Unicorns & Fairytales
Knutselen met natuurlijk materiaal - unicorns & fairytales
My life Op stap op vakantie uitstappen uitstappen in openlucht

Op stap naar Center Parcs De Vossemeren

Wij gaan elk jaar naar Center Parcs en de kinderen gaan meermaals per jaar met oma en opa. Dat is al een traditie geworden en het verblijf van de herfstvakantie en een weekend in de kerstvakantie is ook al geboekt. Deze keer gingen we enkel met het gezin en we kozen voor de Vossemeren. Als verrassing kwamen vrienden ook met hun kinderen. Dikke fun daar. In Center Parcs Vossemeren is er erg veel te doen!

Center Parcs De Vossemeren

We vertrokken meteen na school, met lekkers voor onderweg en enthousiaste kinderen naar Center Parcs De Vossemeren in Lommel. Bij aankomst werden we begroet door de rustige sfeer van het vakantiepark en een vriendelijke staf die ons incheckte met een glimlach. We kregen bandjes (geen sleutels of kaartjes meer) waarmee we alles konden doen: huisje openen, gaan zwemmen, betalen…

Het hoogtepunt van ons verblijf was ongetwijfeld het gigantische subtropische zwemparadijs. Het voelde als een tropische vakantie, maar dan zonder de lange vlucht en de jetlag. Mijn kinderen waren dolenthousiast over de waterglijbanen, en ik betrapte mezelf erop dat ik net zo opgewonden was om naar beneden te roetsjen als zij. De wildwaterbaan hebben we echt 100 keer opnieuw gedaan.

Leuke activiteiten

De Vossemeren heeft iets voor iedereen. Als je van actie houdt, kun je gaan waterskiën of wakeboarden op het meer. Maar als je meer zin hebt in een ontspannen dagje, kun je een fiets huren en de groene omgeving verkennen. De kinderen konden gaan bowlen en vonden de fluo kleurtjes daar wel tof. Indoor heb je ook een minigolf. Erg leuk om te doen trouwens! In de GAME ruimte kan je dan weer spelletjes spelen…

Het was echter mooi weer dus wij kozen om buiten te verblijven. We boekten een ritje op de pony en bezochten de kinderboerderij. Je kan nog vele andere workshops boeken voor kinderen. Ideaal als je hier langer verblijft. Wij deden ook een gratis workshop, helemaal ons ding: schilderen met natuurschatten. Eerst gingen we in de natuur allerlei kleurtjes zoeken. Nadien maakten mooie tekeningen.

Tijdens ons verblijf in De Vossemeren ontdekten we ook enkele restaurants van het park. Niet goedkoop, wel lekker! Of je nu zin hebt in Belgische wafels, pizza of een gezonde salade, er is voor elk wat wils. En vergeet zeker niet om een portie Belgische frietjes te proberen.

Wanneer het mooi weer is kan je vertoeven aan het meer en de kinderen kunnen in het zand spelen. Ideaal! Niet zo’n mooi weer? Geen probleem want in Adventure Bay kunnen de kinderen ook met water en zand spelen terwijl jij een drankje nuttigt. Kortom, wij hebben genoten van het weekend en hebben ons geen moment verveeld.

Wij bezochten ook deze Center Parcs:

Een fijn weekend in Center Parcs Park De Haan

Center Parcs De Kempervennen in mooie beelden

Center Parks, de eerste vakantie van Lex

Ben jij wel eens naar een Center Parcs (De Vossemeren) geweest?

XOXO Nathalie

You Might Also Like...

No Comments

    Leave a Reply