Unicorns & Fairytales
paasvakantie activiteiten met kinderen - unicorns & fairytales
Activiteiten & workshops moederschap Op stap pretparken uitstappen uitstappen binnen uitstappen in openlucht uitstappen in schoolvakanties Winactie & Give away

Activiteiten in de Paasvakantie met kinderen

Nog even en de Paasvakantie staat voor de deur. Dan komt de vraag weer: “Wat te doen in de Paasvakantie?” Wel, ik heb mijn best gedaan om enkele leuke activiteiten voor je op een rijtje te zetten die je met je kinderen kan gaan doen. Buitenshuis! Ook op OUT OF THE BOX PLAY kan je in Highlights veel EASTER PLAY zien. 

Inhoudstafel

Activiteiten paasvakantie met kinderen

Welke leuke activiteiten in de Paasvakantie staan er bij jullie op de planning? Drie weken vakantie. …Heb je mijn tips al gelezen over hoe je een schoolvakantie met kids kan overleven? Maar geen zorgen, er zijn zoveel dingen die je kan doen. Voor iedereen wat wils. Nu met heel het corona gebeuren kan je natuurlijk niet zoveel doen. Daarom zette ik er ook (coronaproof) activiteiten voor in de paasvakantie in.

1. Paaseierenraap en zoektocht natuurlijk…

Wat zou Pasen zijn zonder paaseierenraap? Er zijn verschillende plekken in België waar dit gehouden wordt. Je kan het natuurlijk ook altijd thuis doen, in de tuin of het dichtstbijzijnde park of bos! Je kan zelf een zoektocht organiseren en ergens QR-codes hangen, of je kan de kinderen vrij laten zoeken in je tuin, huis enz…

lees ook: Paaseierenraap zonder chocolade

paasbrunch met kinderen - unicorns & fairytales

2. Ga eens naar een (virtueel) museum

Tegenwoordig zijn kinderen meer dan welkom in musea. Wij gingen al naar meerdere leuke musea met kinderen en het was steeds heel prettig! Hieronder kan je onze aanraders vinden, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer. Goed nieuws , want de musea blijven open.

Red Star Line museum in Antwerpen

Het Red Star Line museum met kinderen bezoeken is een echte aanrader. Ze hebben er familiekoffers, vertellers en veel meer. Bekijk ons verslag van het bezoek aan het Red Star line Museum.

Concertgebouw Brugge

Ooit al gehoord van hun heerlijke zondagse formule ‘Atelier Matinée’? Elke eerste zondag van de maand toveren ze de Inkomhal van het Concertgebouw om tot een zalige pleisterplek voor (groot)ouders en kinderen: met een heerlijk ontbijt, gratis speelhoeken, spelkoffers en een geleide knutselactiviteit. Aansluitend het Concertgebouw Circuit verkennen? Ook dat is een goed idee! Het Circuit is een inspirerend en verrassend parcours dat je laat kennismaken met onze unieke collectie (klank)kunst, beeldende kunst en architectuur. Kinderen volgen het spoor van de liervogel, laten zich gidsen door vliegende bollen en gaan op stempeljacht.

Industriemuseum Gent

In dit museum komen kinderen en volwassenen meer te weten over industriele processen en kunnen ze meer zien over drukken, stempelen etc… Er zijn in dit museum voor kinderen enorm veel mogelijkheden en workshops. Ideaal om eens te zien of er voor jouw kinderen iets leuks tussen zit. Misschien ontwerpen ze dan wel hun eigen kussensloop of leren ze vilten.  Ga hier naar de website.

Zin in een lekkere, euh leuke uitstap? Ben je al in het chocolademuseum geweest?

Naar het museum met kinderen? Dit kan je allemaal doen!

kinderactiviteiten in Koksijde en omstreken- unicorns & fairytales

3. Gaan spingen in Breda

Net over de grens, in Breda, vind je BOUNCE VALLEY, een leuk inflatable park waar je uren plezier kan beleven. Wij deden daar het 7e verjaardagsfeestje van onze jongste zoon. Een formule waarbij de drinken kunnen bijvullen en pizza’s kunnen eten. Heel vriendelijke bediening en gewoon echt leuk om te springen. Met hindernissen en spelvormen.

4. Bezoek het Gravensteen

In Gent heb je het Gravensteen, een middeleeuws kasteel dat van Graven was. Ze hebben er een ongelooflijk leuke audiotour dat zowel voor groot als klein tof is! Onze kinderen vonden het heel erg interessant.

activiteiten paasvakantie - unicorns & fairytales

5. Sprookjespad in Brasschaat

Een magische wandeling voor kinderen van 4 tot 7 jaar

Het Sprookjespad is een magische wandeling door parkdomein De Mik. Tijdens de wandeling loodst een ervaren gids de kinderen naar een droomwereld met verhaaltjes, liedjes en spelletjes.

De activiteit duurt twee uur en vertrekt aan kinderboerderij Mikerf, gaat door het park en rond de vijver tot aan de geklasseerde torenpoort, waar de kinderen een half uurtje in de prachtige wenstoren mogen verblijven.

Op zoek naar een onvergetelijk verjaardagsfeestje of de perfecte schooluitstap? Dit is het!

Kinderfeestjes maximaal 12 kindjes.
Klassen maximaal 20 kindjes.

6. Yoga met je kinderen

Doe Yoga oefeningen samen met je kinderen. Je vindt erg veel oefeningen online.

7. Escape rooms

Wil je even rust en tijd om je werk af te maken? Misschien kan je je kinderen dan eens aan een online escape room zetten. Of geef ze een boek in handen waarbij ze allerlei raadsels moeten oplossen. Kinderen die graag speuren gaan hier superblij mee zijn. Bovendien is het nog leerrijk ook.

   

Je vindt het boek hier

8. Kinderboerderij bezoeken

Ga wandelen (misschien zijn jullie het al beu, maar toch…) en bezoek een kinderboerderij in de buurt. Dieren geven altijd een fijn gevoel aan kinderen. Het is lente en dan zijn er vaak kleintjes.

9. Kindvriendelijke wandelingen

Er zijn énorm veel kindvriendelijke wandelingen in je buurt. Aangezien dit één van de activiteiten in de paasvakantie zal zijn dat we nog wel mogen gaan doen, kunnen we er maar beter van genieten hé. Je kan een wandeling echt wel leuk maken. Laat ze zelf de weg zoeken, ga eens op zoek naar themawandelingen of naar zoektochten… Wie zoekt die vindt. Er is SOWIESO een kindvriendelijke wandeling in out buurt en wie weet welke pareltjes ontdek je.

lees ook: Kindvriendelijke wandelingen in Antwerpen

kindvriendelijke wandelingen in Antwerpen - unicorns & fairytales

10. Activiteiten in de natuur en het bos

Het Agentschap Natuur & Bos organiseert veel leuke activiteiten in de buitenlucht. Ga eens geocachen, doe een natuurwandeling, ga op natuurkamp, leer moestuinieren en nog veel meer mooie natuur activiteiten! Je kan ook zelf naar het bos gaan en daar fijne dingen doen:

11. Ga naar een buitenspeeltuin

Er zijn ontzettend veel leuke natuurspeeltuinen voor kinderen. Ik verzamelde enkele openlucht speeltuinen in Antwerpen, maar ik ben er zeker van dat er in jouw buurt ook eentje is. Neem een picknick en deken mee en maak er een fijne uitstap van!

12. Rikki lentekamp bij Clavis

Ben jij een vriendje van Rikki? Dan is dit lentekampje echt iets voor jou! Verken de wereld van Rikki en beleef fijne dagen vol spel (héél veel spel), verhalen, beweging en creativiteit. Maak nieuwe vriendjes én … ontmoet de enige echte Rikki.

Dit belevingskamp stimuleert de fantasie en de creativiteit. Kinderen kunnen in hun eigen tempo spelen, knutselen en samen op ontdekking gaan in de natuur onder professionele begeleiding van levenskunstenaar Veerle Koninckx, en dit alles vertrekkende vanuit de mooie verhalen van Guido Van Genechten over Rikki.

Het kamp vindt plaats op de fantastische speelzolder boven de Clavis conceptwinkel. We gaan met de kinderen ook vaak naar buiten op ontdekking in de mooie natuur rond de Abdijsite Herkenrode.

13. Grabbelpas

Met het pasje, dat je kan kopen bij een van de deelnemende jeugddiensten, krijg je toegang tot: een unieke combinatie van sport, spel, creativiteit, knutselen, uitstappen, film, theater, circus,… Grabbelpassers worden uitgenodigd om volgens eigen ritme, zin, aard en mogelijkheden zijn of haar keuzes te maken. Spel en plezier staan hierin centraal.

Naast plaatselijke activiteiten, georganiseerd door de lokale jeugddienst, kunnen kinderen genieten van een heel aantal kortingen en voordelen bij uitstappen met het gezin of met een aantal vriendjes. Van deze kortingen kan je genieten op vertoon van je pasje. Voor sommige kortingen heb je een kortingsbonnetje nodig. Deze bonnetjes krijg je bij aankoop van je Grabbelpas.

In Vlaanderen zijn er ongeveer 125 gemeentebesturen die Grabbelpasactiviteiten organiseren. Het leuke is dat je met je Grabbelpasje ook kan deelnemen aan activiteiten van een van de andere deelnemende gemeenten. Klik hier voor leer info en de activiteiten die je kan doen met de grabbelpas.

14. Theather

Ga eens naar het theater. Kleine kinderen genieten van al dat leuks op het podium. Het is meestal al vanaf 2 jaar. Theater ‘De Spiegel’ hebben al producties geschikt voor de allerkleinsten. Snuif wat cultuur op…

lees ook: Wij gingen naar het theater voor baby’s en peuters

activiteiten paasvakantie - unicorns & fairytales

foto: Marjon Kahane

15. Allerlei leuks in Oostende

Ga je naar de zee? Altijd fijn om in het zand te spelen en in het water te plonsen. Als je er dan toch bent … In Oostende valt allerlei leuks te beleven.

Kursaal

In Kursaal zijn er vaak optredens en voorstellingen. Zo is er in de Paasvakantie

Hangtime

Wil je in een grote ruimte vol met trampolines springen, springen en nog eens springen? Dan kan je naar Hangtime gaan.Voor de allerkleinsten is er een uitdagende speelruimte, gebouwd door De Van Hut. Deze zone is geen voorgekauwde hap in felle kleuren, maar een plaats voor ontdekking. Kinderen kunnen er zelf hun spel vormgeven en hun fantasie de vrije loop laten. Ook worden er workshops gehouden, fly Yoga en meer.

De Grote Post

In dit cultuurcentrum zijn altijd leuke dingen te doen voor kinderen, ook voor de allerkleinsten. Zo bezochten we enkele jaren geleden Woelgevoel, een sensopatische ontdekking voor peuters en kleuters.

Kijk hier voor de voorstellingen in De Grote Post

Springtij

Wat denk je van enkele leuke workshops? Kunst, knutselen, muziek? Of met de kleinsten een eierenraap doen? In de paasvakantie kun je in Oostende terecht voor het Kinder Cultuur Festival SPRINGTIJ! Theater, creatieve workshops, leuke shows, (voor)lezen en tekenfestival maar ook strandsporten en een paaseierenraap… Springtij bezorgt je een creatieve en actieve paasvakantie! Klik hier voor het aanbod.

16. Op kamp

Er zijn heel leuke kampen waar de kinderen een weekje of enkele dagen tijdens de Paasvakantie veel plezier kunnen beleven. Op internet vind je enorm veel leuke kinderkampen. Ook op school krijgen ze vaan folders mee waar leuke activiteiten instaan. Zoek maar eens op google voor een kamp in je buurt. Hier een aanbod van enkele leuke kampen:

paasbrunch met kinderen - unicorns & fairytales

17. Naar een pretpark

Altijd fijn als het goed weer is: een pretpark!

 

18. Ga naar Center Parks, De Roompot, Landal!

Superleuk toch? Een weekje tijdens de Paasvakantie naar een subtropisch zwembad met allerlei leuke activiteiten. Als je geluk hebt zit het weer ook nog mooi mee! Wij gaan dit jaar naar de Roompot in Nederland. Er zijn over heel België, Nederland en Duitsland leuke parken.

IMG_8282

19. Volg mijn kids activity reeks op Instagram

Ik heb een Instagram pagina, en in mijn highlights verzamelde ik sinds de lockdown van vorig jaar “kids activities” zodat ik er anderen mee kon inspireren. Het zijn er ondertussen al honderden geworden en verdeeld over verschillende highlights. Ga maar eens een kijkje nemen op UNICORNS & FAIRYTALES op Instagram en volg voor meer leuks. Op OUT OF THE BOX PLAY kan je in Highlights veel EASTER PLAY zien.

20. Naar de bioscoop

Is het slecht weer? Wat denk je van een uitstapje naar de bioscoop? Altijd leuk om met je kinderen te doen. Soms zijn er ook speciale dagen zoals “Kids at the movies” en zijn er allerlei activiteiten voorzien. Voor meer info en tijdstippen van Kids at the movies klik je hier.

21. 1000 (corona proof) activiteiten met kinderen

Ik maakte tijdens de eerste lockdown enkele artikels die jou kunnen helpen en misschien komen ze jammer genoeg wéér van pas…

1000 Corona proof activiteiten met je kinderen

Het Geluidshuis stelt voor… een nieuw hoorspel en veel corona proof stuff

Boeken over moederschap, opvoeden en loslaten. Ongetwijfeld handig tijdens de corona crisis!

Cultuur opsnuiven: Meer dan 30 (virtuele) Antwerpse tips tijdens de Corona Lockdown

Verschillende thuissituaties in corona tijden: wees mild voor elkaar én jezelf…

22. Paaseieren versieren op verschillende manieren

Geen Pasen zonder paaseieren. Versier eens de leukste paaseieren. Je kan er natuurlijk kleuren, schilderen, erop tekenen enzovoort… Check deze ideetjes….

Paaseieren versieren met kaarsvet en uienschillen

Paaseieren knutselen & leuke activiteiten met eieren

knutselen voor Pasen - unicorns & fairytales

23. Nog meer activiteiten tijdens de Paasvakantie binnenshuis

1. Doedozen

Op mijn instagram OUT OF THE BOX PLAY kan je veel inspiratie vinden. Wil je een kant en klare knutseldoos of doedoos? Dat kan en dat bestaat! Check deze originele creatieve dozen voor kinderen…

2. Knutselen met kosteloos materiaal

Je kan met vrij weinig materiaal al heel erg leuke dingen knutselen. Ik verzamelde op Pinterest enkele leuke paasknutsels voor kinderen, die ik regelmatig aanvul. Neem daar maar eens een kijkje. Bekijk ook deze leuke paasknutsels.

knutselen met kosteloos materiaal - unicorns & fairytales

3. Koekjes bakken of taarten maken

Koekjes bakken is leuk! Tegenwoordig hebben ze zo’n leuke vormpjes en stempels om je baksels mee te versieren. Maak samen koekjes en steek ze in je gemaakt paasmandje? Wij gaan ook koekjes bakken voor Vince zijn verjaardag. De eerste keer! Spannend.

4. Lezen en voorlezen een je kinderen

Boekjes lezen blijft leuk dus waarom geen boekjes over Pasen? Of maak een gezellig boekenhoekje en maak er een gewoonte van om te lezen en voor te lezen. Zeker nu heel belangrijk voor je kinderen. Het is leerrijk, goed voor hun ontwikkeling, voor de woordenschat en veel meer.

5. Paastakken versieren

Koop een mooie paastak en versier hem samen. Hang er leuke eitjes in, zelfgemaakt of gekocht, wikkel de takken in met stof of maak er een eigen versie van.

6. Organiseer een leuke paasbrunch

Trommel je familie en vrienden op en hou een leuke paasbrunch. Dat kan al heel budgetvriendelijk hoor. Je hebt een gezellige middag en iedereen is blij.  Nadien kan je lekker blijven hangen, de kinderen kunnen spelen of een paaseierenraap doen en de volwassenen kunnen gezellig bijkletsen.

7. Originele paasknutsels

Zin in out of the box ideetjes? Ik maakte enkele leuke voorbeelden.

Knutselen met Pasen? Check deze ORIGINELE creatieve ideetjes!

knutselen voor Pasen - unicorns & fairytales

8. Zand, slijm of andere sensorische tafels

Kan je een beetje tegen vuil of heb je buiten een plek? Laat ze dan kliederen. Kinderen doen niets liever dan dat. Is het goed weer? Laat ze dan in zwemkledij of zelfs in hun broodje kliederen met water, zand, gekleurde pasta, rijst, bonen, scheerschuim en veel meer.

papier marmeren met scheerschuim - unicorns & fairytales

9. Speeldeeg maken, kopen en spelen maar!

Je kan superleuke dingen doen met speeldeeg en je kan het lang bijhouden. Ik maag zelf HOMEMADE NATURAL PLAYDOUGH die je kan bestellen, met essentiële olie indien gewenst. stuur gerust een mail op [email protected] of via Instagram OUT OF THE BOX PLAY.

Je kinderen kunnen daar uren mee bezig zijn. Geef ze wat loose parts en stempels en dat komt helemaal goed!

lees ook: DIY // Zelf Play Dough maken op 6 verschillende manieren

10. Educatieve apps installeren

Ongetwijfeld gaan er momenten zijn dat je de kinderen voor een scherm pleurt. Wie doet dat niet? Nou ja, er zijn wel wat educatieve apps die je kunt installeren op je iPad, tablet, phone. Maar denk eraan: hou je een beetje aan de richtlijnen van schermtijd… en hou je kinderen in de gaten: als ze prikkelbaar worden en slecht beginnen slapen, dan kan je het blauw licht maar beter wat minderen…

lees ook: Zo maak je duidelijke afspraken over de schermtijd van je kinderen

11. Netflix middagje – gezelschapsspelnamiddag

Wanneer het slecht weer is kan je natuurlijk in de Paasvakantie altijd naar een binnenspeeltuin gaan maar je kan het evengoed thuis gezellig maken. Wat denk je van een bioscoopnamiddag thuis? Met Netflix heb je altijd een ruim aanbod aan kinderfilms. Maak het gezellig met leuke en gezonde hapjes!

Maar ook een ‘gezelfschapsspelnamiddag’ zou leuk kunnen zijn met allerlei verschillende spelletjes die je samen kan spelen.

12. WOM in Brussel

Het WOM (world of mind) is een interactief doe-museum waarbij je meer leert over illusies. Je kan meer lezen over onze leuke uitstap in Brussel in dit artikel: Uitstap tip // World of mind in Brussel

WOM Brussel - unicorns & fairytales

13. Kindermuseum in Brussel

Ben je op zoek naar een museum voor jonge kinderen, waarbij SPELEN centraal staat?  Dan is dit kindermuseum een goed idee. Je kan er meer over lezen in dit artikel: Uitstap tip // Kindermuseum in Brussel

TIP: Mijn boek SPEEL!

Mijn boek gaat over spelen met kinderen en bevat enorm veel info en tips + meer dan 100 activiteiten om met kinderen aan de slag te gaan. Ideaal voor IEDEREEN die met kinderen werkt.

 

PIN IT!!

activiteiten paasvakantie met kinderen - unicornis & fairytales

Er zijn natuurlijk nog heel veel andere leuke activiteiten tijdens de paasvakantie. Hebben jullie leuke tips? Dan hoor ik die heel graag.  Fijne vakantie gewenst! 

XOXOX Nathalie

 

You Might Also Like...

32 Comments

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  24 maart 2016 at 09:43

  Leuke ideeen! Ik denk dat ik zelf lekker ga shoppen!

