Unicorns & Fairytales
vroemfabriek - unicorns & fairytales
Activiteiten & workshops My life Op stap uitstappen uitstappen binnen

Crossen en rijden in de VROEMfabriek! Een unieke uitstap…

Vince werd 8 jaar en om dat te vieren trokken we naar de Vroemfabriek. Hoog op ons TO DO LIJSTJE en dé ideale reden om erheen te gaan. Je kan er namelijk ook verjaardagsfeestjes geven. Dan heb je het parcours helemaal voor jezelf en je genodigden. Kijk je mee?

De Vroemfabriek

In Antwerpen, Hoboken, vind je de Vroemfabriek, waar kinderen vanaf 5 à 6 jaar zich helemaal kunnen uitleven. Een soort grote fabriek, helemaal omgetoverd tot een heus parcours. Ook vind je er een hoogteparcours. Daarvoor kwamen we echter niet, maar dit maakt het zicht wel spectaculair. Vanaf 6 jaar kan je komen crossen. Vanaf 7 jaar BMX-en. De kinderen moeten in ieder geval zelfstandig kunnen fietsen en gesloten schoeisel dragen.

Je kan ook vrij rijden daar! Je betaalt dan per beurt of je kan een beurtenkaart nemen. Ook dagkampen worden er georganiseerd tijdens vakanties. Ideaal voor kinderen die graag crossen. Check de website van de Vroemfabriek voor informatie.

Verjaardagsfeest met pannenkoeken

Wij gingen in de Vroemfabriek een verjaardag vieren en dat tijdslot ben jij er dus met je groep. Eerst ga je BMX-en en nadien Crossen op elektrische moto’s of andersom, naargelang er nog een andere groep is of niet. De kinderen worden er begeleid door iemand, dus geen zorgen! Een feest duurt 2 uur. Nadien aten we met zijn allen pannenkoeken en kregen we een drankje. Iedereen was dolenthousiast, met hier en daar wel een kleine blauwe plek (soms waren er eens kleine slippertjes…) maar hey, al doende leert men zeggen ze. Mijn kinderen bleven er nog uren over napraten. Een echte aanrader om te doen. Niet alleen voor een verjaardag, maar ook gewoon als uitstap of bijvoorbeeld een schooluitstap. Wij komen zeker nog eens terug!

Nog meer leuke uitstappen? 

Leuke binnenactiviteiten tijdens de Paasvakantie

Openluchtspeeltuinen in Antwerpen die de moeite waard zijn

Educatieve en boeiende uitstap over WOII: Kazerne Dossin

Musea saai? Ik denk het ni!

Zin in een lekkere, euh leuke uitstap? Ben je al in het chocolademuseum geweest?

Cosmodrome, een leuke uitstap voor kinderen die meer willen weten over onze ruimte

 

XOXO Nathalie 

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply