Unicorns & Fairytales
uitstappen en activiteiten in de herfstvakantie - unicorns & fairytales
Activiteiten & workshops Buiten spelen My life Op stap op vakantie Spelen Theater Travel uitstappen uitstappen binnen uitstappen in openlucht uitstappen in schoolvakanties Winactie & Give away

Toffe uitstappen in en rond de herfstvakantie 2023 met je kinderen

Het is weer bijna zover! De herfstvakantie is in zicht. Tijd om met je gezin erg leuke activiteiten te gaan doen. Wat kan je allemaal doen? Veel te veel om op te noemen. Ik geef je enkele tips maar kijk gerust verder op deze blog want ik heb ondertussen al 11 jaar lang leuke activiteiten, knutselwerkjes en ideetjes verzameld. Enjoy planning! 

Activiteiten in de herfstvakantie

Activiteiten in de herfstvakantie met kinderen? Uitstappen? Véél! Deze blogpost geeft je leuke tips om toffe uitstapjes te plannen met je kroost. Ik wil graag gezinnen aansporen om leuke dingen te gaan doen. Plezier maken (met je gezin) is zo belangrijk. Het hoeft natuurlijk niet altijd geld te kosten dus daarom ook leuke tips die géén geld kosten. Klik gerust verder in dit artikel op interessante artikels over activiteiten die je met je kinderen kunt doen want… er zijn er zoveel!

1. Kom naar mijn eigen speelmoment in Boektopia (boekenbeurs)

Wie van de boekenbeurs houdt: dit is een ideaal uitstapje! Lezen doet beleven. En van 28 oktober tot 5 november nog wat meer, live in Kortrijk Xpo. In zalen vol belevingen en de geur van nieuwe en vers gesigneerde boeken. Dat is BOEKTOPIA.

Op maandag 30 oktober zal ik om 12u30 zelf een speelmoment hosten zodat je samen met je kinderen aan de slag kunt gaan. Heb je vragen over spelen met kinderen, thuis en in de klas? Dan kan je die ook stellen aan mij!  Krijg een leuke BINGO mee om tijdens de boekenbeurs te doen én eentje om thuis verder aan de slag te gaan. Bovendien krijgen ze, zolang de voorraad strekt, iets leuks mee naar huis! Kom je kijken? In de namiddag signeer ik ook mijn boeken. Kom dus zeker langs aan de Pelckmans stand!

activiteiten herfstvakantie - unicorns & fairytales

2. Heerlijke boswandelingen met het gezin

Ga op pad in de natuur en doe allerlei leuke activiteiten. Zoek eens een bos in de buurt op, waar je nog niet geweest bent. Of ga eens een eindje verder op pad. In eigen land en de buurlanden ontdek je heel vaak erg mooie natuurbossen en speelbossen voor kinderen!  Op de website van UIT IN VLAANDEREN vind je enkele toffe ideetjes. Ik maakte ook leuke BINGO kaarten die je kunt meenemen op uitstap…

lees ook: Zo pimp je die ‘saaie’ wandeling voor kinderen

wandelingen voor kinderen - unicorns & fairytales

3. Immersive experience ATLANTIS

Op 11 oktober openen CUPRA en Active Me (de makers van de interactieve Van Gogh- experience) een gloednieuwe ervaring: Atlantis – The Immersive Odysse. Je wordt er ondergedompeld in de fascinerende, mythische onderwaterwereld van Atlantis, de verzonken stad. De interactieve expo en de VR-beleving laat je in elk geval geloven dat ze bestaat. Een bezoekje aan de AI experience prikkelt al je zintuigen, zowel visueel, auditief, tactiel als cognitief. Je kruipt in de huid van een echte ontdekker die op de bodem van de zee op zoek gaat naar de verloren stad en gaat er in gesprek met Zeus, of is het zijn 3D avatar? De ‘immersive experience’ duurt bij benadering 45 minuten tot een uur en is gehuisvest in de CUPRA GARAGE in the City, een hotspot in centrum Brussel, waar de CUPRA autoshowroom, een horecazaak ‘Café Leopold’ en de interatieve expo van ActiveMe mensen samenbrengt. De toegangsprijs schommelt tussen 14,50 EUR en 17,50 EUR per persoon. De gemiddelde prijs is 16 EUR per persoon. De expo is gericht op iedereen
vanaf 6 jaar.

4. De grote schijn in het Rivierenhof

Wij zijn al twee keer naar De Grote Schijn geweest en het is een fijne belevenis voor groot en klein. Ze  openen in de herfst van 2023 opnieuw hun poorten voor een zinnenprikkelende tocht door het donker. Een feeëriek verlicht pad leidt de weg, fluisterende bomen genieten met je mee. Een stukje magie, verborgen aan de rand van de stad. Het wordt unieke totaalbeleving zonder woorden, met innoverende snufjes en lumineuze emoties. Laat je tijdens dit omni-zintuigelijk spektakel leiden langs een volledig nieuw parcours met indrukwekkende technieken en mysterieuze verrassingen. Je kan gaan van 29 oktober tot 19 november 2023.

