfstvakantie graag gaan. ???

 • Reply
  Tine Vanhaevre
  22 oktober 2017 at 10:43

  Oooh zoveel leuke dingen.

  Ik doe graag mee voor spiekpietjes in Antwerpen, de boekenbeurs en bosrijk. Tis te veel leuks om te kiezen.

 • Reply
  Cruysbergs Vanessa
  22 oktober 2017 at 11:14

  Oh wat een leuke activiteiten! Senne zou graag de spiekpietjes in Antwerpen eens gaan bezoeken! Dus duimen maar en hopelijk winnen we tickets ????

 • Reply
  Joni
  22 oktober 2017 at 11:24

  Ooooh wij willen heel graag naar de Spiekpietjes in Antwerpen! 🙂

 • Reply
  Jessica Brongers
  22 oktober 2017 at 11:54

  Wat een leuke uitstapjes allemaal! Voor mijn kinderen lijkt ons de belevingsbeurs wel tof dus daar doen wij graag voor mee! 🙂

 • Reply
  Kiani Pleune
  22 oktober 2017 at 12:19

  Wij doen graag mee voor de spiekpietjes ?
  Onze 3,5 jarige is gek van sinterklaas en de pieten. En zou leuk zijn om zijn nichtje ook mee te nemen dan ?

 • Reply
  Leila
  22 oktober 2017 at 13:09

  Wij doen graag mee voor de comic station tickets ik denk dat ons dochter van bijna vier dit geweldig gaat vinden en anders heel graag de Spiekpietjes zijn we vorig jaar geweest toen de kleine zus nog een baby was maar nu ze stapt kunnen de zusjes samen genieten ?? @christelraes

 • Reply
  Ellen storms
  22 oktober 2017 at 14:49

  Wij doen graag mee voor de tickets voor comic station of spiekpiets in Antwerpen

 • Reply
  Renate
  22 oktober 2017 at 19:54

  wat een leuke ideeën allemaal. Ik doe heel graag mee voor Bokrijk.

 • Reply
  cindy
  22 oktober 2017 at 20:13

  Ik doe graag mee voor comic station aub, mijn dochtertje gaat dit super vinden, Zo hebben we ineens iets om leuk te doen tijdens de vakantie. Alvast bedankt voor de leuke ideetjes, en de kans die we krijgen om mee te doen!!

 • Reply
  Liesbet R
  22 oktober 2017 at 21:31

  Leuk! Wij gaan volgend weekend ook naar Landal. Ik doe graag mee voor de Spiekpietjes in Oostende.

 • Reply
  Sylvia Kieffer
  22 oktober 2017 at 21:48

  Ik doe graag mee voor de spiekpietjes in Antwerpen!!

 • Reply
  Melissa Cruysbergs
  23 oktober 2017 at 13:16

  De spiekpietjes in Antwerpen zou heel leuk zijn voor mijn neefje. Daarom zou ik dit ook graag willen winnen om er eentje heel blij te maken in de vakantie ?.

 • Reply
  Lieze De Geyter
  24 oktober 2017 at 06:57

  Wij doen graag mee voor het ticket naar de boekenbeurs! Wij zijn boekenwormpjes alom! ?

 • Reply
  Michelle Beauprez
  24 oktober 2017 at 08:45

  Ooh superleuke winactie! Ik doe graag mee voor de boekenbeurs en spiekpietjes in Oostende! ?❤

 • Reply
  Natalie
  24 oktober 2017 at 16:14

  Wij doen heel graag mee voor de tickets van Comics Station! Ideaal voor onze smurfenfan!

 • Reply
  Ine
  24 oktober 2017 at 16:47

  Elk jaar kijk ik uit naar de boekenbeurs. Bladeren in de nieuwste boeken, een boek laten signeren of luisteren naar een voordracht… Zalig ! De kinderen hebben ook de leesmicrobe te pakken en gaan met veel plezier mee!

 • Reply
  Inge Stroobandt
  24 oktober 2017 at 22:23

  Ik doe graag mee voor de boekenbeurs! 🙂 Eén van de uitstappen waarnaar we uitkijken in november.

