Unicorns & Fairytales
kinderkampen YES SPORTKAMPEN - unicorns & fairytales
Niet gecategoriseerd

Sport en teambuilding op het YES SPORTKAMP tijdens vakanties

Onze kinderen gaan al enkele jaren, vooral tijdens de zomervakantie, op kamp. Vorig jaar ontdekten we YES SPORTKAMPEN. Dit jaar schreven we ze terug in voor een kamp en wilden ze niet dat het gedaan was. Daarom mochten ze van ons in augustus ook nog een paar dagen gaan. Wij zijn heel erg fan van deze kinderkampen omdat het in Brasschaat buiten te doen is, er sportieve activiteiten worden georganiseerd en omdat er een gedreven monitoren team achter staat.

Yes sportkampen, de leukste kinderkampen

Wij gingen op zoek naar leuke kinderkampen en kwamen terecht bij Yes Sportkampen. Daar worden er uitdagende activiteiten aangeboden in thema gecombineerd met sportieve activiteiten. Wij kiezen steeds voor de kampen voor kinderen en jongeren in Brasschaat omdat dit het dichtste bij ons is én we hebben het geluk dat dit georganiseerd wordt in de Leerexpert, met een heel groot stuk groen en bos. De kinderen zijn dus elke dag een hele dag buiten en kunnen ravotten. Ze komen voldaan weer thuis. Lekker gezond! De reden waarom ik zo tevreden ben ik omdat mijn kinderen héél enthousiast thuis komen. Ze worden begeleid en niet aan hun lot overgelaten. Ik vind het zeer belangrijk dat er effectief iets gedaan wordt met de kinderen en dat is bij Yes Sportkampen zeker het geval.

Veel keuze uit verschillende thema’s

Per regio zijn er verschillende thema’s te kiezen. Voor ieder kind is wat wils, al zijn niet alle thema’s op elk kinderkamp te kiezen. Wel heeft Yes Sportkampen een brede waaier aan keuzes. Zowel voor bouwers, avonturiers als creatievelingen is er wel iets te vinden. Dat, gecombineerd met sportieve activiteiten, vind ik sowieso heel waardevol. Omdat de groepen niet overdreven groot zijn is er voldoende aandacht voor elk kind. De monitoren stonden bij ons ook steeds klaar voor een woordje uitleg of een praatje. Er is ook opvang een uurtje ervoor en anderhalf uur na het kinderkamp.

Een dagje of een week?

Het is bij Yes Sportkampen ook mogelijk om een dag op kamp te gaan. Je kan dan kiezen uit een DAY CAMP. Ook kan je uiteraard kiezen voor de hele week van maandag tot en met vrijdag. De prijs zal dan iets voordeliger zijn dan elke dag apart. Is het kamp vol dan kan je je kind op een reservelijst plaatsen en als er dan een plekje vrijkomt dan word je verwittigd. Vandaag kan je al inschrijven voor de kinderkampen in de herfstvakantie en in de kerstvakantie. Indien je dus een goede opvangplaats zoekt met sportieve activiteiten, dan raad ik Yes Sportkampen oprecht aan. VEEL beter dan achter die schermen zitten 🙂

Gaan jouw kinderen ook op kamp in de vakantie?

XOXO Nathalie

No Comments

    Leave a Reply