5. Op naar de kinderboerderij

Geloof mij wanneer ik zeg dat kinderen heel graag naar een kinderboerderij gaan. Het heeft iets therapeutisch denk ik. Dus trek die laarsjes aan en ga eens op zoek naar toffe kinderboerderijen in je buurt of omstreken. Wedden dat het een geslaagde uitstap is? Vaak zijn er ook speciale dagen waarbij er workshops gepland staan. Altijd fijn… Zoek eens op kinderboerderijen in jouw buurt.

kinderboerderij struisvogelnest - unicorns & fairytales

 

6. Naar Giants in het museum voor natuurwetenschappen

Bewonder 6 levensgrote 3D-diervoorstellingen en 5 (bijna) complete skeletten, en voer als een paleontoloog je eigen onderzoek uit met behulp van de interactieve elementen en multimediale beelden. Verken het leven van deze reuzen. Wie waren ze? Wat waren de voordelen van hun grote omvang? En waarom zijn ze uitgestorven? Bekijk deze expo en ateliers voor gezinnen in het museum voor natuurwetenschappen.

Sindsdien zijn ze vervangen door andere gigantische dieren … maar voor hoe lang nog? Veel huidige reuzen – denk maar aan olifanten, neushoorns en walvissen – staan onder druk …

Voor gezinnen en scholen (vanaf 9 jaar).

7. Bezoek MUSEA

In verschillende musea zijn er allerlei expo’s en activiteiten voorzien voor kinderen. Bekijk de musea in je buurt of naar waar jij graag gaat en ontdek wat ze organiseren. Het is altijd fijn om wat cultuur op te snuiven. Weet je niet zo goed wat je kan doen in een museum met je kinderen? Lees dan dit artikel eens: Naar het museum met kinderen? Dit kan je allemaal doen!

8. Naar de Kust

Te koud om naar de Kust te gaan? Ik denk het niet! Ook in de herfstvakantie kan je hier leuke uitstappen en activiteiten doen. Denk maar aan toffe thema wandelingen maken, Virtual Reality Experience doen , een kinderboerderij gaan bezoeken en veel meer. Ik verzamelde enkele artikels met tips voor aan zee:

20+ Leuke activiteiten aan de Belgische kust met kinderen

Naar Blankenberge met kinderen? Dit kan je allemaal doen!

30+ leuke kinderactiviteiten in Koksijde en omstreken! #staycation

Naar zee met kinderen? Leuke (nostalgische) strandspelletjes en activiteiten!

naar zee - unicorns & fairytales

9. Halloween in pretparken

Vele pretparken brengen de Halloween sfeer binnen. Een erg leuke ervaring voor al wie van griezelen houdt! Naar waar gaan jullie?

10. Activiteiten in de natuur

Natuurlijk heb je een groot paradijs voorhanden: gewoon de natuur. Back to basics. Er zijn zoveel activiteiten in de herfstvakantie te doen die gratis zijn. Haal inspiratie uit volgende artikels:

Openluchtspeeltuinen in Antwerpen die de moeite waard zijn

30+ dingen die je kunt doen tijdens buitenspeeldag (en op alle andere dagen)

Leuke activiteiten die jouw kinderen in de tuin kunnen doen

60 tips & activiteiten tijdens buitenlesdag, ook voor thuis, want leren doen we overal en altijd!

Herfstschatten zoeken in het bos en een schatkist maken

schattentocht met eierdoos - unicorns & fairytales

 

11.  Workshops en gebeurtenissen rond Halloween en de herfst via Uit met vlieg

Benieuwd wat er te doen is in jouw buurt? Met ‘Uit met vlieg’ kan je dat heel makkelijk ontdekken. Je zoekt op leeftijd, categorie of plaats en je ontdekt met 1 klik (nou ja, of enkele klikken) wat voor leuke activiteiten in de herfstvakantie te beleven vallen. Have fun!

12.  10 tips in 10 provincies

Op deze website staan 10 tips om te doen met kinderen in 10 verschillende provincies. Enkele tips zoals een bezoekje brengen aan een wetenschapspark, Plopsa Indoor, enkele musea, gaan sterrenkijken, aan geocaching doen en grotten bezichtigen. Als dat geen leuke activiteiten in de herfstvakantie zijn dan weet ik het niet.

activiteiten in de herfstvakantie - unicorns & fairytales

13. Speuren in het bos

Verrassende mysteries, plezante doe-opdrachten en leuke weetjes! Zo kan je de kinderspeurtochten in de bossen van de Westhoek wel omschrijven. Hanna en de boswachter helpen de kinderen door het bos te komen en onderweg ontmoeten ze zelfs heel wat bosbewoners. Vind de juiste weg, zoek de antwoorden op de vragen en wie weet kan je het mysterie oplossen! Per zoektocht is er ook een kaart (€ 1) voorzien.