 • Reply
  Evq
  25 oktober 2017 at 05:53

  Ik doe supergraag mee voor de tickets van de boekenbeurs samen met mijn ventje slenteren tussen de boeken is top!

 • Reply
  Stephanie leemans
  25 oktober 2017 at 07:14

  Op de valreep! Ik doe graag mee voor Kidix of de spiekpietjes in antwerpen ? 2 dames die dit wel zien zitten en voor jonge gezinnen is het toch een hap uit een budget om eens een uitstap te doen vind ik. Dus we duimen!

 • Reply
  Inge
  25 oktober 2017 at 07:17

  Wat een fijne actie!
  Ik zou heel graag met mijn prinses Kattekwaad naar Bokrijk gaan!
  Na zo’n dag is ze ‘s avonds zeker moe en kan ze heerlijk slapen. En mama en papa kunnen dan klinken met een glaasje wijn op een meer dan geslaagde dag! ?

 • Reply
  Sarina
  25 oktober 2017 at 07:57

  Wij willen naar de boekenbeurs! Millo (2jr) is gek op boekjes! Graag zouden we onze collectie wat uitbreiden ??

 • Reply
  Nathalie
  25 oktober 2017 at 08:37

  Ik vind het geweldig rond te kuieren op de boekenbeurs!
  Ik en m’n vriend Lloyd Carreño Ramon vinden het enorm leuk te snuisteren in nieuwe boeken in allerlei categorieën. Van SF, naar geschiedenis en muziek, kookboeken,… noem maar op wij zijn fan!
  Er hangt ook altijd een leuke sfeer en het plezierig te zien hoe creatief sommige uitgeverijen met hun standen omgaan. Af en toe een BV tegen het lijf lopen is ook altijd leuk meegenomen!
  Al jaar en dag fan van de #boekenbeurs ! (Al vindt m’n portemonnee het wel wat minder amusant) ??

  • Reply
   Kelly Van de Venne
   10 oktober 2019 at 20:47

   Wij zouden SUPERgraag de nieuwste Buurtpolitie gaan kijken! Perfecte uitje met twee jongens van 12 en 7 #boysmom

 • Reply
  Marleen Viaene
  25 oktober 2017 at 11:29

  Wat een super leuke acties. Ik doe heel graag mee voor tickets voor Comics Station voor mijn 4 kleinkindjes. Dat zou nogal eens een verrassing zijn ???

 • Reply
  Melinda Kende
  25 oktober 2017 at 15:08

  Tof! Keuze genoeg!
  Wij doen graag mee voor de spiekpietjes of het comic station.
  Xx

 • Reply
  Inge Pireyn
  25 oktober 2017 at 18:18

  Ik zou graag tickets winnen voor de kid uw beurs in Brussel. Zou leuk voor een dagje vol plezier met de Zoon en de nichtjes! 🙂

 • Reply
  Z. Kumru
  25 oktober 2017 at 18:39

  familieticket voor Comics Station; lijkt ons super leuk!

 • Reply
  Karolien
  25 oktober 2017 at 18:56

  Ik zou graag eens naar de spiekpietjes gaan…

 • Reply
  ineke
  25 oktober 2017 at 22:53

  Ik doe graag mee voor tickets voor Bokrijk :).

 • Reply
  Magali Monbailliu
  26 oktober 2017 at 14:23

  Oooooh zou super leuk zijn om naar Comic Station te gaan met de 4 kids ❤

 • Reply
  Laura Van Dievoort
  27 oktober 2017 at 08:04

  Hopelijk net op tijd om ook hier reactie te plaatsen.
  Gelukkige verjaardag!! ?
  Ik ding graag mee voor de tickets van de Boekenbeurs.

 • Reply
  laura cuyt
  27 oktober 2018 at 12:23

  Dag Lieve Unicron,
  Heel toffe site en leuke acitiviteiten.
  Ik zou heel graag met mijn petekindjes gaan naar KidiX!
  Hopelijk kan ik ook eens geluk hebben en eens iets winnen / toffe tante!

 • Reply
  Kris10
  9 oktober 2019 at 14:04

  Voor mij is herfstvakantie = Rode Hond! Ook een bezoekje waard!

 • Reply
  Tine
  10 oktober 2019 at 20:02

  Ik zou héél graag naar de Sinterklaasfilm gaan kijken!

 • Reply
  seys greet
  10 oktober 2019 at 20:04

  Waw, héél graag waag ik mijn kans om onze 4 jarige kleuter met een bioscoopbezoekje (de sint film) te mogen plezieren, hij zou het ook super vinden om mss dankzij jullie halloween in Bellewaerde te kunnen vieren. We wonen niet ver van het pretpark vandaan, een bezoekje tijdens het herfstverlof met ons gezin gaat op ons verlang lijstje staan. Wij duimen alvast en mss worden we dankzij jullie met een leuke uitstap verrast!

 • Reply
  Kristin Verbruggen
  10 oktober 2019 at 20:05

  Ooooooh wat leuk ! Wij doen graag mee voor tickets om naar de Buurtpolitie te gaan kijken ! Tickets voor Bellewaerde vinden we ook wel leuk ! 💕

 • Reply
  elisabeth maria martina
  10 oktober 2019 at 20:08

  Bellewaerde verras mijn kleinkinderen maar met dat geweldige exemplaar ze gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

 • Reply
  Peter Meiresonne
  10 oktober 2019 at 20:09

  20 (!!!!) tickets om in de bioscoop DE BUURTPOLITIE te gaan zien

  • Reply
   Goele H
   10 oktober 2019 at 21:17

   Ik zou heel graag kans maken op de filmtickets voor Sinterklaas, lijkt me erg leuk met de kinderen. Al zou Bellewaerde helemaal te gek zijn natuurlijk.

   • Reply
    Andrea
    10 oktober 2019 at 22:19

    Ik zou heel graag met mijn oudste zoontje naar de bioscoop gaan. Hij is vier jaar en heeft dit nog nooit gedaan. Zo een Sinterklaasfilm lijkt me super om eens met hem te gaan kijken. Kijkplezier verzekerd.

 • Reply
  Cindy
  10 oktober 2019 at 20:12

  Lani is jarig in de herfstvakantie. Lijkt me leuk om eens samen naar Bellewaerde te gaan. Ook leuk voor pubers 🥳🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 • Reply
  Sharon v Bregt
  10 oktober 2019 at 20:16

  Ik doe heel graag mee voor DE SINTERKLAAS film.

 • Reply
  Cathy Lindekens
  10 oktober 2019 at 20:20

  Bellewaerde zou super zijn met de kids!

 • Reply
  Elke
  10 oktober 2019 at 20:31

  Wat een leuke ideeën voor die herfstvakantie te plannen!!! Wij doen heel graag mee met de wedstrijd voor de tickets voor de sinterklaasfilm!! Wij duimen 🍀🤞🤞

 • Reply
  Heidie van der Steeg
  10 oktober 2019 at 21:07

  Goede tips. Ik denk dat wij wellicht wel een bezoekje aan de Lego-beurs in Geel gaan brengen. Is niet zo massaal als Lego-world en de entreeprijs ook een heel stuk vriendelijker.
  De kinderen willen nog graag naar de Sinterklaasfilm, dus ik maak graag kans op tickets.

 • Reply
  Sophie Bisschop
  10 oktober 2019 at 21:07

  Ohhhh onze meisjes zouden zoooo graag naar de nieuwe film van de buurtpolitie gaan kijken!!!!
  Graag mijn kansje gewaagd voor mijn lieve schatten!!!
  Mercikes alvast voor deze leuke tips voor de herfstvakantie! We zijn hier aant aftellen!!! ❤️

 • Reply
  Isabel
  10 oktober 2019 at 21:13

  Heel leuke tips bij. Naar Lego World in Utrecht gaan wij al 3 jaar op rij. Echt wel moeite! Zeker met mijn 2 grote Legofans. Die vervelen zich geen minuut. En wij ook niet trouwens. Volgende week zijn we er dus weer van de partij. Graag doe ik mee voor de gezinstickets voor Bellewaerde. Daar zijn we nog nooit geweest. Leuk om eens te ontdekken.
  Heb je berichtje gedeeld via Fb.

