Unicorns & Fairytales
moederschap My life Personal

De ideale stofzuiger tegen allergieën, vlekken en dierenharen

Onze stofzuiger was dringend aan vervanging toe. Toen we de kans kregen om de Aqua+ Pet&Family van Thomas te testen, twijfelden we geen seconde. Hij kwam als geroepen en was bovendien alles wat we zochten: tegen allergieën, dierenharen en vlekken. We hebben altijd dieren gehad en weten maar al te goed hoe lastig het is om dierenharen van de zetel te krijgen. Bovendien heb ik last van hooikoorts en als je kinderen hebt is het beperken van vuil stof in de lucht ook wel goed.

 

De Thomas Aqua+ Pet&Family kwam in een grote doos aan. Er zaten zoveel stukjes en onderdelen aan dat het even slikken was. Ik heb nl. een hekel aan het lezen van handleidingen en begin er liever meteen aan. Maar ik gaf de taak door aan manlief en eigenlijk is het vrij makkelijk. Het lijkt in het begin een beetje moeilijk maar het is allemaal heel logisch.

stofzuiger tegen allergieën - unicorns & fairytales

Droogzuigen + natzuigen en het AQUA+ filtersysteem

Je kan met deze stofzuiger zowel droogzuigen als natzuigen. Wanneer je wil stofzuigen met een zak plaats je een zak in de bak en indien je wil stofzuigen met water (= goed tegen allergieën en geurtjes)  vul je de voorziene bak met water. Door het filtersysteem gaan vuiltjes binden met het water en dat zorgt ervoor dat er geen vuil in de lucht gaat zweven: ideaal voor mensen met allergieën.

Je kan ook natzuigen. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld keukenvloeren of tegels. Er wordt dan eerst nat gesproeid en nadien meteen gestofzuigd. Twee in één. Je kan dan best het speciaal reinigingsproduct van Thomas gebruiken.

stofzuiger tegen allergieën - unicorns & fairytales

stofzuiger tegen allergieën - unicorns & fairytales

stofzuiger tegen allergieën - unicorns & fairytales

Speciaal sproeidruksysteem

Het is ook een grondige vlekken- en vuilverwijdering dankzij het sproeidruksysteem. Zelfs diepzittend vuil en vlekken op tapijten, bekleding, vaste vloeren of auto-interieurs worden gereinigd door het gebruik van water. Het water wordt gesproeid op de vlek en meteen daarna weer opgezogen.

3 extra mondstukken

Er wordt ook een speciaal mondstuk voor dierenharen bijgeleverd waarmee je heel makkelijk dierenharen kunt stofzuigen. De omschakelbare dierenhaar tapijtmond is zowel geschikt voor tapijt als harde vloeren. De turbo-tapijtmond zorgt dan weer voor een optimaal stofzuigen van tapijten. Handig!

stofzuiger tegen allergieën - unicorns & fairytales

Dit vinden wij van de Thomas Aqua+ Pet & Family stofzuiger

Het is een zeer veelzijdige stofzuiger met allerlei mogelijkheden. Als je de handelingen om de mondstukken te vervangen eenmaal doorhebt dan is het leuk stofzuigen met Thomas. Een aanrader voor wie dieren heeft en graag grondig stofzuigt. De verschillende mogelijkheden vind ik een groot pluspunt. Een klein nadeel is dan weer dat hij redelijk zwaar is. Zelfs zonder water in de bak weegt hij al wel een beetje. Maar je moet dan afwegen wat je belangrijker vindt. We nemen deze stofzuiger heel graag mee naar onze nieuwe woning.

Filmpje

Bekijk ook dit filmpje van de Thomas Aqua+ Pet & Family. Dit filmpje laat je heel goed laat zien wat je met de stofzuiger kan doen op een eenvoudige manier.

 

 

Deze stofzuiger Thomas Aqua+ Pet & Family is de koop in België bij onder andere Krëfel.

 

Zou jij deze stofzuiger durven kopen? Heb jij last van allergieën? 

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

1 Comment

  • Reply
    Kleine Prinses
    16 juli 2016 at 12:52

    ja, die zou ik wel willen! Mijn dochter heeft een allergie. Ze is allergisch aan huisstofmijt… dus moet er veel gestofzuigd worden enz

Leave a Reply