Vind de speurtochten hier

14. Bezoekje aan Bokrijk

In het Openlucht museum Bokrijk kan je allerlei leuke dingen gaan doen. Niet enkel gewoon Bokrijk en de speeltuin bezoeken maar ook verschillende evenementen.

lees ook wat wij ervan vonden en welk leuke uitstappen en activiteiten met kinderen er nog zijn in Limburg! 

activiteiten met kinderen in Limburg - unicorns & fairytales

 

15. Herfstspeurtocht in het Arboretum Kalmthout

Afbeeldingen met herfstsymbolen hangen te wapperen in de kleurrijke herfstbomen en struiken van Arboretum Kalmthout. Spring, huppel of wandel van het ene naar het andere symbool om de hele tuin te ontdekken. Onderweg dagen leuke opdrachten je uit om iets te doen, te bedenken, te raden of te tellen. Ben je helemaal klaar, dan wacht je een verrassing! Ideaal voor kinderen tussen 6 en 12 jaar en hun familie. Trek je laarzen of wandelschoenen aan en geniet van een heerlijk dagje buiten spelen.

16. Alpacawandeling

Zin om een wandeling te doen maar wil je eens iets anders? Doe eens een alpacawandeling! Je gaat dan met de dieren in je hand op stap. Voor kinderen volgens mij een leuke ervaring. Wij gaan er binnenkort eentje doen in Brasschaat. Maar zoek eens bij jou in de buurt naar mogelijkheden.

17. Theatervoortellingen: De Proefkonijnen

Wat als je iemand bij een eerste ontmoeting niet gewoon kan wegswipen? In Hou uw Manieren! ondervinden twee personages aan de lijven de effecten van hun slechte, maar vooral ook van hun goede manieren op elkaar. Ze ontdekken algauw dat  beleefdheid, hygiëne en zelfs verliefdheid vaak een eigen, hòògst eigenaardige invulling kregen. Een cabareteske voorstelling over de evolutie van de zeden!

Over Romeinen, want dat waren propere mensen. Ze poetsten hun tanden meerdere keren per dag… Met paardenpis. En over tafelmanieren in een tijd dat er nog geen manieren waren. En ook over mannen. Want die doen al eeuwen hun best om hoffelijk te zijn tegen vrouwen en slagen daar soms nog altijd niet in…

Alle info vind je op de website van De Proefkonijnen

18. Op kamp of workshop

Je vindt enorm veel leuke kampen om te doen voor kinderen. Heb je geen opvang tijdens de herfstvakantie? Schrijf je kinderen dan in een tof kamp in of laat ze workshops volgen. ZO kan je robots leren programmeren en sporten bij de YES SPORTKAMPEN. Onze kinderen gingen daar heen in de zomervakantie en kozen het bouwkamp. Dat was erg leuk. Sporten gecombineerd naar een interesse. TOP! Maar je hebt ook andere kampen zoals de Speelvogels, codeerkampen enz…
En wil je een toffe workshop? Dan kan je mij misschien eens inhuren! Ik voorzie magische brouwsels en we kunnen ook toverstokken maken.

19. Herfst in het ZWIN

In de herfstvakantie zijn er allerlei zaken te beleven in Het Zwin! Van de broedplaatsen ontdekken van vogels, vogelsnacks maken tot zoetwaterdiertjes bekijken. Ideaal voor kleine natuurliefhebbers die graag vanalles willen weten!

Bekijk hier het programma

20. Limburg met kinderen

In de provincie Limburg is er enorm veel te doen voor kinderen. Ga zeker eens een kijkje nemen op onderstaande artikels:

Leuke activiteiten in Limburg met kinderen die je moet gedaan hebben

Een romantisch, cultureel en relax weekend in Zuid-Limburg

Wij gingen op weekend naar Limburg met de kinderen en dat was KEI leuk!

21. Naar de Opera met je kinderen

Een mengeling van Opera en Pop, om samen met je kinderen te dien. Ga in de herfstvakantie met je kinderen naar de familievoorstelling Rizoom!  Deze voorstelling probeert, via een diverse gemeenschap van dansers en muzikanten, verlies een plaats en een vorm te geven. Wat als je jezelf verliest in een gevoel, of als je je favoriete knuffel kwijtraakt, je baan of zelfs een dierbare? Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken, al reageren we er allemaal anders op. Gelukkig bestaan er heel veel gebruiken en symbolen waar we op terug kunnen vallen. Maar hoe reageert de groep performers als iemand niet aan hun collectieve ritueel mee wil doen? Wat gebeurt er als je tradities in vraag stelt? De hele voorstelling leest als een rizoom: een mooi woord voor een wortelstok die telkens vertakt, andere richtingen uitgroeit of nieuwe verbindingen aangaat.

Hier meer info

 

Nog toffe uitstappen die wij al eerder deden

Crossen en rijden in de VROEMfabriek! Een unieke uitstap…

Beleef het verleden met deze educatieve uitstappen naar musea voor kinderen

Leuke uitstappen in openlucht om met je kinderen te doen? Enkele tips en ideetjes!

Zin in een lekkere, euh leuke uitstap? Ben je al in het chocolademuseum geweest?