 • Reply
  Sophie Bisschop
  10 oktober 2019 at 21:14

  Ohhhhh superleuk!!!
  Onze meiden zijn verzot op de buurtpolitie! Het zou dan ook superleuk zijn om dit gezellig cinema-uitje met hen te mogen inplannen! Duimen maar!
  Alvast bedankt voor de vele leuke tips! Het aftellen kan beginnen!!!

 • Reply
  Goele H
  10 oktober 2019 at 21:21

  Ik zou heel graag kans maken op de filmtickets voor Sinterklaas, lijkt me erg leuk met de kinderen. Al zou Bellewaerde helemaal te gek zijn natuurlijk.

 • Reply
  Magali
  10 oktober 2019 at 22:20

  We hebben hier enkele grote fans van de Buurtpolitie. Deze namiddag nog de Rode Neuzen kalender gekocht. En nu tellen ze af naar de nieuwste film… Dus de tickets zouden een leuk kadootje zijn 🙂

 • Reply
  Kristel Gubbels-daemen
  10 oktober 2019 at 22:30

  Wow wat mag je veel prijzen weggeven echt heel erg gaaf. Wij maken super graag kans op kaartjes voor de sinterklaas film. Deze lijkt me heel gaaf om heen te gaan met ons gezin

 • Reply
  Rebecca
  10 oktober 2019 at 23:10

  Hoi, Bellewaerde hebben we nog nooit gedaan, dus het zou fijn zijn dit te mogen winnen. Mijn zoon is een durfal, ben benieuwd of hij in alle rollercoasters durft 😅.

 • Reply
  Kim
  11 oktober 2019 at 08:07

  Mijn 3 kapoentjes verkleden zich maar al te graag: van een Spaanse dame in de zomervaknatie tot een mummy in de herfstvakantie. We zouden een heerlijke tijd beleven in Bobbejaanland tijdens Halloween 🙂

 • Reply
  Kathleen
  11 oktober 2019 at 08:11

  Ik doe mee voor de filmtickets. Mijn zoon wil naar de Buurtpolitie, mijn dochter verkiest de Sinterklaasfilm. Ik laat de keuze dus aan jullie 🙂

 • Reply
  Pelicaen sylvia
  11 oktober 2019 at 09:32

  Wow! Wat een superleuke actie! Ons zoontje lucas wilt heel graag mee dingen voor het gezinsticket van bellewaerde! Hij wilt heel graag de halloweensfeer eens opsnuiven in een pretpark! Nu duimen maar ! 👍👍🍀🍀

 • Reply
  Bé Vermeiren
  11 oktober 2019 at 11:54

  Bij ons staat steevast Halloween bij Harry Malter op het programma in de herfstvakantie.
  Wij doen alvast heel graag mee voor 4 tickets voor de SINTERKLAASfilm in de bioscoop. Dat is ook altijd een ideaal herfstuitje, waar wij als ouders ook van kunnen genieten.

 • Reply
  Kim
  11 oktober 2019 at 12:11

  Graag doe ik mee voor de buurtpolitie film! stiefzoon is volgens mij hun grootste fan! hij heeft nog geen enkele aflevering gemist! we nemen het altijd op als we niet kunnen kijken! de film staat hoog op zijn to do lijstje

 • Reply
  monique cieters
  11 oktober 2019 at 12:22

  voorkeur voor tickets Bellewaerde

 • Reply
  Mirja
  11 oktober 2019 at 12:30

  heel leuke ideeën, ik doe graag mee voor tickets voor de buurtpolitie film, dat gaan onze kinderen zeker en vast heel leuk vinden

 • Reply
  Sophie W.
  11 oktober 2019 at 12:33

  Heel graag tickets voor De Buurtpolitie film. Mijn neefje en nichtje zijn grote fan en het is weer eens tijd voor een tof uitje met de tantes.