 • Reply
  Rebecca
  1 april 2018 at 20:45

  Mila-kamp = musicalkamp voor kids van 3 tem 12 jaar. Ze worden in 3 groepen verdeeld volgens hun leeftijd. De week sluit af met een musical, waar ouders op uitgenodigd worden. Het volgende Mila-kamp in Wuustwezel gaat door in de tweede week van juli.

 • Reply
  Annemie
  24 maart 2019 at 19:59

  1 van onze goede voornemens is meer cultuur/geschiedenis bijbrengen aan de kindjes, een bezoekje aan het red star museum zou daar ideaal voor zijn!

 • Reply
  Nathalie
  24 maart 2019 at 20:00

  Leuke ideeën!
  Wij doen mee voor de tickets voor de Lago zwembaden.. onze dochter zit niet liever dan in het water 😊

 • Reply
  elisabeth maria martina
  24 maart 2019 at 20:07

  1. Een pretpakket van het Red Star Line Museum
  dat is toch geweldig voor de kleinkinderen

 • Reply
  Tine
  24 maart 2019 at 20:16

  Mag ik ook meedoen voor alle prijzen? Redstarline is prachtig en zou milo er graag eens mee naartoe nemen. Lago is ons favoriete tijdverdrijf als het wat minder goed weer is. En Brugge klinkt tof en is een origineel idee waar ik nog niet eerder aan gedacht had.

 • Reply
  Marijke Luna
  24 maart 2019 at 20:20

  Wij doen mee voor de Lago-zwembadkaartjes. Samen plezier maken en sporten!

  • Reply
   G.T.
   27 maart 2019 at 04:37

   Leuke tips!
   Ik maak graag kans op de zwembad kaartjes. Niets is leuker dan heerlijk plonsen en spetteren volgens mijn kleine waterrat.

 • Reply
  Kelly Van de Venne
  24 maart 2019 at 20:29

  Een tripje naar het Red Star Museum met ons viertjes zien wij wel zitten! Lijkt me ook heel interessant voor onze beide jongens (11 en 6)….maar aangezien de jongste een echte waterrat is, zou ook een bezoekje aan Lago De Waterperels (of een nieuwtje uitproberen?) heel leuk zijn!
  Wij duimen alvast! 👍👍👍👍🍀🍀🍀🍀

 • Reply
  Lynn Mahieu
  24 maart 2019 at 20:38

  Wat een leuk overzicht! Ik maak graag kans om te gaan zwemmen met het gezin! 😀

 • Reply
  Goele H
  24 maart 2019 at 20:40

  Ik doe heel graag mee voor een pretpakket van het Red star line museum en de ticketjes voor een Lago zwembad naar keuze. Brugge is helaas te ver voor ons, de andere zijn erg bereikbaar.

 • Reply
  Marijke Hamael
  24 maart 2019 at 20:52

  Red Star Line Museum… Mijn zoon is er ooit al eens geweest en was er enorm enthousiast over. Dus graag het pakket van dat museum 😁om eens samen te doen.

 • Reply
  yelena
  24 maart 2019 at 21:01

  Voor het S en R zwemparadijs doe ik voor mijn dochtertje heel graag mee,
  Als ze maar kan ravotten in het water dan is zij heel tevree.
  Van de glijbaan en maar spetteren,
  Ik hoor haar in mijn gedachten al van geluk kwetteren.
  Het enige wat ik wil is haar een mooie dag geven,
  En haar in het water veel plezier laten beleven.
  Dank u wel voor deze mooie wedstrijd!!

 • Reply
  Tania
  24 maart 2019 at 21:56

  Wij doen graag mee voor de zwemtickets! Zoonlief is dol op water en de tweede week van de paasvakantie is iedereen thuis. Mama heeft paasvakantie, crèche is gesloten en papa neemt verlof. WE-time!

 • Reply
  Andrea
  25 maart 2019 at 05:43

  We hebben recent de zwembaden van Lago ontdekt. Geweldig vinden we ze! Zelf ons jongste zoontje van één jaar komt er helemaal los en is niet weg te slaan van de glijbaan. Het water is ook heerlijk warm. Hoewel het voor ons een heel eind rijden is, is er in onze ogen geen beter zwembad dan de Lago zwembaden! Wij zouden deze tickets dan ook heel graag winnen.