Cosmodrome, een leuke uitstap voor kinderen die meer willen weten over onze ruimte & WIN

10 redenen waarom de Beekse Bergen een toffe uitstap voor kinderen én ouders is

Leuke Halloween activiteiten en uitstappen met kinderen

Openluchtspeeltuinen in Antwerpen die de moeite waard zijn

Het Pass, een wetenschappelijk pretpark voor groot en klein, in Mons

De Kraakfabriek: Escape rooms voor het hele gezin!

Een dagje op stap naar Toverland

100 tips met Halloween activiteiten voor kinderen

Leuke bos – en buitenactiviteiten die je kan doen tijdens de week van het bos (en op andere dagen)

Naar het Euro Space Center met kinderen

Een leerrijke uitstap naar Hidrodoe in Herentals

Pin it

Deze ideetjes onthouden? Dan kan je onderstaande afbeeldingen pinnen.

uitstappen en activiteiten in de herfstvakantie - unicorns & fairytales

activiteiten in de herfstvakantie - unicorns & fairytales

 

Ken jij nog leuke activiteiten in de herfstvakantie?

XOXO Nathalie

 

You Might Also Like...

95 Comments

 • Reply
  Kizzy Van Velthoven
  22 oktober 2017 at 07:21

  Wat een superleuke ideetjes! Ik doe graag mee voor Kidix, Comics station, boekenbeurs en Spiekpietjes Antwerpen. Kiezen is geen optie haha.

  • Reply
   Wendy
   10 oktober 2019 at 22:00

   Een namiddag naar de film is altijd gezellig. De film vd Sint kan zelfs ons nog bekoren. Uiteraard is een uitstapje naar Bellewaerde de mooiste prijs die we kunnen winnen. Een hele dag gezellig weg met het gezin, alvorens we weer in het werk verzuipen tijdens de feestdagen. Wij duimen alvast, en gaan zeker een leuke herfstvakantie hebben met die geweldige tips hierboven 🍀

 • Reply
  Anna
  22 oktober 2017 at 07:27

  Ooooh wat leuk!! Ik doe mee voor het gezinsticket voor Bokrijk ??

  Facebook: An Na

  • Reply
   Delaplace Isa
   10 oktober 2019 at 20:22

   Wij zouden heel graag gaan Halloweenen in.Bellewaerde!

 • Reply
  Vanempten Kris
  22 oktober 2017 at 07:50

  Mijn zonen vragen al even om nog eens een uitstap te doen met de trein! Dit zouden we ideaal kunnen combineren met een bezoekje aan Comics Station!

 • Reply
  Kim
  22 oktober 2017 at 08:03

  Wauw leuke uitstapjes. Als ik mag kiezen zijn er twee die me leuk lijken. Namelijk comics station en boekenbeurs 🙂 waag dan ook mijn kans voor gezinnetje

  • Reply
   Lisanne Bons
   16 oktober 2019 at 18:34

   Wat een leuke ideeën. De herfstvakantie is zo nog te kort😉. Ik zou heel graag met mijn dochter naar de bioscoop DE BUURTPOLITIE willen zien.

 • Reply
  ellemieke
  22 oktober 2017 at 08:27

  Wat een leuke ideetjes en winacties! Ik doe graag mee voor een gezinsticket Comic Station. Met mijn twee stripfanaten zou dit de ideale uitstap zijn!

 • Reply
  Isabelle
  22 oktober 2017 at 08:43

  Omdat mijn kids al wat groter ( 11 en 13) wil ik graag mijn kans wagen voor de boekenbeurs tickets. Zo’n uitstapje zouden ze als leesfreaks super vinden!

 • Reply
  Isabelle
  22 oktober 2017 at 08:45

  Ik doe graag mee voor de boekenbeurstickets. Mijn grotere kids, 13 en 11, zijn echte leesfanaten en zouden dit super vinden!

 • Reply
  Patty
  22 oktober 2017 at 09:18

  Super leuke ideetjes. Ik ga er een paar van uitproberen. Graag doe ik ook me voor de spelletjes Antwerpen en Comic station. Mijn zoon is jarig 5 november dus zou leuk zijn om zoiets te doen in de vakantie.

 • Reply
  Sofie
  22 oktober 2017 at 09:39

  Wauw ik waag mijn kans voor comics station. Mijn metekindje is verzot op strips!

 • Reply
  Annemie
  22 oktober 2017 at 10:26

  Wij doen heel graag mee voor de spiekpietjes. Onze kindjes zouden dat geweldig vinden, de boekjes zijn alvast toppertjes hier

 • Reply
  Lien Van Riel
  22 oktober 2017 at 10:36

  Oh wat een leuke actie weeral! Moeilijk kiezen tussen al die leuke uitstappen. Al gaat mijn voorkeur naar dr boekenbeurs. Een bezoekje is bij ons een jaarlijkse traditie. Ook dit jaar willen we in de herfstvakantie graag gaan. ???

 • Reply
  Tine Vanhaevre
  22 oktober 2017 at 10:43

  Oooh zoveel leuke dingen.

  Ik doe graag mee voor spiekpietjes in Antwerpen, de boekenbeurs en bosrijk. Tis te veel leuks om te kiezen.