 • Reply
  michaelmaxim sandra
  11 oktober 2019 at 13:08

  tickets om in de bioscoop DE BUURTPOLITIE te gaan zien met mijn gezin zou leuk zijn en mijn zoon is op 31 oktober jarig kan wel eens een verjaardagsbioscoopje worden dan

 • Reply
  Ine Fonteyn
  11 oktober 2019 at 13:34

  Ik heb het gedeeld op fb,
  Wij doen mee aan de actie voor naar de sint film te kunnen. We zijn naar de vorige film geweest en onze dochter praat er nog over.

 • Reply
  Anneleen De Visscher
  11 oktober 2019 at 15:24

  Ik doe heel graag mee voor de tickets naar Bellewaerde. Daar zijn we nog niet geweest dus lijkt me heel fijn om samen met de kindjes te ontdekken!

  • Reply
   Marieke
   12 oktober 2019 at 06:03

   Jaaa, ik doe graag mee voor de bioscoop kaartjes de film van sinterklaas.

 • Reply
  simone germaine
  11 oktober 2019 at 15:47

  wij doen héél graag mee voor Bellewaerde. We zijn er helaas in de zomer niet geraakt, maar Halloween is ook een héél mooie periode daar!!

 • Reply
  glenn herssens
  11 oktober 2019 at 17:06

  De eerste keer samen naar de cinema naar de sinterklaas film zou wel leuk zijn ! 😀

 • Reply
  Shanna B
  12 oktober 2019 at 11:48

  Ik wil heel graag nog eens naar Bellewaerde!

 • Reply
  Nele V
  12 oktober 2019 at 21:33

  Ik doe heel graag mee voor de film van sint

 • Reply
  kempenaers anita
  13 oktober 2019 at 13:42

  doe graag mee voor de sinterklaas film

 • Reply
  Bruneel Willy
  14 oktober 2019 at 08:58

  Wij wagen graag onze kans voor de film van de Buurtpolitie ! we zijn grote fan samen met de kleinkinderen !

 • Reply
  Frans F
  14 oktober 2019 at 09:00

  Ik doe mee voor de kleinkinderen die zot zijn van pretparken en naar Bellewaerde is plezier voor groot en klein. Ik waag mijn kans voor Bellewaerde !!!

 • Reply
  Andy B
  14 oktober 2019 at 09:03

  We zijn een groot gezin met 4 kinderen en een liefje erbij. Het zou de ideale gelegenheid zijn om eens af te zakken naar Bellewaerde !!!

 • Reply
  De Couck Stef
  15 oktober 2019 at 11:44

  Super! Graag het gezinsticket voor Bellewaerde. Liked & shared. Fingers crossed. 🤞🤞🤞

 • Reply
  Van Eenaeme Ann
  15 oktober 2019 at 11:49

  Mooi! Ik waag mijn kans voor de film van Sinterklaas of De Buurtpolitie.

 • Reply
  GRYSON WIM
  15 oktober 2019 at 14:22

  Ik zou heel graag eens naar Bellewaerde gaan met mijn schat, Anneke Vantorre en mijn dochter en schoonzoon, Stephanie Gryson en Glenn Herssens met hun kleine Fleur, mijn kleindochtertje.

 • Reply
  Ania
  15 oktober 2019 at 14:34

  Lijkt me superleuk om samen met de kids een dagje te gaan griezelen in Bellewaerde! Duimen maar! 👽🎃🤪

 • Reply
  Kristin Verbruggen
  15 oktober 2019 at 14:51

  Wij doen graag mee voor de tickets van Bellewaerde! Daar zijn we nog nooit geweest 🙂

 • Reply
  Steven Persyn
  16 oktober 2019 at 09:32

  Graag gezinstickets voor Bellewaerde. Zou super zijn met de kinderen!

 • Reply
  Nelly
  16 oktober 2019 at 09:35

  Ik doe graag mee voor de bioscooptickets van Sinterklaas.

 • Reply
  brants harry
  16 oktober 2019 at 21:01

  zou leuk zijn voor de kleinkinderen de sinterklaas film

 • Reply
  Sarah steeno
  17 oktober 2019 at 01:08

  Met mijn dochter en metekindje naar de Sinterklaasfilm!

Leave a Reply