 • Reply
  Lea Kennis
  25 maart 2019 at 08:53

  Heel graag onze kans gewaagd 👍🏼👍🏼👍🏼

 • Reply
  Valerie Jonkers
  25 maart 2019 at 10:09

  Leuk!!! Wij doen graag mee voor het pretpakket van het Red Starline museum of de tickets voor Lago zwembaden. Thumbs up!!! Succes iedereen!

 • Reply
  Delphine Collie
  25 maart 2019 at 11:14

  De tickets voor Lago Brugge zouden welgekomen zijn. Na de komst van een baby weer eens gaan zwemmen met grote zus zou fijn zijn!

 • Reply
  Stacey katuin
  26 maart 2019 at 09:13

  Super leuk om met de waterratten even lekker te draken in een van de lego zwembaden. Wij houden ervan.

 • Reply
  Kris10
  26 maart 2019 at 09:50

  Zowel gaan zwemmen als het Red Starline museum staan al een tijdje op onze TODOlijst! Ik waag graag een kansje.

 • Reply
  Kdr
  26 maart 2019 at 12:48

  Wij doen graag mee voor het Familiepakket van het Concertgebouw in Brugge of het pretpakket van het Red Starline museum.

 • Reply
  Elke
  26 maart 2019 at 16:33

  Wij doen graag mee voor het pretpakket van het Red Starline museum en ook voor de tickets voor de Lago zwembaden. Red Starline museum staat al een tijdje op de TO DO lijst. En de tickets voor het zwembad lijkt mij ook fijn om te doen met onze 2 zoontjes omdat het water daar lekker warm is.

 • Reply
  Katrien Adams
  27 maart 2019 at 09:53

  Ik wil graag meedoen voor de tickrts van Lago! Met onze 2 waterratten gaat dit supertof worden!

 • Reply
  dana vangenechten
  28 maart 2019 at 08:13

  Yes please! Wij doen ook héél graag mee voor alle prijzen! Wie weet worden we wel verrast 😉

 • Reply
  Nele V
  28 maart 2019 at 11:16

  we hebben twee waterratten in huis, dus ik weet dat ik ze het meeste plezier kan doen met een dagje naar een LAGO zwembaden te gaan.

 • Reply
  emmy
  29 maart 2019 at 20:33

  Wat een leuke ideetjes en veel uit de buurt ook deze keer (ik ben van Brugge). De grote post ligt al vast en het concertgebouw hebben we al gezien. We gaan graag zwemmen in lago, dus wij doen mee voor die tickets 🙂

 • Reply
  Birgit van de brul
  1 april 2019 at 19:42

  Het red star line museum is ECHT iets voor ons gezinnetje! Wat een heerlijke educatieve prijs voor jong én oud!! 🤗🤗🤗 wij duimen mee 👍🏻👍🏻👍🏻

 • Reply
  Marcia Kan
  2 april 2019 at 22:16

  Wat een leuke tips zeg! Ik waag graag een kansje voor de LAGO tickets. We willen dólgraag nog eens terug naar LAGO Beveren De Meerminnen!

 • Reply
  Helena
  3 april 2019 at 10:40

  Een pretpakket van het Red Star Line Museum zou ons zeker kunnen bekoren

 • Reply
  Nathalie Buttiens
  3 april 2019 at 17:47

  Ik zou graag tickets willen winnen voor LAGO zwembaden, zodat ik met mijn broertje en zusje, als grote zus, weer eens een uitstapje kan doen.

 • Reply
  Elisa Van Loock
  3 april 2019 at 23:50

  Graag doe ik nog last minute mee. Het liefst voor de LAGO zwem tickets. Maar het Red starline museum lijkt ook wel een leuke uitstap.
  (Afbeelding gepind)

 • Reply
  Marianne V
  4 april 2019 at 22:34

  Wij doen graag mee voor een pretpakket van het Red Star Line Museum

Leave a Reply