 • Reply
  Cruysbergs Vanessa
  22 oktober 2017 at 11:14

  Oh wat een leuke activiteiten! Senne zou graag de spiekpietjes in Antwerpen eens gaan bezoeken! Dus duimen maar en hopelijk winnen we tickets ????

 • Reply
  Joni
  22 oktober 2017 at 11:24

  Ooooh wij willen heel graag naar de Spiekpietjes in Antwerpen! 🙂

 • Reply
  Jessica Brongers
  22 oktober 2017 at 11:54

  Wat een leuke uitstapjes allemaal! Voor mijn kinderen lijkt ons de belevingsbeurs wel tof dus daar doen wij graag voor mee! 🙂

 • Reply
  Kiani Pleune
  22 oktober 2017 at 12:19

  Wij doen graag mee voor de spiekpietjes ?
  Onze 3,5 jarige is gek van sinterklaas en de pieten. En zou leuk zijn om zijn nichtje ook mee te nemen dan ?

 • Reply
  Leila
  22 oktober 2017 at 13:09

  Wij doen graag mee voor de comic station tickets ik denk dat ons dochter van bijna vier dit geweldig gaat vinden en anders heel graag de Spiekpietjes zijn we vorig jaar geweest toen de kleine zus nog een baby was maar nu ze stapt kunnen de zusjes samen genieten ?? @christelraes

 • Reply
  Ellen storms
  22 oktober 2017 at 14:49

  Wij doen graag mee voor de tickets voor comic station of spiekpiets in Antwerpen

 • Reply
  Renate
  22 oktober 2017 at 19:54

  wat een leuke ideeën allemaal. Ik doe heel graag mee voor Bokrijk.

 • Reply
  cindy
  22 oktober 2017 at 20:13

  Ik doe graag mee voor comic station aub, mijn dochtertje gaat dit super vinden, Zo hebben we ineens iets om leuk te doen tijdens de vakantie. Alvast bedankt voor de leuke ideetjes, en de kans die we krijgen om mee te doen!!

 • Reply
  Liesbet R
  22 oktober 2017 at 21:31

  Leuk! Wij gaan volgend weekend ook naar Landal. Ik doe graag mee voor de Spiekpietjes in Oostende.

 • Reply
  Sylvia Kieffer
  22 oktober 2017 at 21:48

  Ik doe graag mee voor de spiekpietjes in Antwerpen!!

 • Reply
  Melissa Cruysbergs
  23 oktober 2017 at 13:16

  De spiekpietjes in Antwerpen zou heel leuk zijn voor mijn neefje. Daarom zou ik dit ook graag willen winnen om er eentje heel blij te maken in de vakantie ?.

 • Reply
  Lieze De Geyter
  24 oktober 2017 at 06:57

  Wij doen graag mee voor het ticket naar de boekenbeurs! Wij zijn boekenwormpjes alom! ?

 • Reply
  Michelle Beauprez
  24 oktober 2017 at 08:45

  Ooh superleuke winactie! Ik doe graag mee voor de boekenbeurs en spiekpietjes in Oostende! ?❤

 • Reply
  Natalie
  24 oktober 2017 at 16:14

  Wij doen heel graag mee voor de tickets van Comics Station! Ideaal voor onze smurfenfan!

 • Reply
  Ine
  24 oktober 2017 at 16:47

  Elk jaar kijk ik uit naar de boekenbeurs. Bladeren in de nieuwste boeken, een boek laten signeren of luisteren naar een voordracht… Zalig ! De kinderen hebben ook de leesmicrobe te pakken en gaan met veel plezier mee!

 • Reply
  Inge Stroobandt
  24 oktober 2017 at 22:23

  Ik doe graag mee voor de boekenbeurs! 🙂 Eén van de uitstappen waarnaar we uitkijken in november.

 • Reply
  Evq
  25 oktober 2017 at 05:53

  Ik doe supergraag mee voor de tickets van de boekenbeurs samen met mijn ventje slenteren tussen de boeken is top!

 • Reply
  Stephanie leemans
  25 oktober 2017 at 07:14

  Op de valreep! Ik doe graag mee voor Kidix of de spiekpietjes in antwerpen ? 2 dames die dit wel zien zitten en voor jonge gezinnen is het toch een hap uit een budget om eens een uitstap te doen vind ik. Dus we duimen!

 • Reply
  Inge
  25 oktober 2017 at 07:17

  Wat een fijne actie!
  Ik zou heel graag met mijn prinses Kattekwaad naar Bokrijk gaan!
  Na zo’n dag is ze ‘s avonds zeker moe en kan ze heerlijk slapen. En mama en papa kunnen dan klinken met een glaasje wijn op een meer dan geslaagde dag! ?

 • Reply
  Sarina
  25 oktober 2017 at 07:57

  Wij willen naar de boekenbeurs! Millo (2jr) is gek op boekjes! Graag zouden we onze collectie wat uitbreiden ??

 • Reply
  Nathalie
  25 oktober 2017 at 08:37

  Ik vind het geweldig rond te kuieren op de boekenbeurs!
  Ik en m’n vriend Lloyd Carreño Ramon vinden het enorm leuk te snuisteren in nieuwe boeken in allerlei categorieën. Van SF, naar geschiedenis en muziek, kookboeken,… noem maar op wij zijn fan!
  Er hangt ook altijd een leuke sfeer en het plezierig te zien hoe creatief sommige uitgeverijen met hun standen omgaan. Af en toe een BV tegen het lijf lopen is ook altijd leuk meegenomen!
  Al jaar en dag fan van de #boekenbeurs ! (Al vindt m’n portemonnee het wel wat minder amusant) ??

  • Reply
   Kelly Van de Venne
   10 oktober 2019 at 20:47

   Wij zouden SUPERgraag de nieuwste Buurtpolitie gaan kijken! Perfecte uitje met twee jongens van 12 en 7 #boysmom

 • Reply
  Marleen Viaene
  25 oktober 2017 at 11:29

  Wat een super leuke acties. Ik doe heel graag mee voor tickets voor Comics Station voor mijn 4 kleinkindjes. Dat zou nogal eens een verrassing zijn ???

 • Reply
  Melinda Kende
  25 oktober 2017 at 15:08

  Tof! Keuze genoeg!
  Wij doen graag mee voor de spiekpietjes of het comic station.
  Xx

 • Reply
  Inge Pireyn
  25 oktober 2017 at 18:18

  Ik zou graag tickets winnen voor de kid uw beurs in Brussel. Zou leuk voor een dagje vol plezier met de Zoon en de nichtjes! 🙂

 • Reply
  Z. Kumru
  25 oktober 2017 at 18:39

  familieticket voor Comics Station; lijkt ons super leuk!

 • Reply
  Karolien
  25 oktober 2017 at 18:56

  Ik zou graag eens naar de spiekpietjes gaan…

 • Reply
  ineke
  25 oktober 2017 at 22:53

  Ik doe graag mee voor tickets voor Bokrijk :).

 • Reply
  Magali Monbailliu
  26 oktober 2017 at 14:23

  Oooooh zou super leuk zijn om naar Comic Station te gaan met de 4 kids ❤

 • Reply
  Laura Van Dievoort
  27 oktober 2017 at 08:04

  Hopelijk net op tijd om ook hier reactie te plaatsen.
  Gelukkige verjaardag!! ?
  Ik ding graag mee voor de tickets van de Boekenbeurs.

 • Reply
  laura cuyt
  27 oktober 2018 at 12:23

  Dag Lieve Unicron,
  Heel toffe site en leuke acitiviteiten.
  Ik zou heel graag met mijn petekindjes gaan naar KidiX!
  Hopelijk kan ik ook eens geluk hebben en eens iets winnen / toffe tante!

 • Reply
  Kris10
  9 oktober 2019 at 14:04

  Voor mij is herfstvakantie = Rode Hond! Ook een bezoekje waard!

 • Reply
  Tine
  10 oktober 2019 at 20:02

  Ik zou héél graag naar de Sinterklaasfilm gaan kijken!

 • Reply
  seys greet
  10 oktober 2019 at 20:04

  Waw, héél graag waag ik mijn kans om onze 4 jarige kleuter met een bioscoopbezoekje (de sint film) te mogen plezieren, hij zou het ook super vinden om mss dankzij jullie halloween in Bellewaerde te kunnen vieren. We wonen niet ver van het pretpark vandaan, een bezoekje tijdens het herfstverlof met ons gezin gaat op ons verlang lijstje staan. Wij duimen alvast en mss worden we dankzij jullie met een leuke uitstap verrast!

 • Reply
  Kristin Verbruggen
  10 oktober 2019 at 20:05

  Ooooooh wat leuk ! Wij doen graag mee voor tickets om naar de Buurtpolitie te gaan kijken ! Tickets voor Bellewaerde vinden we ook wel leuk ! 💕

 • Reply
  elisabeth maria martina
  10 oktober 2019 at 20:08

  Bellewaerde verras mijn kleinkinderen maar met dat geweldige exemplaar ze gaan vast helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat #duimenmaar

 • Reply
  Peter Meiresonne
  10 oktober 2019 at 20:09

  20 (!!!!) tickets om in de bioscoop DE BUURTPOLITIE te gaan zien

  • Reply
   Goele H
   10 oktober 2019 at 21:17

   Ik zou heel graag kans maken op de filmtickets voor Sinterklaas, lijkt me erg leuk met de kinderen. Al zou Bellewaerde helemaal te gek zijn natuurlijk.

   • Reply
    Andrea
    10 oktober 2019 at 22:19

    Ik zou heel graag met mijn oudste zoontje naar de bioscoop gaan. Hij is vier jaar en heeft dit nog nooit gedaan. Zo een Sinterklaasfilm lijkt me super om eens met hem te gaan kijken. Kijkplezier verzekerd.

 • Reply
  Cindy
  10 oktober 2019 at 20:12

  Lani is jarig in de herfstvakantie. Lijkt me leuk om eens samen naar Bellewaerde te gaan. Ook leuk voor pubers 🥳🤞🏼🤞🏼🤞🏼

 • Reply
  Sharon v Bregt
  10 oktober 2019 at 20:16

  Ik doe heel graag mee voor DE SINTERKLAAS film.

 • Reply
  Cathy Lindekens
  10 oktober 2019 at 20:20

  Bellewaerde zou super zijn met de kids!

 • Reply
  Elke
  10 oktober 2019 at 20:31

  Wat een leuke ideeën voor die herfstvakantie te plannen!!! Wij doen heel graag mee met de wedstrijd voor de tickets voor de sinterklaasfilm!! Wij duimen 🍀🤞🤞

 • Reply
  Heidie van der Steeg
  10 oktober 2019 at 21:07

  Goede tips. Ik denk dat wij wellicht wel een bezoekje aan de Lego-beurs in Geel gaan brengen. Is niet zo massaal als Lego-world en de entreeprijs ook een heel stuk vriendelijker.
  De kinderen willen nog graag naar de Sinterklaasfilm, dus ik maak graag kans op tickets.

 • Reply
  Sophie Bisschop
  10 oktober 2019 at 21:07

  Ohhhh onze meisjes zouden zoooo graag naar de nieuwe film van de buurtpolitie gaan kijken!!!!
  Graag mijn kansje gewaagd voor mijn lieve schatten!!!
  Mercikes alvast voor deze leuke tips voor de herfstvakantie! We zijn hier aant aftellen!!! ❤️

 • Reply
  Isabel
  10 oktober 2019 at 21:13

  Heel leuke tips bij. Naar Lego World in Utrecht gaan wij al 3 jaar op rij. Echt wel moeite! Zeker met mijn 2 grote Legofans. Die vervelen zich geen minuut. En wij ook niet trouwens. Volgende week zijn we er dus weer van de partij. Graag doe ik mee voor de gezinstickets voor Bellewaerde. Daar zijn we nog nooit geweest. Leuk om eens te ontdekken.
  Heb je berichtje gedeeld via Fb.

 • Reply
  Sophie Bisschop
  10 oktober 2019 at 21:14

  Ohhhhh superleuk!!!
  Onze meiden zijn verzot op de buurtpolitie! Het zou dan ook superleuk zijn om dit gezellig cinema-uitje met hen te mogen inplannen! Duimen maar!
  Alvast bedankt voor de vele leuke tips! Het aftellen kan beginnen!!!

 • Reply
  Goele H
  10 oktober 2019 at 21:21

  Ik zou heel graag kans maken op de filmtickets voor Sinterklaas, lijkt me erg leuk met de kinderen. Al zou Bellewaerde helemaal te gek zijn natuurlijk.

 • Reply
  Magali
  10 oktober 2019 at 22:20

  We hebben hier enkele grote fans van de Buurtpolitie. Deze namiddag nog de Rode Neuzen kalender gekocht. En nu tellen ze af naar de nieuwste film… Dus de tickets zouden een leuk kadootje zijn 🙂

 • Reply
  Kristel Gubbels-daemen
  10 oktober 2019 at 22:30

  Wow wat mag je veel prijzen weggeven echt heel erg gaaf. Wij maken super graag kans op kaartjes voor de sinterklaas film. Deze lijkt me heel gaaf om heen te gaan met ons gezin

 • Reply
  Rebecca
  10 oktober 2019 at 23:10

  Hoi, Bellewaerde hebben we nog nooit gedaan, dus het zou fijn zijn dit te mogen winnen. Mijn zoon is een durfal, ben benieuwd of hij in alle rollercoasters durft 😅.

 • Reply
  Kim
  11 oktober 2019 at 08:07

  Mijn 3 kapoentjes verkleden zich maar al te graag: van een Spaanse dame in de zomervaknatie tot een mummy in de herfstvakantie. We zouden een heerlijke tijd beleven in Bobbejaanland tijdens Halloween 🙂

 • Reply
  Kathleen
  11 oktober 2019 at 08:11

  Ik doe mee voor de filmtickets. Mijn zoon wil naar de Buurtpolitie, mijn dochter verkiest de Sinterklaasfilm. Ik laat de keuze dus aan jullie 🙂

 • Reply
  Pelicaen sylvia
  11 oktober 2019 at 09:32

  Wow! Wat een superleuke actie! Ons zoontje lucas wilt heel graag mee dingen voor het gezinsticket van bellewaerde! Hij wilt heel graag de halloweensfeer eens opsnuiven in een pretpark! Nu duimen maar ! 👍👍🍀🍀

 • Reply
  Bé Vermeiren
  11 oktober 2019 at 11:54

  Bij ons staat steevast Halloween bij Harry Malter op het programma in de herfstvakantie.
  Wij doen alvast heel graag mee voor 4 tickets voor de SINTERKLAASfilm in de bioscoop. Dat is ook altijd een ideaal herfstuitje, waar wij als ouders ook van kunnen genieten.

 • Reply
  Kim
  11 oktober 2019 at 12:11

  Graag doe ik mee voor de buurtpolitie film! stiefzoon is volgens mij hun grootste fan! hij heeft nog geen enkele aflevering gemist! we nemen het altijd op als we niet kunnen kijken! de film staat hoog op zijn to do lijstje

 • Reply
  monique cieters
  11 oktober 2019 at 12:22

  voorkeur voor tickets Bellewaerde

 • Reply
  Mirja
  11 oktober 2019 at 12:30

  heel leuke ideeën, ik doe graag mee voor tickets voor de buurtpolitie film, dat gaan onze kinderen zeker en vast heel leuk vinden

 • Reply
  Sophie W.
  11 oktober 2019 at 12:33

  Heel graag tickets voor De Buurtpolitie film. Mijn neefje en nichtje zijn grote fan en het is weer eens tijd voor een tof uitje met de tantes.

 • Reply
  michaelmaxim sandra
  11 oktober 2019 at 13:08

  tickets om in de bioscoop DE BUURTPOLITIE te gaan zien met mijn gezin zou leuk zijn en mijn zoon is op 31 oktober jarig kan wel eens een verjaardagsbioscoopje worden dan

 • Reply
  Ine Fonteyn
  11 oktober 2019 at 13:34

  Ik heb het gedeeld op fb,
  Wij doen mee aan de actie voor naar de sint film te kunnen. We zijn naar de vorige film geweest en onze dochter praat er nog over.

 • Reply
  Anneleen De Visscher
  11 oktober 2019 at 15:24

  Ik doe heel graag mee voor de tickets naar Bellewaerde. Daar zijn we nog niet geweest dus lijkt me heel fijn om samen met de kindjes te ontdekken!

  • Reply
   Marieke
   12 oktober 2019 at 06:03

   Jaaa, ik doe graag mee voor de bioscoop kaartjes de film van sinterklaas.

 • Reply
  simone germaine
  11 oktober 2019 at 15:47

  wij doen héél graag mee voor Bellewaerde. We zijn er helaas in de zomer niet geraakt, maar Halloween is ook een héél mooie periode daar!!

 • Reply
  glenn herssens
  11 oktober 2019 at 17:06

  De eerste keer samen naar de cinema naar de sinterklaas film zou wel leuk zijn ! 😀

 • Reply
  Shanna B
  12 oktober 2019 at 11:48

  Ik wil heel graag nog eens naar Bellewaerde!

 • Reply
  Nele V
  12 oktober 2019 at 21:33

  Ik doe heel graag mee voor de film van sint

 • Reply
  kempenaers anita
  13 oktober 2019 at 13:42

  doe graag mee voor de sinterklaas film

 • Reply
  Bruneel Willy
  14 oktober 2019 at 08:58

  Wij wagen graag onze kans voor de film van de Buurtpolitie ! we zijn grote fan samen met de kleinkinderen !

 • Reply
  Frans F
  14 oktober 2019 at 09:00

  Ik doe mee voor de kleinkinderen die zot zijn van pretparken en naar Bellewaerde is plezier voor groot en klein. Ik waag mijn kans voor Bellewaerde !!!

 • Reply
  Andy B
  14 oktober 2019 at 09:03

  We zijn een groot gezin met 4 kinderen en een liefje erbij. Het zou de ideale gelegenheid zijn om eens af te zakken naar Bellewaerde !!!

 • Reply
  De Couck Stef
  15 oktober 2019 at 11:44

  Super! Graag het gezinsticket voor Bellewaerde. Liked & shared. Fingers crossed. 🤞🤞🤞

 • Reply
  Van Eenaeme Ann
  15 oktober 2019 at 11:49

  Mooi! Ik waag mijn kans voor de film van Sinterklaas of De Buurtpolitie.

 • Reply
  GRYSON WIM
  15 oktober 2019 at 14:22

  Ik zou heel graag eens naar Bellewaerde gaan met mijn schat, Anneke Vantorre en mijn dochter en schoonzoon, Stephanie Gryson en Glenn Herssens met hun kleine Fleur, mijn kleindochtertje.

 • Reply
  Ania
  15 oktober 2019 at 14:34

  Lijkt me superleuk om samen met de kids een dagje te gaan griezelen in Bellewaerde! Duimen maar! 👽🎃🤪

 • Reply
  Kristin Verbruggen
  15 oktober 2019 at 14:51

  Wij doen graag mee voor de tickets van Bellewaerde! Daar zijn we nog nooit geweest 🙂

 • Reply
  Steven Persyn
  16 oktober 2019 at 09:32

  Graag gezinstickets voor Bellewaerde. Zou super zijn met de kinderen!

 • Reply
  Nelly
  16 oktober 2019 at 09:35

  Ik doe graag mee voor de bioscooptickets van Sinterklaas.

 • Reply
  brants harry
  16 oktober 2019 at 21:01

  zou leuk zijn voor de kleinkinderen de sinterklaas film

 • Reply
  Sarah steeno
  17 oktober 2019 at 01:08

  Met mijn dochter en metekindje naar de Sinterklaasfilm!

Leave a Reply